Goed bezig main stream Puppets…..T.a.v. de fabeltjeskrant Posted by Apollo Solaris on jun 14, 2014 in BACKGROUND TO THE EVENT or History of THE EVENT, Brood en spelen, Het grote bos | gebeurtenissen in het Grote Dierenbos, Nieuws | 40 comments

Laat ik nog een aantal brieven posten en dan ga ik het even weer wat rustiger aan doen. Ik heb de winter doorgebracht op een plek met wifi dus kon het nodige doen.  Dat heb ik straks niet meer en moet dan weer op pad voor wifi of via mijn mobiel maar dat kost een hoop centjes en die heb ik niet. Enfin ik ga met u verder en de brief die nu komt gaat over onze mainstream mafia.

De reden waarom ik spreek over mafia wordt HIER goed uitgelegd. dan volgt nu de brief uit 2014.

Lieve poppenkastkinderen,
Het wordt tijd dat iemand jullie de waarheid komt vertellen. Nu kun je vraagtekens zetten bij wat is de waarheid,  maar als jullie de moeite nemen om dit bericht met de nodige linken helemaal uit te lezen dan twijfel ik er niet aan dat jullie gaan snappen wat er precies bedoeld wordt en dan is er zelfs een kans dat jullie het niet erg vinden dat in de aanhef  “Main stream Puppets” staat. Want dat zijn jullie gewoon. Niets meer en  niets minder. Nu schrijf ik momenteel wel meer brieven en die komen HIER te staan. Deze gericht aan jullie adres komt er dan ook netjes tussen.

Jullie zijn HET VERLENGSTUK van een misdaadorganisatie en velen die in het grote dierenbos RONDHUPPELEN hebben dit niet eens in de gaten. Vandaar dat ik jullie die het hier betreft eigenlijk niet echt iets kwalijk kan nemen.  Dat is dan ook een van de redenen dat ik spreek over poppen. De figuranten die in een poppenkast acteren worden ook bestuurd. Kwaad worden op figuranten die zelf niets begrijpen is het zelfde als kwaad op jezelf worden. Dat is niet handig.

Nu zijn zelfs poppen of figuranten in staat om te leren. Dat is een lastige klus want de HERSENS van deze figuranten zijn een beetje voorgeprogrammeerd maar dat is helaas met MEER MENSEN wel het geval en dan met name mensen die op die posities zitten waar ze anderen weer kunnen manipuleren. Laat ik daar in dit bericht niet al te veel op ingaan. Moet wel te bevatten zijn allemaal.

Deze prachtige blauwe bol die momenteel in rap tempo om zeep wordt geholpen wordt gerund door een kleine groep SOCIOPATEN die tot alles is staat zijn. HIER staat een blog die ik onlangs geschreven heb en gericht is aan Jet Bussenmaker. In deze blog spreek ik over een portefeuille. Nu is onderwijs inderdaad een belangrijke die op hun VERLANGLIJSTJE stond en dan ook volledig gedomineerd wordt door deze groep. De uitleg waarom dat zo is staat in diezelfde blog. Als je wilt dat mensen niet weten wat er echt gebeurt dan is het misschien wel handig dat je deze tak van sport ook opneemt in je portefeuille en om een lang verhaal kort te maken.

Laat dat laatste nu het geval zijn. Vandaar mijn niet al te leuke opmerking dat dit bericht gericht is aan de fabeltjeskrant. Dat komt omdat meneer de uil er de dienst uitmaakt en meneer de uil vertelt fabeltjes. Fabeltjes zijn verhaaltjes voor het slapen gaan en dat is wat jullie doen. Jullie verdraaien alles en vertellen de mensen de grootst mogelijke onzin of erger. Wat er echt gebeurt en relevant is om te weten wordt simpelweg totaal GENEGEERD. Vandaar mijn opmerking dat jullie het verlengstuk zijn van een misdaadorganisatie. Die hebben er ook alle belang bij om GEHEIME AGENDA’S erop na te houden.

