Jeroentje…

Heel af en toe neem ik een kijkje op Twitter wat er in Poppenkastland allemaal zich afspeelt. Ik zie Jeroentje voorbij komen dus dacht he…..Daar heb ik ooit een brief naartoe geschreven. Ik begrijp dat hij momenteel specialist is in Koeienstront. Destijds toen ik de brief schreef probeerde hij iets te begrijpen van het financiële systeem. Enfin ik plaats de brief en wellicht als ik er zin in heb nog wat reactie’s. Maar dat weet ik nog niet. Soms is mij het Kaliber van de Poppenkast zo groot en de reactie’s van diegenen die vrolijk meehuppelen zo bizar onbeholpen stom dat ik eventjes pauze neem. Enfin hier dan de brief gericht aan Jeroentje…..en niet alle linken werken meer dat ter aanvulling.

Overheid versterkt schuldproblemen T.a.v. Jeroen Dijsselbloem

Posted by Apollo Solaris on mei 23, 2014 in Financieel nieuws, Nieuws, Over mij, Teamwork | 21 comments

Beste Jeroen,

Een korte inleiding, Onlangs ben ik een collega van je te hulp geschoten want hulp is volgens mij wel dat wat jullie kunnen gebruiken. Het ziet er allemaal niet zo heel best uit en als jullie op de oude vertrouwde paden blijven dan ben ik bang dat het niet bij natte voeten alleen zal blijven. De  politiek is een beetje op een DOOD SPOOR. ( In de reactie van 2 november 2013 staat wel een aardig artikel).

HIER staat de brief die ik onlangs geschreven heb en gericht is aan je collega Lodewijk Asscher. De inleiding geldt dus ook voor jou. Ik ben je overigens wel eens eerder “te hulp” geschoten en die brief staat HIER.  Ik moet er wel bij zeggen dat mijn kijk op het financiële systeem toen nog wel wat anders was. Een beetje vergelijkbaar met het kijken door een bril alleen dan iets anders. Nu zie ik de dingen niet meer door een bril maar LOEPZUIVER. Dat even ter voorbereiding op wat er allemaal nog gaat komen. Dit bericht is een beetje een inleiding. Ik ga dus nog niet echt de diepte in. Dat bewaar ik nog eventjes.

Goed dan nu ter zake.  In DIT BERICHT staat het volgende “Door haar wijze van SCHULD innen brengt de overheid mensen met schulden extra in de problemen. Dat constateren enkele brancheorganisaties voor schuldhulpverleners, zo meldt Binnenlands Bestuur vandaag op haar site. Openstaande rekeningen voor onder meer motorrijtuigenbelasting, waterschapslasten en gemeentelijke heffingen worden rechtstreeks door overheidsinstellingen afgeschreven”.

Voordat ik je verder op weg ga helpen wil ik je eerst verzoeken om het VOLGENDE ARTIKEL te gaan lezen. Ik doe dat ter voorbereiding op wat er gaat komen. Maar het is handig als je je eerst een beetje gaat verdiepen in hoe geld eigenlijk ontstaan is en waarom we nu in deze grote puinhoop zitten. Vandaar deze werkwijze. Om je gelijk met al te veel details lastig te vallen kan een averechts effect hebben.  In de titel van het bericht staat,

“When money drives most of the activity on the planet, it’s essential that we understand it”.  Lijkt me wel een goed begin toch? Onderaan de brief staat de link naar deel II.

Ik snap dat je niet goed begrijpt WIE IK BEN en dat je in eerste instantie dit wat ik je te melden heb naast je neer zult gaan leggen. Daar heb ik een beetje rekening mee gehouden. Vandaar dat ik het beetje rustig aan op ga bouwen. Dan kunnen jullie er alvast een beetje aan gaan wennen dat de dingen straks anders zullen gaan. Op een manier waar we ALLEMAAL wat aan hebben. Dat is wel mooi denk je ook niet? Enfin ik laat het hierbij zo net voor het weekend. Volgende week ga ik verder met je in op een aantal zaken die dus drastisch gewijzigd moeten gaan worden.  Het is dus niet mijn bedoeling om je de laan uit te sturen maar om je te HELPEN.  Vandaar dan ook de opmerking van de oude vertrouwde paden. Overigens is het financiële systeem niet het enige dat drastisch gewijzigd gaat worden maar alles op zijn tijd. Eerst jou AAN HET WERK zetten dan komt de rest vanzelf.

