Informatie die u ECHT KUNT GEBRUIKEN en die UW WELZIJN bevordert is voor u zo goed mogelijk VERBORGEN gehouden T.a.v. Jet Bussemaker Posted by Apollo Solaris on jun 13, 2014 in DING DONG (*), Het grote bos | gebeurtenissen in het Grote Dierenbos, Nieuws | 11 comments

Goed ik ga verder met het posten van brieven die ik in het verleden geschreven heb. Ik post niet alles omdat veel reacties die ik destijds gedaan heb vrij heftig waren en gezien de situatie waarin wij ons momenteel begeven zal dat u weinig helpen. Vandaar deze strategie….

Lijk af entoe wel een strateeg haha…enfin de brief…

Beste Jet,

Tja ik ben bij jou aangekomen en onderwijs daar heb ik wel wat mee. Het is een aardig verhaal geworden en ik hoop dat je er wat mee kunt. Allereerst zal ik mijzelf kort introduceren. Mijn naam is Apollo en ik heb op aarde een tussenstop gemaakt om hier het een en ander op orde te komen brengen want het schip dreigt TE ZINKEN. Helaas is de bemanning niet in staat om het tij te doen keren vandaar dat er een beetje hulp is gekomen om jullie weer een beetje op de rit te krijgen. Een achtbaanrit is soms wel leuk maar als het te lang duurt dan worden we uiteindelijk alleen maar steeds MISSELIJKER en dat is niet goed. Wel weer voor de kas van de gezondheidszorg maar daar ben ik niet voor aan het lobbyen.

Het blijkt dat er in Den Haag mensen zijn die daar een tien met een griffel voor krijgen. Die kunnen we natuurlijk niet gebruiken. Nu heb ik ze wel aangeschreven en een kans gegeven om een start te gaan maken met  een begin te maken met “HET ROER OM” maar of de boodschap een beetje goed in daalt dat weet ik niet. (Deze brief komt overigens HIER tussen net als de overige dat even ter zijde).

Wat school betreft. Daar was ik niet z’on ster. Nu ben ik aardig aan het rijzen maar dat heeft te maken met DE CHIP die ze bij mij erin gezet hebben. Maar laat ik daar niet te veel over uitweiden. Soms lijkt het allemaal inderdaad niets meer dan EEN FILM. Ze zeggen niet voor niets het leven is een groot feest je moet zelf de slingers ophangen. Het wordt alleen lastig als je zelf de slingers niet meer mag uitzoeken. Er is nog maar een soort en die wordt voor je opgehangen. Mocht je af en toe spelling foutjes tegen komen dan kan dat wel kloppen. Ik weet nog steeds niet wanneer je iets met d of met dt schrijft. Nu kan ik het wel gaan leren maar het interesseert me niets en vaak blijft het dan niet hangen. Het blijkt als we dat doen wat we LEUK VINDEN dit het beste werkt. Helaas zijn veel mensen momenteel druk doende met overleven en hebben ze geen tijd meer om de dingen te doen waar we blij van worden. Dat is sneu want uiteindelijk zouden dergelijke extreme VERSCHILLEN er niet moeten zijn.  Daar gaan we dan ook aan werken!  Is voor nu even niet zo heel relevant.

Wat ik me nog kan herinneren is het volgende, Ik zat in de vierde klas van de Mavo en dat was het examenjaar. Tijdens het examen liep ik de zaal in en nam plaats achter mijn stoel. Het was er akelig stil. Echt een sfeer van even doorbijten en we hebben het gehad. Ik nam keurig plaats open mijn examen WISKUNDE en zie alle cijfertjes en symbolen op mij afkomen. Ik doe het boek dicht en lever het weer in en loop naar buiten net als op het plaatje onder aan dit bericht. Ik heb verder geen EXAMEN gedaan. Diep van binnen wist ik dat het eigenlijk zo goed als allemaal een WASSEN NEUS is wat ze ons op school allemaal proberen wijs te maken en dat het echt een grote POPPENKAST is ga ik je tot in de puntjes voor je uitleggen. Dan kun je net als je collega’s na gaan denken over hoe je het een en ander kan gaan veranderen want dat is net als met heel veel dingen momenteel wel heel erg hard nodig. Vandaar dan ook in de inleiding dat het schip dreigt te zinken snap je?

