“Paus van hoop” bezoekt Midden – Oosten T.a.v. Arie Slob Posted by Apollo Solaris on mei 27, 2014 in Ascensie, DING DONG (*), Misdaden kerk en staat, Nieuws, Over mij, Teamwork | 29 comments

Laat ik mijn verhaal vervolgen. Onlangs heb ik een en ander gepost met betrekking tot geld. Daar wil ik het bij laten. Ik twijfel er niet aan dat er de komende tijd mensen op zullen gaan staan die u verder van dienst kunnen zijn hoe verder te handelen.

Gisteren heb ik een potje geworsteld en wat er zich heeft afgespeeld kunt HIER vinden.  (Helemaal naar beneden scrollen)

…en altijd lezen met een OPEN MIND.. Dan volgt nu de brief uit 2014.
Beste Arie,

Op dit moment ben ik net als de paus bezig met mijn ronde. Die is niet door het Midden Oosten maar ik houd het wat dichter bij huis. Laat ik beginnen in politiek Den Haag. De reden waarom ik mijn pijlen gericht heb op Den Haag is omdat ik het vermoeden heb dat jullie het spoor enigszins kwijt zijn.  Nu heb ik diverse collega’s al aangeschreven en de brieven staan HIER. Onderaan dit bericht staat deze gericht aan jou. In de Tweet zie je de naam van de hoofdredacteur van het blad “Visie”. Daar wilde ik met je verder op voortborduren want het gaat niet helemaal goed.

Mijn verzoek is dan ook de volgende, zou je contact met deze beste man op willen nemen om een plan te gaan maken om de lezers van het blad, veelal gelovige mensen langzaam voor te gaan bereiden op het feit dat de kerkvorst niet datgene is en vertegenwoordigt wat hij suggereert en naar buiten toe uitdraagt ? Met andere woorden de titel van dit bericht is een beetje misplaatst. Maar als je dit bericht helemaal uit hebt gelezen zul je langzaam gaan begrijpen wat ik bedoel. De reden waarom ik je dit verzoek doe is de volgende,

Als mensen van de ene op de andere dag geconfronteerd worden met de praktijken van de RK KERK dan kan dat wel eens zo hard op hun dak komen dat bij velen het ongeloof zo groot is dat er ongelukken gebeuren en die probeer ik een beetje te voorkomen. Vandaar mijn verzoek van “plan van aanpak’.  (Op de vorige link kom je op een site met een plaatje met een vrouw op een mooi wit paard).  Dat moet je natuurlijk niet letterlijk nemen). Maar in dat bericht staat wel heel veel relevante informatie waar je echt wat aan hebt.

Nu is geloof iets dat door de jaren heen voor heel veel ELLENDE  heeft gezorgd en nog steeds doet maar gelukkig gaat het dan ook verdwijnen. We gaan de mensen weer DE WAARHEID vertellen want sprookjes die houden op termijn natuurlijk geen stand. Er komt een moment dat mensen wakker worden en in gaan zien dat ze op zijn zachtst gezegd bedonderd zijn. Dan kun je de samenleving  daar beter maar op voorbereiden denk je ook niet?

Enfin, terug naar de kerk. HIER staat het artikel over “de paus”.  HIER heb ik het een en ander verzameld wat hij en zijn kornuiten op hun kerfstok hebben. Dat is iets meer dan het toegeven van kindermisbruik snap je? Vandaar dat mijn taalgebruik soms vrij grof is. Mijn hart spreekt en denkt dan al al die onschuldige zielen die in de naam van “GOD” opgeofferd worden terwijl iedereen net doet alsof het niet bestaat. Maar mocht je een mooi boek willen lezen over de echte geschiedenis van “het Vaticaan” dan staat HIER wel een aardig boek.

