Eenheidsbewustzijn

Posted by Apollo Solaris on feb 13, 2014 in Ascensie, Nieuws | 21 comments

De volgende blog die ik plaats is er een uit 2014 en heet ” Eenheidsbewustzijn” de reden waarom ik hem plaats is om de de blog ” Het doek gaat vallen” verder toe te lichten. Ik plaats nu eerst de blog zoals ik deze destijds geschreven heb en geef dan de toelichting.

Beste mensen,

Voor iedereen die de berichten van mij gelezen heeft heb ik een tipje van de sluier. Ik ga u in niet al te veel woorden uit leggen wat ik aan het doen ben en waarom. Ik doe dat als volgt. Er zullen ongetwijfeld individuen zijn die moeite zullen hebben met bepaalde uitlatingen gedaan in eerdere berichten die u op deze site kunt vinden en die allemaal indirect of direct te maken hebben met datgene wat ik probeer te bereiken. Maar er zal een moment komen dat u gaat begrijpen waarom. Wanneer dat moment komt weet ik niet alleen als u verder gaat lezen dan zult u het met mij eens zijn dat het bittere noodzaak is dat dit moment hoe dan ook zal moeten komen. Enfin hier volgt mijn uitleg;

Ik ga u uitleggen wat EENHEIDSBEWUSTZIJN betekent en wat dit te maken heeft met mijn verhaal. Dat doe ik zoals ik in de inleiding dan ook aangaf zonder al te veel poespas en eigenlijk op een manier die u tot nadenken zal zetten en dat is precies mijn bedoeling.

U hebt als mens een BEWUSTZIJN. Bewustzijn is niets meer of minder dan gevoel.  Iemand om wie u geeft heeft zich ernstig pijn gedaan en als het iemand is om wie u geeft doet dat u wat. Dit is een klein voorbeeld van bewust zijn. Nu zal dit voor de meesten vanzelfsprekend zijn want het gaat immers om iemand waar u om geeft.

Stelt u zich nu het volgende voor en laat ik beginnen met de opmerking allen zijn een. U hebt deze kreet vast wel eens voorbij horen komen en velen zullen dan ongetwijfeld zoiets hebben van tja prachtig maar mijn buurman is mijn buurman of buurvrouw en wat hij of zij doet is allemaal prima maar dat heeft helemaal niets met mij van doen. Het kan mij eigenlijk allemaal gestolen worden. Ik leef nu en ik moet er het beste van zien te maken net als mijn buurman of buurvrouw. We hebben het allemaal al moeilijk genoeg. Om me dan ook nog eens bezig te gaan houden met anderen gaat er bij mij echt niet in.

Nu ga ik naar de eerste zin van de vorige alinea en ik vervolg. Stel dat we inderdaad allemaal op de een of andere manier met elkaar zijn verbonden. Stel dat al onze gedachten en handelingen een betekenis hebben. En stel dat dit wat hier staat gewoon door tal van ONDERZOEKEN is bevestigd. Dat alles maar dan ook alles een grote brei van energie is en dat het inderdaad allemaal met elkaar in verbinding staat. En stel dat deze kennis in handen is van een kleine groep met mensen.

Ik heb u nu aan het denken gezet en wat ik nu doe is het volgende, Deze energie kan positief of negatief zijn. Met andere woorden. Als de meerderheid van de wereldbevolking een POSITIEVE GEDACHTE uitzendt dan heeft dat invloed op al die genen die negatieve gedachten hebben en uitzenden. Diegenen genoemd hiervoor en deze kennis hebben zullen er dus alles aan doen om deze energie laag te houden.  Dat is de enige reden om globale angst en paniek te veroorzaken. Een andere is er niet. Stel dat deze zelfde groep met mensen over middelen beschikt waarmee ze het totale plaatje van bewustzijn in kaart konden brengen. Dan wisten ze dus eigenlijk precies wanneer ze moesten INGRIJPEN om er voor te zorgen dat ze de macht niet zouden verliezen toch?

