WRR-rapport maakt karikatuur van sociale sectoren T.a.v. Frans Timmermans Posted by Apollo Solaris on jun 9, 2014 in DING DONG (*), Teamwork, Worldnews | 15 comments

Laat ik er nog eentje posten en ditmaal een brief gericht aan de heer Timmermans. Ik moet u erbij vermelden dat ik tentijde van het schrijven van de brief niet op de hoogte was, van hoe ernstig deze individuen gebruikt worden voor de Agenda die luisterd naar de naam Agenda 31. Was geloof ik ooit Agenda 21 maar het loopt allemaal niet zo als ze gedacht hadden. Ik eindig de brief met de kwestie rode pil versus blauwe pil. Dat was een foutje. U heeft momenteel de blauwe en u krijgt de mogelijkheid om de rode te nemen…..enfin hier volgt de brief enne niet alle linken werken meer….

Beste Frans,

Laat ik mijzelf kort introduceren. Ik probeer een beetje hulp te bieden aan de diverse ministerie’s, ministers en overige kamer leden. De reden is dat ik niet alleen denk dat jullie compleet van het pad af zijn maar er is geen pad meer. Met andere woorden, de chaos die jullie creëren is zo immens groot dat er ingegrepen moet worden en dat is wat ik ga doen. Eerst maar alles een beetje in kaart brengen en vandaar dat ik nu bij jou ben aangekomen. Mocht je overigens nog helemaal niets van Apollo gehoord hebben dan staan HIER de brieven gericht aan diverse collega’s.  Deze brief gericht aan jouw adres zet ik er keurig tussen.

Waar ik met je naar toe wil is het volgende, zoals in de inleiding aangegeven is er een hoop mis,  maar om het een beetje overzichtelijk te houden wil ik het niet te gek maken. Met andere woorden, ik pik er een serieus issue uit dat aan de kaak gesteld dient te worden en dat licht ik dan verder toe gericht aan een specifiek iemand snap je?

Nu heb ik een tijdje geleden een rapport gelezen geschreven door Yvonne van Hees met als titel “WRR-rapport maakt karikatuur van sociale sectoren” Nu is het niet mijn bedoeling om dit hele rapport met je door te gaan nemen maar twee punten wil ik graag aanhalen en dat zijn de volgende, Menselijk kapitaal vs mensenrechten en het is goed dat bekende wereldburgers, variërend van Bill Gates tot artiesten, de media op gezette tijden gebruiken om aandacht te vragen voor problemen rond armoede, conflicten en ontwikkeling, door de WRR met dedain afgedaan als “HET BONO-MOMENT”. Je inzetten voor medewereldburgers in nood, onderdrukking en achterstelling is ook een kwestie van beschaving.

Het rapport kun je overigens HIER vinden. Ik begin met de opmerking menselijk kapitaal vs mensen rechten en eindig met de opmerking over bekende wereldburgers.

Het gaat zoals ik diverse keren heb aangegeven goed fout. Mensenrechten zijn volledig aan het verdwijnen en maken in rap tempo plaats voor GELDELIJKE BELANGEN. Nu heb ik op zich niets tegen een beetje geld verdienen met de nadruk op een beetje maar als de gezondheid van mensen helemaal niets meer waard is dan denk ik dat het tijd is dat de NOODKLOK wordt geluid en dat is nu precies wat ik aan het doen ben. Beetje aan de bel trekken voordat iedereen straks blind en stokdoof is. Dan is het helemaal niet meer mogelijk om mensen nog te bereiken. Dan kun  je ze wel braille gaan leren maar je snapt waarschijnlijk wel dat is gewoon niet handig. Studeren wordt overigens steeds lastiger dus laten we deze optie maar vermijden. Nu is het hele onderwijs  systeem toe aan een radicale verandering maar laat ik dit bewaren voor een collega van je. Iedereen moet immers wat te doen hebben.