Nu kunnen we wel door gaan met onze kop in het zand steken en alles in de zogenaamde doofpotjes stoppen maar dan komt er een moment dat de stank die zich langzaam aan het opbouwen is met geen man of macht meer is tegen te houden. Net als op het plaatje onderaan dit bericht. Ik denk persoonlijk dat het tijd wordt dat we een beetje VOLWASSEN gaan worden. Dat gaat niet vanzelf snap ik, maar we krijgen een beetje hulp. Niet van de paus maar van GOD zelf. Ik heb daar veel over geschreven maar het wordt allemaal nog een beetje met argusogen bekeken of eigenlijk beter gezegd volledig genegeerd. Maar dat is wel met meer mensen die iets proberen te vertellen wat er toe doet. Ik heb  daar een mooie blog over geschreven en die staat HIER.

Helaas is het niet anders. We luisteren graag naar mensen die ons bedriegen en als ze gepakt worden dan mogen ze weer op komen draven om te komen praten hoe ze ons bedrogen hebben en daar worden ze dan weer voor betaald. Daarom spreek ik in veel van mijn berichten dan ook over een poppenkast want als je er serieus over na gaat denken is het dat natuurlijk gewoon. Meer kan  ik er helaas niet van maken. Vandaar dat we als menselijk ras een update nodig hebben. Die gaat er dan ook komen alleen moeten we nog even geduld hebben. Ik moet eerst nog wat voorbereidend werk doen. HIER staat wel een aardige blog. Ik kan mij voorstellen dat als je die gaat lezen dat je je eigenlijk min of meer geen raad weet. Vandaar dat je nog aanvullende informatie gaat krijgen. Maar wat de update betreft;

Die ging niet door. De reden is dat de mensheid het nog niet aankan. Er moet eerst nog wat MEER LICHT verankert worden alvorens we over kunnen gaan op de radicalere stappen en dat is wat ik momenteel aan het doen ben. Licht verankeren voordat het zo donker is dat we geen hand voor ogen meer kunnen zien. Dat is niet de bedoeling, vandaar deze werkwijze. Ik hoop dat je het allemaal een beetje kunt volgen want het is natuurlijk wel een behoorlijke ommezwaai.

Van DOOFPOTTEN cultuur, VRIENDJESPOLITIEK en handjeklap naar een open samenleving met normen en waarden. Dat gaat niet vanzelf maar met een beetje doorzettingsvermogen en de juiste mensen op de juiste plaats gaan we een heel eind komen. Nu heb ik het volgende besloten. Als er te veel mensen zijn die  aan de touwtjes trekken , dan gebeurt en eigenlijk niets. Dan praten we de hele dag , of noem het vergaderen,  maar uiteindelijk blijft het daarbij. Staat ook weer in de eerder genoemde blog. We staan erbij en kijken ernaar. Dat is hard en wellicht behoorlijk confronterend maar we kunnen maar beter niet meer om de hete brei heen draaien. Dan blijven we doormodderen op het DODE SPOOR.

Daarom heb ik het volgende bedacht. Ik ga hierna aan de brief gericht aan Jolande Sap beginnen. Die is er op een niet al te prettige wijze er uitgezet maar dat komt omdat ze een boodschap heeft en mensen die echt een boodschap hebben daar kunnen we niet meer zo goed mee omgaan. Die worden zeg maar langs de zijlijn gezet. Vandaar dat ik haar ga vragen om terug te keren en om samen met Diederik het voortouw te nemen om de broodnodige veranderingen op te gaan starten. Daar zitten we denk ik allemaal wel een beetje op te wachten. Als we niets doen dan wordt het van kwaad tot erger. In de brief aan je collega Lodewijk ga ik er een beetje op in. Het heeft inderdaad met het “ascensieverhaal” te maken. Iets wat nu eigenlijk zo goed als nergens benoemd wordt. Daar gaan we dus verandering in aanbrengen. We kunnen natuurlijk niet verstoppertje blijven spelen. Soms denk ik wel eens dat iedereen bij Mark in de klas heeft gezeten maar dat is natuurlijk maar een grapje. Het vervolg komt. Maar zou je aan de stappen willen en kunnen beginnen?  De groep met mensen die dat blad lezen zijn gevoelige mensen. Om deze langzaam voor te bereiden op de keiharde waarheid lijkt mij een goede eerste zet. Enfin Suc6! ~Frank Buijs

Published by Frank Buijs

A job to do.