Het is allemaal even schrikken snap ik maar zie het maar zo. Als we zo doorgaan en we blijven onze kop in het zand steken dan ziet het er allemaal niet heel erg best uit. Ook voor jou een tip. Het kan zijn dat als je een kijkje op mijn site gaat nemen dat je een beetje schrikt en denkt jeetje wat heb ik nu aan mijn fiets hangen. Snap ik. In de reactie onder aan de brief aan Lodewijk staat  wat je dan het beste kunt doen.

Suc6~Frank Buijs

Published by Frank Buijs

A job to do.

1 Reply on “Jeroentje…

 1. In deze blog verwijs ik naar een brief gericht aan Lodewijk Asscher, geschreven in 2014. Hier volgt de brief en ook hier de linken werken niet meeer.

  Asscher kan alleen furore maken als hij buiten zijn begaande paden gaat treden. De ingrediënten zijn er, nu de moed nog.
  Posted by Apollo Solaris on mei 21, 2014 in Ascensie, Ascentiesymptomen, Nieuws, Teamwork | 12 comments

  Beste Lodewijk,

  Laat ik met het volgende beginnen. In de aanhef staat beste en verder spreek ik met je/jou. Dat komt omdat wij een beetje van het zelfde bouwjaar zijn. Net als de brief aan Willem Alexander die je overigens HIER kunt vinden. Overigens kan ik je wel uitleggen waar het U eigenlijk vandaan komt. Vroeger had je gemeenschappen die IN HARMONIE met elkaar samenleefden. Deze gemeenschappen hadden dan een vorm van leiding. Dat waren geen mensen die macht probeerde uit te oefenen over anderen maar mensen met heel veel wijsheid. Ze waren dan vaak ook oud. De “elders” werden ze genoemd. En omdat ze oud en wijs waren werden ze met U aangesproken. De overige bevolking sprak elkaar gewoon met je en jij aan. Dit even ter verduidelijking.

  Ik probeer de afstand die er nu nog vaak tussen mensen is een beetje te verkleinen. Daarom dan ook DIT BERICHT met de kop
  IT”S TIME TO COME TOGETHER AS ONE!

  253552_10150213646870765_3851150_n 

  Dat is precies wat ik nu ga doen. Ik schiet je te hulp. In het vorige bericht zie je bij de reactie het volgende staan; steeds meer mensen ziek door WERKSTRESS Als je op de link op het einde van die reactie klikt dan kom je op een bericht. Het bericht staat overigens ook HIER. Daarin wordt ingegaan op de werkstress. Ik zie dan ook een foto met PILLETJES waar mijn haren van overeind gaan staan. Maar als je op de link hiervoor klikt dan kom je op een site waar aardig wat informatie staat waarom men graag de mensen pilletjes voorschrijft. Het blijkt allemaal een beetje met geld te maken te hebben. Op het einde van het bericht staat de titel van dit bericht.

  Je kan wel WAT HULP gebruiken en laat dat nu mijn sterkste kant zijn. Mensen helpen. Het wordt allemaal nog een beetje met argusogen bekeken. Maar dat komt waarschijnlijk omdat ik zo goed als helemaal van HET PAD af ben gegaan. Daar is moed voor nodig maar als ik het kan dan kan jij het ook toch?

  Hier volgt mijn hulp. Er staat dat het verzuim toeneemt en of er niet meer moet gebeuren. Om te begrijpen wat er nu gaat komen zul je dus wel je belevingswereld iets moeten verruimen. Met andere woorden je moet uit HET DOOSJE waarin je je momenteel in begeeft anders gaat het mij niet lukken om je te bereiken. Dat zou zonde zijn want ik heb wel iets te melden dat er toe doet.

  De reden dat de stress toeneemt en toe zal blijven nemen heeft te maken met ASCENSIE. Daar hebben anderen en ikzelf veel over geschreven maar helaas is het momenteel nog iets waar een beetje lacherig over wordt gedaan. Dat snap ik want het is ook allemaal best wel ingewikkeld. Maar kort samen gevat komt het op het volgende neer. Wij mensen staan momenteel een beetje LOS VAN DE NATUUR. Dat zie je eigenlijk wel in alles. We zien de natuur als vijand terwijl we zelf natuur zijn. Als je het eigenlijk goed bekijkt zien we ons zelf als vijand. We zijn een beetje in gevecht met ONSZELF.