Beter lijkt het mij om deze problemen die de pan uitreizen vooraf te gaan tackelen. Wellicht dat je er wat voor voelt om je met serieuze zaken bezig te gaan houden waar iedereen wat aan heeft. Niet dat je nu helemaal niets zinvols doet maar de meesten in politiek Den Haag zijn druk doende met het  spelen aan een bordje MONOPOLY en als je de tijd neemt om de overige brieven gericht aan je collega’s te gaan lezen dan weet ik zeker dat je mijn opmerking zult gaan begrijpen.Mocht je toch boos worden of er niets van snappen dan zit je nog te vast in het spel. Dan is het maar het beste om dit alles te vergeten voordat er net als bij Edith vonkjes gaan ontstaan. Is dit niet het geval en je snapt wat ik allemaal te melden heb dan is mijn verzoek aan jou de volgende;

Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van een bedrijf dat luistert naar de naam MONSANTO. Deze schatjes willen net als jullie graag spelen maar zij willen het doen met MOEDER NATUUR. Nu zijn er gelukkig wel steeds meer LANDEN die zich langzaam achter de oren beginnen te krabben omdat ze het gevaar in gaan zien maar volgens mij is Nederland nog niet zo ver vandaar dit verzoek.

Zou jij de directie van dit bedrijf een brief willen sturen dat ze per direct hun biezen pakken en opzouten  met hun troep uit dit mooie land? Contactgegeven staan hieronder en de  website is LINK

Monsanto Europe N.V.
Scheldelaan 460
Haven 627
B-2040 Antwerpen
BELGIUM
Tel.: 0800 0234165

De reden waarom ik je dit verzoek doe is onder andere de volgende,  ik stuitte onlangs op het volgende bericht; 44 procent Europeanen heeft glyfosaat (landbouwgif) in urine LINK  Als je dit bericht door gaat lezen dan blijkt Monsanto zijn troep te verkopen onder de naam Roundup. Vandaar dit verzoek snap je? Ik zit namelijk niet te wachten op landbouwgif in mijn voedsel jij wel? Nee toch?  Jij wilt toch ook lekker kunnen genieten van je bordje spinazie?  Wie wil er nu niet groot en sterk worden?  Met landbouwgif in ons voedsel worden we echt geen Popeye.  Zelfs een BIERTJE of EEN WIJNTJE zonder gif  is tegenwoordig al een hele klus om te vinden. En diegenen die het aan de kaak willen stellen of weigeren deze troep te gebruiken worden beboet. Gaat lekker denk je niet? Beetje het idee van de OMGEKEERDE WERELD.

Vandaar dan ook in de inleiding dat er geen pad meer is snap je? Daarom dat ik besloten heb om een geheel NIEUW PAD aan te gaan leggen. Nu zoek ik nog wat hulp maar mocht het mij niet lukken om de koppen de zelfde kant uit te krijgen dan ga ik rustig alleen verder. Gaat me op zich prima af.  Het voordeel van alleen is dat je niet hoeft te overleggen. En dat laatste daar zijn we ook niet echt goed in. Kun je in DEZE BLOG lezen. Tja ik snap het, het is allemaal behoorlijk confronterend maar dat is helaas eigenlijk met alles wel het geval.  Mocht je nog twijfelen dan heb ik wel een aardige BLOG geschreven waar ik veel van de waanzin verzameld heb. De kans is groot dat je hem niet uit kunt lezen omdat inderdaad de moed je in de schoenen zakt. Dus mocht je een keertje niets te doen hebben dan is het wel een aanrader. Wel een kleine waarschuwing, er zullen ook uitspraken staan waarvan je denkt…

haddock

Maar terug naar MONSANTO. Meer informatie over dit prachtige bedrijf dat MOEDER NATUUR om zeep tracht te helpen staat HIER. Verder zal ik alles wat met dit bedrijf te maken heeft voor je gaan verzamelen. Dan heb je een stok om mee te slaan en sta je niet met lege handen. Anders moet ook jij de borstel van Geert lenen en dan kun je samen met EDITH en GEERT wel een kapsalon gaan beginnen maar volgens mij is dat geen strak plan toch?