6 Replies on ““Paus van hoop” bezoekt Midden – Oosten T.a.v. Arie Slob Posted by Apollo Solaris on mei 27, 2014 in Ascensie, DING DONG (*), Misdaden kerk en staat, Nieuws, Over mij, Teamwork | 29 comments

 1. The Vatican Deception
  Succeeding Pontiffs
  History of Vatican City and Catholic Church
  Vatican’s Satanic Paedophile followers
  The Truth will come out, but will be difficult to accept!

  A sovereign nation

  The Vatican is the holy seat of the Catholic world, also officially called State of the Vatican City that is located in the city of Rome. The city is known worldwide for its Museums, the Sistine Chapel, St. Peter’s Square and St. Peter’s Basilica.

  The Vatican is the home of the pope and the Roman Curia, and the spiritual centre for some 2.5 billion followers of the Catholic Church. It also is the world’s smallest independent nation-state, it covers 44 hectares within a 3,2 KM border, and possesses another 65 hectare of holdings in remote locations. Along with the centuries-old buildings and gardens, the Vatican maintains its own banking and telephone systems, post office, pharmacy, newspaper, radio and television stations. Its citizens include the members of the Swiss Guard, a security charged with protecting the pope since 1506. As the seat of Catholicism, the Vatican has a very important cultural influence that can be discovered especially through the eleven Vatican museums and its many monuments and sights.

  The Vatican’s history as the holy seat of the Catholic Church began with the construction of a basilica over St. Peter’s grave in Rome in the 4th century A.D. The area developed into a popular pilgrimage site and a commercial district, although it was abandoned following the move of the papal court to Avignon in France in 1309. After the Church returned in 1377, famous landmarks such the Apostolic Palace, the Sistine Chapel and the new St. Peter’s Basilica were constructed within the city limits. Vatican City was established in its current form as a sovereign nation with the signing of the Lateran Pacts in 1929. Comprising of agreements between the Kingdom of Italy and the Holy See, to settling the “Roman Question”, that has been ratified by the Italian parliament.

  The Vatican, seat of the papacy from St. Peter, was established on February 11th, 1929 as a consecutive representation of the Holy See, including all the institutions of the Roman Catholic Church. Christianity is the most widely practiced religion in the world, The Christian faith centres on beliefs regarding the birth, life, death and resurrection of Jesus Christ. While it started with a small group of devotees, many historians regard the spread and adoption of Christianity throughout the world as one of the most successful spiritual missions in human history.

  Succeeding Pontiffs

  Following an attack by Saracen pirates that damaged St. Peter’s in 846, Pope Leo IV ordered the construction of a wall to protect the holy basilica and its associated precincts. Completed in 852, the 12 meter -tall wall enclosed what was inaugurated Leonine City, an area covering the current Vatican territory and the commercial Borgo district. The walls were continually expanded and modified until the reign of Pope Urban VIII in the 1640s.

  Although the pontiff traditionally lived at the nearby Lateran Palace, Pope Symmachus 498 – 514 built a residence adjacent to the St. Peter’s in the early 6th century. It was expanded hundreds of years later by both Eugene III and Innocent III, and in 1277 a half-mile-long covered passageway was constructed to link the structure to Castel Sant’Angelo, built in‎: ‎123–139 AD. However, the buildings were all abandoned with the move of the papal court to Avignon, France, in 1309, and over the next half-century the city fell into disrepair. Following the return of the Catholic Church in 1377, the clergy sought to restore the walled city’s lustre.

  Nicholas V circa 1450 commenced construction of the Apostolic Palace, eventually the permanent home of his successors, and his collection of books became the foundation of the Vatican Library. In the 1470s, Sixtus IV began work on the famed Sistine Chapel, featuring frescoes created by such leading Renaissance artists as Botticelli and Perugino.