Dat is eigenlijk precies wat er altijd is gebeurt en dit staat op het punt om te gaan veranderen. Er zijn energieën AAN HET WERK die er voor zorgen dat diegenen die dit EENHEIDSBEWUSTZIJN altijd hebben weten te manipuleren niet meer dat kunnen doen wat altijd is toegestaan.  Nu sluit ik af met het volgende.  Als te veel mensen negatieve gedachten hebben en uitzenden dan komt er een punt dat het allersterkste LICHT niet meer in staat is om dit om te buigen. Dan zou het inderdaad met de gehele mensheid einde oefening zijn. Dit is de enige reden waarom ik doe wat ik doe. Ik ging begrijpen wat er zich aan het afspelen was en heb daarop mijn plannen gemaakt net als gelukkig velen wereldwijd met mij. U die dit leest kan het zelfde doen. Ik ben niets meer of minder dan u. U moet alleen DE STAP gaan maken en inderdaad in gaan zien dat u het verschil kunt maken. Want stel dat u net diegene bent die er voor zorgt dat het totale beeld waar ik eerder over sprak niet negatief blijft maar net naar positief omslaat. Of u het gelooft of niet dat moment is het punt waarop een nieuwe wereld gecreëerd word.

Dan nu de toelichting. In de blog ” Het doek gaat vallen” geef ik aan dat de ogen langzaam aan het licht moeten wennen en ik verwijs bij de opmerking “Een langzaam begin wordt gemaakt” naar de blog “Baudet” Als u deze blog opent staat daar geschreven;

Omdat iedere ziel een vrije wil heeft, kan het niet met geweld de mensen opgedrongen worden, vandaar dat ik schrijf, “een voorzichtig begin wordt gemaakt”.

U heeft inderdaad een vrije wil maar dat is niet de reden dat het niet met geweld de bevolking wordt opgedrongen. De reden waarom ga ik hier nu uitleggen;

Allereerst plaats ik tekst (Engelstalig) uit een blog genaamd ” Patience” Dat doe ik omdat de uitleg aansluit bij mijn laatste opmerking van destijds. ” I will explain this later”

Dan nu de tekst uit mijn blog ” Patience”

My Dearest Partners in Ascension,…

This blog comment
January 18, 2016 at 1:41 pm

And a note by me…

Not only nuclear weapons are set off, they mess with the fabric of space/time and have very far-reaching galactic – and even universe-wide – effects. ( Full Disclosure: Extraterrestrials, No Nuclear War, End of the Deep State? LINK

So does to much chaos on this plane …..(they mess with the fabric of space/time and have very far-reaching galactic – and even universe-wide – effects.)

I will explain this later.

De Blog waar dit gepost stond kunt u hier vinden; https://apollosolaris.com/2014/04/30/patience/comment-page-1/#comment-17358

Dan nu de uitleg. Dat u een vrije wil heeft interesseert diegenen, die alles letterlijk manipuleren nog minder dan niets. Ze respecteren deze wet wel. De reden waarom ze deze wet wel respecteren is omdat ze hun wandaden verschuilen achter deze universele wet. Ze hebben immers net als u vrije wil. Daarom is het voor hen die het spelletje door hebben zaak dat u uw vrije wil zich niet gaat herinneren. Want als u dat gaat doen is het over en uit voor ze.

Dus de vrije wil is niet de reden dat ze het doek niet in een keer laten vallen maar geleidelijk. Dat komt omdat als mensen wererdwijd kennis tot zich krijgen die ze min of meer opgedrongen wordt, waarvoor ze niet klaar zijn, er een afsplising van de ziel plaatsvind. Een ander zou zeggen ” Mensen draaien letterlijk door” maar dat is niet de juiste uitleg met betrekking tot energie. Daarom heb ik de blog “Eenheidsbewustzijn” geplaatst want daarin probeer ik uit te leggen dat letterlijk alles met elkaar verbonden is.

Dit is de enige reden dat de beerput wereldwijd langzaam open gaat. Om de transitie die onvermijdelijk is, waarvan het duister op de hoogte is, zonder totale chaos mogelijk te maken. Ontwaken is een proces. Iedere ziel die dit proces ingaat ziet de waarheid, die dus langzaam zichtbaar wordt op zijn, haar frequentie. Daarom wordt het steeds chaotischer met alles wat er in de wereld gebeurt omdat steeds meer mensen dit proces in gaan. Dit proces wordt genoemd ” The Great Awakening”

Heeft letterlijk niets met ” The Great Reset” te maken maar daar ga ik nu hier niet op in. Voor nu laat ik het hier bij. Wellicht dat ik in latere reactie’s verder in ga op het chaos verhaal met betrekking tot de opmerking;

they mess with the fabric of space/time and have very far-reaching galactic – and even universe-wide – effects.

20111102_bliksem01

Published by Frank Buijs

A job to do.

2 Replies on “Eenheidsbewustzijn