Dan nu de opmerking over bekende wereldburgers.  Ik wil niet al te lullig overkomen maar HIER staat wel wat meer informatie over bijvoorbeeld Bil Gates. Is ook echt een schatje. Zo zie je maar geld maakt echt gelukkig en blind.  Nu nog een paar knallers in zijn oren en hij is de eerste die op zoek kan gaan naar een cursus BRAILLE. Nu zijn er gelukkig ook hele positieve ontwikkelingen zoals wat DEZE KNUL heeft ontwikkeld. Alleen dan gaan we discussiëren of het financieel haalbaar is.  Staat een stukje terug in een blog wat er met te veel praten gebeurt. Een ontdekking die het plastic kan opruimen in de zeeën wereldwijd en de mens gaat erover nadenken. Soms vraag ik mij wel eens af of er überhaupt nog HERSENS in zitten.  Ik heb zo nu en dan het idee dat het bewustzijn is terug gebracht naar het niveau van een LANTAARNPAAL (vis), deze bestaat ook voor 99% uit plastic. Heeft een beetje met onze PINEAL GLAND  te maken. Wel eens van gehoord? Niet lullig bedoeld maar de kans is groot dat je geen idee hebt waar het over gaat. Vandaar dan ook in de titel van dat bericht “The Biggest Cover-Up in Human History”

Enfin, ik hoop dat je snel werk kunt maken van mijn verzoek en dat dit bedrijf zo snel mogelijk helemaal verdwijnt uit Nederland en daarna uit de rest van de wereld. Tevens krijg je van mij een lijst met voedingsmiddelen waar GMO’S in verwerkt zitten. Deze bedrijven kunnen dan eveneens op de schop of dat ze een begin gaan maken met de samenstelling van de ingrediënten zodanig te veranderen dat er geen GMO,s meer in voor komen. Ik neem aan dat ze voor de laatste optie kiezen.

Eerst maar even dit bedrijf aanschrijven zodat het kan gaan wieberen. Laat je mij de voortgang weten beste Frans? Anders sta je straks alsnog in de kapsalon haar te borstelen en zoals eerder aangegeven lijkt me dat geen strak plan toch? P.s. nog een tip! Nooit boos worden maar rustig blijven ademen. Een juiste ADEMHALING is essentieel in het voorkomen van stress. Staat HIER uitgelegd en ja mijn aanpak wijkt een beetje af van de gemiddelde. Heeft met mijn pilletje te maken. Die is BLAUW. Jullie krijgen die straks allemaal en dan wordt alles wat ik geschreven heb steeds duidelijker. Met een rode pil is het allemaal een beetje wartaal. Zie het als een grote voorbereiding op het uitdelen van blauwe pillen op globale schaal. KOMT GOED Frans! Suc6! ~Frank Buijs

Published by Frank Buijs

A job to do.

1 Reply on “WRR-rapport maakt karikatuur van sociale sectoren T.a.v. Frans Timmermans Posted by Apollo Solaris on jun 9, 2014 in DING DONG (*), Teamwork, Worldnews | 15 comments

  1. The Pineal Gland and it`s beautiful awakening process

    As we discussed in a previous article, Activate your Pineal Gland in 7 steps, the Pineal Gland has a powerful role in our awakening process. More and more people are talking about how to decalcify the Pineal Gland. But do we really know the role of this important structure piece we possess?

    Our ancient ancestors knew that balancing and activating the Pineal Gland is fundamental for expanding consciousness and restoring the health and vibration frequency of the physical body.

    The endocrine system we possess is an important link activator between the physical function and the spiritual experience. The endocrine system includes the following glands: the pituitary, the pineal, hypothalamus, thyroid, parathyroid, adrenals, pancreas, and ovaries/testes. These glands do not use electrical impulses, like the nervous system does, to effect changes in our body, emotion, energy level or cognition. These glands use hormones to impact the up mentioned plans they activate on.READ MORE