  Significant changes to the city took place after Julius II became pope in 1503. Julius commissioned Michelangelo to paint the Sistine Chapel ceiling in 1508, and appointed architect Donato Bramante to design the Belvedere Courtyard. The pontiff also chose to tear down the 1,200-year-old St. Peter’s Basilica and have Bramante to build a new one in its place.

  The death of Julius in 1513 and Bramante’s in the following year led to a decades-long dispute over how to continue the project, until Michelangelo ended the deadlock in 1547 with his choice to follow Bramante’s original design. Giacomo della Porta completed St. Peter’s celebrated dome in 1590, and work on the grand structure finally finished in 1626.

  History of Vatican City and Catholic Church

  Situated on the spot where St Peter was martyred and buried almost 2000 years ago this has always been an important area for the Holy See. Prior to 1860 most of Central Italy was governed by the Papal States of which the Pope was the head. Their lands were protected by hired mercenaries and international armies. By 1860, however, most of the Papal states had been absorbed into the Kingdom of Italy with the city of Rome last to capitulate in 1870. In 1929 the Lateran Treaty allowed the State of the Vatican City to be formed, and thenceforth ruled by the Bishop of Rome – the Pope.

  The Catholic Church became unfortunately not a shining example of financial prudence and simplicity. The wasteful behaviour of church princes and ordinary priests had taken such forms in the 16th century that it stimulated the rise of Protestantism.

  In the Middle Ages, the Roman church has grown into a well-oiled and, above all, money-wasting machine. Rome itself became a bottomless pit in financial terms. This, to the horror of our pennywise ancestors. Because the populace was obliged to make substantial contributions to ecclesiastical wastes and wealth. Certainly in the time 1506 – 1626 that the St. Peter’s was built, Catholics around the world had to pay large sums of money to Rome, called the St. Peter’s tokens.

  Reports are known of parties, orgies, gambles, and other horrible consequences of wealth. Continually, excess and debauchery at the papal circle were the rule. In short, Rome was and still is throwing with money. With the construction of St Peter’s, the successive Popes, provided Italian painters and sculptors with lifelong work, not least for their own burial monuments.

  For example, Pope Leo X had been granted many privileges as a member of the Medici family, in 1513, only 37 years of age, he was elected Pope. In 1517 he commissioned church-collections to raise the souls of the dead to heaven instead to hell, to supposedly finance with that money the construction of the St Peter’s, although above all to easily obtain money for his own use. It is at the time that Michelangelo completed the frescoes on the ceiling of the Sistine Chapel.

  In this climate of ecclesiastical abundance and waste, Adrian Florenszoon Bishop of Utrecht was chosen on January 9, 1522 to become pop, being the successor to Pope Leo X. He preferred his own name Adrian VI. How different would history have been if this simple professor from Utrecht could have implemented his reforms. Unfortunately, it will never be known. His goal was to drastically reform the Catholic Church, by wiping out all decadence and corruption. The church had to restart again in simplicity with preaching charity. Because of this reason, Pope Adrian VI has never been declared saint.

  Twenty months later, Pope Adrian VI, who was hated in Italy, died by poisoning. After his death, the Vatican household returned, as if nothing had happened, and Saint Peter’s was completed in all its glory. It will be until 1978 before the second non-Italian, is elected Pope: Pope John Paul II, the successor of Pope Paul IV who was murdered after 33 days in office, because he had envisioned to reform the Vatican. – Pope John Paul II also died involuntarily after 27 years of service in 2005, as he thought about to lift the veil on paedophilia in the Vatican. Nonetheless, although with delay, he finally was declared saint in 2014. His successor, Joseph Ratzinger, the third non-Italian by the name of Pope Benedict XVI, is a cabal member, who therefore was disposed of in a more human way by sending him in retirement. To become succeeded by number four in the line of non-Italians, the current Pope Francis named Bergoglio, an Argentinian and also cabal connected. Making sure, the Vatican could continue in its old footsteps, although alienated by the populace at large, as he is surrounded by plenty of splendour and financial waste.