  Dat moet denk ik veranderen, we moeten de NATUUR weer gaan omarmen en volgens mij gaat er dan een hoop van wat nu fout gaat weer helemaal goed komen. De reden waarom ik je dit uitleg is omdat onze planeet die nu een beetje om zeep wordt geholpen ook gewoon NATUUR is. En deze natuur is aan het veranderen. Moeder aarde verandert HAAR KORST net als wij mensen. Wij krijgen dan stress en de aarde uit zich dat in aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, grote weersveranderingen en ga zo maar door. Dat heeft te maken met het feit dat er iets groots aan het gebeuren is en dat heet ASCENSIE.

  Maar de meeste mensen weten het helaas nog niet en de overheid die jammer genoeg zijn kop in het zand steekt verteld het haar bevolking niet. Daarom is het tijd om de koppen niet in het zand maar BIJ ELKAAR te steken. Snap je? Het zou zonde zijn als het schip zinkt. We hebben namelijk maar een groot schip. Het is net als de Titanic. Daar werd ook van gedacht dat het onzinkbaar was. Het resultaat weet je. Het echte verhaal hoe dit schip gezonken is, is overigens niet het verhaal dat men ons probeert wijs te maken maar dat komt nog. Blijkt ook weer pure sabotage te zijn. Helaas is dat eigenlijk MET HEEL VEEL wel het geval.

  Nu heb ikzelf geen tijd om me er persoonlijk mee te gaan bemoeien maar er zijn heel veel mensen die ook over het aankomende proces spreken, schrijven en die wel graag zouden WILLEN HELPEN. Misschien is het een idee om inderdaad het andere pad op te zoeken en informatie in te gaan winnen bij mensen die je meer kunnen vertellen over dit aankomende en toch wel ingrijpende proces. Eigenlijk ben je het ook een beetje verplicht om te doen. Zeker nu je door mij persoonlijk benadert bent. Deze informatie naast je neerleggen zou niet verstandig zijn. Dat komt omdat het proces door blijft gaan. De mensen worden zieker en zieker en niemand weet meer wat te doen. Als je dan deze informatie negeert dan weet ik zeker dat er een moment komt dat je weer terug denkt aan dit bericht en jezelf voor je kop slaat. Dat zou zonde zijn.

  Dat probeer ik een beetje te voorkomen door je op voorhand te waarschuwen. Dat is overigens precies de NIEUWE ENERGIE waar we in zitten en die alleen maar toe zal gaan nemen. Het is tijd om te delen. Kennis is macht. DEZE KENNIS met je delen is macht delen. Zo zie je maar ik ben de beroerdste niet. Niet alles wat ik geschreven heb zal makkelijk te volgen zijn maar dat geeft niet. We zitten allemaal een beetje in een veranderingsproces en ik loop nu eenmaal een beetje voorop. Daar kan ik ook niet echt iets aan veranderen. Wat ik wel doen kan is de kennis die ik heb met andere mensen delen die in posities zitten om er ook daadwerkelijk iets mee te gaan doen net als de brief aan Willem Alexander aan het begin van deze brief. Ik snap het is allemaal even schrikken maar je zult gaan merken dat als jullie een beetje gewend zijn aan mijn manier van aanpak dat dit beste wel prettig aan voelt. Ik laat er geen gras over groeien en dat is precies waar we heen moeten. Een open samenleving zonder geheimen voor elkaar. Want geheimen lopen vaak uit op doofpotjes en ik hoef je niet uit te leggen dat doofpotjes vol met bagger zitten. Die gaat er nu overigens wel allemaal langzaam uitkomen en dat heeft weer te maken met de nieuwe energie. Er zijn GEEN GEHEIMEN meer en diegenen die zich nog steeds proberen te verschuilen achter geheimen en doofpotjes die gaan daarvan steeds meer last krijgen. Ze worden net als de mensen die handelingen moeten verrichten die stress opleveren steeds zieker en zieker.

  Enfin dit was het wel z,on beetje. In het bericht staan LINKEN met meer informatie. Ik hoop dat het je lukt om van het bestaande pad af te komen. Dat zou mooi zijn want een doorbraak is wel iets wat we kunnen gebruiken. Suc6! Met vriendelijke groet~Frank Buijs