Nu is niet alles dat met het onderwijs te maken heeft slecht. Ik weet niet of je al wat meer van mij gelezen hebt maar ik heb niet zo heel veel met de kleur grijs. Meestal weten de mensen dan niet zo goed wat je bedoeld. Grijs is een kleur die gebruikt wordt als we compromissen moeten sluiten en die sla ik dit keer over. Ik snap dat het even wennen is maar het is echt my way or the high way. Nu weet ik een ding zeker en dat is dat zo goed als iedereen straks in mijn treintje op de may way zit en diegenen die toch nog graag verder spelen op de high way zullen dat helaas niet hier verder kunnen doen. Dat leg ik HIER uit. Dat is een vrij pittig verhaal en niet alles is even makkelijk te volgen maar dat merk je vanzelf als je een begin maakt met het lezen ervan.

Wat  de HIGH WAY betreft, die is niet zo heel leuk.  Hoe ik dat weet is moeilijk uit te leggen maar mocht je niet snel terug deinzen voor informatie die een beetje afwijkt van de gangbare dan staat HIER wel de nodige informatie. Voordat het zo ver is moet er nog wel het een en ander in werking gezet worden. KOMT GOED! Ben druk bezig met het een en ander in stelling te brengen waarna we het PROGRAMMA uit kunnen gaan rollen. Neemt niet weg dat er wel mensen nodig zijn die goed gaan nadenken over hoe het anders en beter kan. Maar uiteindelijk ligt de beslissing bij een niet al te grote groep met mensen. HIER leg ik uit hoe dat werkt. Als je er goed over na denkt is het eigenlijk gewoon een ordinaire STAATSGREEP. Toch is dit de enige weg en dat staat tevens in die zelfde brief uitgelegd. Nu niet schrikken want ik ben hier echt niet om oorlogje te spelen. Dat spelletje komt mij onderhand mijn NEUSGATEN wel uit.

Leg ik in EEN BLOG van mij uit maar die zal voor de meesten nog een beetje te veel van het goede zijn. Vandaar dat ik het rustig aan op bouw. Ik ga nog heel even met je verder over vroeger. Examen heb ik niet gedaan maar ik las wel boeken van onder andere  ERICH VON DäNIKEN. Ik vond het prachtig wat hij schreef. HIER staat wel een aardig verhaal. Wat mij altijd is bijgebleven is een verhaal over een groot stuk  rotsblok van ik dacht 50 bij 100 meter. Die diende als dak (Bescherming)  ERGENS VOOR. Alleen bleek deze rots uit een rotsformatie van kilometers verder op te komen. Ik wist toen als kind al dat het niet helemaal goed was wat men ons allemaal probeerde WIJS TE MAKEN en dat er veel meer is dat we om de een of andere reden niet mogen weten. Dat blijkt helaas wel aardig te kloppen. Natuurlijk had ik geen idee hoe erg het echt is en wat de reden achter alles precies is maar bij mij is gelukkig het kwartje gevallen. Dat is maar goed ook want nu kan ik het voor iedereen uit gaan leggen.

Wat misschien wel een aardige is om mee te beginnen is het volgende, De boodschap die ik heb en uit ga dragen is dat de mensheid de verbinding met de natuur weer moet gaan herstellen. Dat leg ik in diverse berichten dan ook haarfijn uit. Het huidige SCHOOLPROGRAMMA zal compleet gewijzigd worden maar nu loop ik even vooruit op alles. HIER staat een film. Zou je deze alvast als verplichte kost kunnen voorleggen aan alle scholen? Het lijkt mij een goeie start dat de jeugd dit gaat begrijpen. Zij hebben immers de toekomst en als we zo doorgaan dan zijn het straks allemaal kleine ROBOTJES Is ook een beetje het programma dat men met de mensheid voor heeft. Dit heet de TRANSHUMANIST AGENDA Dat is geen fijn programma. HIER staat een goed boek dat er tot in detail op in gaat en als je op de link “robotjes” klikt dan legt David Icke het op een begrijpelijke manier uit. Onderaan dat bericht staat een reactie met een korte film. Ook daarin wordt voor de waanzin van dit alles gewaarschuwd. Maar ik wijk een beetje af van waar ik met je naar toe wil. Ik gaf eerder in dit bericht aan je uit te gaan leggen dat het ONDERWIJSPROGRAMMA niet klopt. Laat ik dat verder voor je uit gaan leggen want dat is een beetje jouw tak van sport.