  With Pope Francis, the Dark interests are even better served. Pope Francis is portrayed as a “progressive pope,” because he serves the interests of the “liberal” Deep State imperialism. In Argentina, Bergoglio was an obedient servant to his imperialist masters working with the U.S. backed military government that came to power in 1976. Bergoglio supported and concealed the death squads, torture and disappearances of up to thirty- thousands children and revolutionaries during that period.

  He also has been linked to the murders of Catholic priests who worked with the guerrillas. Recently, new exposures of the widespread rape, sexual abuse and cover-ups inside the Church-exposures have been coming out, but are not published in the mainstream media: Sexual abuse is not the result of a few bad priests. It has permeated in the church’s structure and hierarchy whose extensive assets are hidden in the secret Vatican bank. Accumulating an enormous wealth coming from centuries of direct participation in the trade in African human beings, theft of land, gold, silver -resources from around the world, as well of the confiscated wealth of Indigenous peoples through genocide. To underline the seriousness; the crimes of the Catholic church are so deep rooted that an internet search for this article brought up more than 20 million leads.

  Vatican’s Satanic Paedophile followers

  It was around the end of eighteens century, when the Rothschilds came across the potential of the private Vatican Bank without any oversight to be adequately used for there private money laundering activities. So they offered like before to the Secret Societies, the Vatican great amounts of money and a lucrative financial participation, to further finance the Vatican’s never ending spendthrift.

  On behalf of the Deep State, worldwide tax monies are laundered by the Vatican Bank under the management of Pope Francis, and then passed on to all central banks around the world, after which the population can borrow it back via the debt money system.

  These funds, among other things, are used for illegal actions such as false flag operations, bribery of politicians and to buying off everyone in important positions, as is currently happening, to attacking President Trump with false deposition procedures.

  Meanwhile, the Patriots are in the process to replacing the world reserve currency – the fiat US Petrodollar – because the current final fiat system is completely out of control. This urgently has to be changed with the new QFS system containing all sovereign currencies supported by gold or assets. Known as the Global Currency Reset (GCR), which has since been signed by all 209 sovereign countries.

  This also means, America will return to its original constitution being the Republic of America and be being restored. Similarly, the European Union is being abolished in its current form facilitating all European nations to return to their respective sovereign constitution and currency.

  Deceptively, on Instruction of the Deep State Globalists, Pope Francis has invited religious leaders from all over the world to the Vatican to sign a global pact on May 14 2020. This New Humanism initiative would create a World Religion designed to better control the world population. According to a Catholic Whistleblowing Nun the pact would ruin our society because it placed man, rather than Christ, at the centre of the initiative. Watch the first three minutes of this video.

  Their Satan-Paedophile-followers became trained and specialised in snatching children on Satan’s Birthday of Halloween for use at their child sex abuse parties and Child Sacrifices, scheduled throughout the year including Easter, Christmas, plus Fall, Winter, Spring and Summer Solstices.

  Satanic ritual abuse (SRA) survivors have testified in international courts that global elites including well known politicians, Hollywood Stars, European Royals and Private Bankers in the US, Canada, UK, Netherlands, Switzerland and Australia have traumatised/Mind Controlled babies and toddlers through teens in their Satanic Pedophiles and Human Hunting Parties that ended in Child Sacrifice rites.

  Known as the Cabal-puppets, Politicians, Executives of Multinationals, Third Degree Masons, Illuminati, and members of Secret Societies have become Satan worshipping proponents of the New World Order. They are blackmailed through recordings of paedophilia parties, Child Sacrifice rites, murder, threats, torture of loved ones and throwing vast amounts of money to everyone of influence, in order for them to do their bidding with the result to gaining more power over world affairs.

  The Truth will come out, but will be difficult to accept!

  Before, the Deep State cabal can be publicly dismantled and the truth presented, the majority of the population must be awake to prevent the world from turning into chaos. For the same reason to prevent widespread civil war and global confusion the taking down of the Deep State is executed step by step. Be assured; President Trump and the Alliance have the situation under full control.

  Although, the cabal is throwing around everything they have to cause delay and chaos, but that also doesn’t work anymore. Their hiding places have been exposed, and their clones are disintegrating. Their wealth is being confiscated, and to be being redistributed under the populace. In reality their empire has collapsed. Their total termination is approaching.