Nu zijn er wel meer ORGANISATIES die tot de conclusie zijn gekomen dat ze maar beter niet meer verstoppertje kunnen spelen. Die geven ze zo nu en dan wat informatie prijs. Zijn de mensen ook weer blij toch? Net als in jullie poppenkast. Wat dat betreft is alles wel een grote speeltuin of het nu de politiek, het onderwijs, de media, gezondheidszorg en ga zo maar door betreft. Tijd voor een radicale VERANDERING.

Gisteren viel mijn oog op DIT BERICHT. Laat ik dat hier voor de lezers en voor jullie uit de doeken doen. In de eerste fabeltjeskrant editie staat een artikel over de Ukraine. In het bericht wordt gesproken over het verdraaien en bewerken van beelden om de situatie erger te doen over komen als het is.  Onder aan dat zelfde BERICHT staan beelden wat er zich echt daar in het land aan het afspelen is. Als er zoveel beeldmateriaal beschikbaar is wat deze waanzin goed in beeld kan brengen dan kun je jezelf ook af gaan vragen waarom het nodig is om zelf beelden te gaan samenstellen en die de wereld in te doen sturen waarvan men weet dat ieder weldenkend mens er wel achter komt dat er gesjoemeld is met de beelden. Met andere woorden wie zitten er echt achter het verspreiden van deze “beelden” ? Vandaar dat ik in het genoemde bericht iets over propaganda heb staan. Snappen jullie het een beetje lieve kijkbuiskinderen?  Nee? Heeft met het programma te maken dat er in jullie hersentjes is ingezet. Die moet vervangen worden want de naald is versleten. Komt goed hoor! En mocht het mij  uiteindelijk niet lukken dan maar een hele NIEUWE PLATENSPELER.

Is natuurlijk ook nog een mogelijkheid maar eerst maar eventjes alles uit de kast halen om bij jullie de OOGJES te openen. Nu kan ik nog tal van voorbeelden aanhalen waarin de MAFFIA praktijken van de westerse nieuwsmedia aan het licht worden gebracht maar laat ik dat hier nu maar niet gaan doen. Er staat al ZOVEEL en het is niet mijn bedoeling dat het lampje echt uitgaat. Ook jullie hebben het straks hard nodig net zoals het meisje in het bos onderaan dit bericht, die is ook blij dat er lampjes bijkomen, vandaar dat ik nu ga stoppen met gas geven. Daarnaast is het ook niet helemaal eerlijk wat ik momenteel aan het doen ben. Is een beetje te vergelijken met DIT BERICHT. Daarin spreek ik over opnieuw leren schaatsen en dan vooral met een rechte rug. Misschien is het voor jullie ook wel een idee om na het prachtige VOETBAL FEETSJE de schaatsen te laten slijpen.

Enfin geniet nog van de komende wedstrijden en ga nadenken over hoe jullie een begin kunnen maken met mensen DE WAARHEID te vertellen want daar zitten wel meer mensen op te wachten en niet de shit die jullie momenteel de ether in sturen en waar ze jullie ook nog goed voor betalen. Tijd om je rug recht te zetten lieve mensen.  De reden is heel simpel. Er komt een moment dan valt er niets meer recht te zetten. Eigenlijk probeer ik jullie op voorhand een beetje te waarschuwen en als je daar goed over na gaat denken IS DAT BEST WEL LIEF. sUC6! ~Frank Buijs

Published by Frank Buijs

A job to do.

3 Replies on “Goed bezig main stream Puppets…..T.a.v. de fabeltjeskrant Posted by Apollo Solaris on jun 14, 2014 in BACKGROUND TO THE EVENT or History of THE EVENT, Brood en spelen, Het grote bos | gebeurtenissen in het Grote Dierenbos, Nieuws | 40 comments

  1. Als u in deze blog op “organisaties” klikt komt u op een site waar ik het nodige verzameld heb over de bilderberg boefjes. Maar eerlijk is eerlijk. Het zijn niet de enige die de weg kwijt zijn. In het volgende artikel wordt ingegaan op andere boevenclubjes.
    Secret World Order? Here Are The Five Most Influential Secret Societies In History
    03/24/2018 BY STILLNESS IN THE STORM LEAVE A COMMENT


    Een interessant gesprek dat ik onlangs op een andere site geplaatst heb stond HIER. Maar helaas zijn er krachten aan het werk die het een minder fijn gesprek vinden.