Nu is het wel zo om dit een beetje goed duidelijk te kunnen maken dat het handig is dat je een beetje begrijpt wat er zich hier op deze prachtige blauwe bol allemaal aan het afspelen is. Vandaar dat ik soms een beetje af wijk, van HET PAD af ga om deze extra informatie duidelijk te kunnen maken. Er is dus een programma en diegenen die dat programma willen uitvoeren willen alles controleren. Dat is op zich wel te begrijpen want als er een specifiek iets is waar je geen controle over hebt en wat relevant is om je doel te bereiken dat thuis hoort in het grote programma dan sla je de plank natuurlijk mis. Vandaar dat men het hele onderwijs graag in de portefeuille heeft. Dat ze onderwijs graag in de portefeuille hebben is dus op zich niet zo heel erg vreemd, want wie hebben er de toekomst? Juist de KINDEREN. Als je die toekomst nu zo vroeg mogelijk van ze AFPAKT dan heb je later als ze groot worden niet zo heel erg veel last meer van ze en laat dat nu goed uitkomen. Kinderen die opgroeien en alles doen wat men van ze verwacht. Een andere naam is  dus “ROBOTJES“.

Daarom is de film die ik je eerder adviseer en vraag om uit te gaan rollen op onze scholen zo belangrijk. Daarin wordt uitleg gegeven hoe belangrijk het is om de verbinding met de natuur weer te gaan herstellen. Ikzelf heb daar een blog over geschreven en die staat HIER Helaas  weten de meeste mensen niet wat aarden is en dat is jammer.  Het zou de kosten voor de gezondheidszorg drastisch kunnen verminderen. Soms heb ik het idee dat men dat eigenlijk helemaal niet wil. Dat is amper te bevatten maar als je DIT VERHAAL helemaal gaat lezen dan zit er toch wel een kern van waarheid in. Zou dat komen omdat alles om geld draait? Enfin mooi iets om over na te gaan denken.

Wat je nu nog mist zijn de bewijzen dat het onderwijs onderdeel uitmaakt van de PORTEFEUILLE van de “eliten” De naam zegt het eigenlijk al een beetje. Het is een groep met paardenkoppen  die zichzelf beter acht dan de rest. Dat heeft denk ik te maken met geld. Geld trekt macht naar je toe en uiteindelijk stijgt deze macht je naar je kop. Beetje het verhaal dat ik HIER geschreven heb. Daar staat het TOPPUNT van deze waanzin en het draagt nog een kroon op haar schedel ook. (Bij hier naar beneden scrollen naar de reactie van 14 april).

Nu ligt het allemaal nog een tikkeltje ingewikkelder maar volgens mij is dit al aardig wat informatie zo net voor het begin van een potje voetbal. Dat gaat trouwens ook nergens meer over. Heeft niets meer met het oorspronkelijke voetbal te maken. Leg ik HIER een beetje uit.  Het is op zich wel een aardige klus die ik om me genomen heb. Beetje een roepende in de woestijn.  Heel veel water geven en als je geduld hebt dan gaan er zelfs in een woestijn plantjes groeien.

Nu staat er inmiddels wel een aardig verhaal maar de bewijzen dat het ONDERWIJSPROGRAMMA deel uit maakt van de portefeuille van deze mensen heb ik je nog niet gegeven. Ik wilde daar eventjes mee wachten. Laat eerst dit rustig op je inwerken en dan zal ik als reactie onderaan dit bericht verder ingaan op de bewijzen. Al denk ik wel dat je inmiddels wel een klein beetje snapt hoe het een en ander werkt toch? Of is de stap naar de speeltuin net nog een maatje te groot en geef je de voorkeur aan de zandbak? Nu niet boos worden! Ik probeer je alleen maar een beetje in BEWEGING te krijgen.  Soms wil een extra prikkel wel helpen. Doen we met onze kinderen uiteindelijk ook. Als ze zoet zijn krijgen ze lekkers en als ze stout zijn de roe. Zo zie je maar beste Jet, uiteindelijk is het allemaal niets meer dan een sprookje.