  It is essential that everyone is informed about what is about going to happen and what is wrong in our society today. A world that has been completely manipulated by Deep State puppets from A to Z; amongst others the harm inflicted by the central banks, the central banking economy, the fact ‘justice’ doesn’t exist, governments’ lies, total deception and fake information by mainstream media.

  The truth is hard to understand. False propaganda is more easily accepted, nonetheless to believe in the truth, evidence and facts are necessary for conviction. As, in the beginning, most people will not accept the truth.

  The deceptiveness by the Globalist Deep State Mafia is downright criminal and hard to understand and to believe. Politicians such as Obama, Clintons, Theresa May, Merkel, Macron, Rajoy, Rutte, Sanchez, to name a few, will fall from their pedestal. Even the background and role Royalty plays is difficult to fathom as it is a resounding crime against humanity that has to be understood.

  The best way anyone can find out, is to read the book The Great Awakening. Wherein the vast majority and variety of facts are explained in an understandable way. Self-study is necessary to become delighted about the new people’s economy, which is already being prepared and presently in progress meant for step by step introduction.

  Life and well-being for everyone will become more joyful, easier and healthier; no wars, no famine, no poverty, no chemtrails or food poisoning. The abolishment of taxes, provides everyone with ample available income.

  Our world will change more than rigorously; no more taxes will be levied on earned money. Exclusive, the sales tax on major new items, but not on food or holistic health care to mention some aspects. – Prepare and educate yourself, so you can also help others struggling with the changes that are coming.

 2. Beautiful SYMBOLOGY for New Earth — more & more Old Dark Energy Exodus. 🙏🏽💜🔥

  All popes are dead — we are just watching the public reveal unfold now.

  Former pope Benedict XVI dies aged 95
  https://www.theguardian.com/world/2022/dec/31/former-pope-benedict-xvi-dies-aged-95

  Black Pope Adolfo Nicolas, Superior General of the Society of Jesus Diabolical Plan for a New World Order — DEAD.
  https://t.me/drue86/5906

  POPE is dead
  https://t.me/drue86/12580

  France Under WH Control | Mil Alliance Protecting Leaders | Benedict Death: 2/3 Matrix Now Reclaimed
  QNewsPatriot Published January 3, 2023 43,138 Views

  https://rumble.com/v23sly2-france-under-wh-control-mil-alliance-protecting-leaders-benedict-death-23-m.html

  RELATED: LONDON WASHINGTON VATICAN ☠️ (Shadow gov) = DEEP STATE ☠️ Cabal, The Khazarian Conspiracy, Babylon, all just names for a Empire which is collapsing.

  WHATS IMPORTANT TO NOTE…

  3 PILLARS OF EVIL (2 are taken out) The burning of the Notre Dame church for example was a show of power by White Hats…These chapels and churches, hailed glory and love, are in fact spots of satanic worship and scarifice of children….

  1. LONDON (FINANCIAL – QEII dead)
  2. VATICAN (SPIRITUAL/RELIGION – Pope Benedict , eveil of them all, dead on NYE)
  3 DC (MILITARY BRANCH – currently seeing the fall)

  The head of the snake was killed a month after TRUMP won in 2016…look it up yourself…then its been a trickel down, leaciong the pawns left on the chess board to be in the DARK with no “puppet masters” pulling the shots…

  1. TAKE DOWN CABAL (2/3 done)
  2. TELL THE WORLD SLOWLY WITHOUT PANIC OR CHAOS (Happenig now… why it seems like its bad at first, before the truth emerges, we are in training camp for the collective…)

  https://t.me/drue86/30295

 3. Holy Seet the Vatican is finally DEAD. 💀

  Pope nationalises Vatican assets, property in new reform
  https://www.sightmagazine.com.au/news/29060-pope-nationalises-vatican-assets-property-in-new-reform

  Pope Francis orders all Vatican affiliated entities and church orders to transfer ALL FUNDS and assets to the Vatican Bank
  https://t.me/drue86/24328

  Vatican is truly satanic from its early inception days
  https://t.me/drue86/26718

  The Vatican name is from the Etruscan’s goddess of the underworld, Vatika
  https://t.me/drue86/13346

  Ericsson is Donesson! 💀

  Connects Amazon x CIA x Obama x Clintons x Usual DS suspects — Assets SEIZED.

  Ericsson to cut 8,500 jobs worldwide
  https://insiderpaper.com/ericsson-to-cut-8500-jobs-worldwide/

  Ericsson’s decade of bribery and corruption in Iraq laid bare
  https://www.irishtimes.com/business/ericsson-s-decade-of-bribery-and-corruption-in-iraq-laid-bare-1.4813481

  Ericsson plans to take $1.23B hit for corruption fine in Q3
  https://www.fiercewireless.com/wireless/ericsson-plans-to-take-1-23b-hit-for-corruption-fine-q3-2019

  Leak exposes Ericsson’s secret dealings with ISIS amid Iraq corruption spree – ICIJ
  https://www.icij.org/investigations/ericsson-list/ericsson-leak-isis-iraq-corruption/

  Revealed: leaked files show how Ericsson allegedly helped bribe Islamic State
  https://www.theguardian.com/business/2022/feb/27/revealed-leaked-files-ericsson-allegedly-helped-bribe-islamic-state

  The ERICSSON Receipts
  https://t.me/drue86/20465

  @drue86

  Meanwhile Orange Batman is calling shots at the Military Industrial Complex publicly now! 🍊👀🍊

  TRUMP directly, publicly goes after the CIA. PENTAGON and puts them in the [KILLBOX]

  When have you ever seen this happen throughout the world by anyone else in recent history?
  And lived to tell about it?

  > CIA . PENTAGON [ DS] who controls half of the world through military coups. Colour revolutions they created and killed thousands of oppositions in several countries and their Presidents. Their Elites, their countryman…..>> The CIA KILLING MACHINE OF THE>>> ROCKEFELLERS. ROTHSCHILDS VATICAN JESUITS.33RD MASONS SKULL IN BONES ECT ECT ECT ECT<<<<= is the most deadly FORCE in history! [ They] CONTROL and create the world wars , central world banking systems... They created the virus. VACCINES. The PLANDEMIC. The bioweapons, ECT ECT ECT<<<< .....But Now TRUMP is PUBLICLY going after them, TRUMP is also publicly calling out the RUSSIAN War that was created by the BIDENS regimen and CIA INDUSTRIAL Military complex system///////. .... No President in history has gone after the CIA and lived too tell about it.. The last President to do so was JFK > OBAMA regimen.////
  ______
  The only way to bring the [ DS] deep state military intelligence.cia. Pentagon is through>> White HATS U.S. Military OPERATIONS////
  >You always have to REMEMBER Trump was placed by Military World Alliance Operations…… This is why TRUMP is protected and why TRUMP IS GOING AFTER THE MOST DANGEROUS KILLING MACHINE ON THE PLANET>> THE CIA. PENTAGON DARPA REGIMEN THAT IS DIRECTLY CONNECTED TO MOSSAD [ DS] MI6 … OBAMA’S FIVE EYES AGENCIES///////

  _As the worlds most POWERFUL banks in EU >> ROTHSCHILDs who controlled the world central banking system for 200 years and NOW is going bankrupt and went into private banking and being delisted from the French stock markets and EU markets
  , The obvious [ COLLAPSE] of the ROTHSCHILDS is taking place…….. ///// And the CIA is desperate for money and Biden [ DS] government are trying to send as much money as possible to the UKRAINE MONEY LAUNDERING OPERATIONS that funnels back to funding the world pandemic. Payimg off the World health care systems each country., Doctors, hospitals, health establishments in each country. Including financing the scientific community and through the world…… Including all of BLACKROCK , VANGUARD, STATE STREET world insurance agencies over 800,000 companies companies through the world…..///// As the COLLAPSE is happening,… investors are jumping ship world wide by the MILLIONS<<<< _ 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥 Yes the CIA. > Money laundering scheme is in huge trouble. The CIA. NATO.UN. EU .U.S. DEEP STATE REGIMEN IS HUGE >>>>FREE FALL….