Of SPROOKJES echt bestaan laat ik over aan jouw fantasie.  Hier wilde ik het voor nu eventjes bij laten. Mocht je graag naar het voetbal kijken dan wens ik je veel plezier. Het weer werkt in ieder geval mee. Kunnen we lekker in de tuin gaan zitten met een biertje in de aanslag en de BARBECUE aan.  Worstje of een garnaaltje van de kilo knaller FABRIEK erop en we brullen het uit van plezier. Enfin laat ik nu maar ophouden anders slaan ze me straks nog aan het kruis…..Just kidding! ~Frank Buijs

Published by Frank Buijs

A job to do.

4 Replies on “Informatie die u ECHT KUNT GEBRUIKEN en die UW WELZIJN bevordert is voor u zo goed mogelijk VERBORGEN gehouden T.a.v. Jet Bussemaker Posted by Apollo Solaris on jun 13, 2014 in DING DONG (*), Het grote bos | gebeurtenissen in het Grote Dierenbos, Nieuws | 11 comments

 1. Juist de KINDEREN. Als je die toekomst nu zo vroeg mogelijk van ze AFPAKT dan heb je later als ze groot worden niet zo heel erg veel last meer van ze en laat dat nu goed uitkomen. Kinderen die opgroeien en alles doen wat men van ze verwacht. Een andere naam is dus “ROBOTJES“.

  They would destroy the family unit. That was the big chant through all of the psychiatric and psychological industries 💀
  by apollosolaris

  https://bit.ly/3CNk3u5

  https://t.me/bobmoran/176

 2. Authority’s eclipse of reason
  The practice and consequences of being trained to obey
  laughlyn (johan eddebo)
  Nov 15

  One of the recurring questions we tend to come up against in the Aesthetic Resistance podcast is how people in general are to recover their independent rational agency.

  This not only regards how we can restore (or inaugurate anew) institutions of sound research and communication, but how our faculties of critical thought, analysis and inquiry are to be rehabilitated in the wake of what in practice amounts to generations of cognitive and not least spiritual trauma.

  https://shadowrunners.substack.com/p/authoritys-eclipse-of-reason

  “Are we hardwired to categorize each other into ‘Us vs Them?’ Simply put, yes. But this hardwiring is remarkably easy to break. It’s time we equip ourselves with the knowledge and tools to do so.

  Why? Well, anything from powerful governments to mainstream and alternative media is consistently trying to divide us by focusing aggressively on our differences. A look at what occurred during COVID was the ability for powerful people to drive and control a narrative by confusing and divide the masses, ultimately to bring about greater authoritarian policy and control.

  When we know how these mechanisms work and focus our consciousness in an effective way, these attempts to divide fail.”

  https://thepulse.one/2022/09/23/us-vs-them-thinking-is-hardwired-but-consciousness-can-overpower-it/

  ———

   👉 Follow The Pulse for more:
  ➨ @thepulseone

  👉 Become a Supporting Member of Collective Evolution & The Pulse

  https://t.me/thepulseone/1604

  https://t.me/bobmoran/185

 3. In deze blog geschreven in 2014 staat;  Is ook een beetje het programma dat men met de mensheid voor heeft. Dit heet de TRANSHUMANIST AGENDA Dat is geen fijn programma.

  Dit is anno nu.

  🇨🇦 🇺🇸 🇬🇧 🇦🇺
  ++ Live Stream 07/12/2022 from 4:00 pm – 7:00 pm (CET) ++
  ++ Shadow of the Rainbow – Uncensored case of “transgender children” ++

  Up until a few years ago so-called “trans children” were only very rare occurrences. However, this number seems to have exploded in recent years.

  In almost all kindergartens and schools, our children are told they could change their gender, and may even be actively encouraged to do so.

  ➡️ Can you actually change your biological sex?
  ➡️ Is gender change really the solution?
  ➡️ What impact does this have on the children involved?

  I will discuss these and many other questions with trans persons and international experts in pediatrics and child’s psychology.
                                                                                                                                                                                                                     I am looking forward to seeing you on the live stream!

  Christine Anderson, MEP (AfD)

  https://t.me/LauraAbolichannel/27402