  >>AND TRUMP IS COMING AFTER THE CIA ……… MILITARY OPERATIONS are coming OVERT/////

  The whole damn house is coming down 🔥

  The WAR to end all WARS

  Inside the Storm.
  ______
  TRUMP is on the WAR PATH
  WAR PAINT …. EYES ON [ CIA]]FBI. DARPA [ DS] REGIMEN

  -Q The Storm Rider

  EXC: Trump Takes Aim at Warmonger Washington, Pledging to ‘Complete Mission’ of ‘Cleaning House’ in Pentagon & State Dept.
  https://thenationalpulse.com/2023/02/21/exc-trump-takes-aim-at-warmonger-washington-pledging-to-complete-mission-of-cleaning-house-in-pentagon-state-dept/

  @drue86

  Hold the line . The SINe wave is collapsing.

  If you know you know . Hold the line.

  A good 911 is inbound

  @AreYouAwake1

 4. Recent Avatar Pope-on-a-Rope ‘loaded’ comms — Combating Pedo-Criminality! 💥👀💥

  The Three-Fold Focus of Pope Francis: Reforms, Diplomacy, and Combating Pedo-Criminality
  https://ticotimes.net/2023/03/10/the-three-fold-focus-of-pope-francis-reforms-diplomacy-and-combating-pedo-criminality

  Francis is the first Jesuit pope – here’s how that has shaped his 10-year papacy
  https://news.yahoo.com/francis-first-jesuit-pope-heres-134044515.html

  Argentine child abuse victims urge Pope Francis to hear their grievances
  https://www.msn.com/en-gb/news/world/argentine-child-abuse-victims-urge-pope-francis-to-hear-their-grievances/ar-AA18rb1W

  Pope John Paul II ‘covered up child abuse while a cardinal in Poland and transferred paedophile priests to avoid a scandal’
  https://www.dailymail.co.uk/news/article-11825195/Pope-John-Paul-II-covered-child-abuse-cardinal-Poland.html

  Late Pope John Paul II accused of covering up child abuse by priests
  https://www.irishtimes.com/world/europe/2023/03/06/late-pope-john-paul-ii-accused-of-covering-up-child-abuse-by-priests/

  Ukraine conflict being fueled by empires – Pope Francis
  https://www.rt.com/news/572749-pope-francis-ukraine-empires/

  @drue86

  Pope Francis: “Gender Ideology” is One of “Most Dangerous Ideological Colonizations”

  Pope Francis spoke out against gender theory in a March 10 interview, echoing his past comments expressing disapproval of transgender ideology.

  “Gender ideology, today, is one of the most dangerous ideological colonizations,” Francis said in the conversation.

  “Why is it dangerous?” he continued. “Because it blurs differences and the value of men and women.”

  “All humanity is the tension of differences. It is to grow through the tension of differences,” the pope said. “The question of gender is diluting the differences and making the world the same, all dull, all alike, and that is contrary to the human vocation.”

  The pontiff attributed the increasing global push for gender subjectivity to well-intentioned people who “do not distinguish what is respect for sexual diversity or diverse sexual preferences from what is already an anthropology of gender, which is extremely dangerous because it eliminates differences, and that erases humanity, the richness of humanity, both personal, cultural, and social, the diversities and the tensions between differences.”

  🔗Source: New York Post

  Forum | Substack | Twitter | Minds

  📡 Follow:
  @G3News

  😎 👇🏼

  Why Are More Children Identifying As Transgender & Being Offered Medical Treatment?
  by Arjun Walia

  Research is suggesting there are a lot of complications that come with treatments associated with transitioning. Should we be prescribing them so readily to our youth?

  http://bit.ly/3l9lCOe 👇🏽

  Gender Affirming Care — Turning young adults & children into big pHARMa slaves for life. ❌☠️❌

  http://bit.ly/42a1Xy9