Geert Wilders

De volgende blog die ik post is een bericht dat ik wederom gericht had aan mensen werkzaam binnen de politiek. Deze was destijds gericht aan Geert Wilders. De reden dat ik deze brief nu hier post is vergelijkbaar met de reden die ik aangeef in de brief gericht aan Jeroen Dijsselbloem, dus laat ik dat hier nu achterwege.

Eerst een korte toelichting op de brief van destijds. De brief schreef ik destijds vanwege het feit dat deze man vrij veel haat uitte richting andere bevolkingsgroepen. Nu na 9 jaar is daar helaas weinig verandering in gekomen. De naam Isis komt nog steeds veelvuldig terug. Ik kan mij voorstellen dat een hele nieuwe chip implanteren in het hersenpannetje van deze man een brug te ver is.

Maar stiekem had ik gehoopt dat hij in staat was geweest tot een kleine update. Al was het hem maar gelukt de lettercombinatie te veranderen in Sisi….

Niet Sisi van de film maar van de frisdranken fabrikant met bubbeltjes. Dan was het in iedere geval een kleine vooruitgang geweest….

Verder ga ik kort in op de terugkeer van de Gulden maar dat was een verkeerde inschatting die ik hier nu in dit bericht achterwege laat. De brieven zijn destijds verstuurd via Twitter. Daar ben ik vanaf geknikkerd maar eerlijk gezegd laat me dat vrij koud.

Enfin hier volgt de brief van destijds.

Je hart is je nieuwe leidinggevende! | T.a.v. Geert Wilders

Posted by Apollo Solaris on mei 26, 2014 in Brood en spelen, Nieuws, Teamwork | 8 comments

Beste Geert,

Wellicht heb je inmiddels in de wandelgangen vernomen dat de “EAGLE HAS LANDED” . Eigenlijk is dat niets anders dan de verbinding in onze hersenen. Er moet weer een samenwerking tot stand gaan komen.Vandaar de titel van dit bericht. Ik wil je in eerste instantie dan ook vragen om je vooroordelen naar andere bevolkingsgroepen toe te stoppen. Haat verkondigen is niet de weg die we in gaan slaan. Verder wil ik je graag bij het hele VERHAAL betrekken.  In DE BRIEVEN gericht aan je collega’s staat een inleiding die ook voor jou van toepassing is.

De reden waarom ik dat wil doen is de volgende, je staat sceptisch tegenover een Europa en daar heb je een sterk punt. Ik wil je dan ook vragen om daar je pijlen op te gaan richten en alles wat met enige vorm van racisme te maken heeft per direct te stoppen. Een Europa is de grootste bedreiging voor de vrijheid in dit land en voor Europa zelf.  Uitleg volgt maar ik denk dat je zelf wel goed genoeg op de hoogte bent van de reden van dit alles. Je zult de wind van voren krijgen met name vanuit de hoek van noem het even “de bestaande macht” 

De bestaande macht heeft een GLOBALE AGENDA en die moet zo rap mogelijk van tafel. Je hebt een aardige STEM in Den Haag vandaar mijn verzoek om die in het belang van IEDEREEN te gaan gebruiken. Wel een kleine kanttekening, praat NIET vanuit de naam van een of andere partij maar vanuit jezelf.  Om te beginnen wil ik je vragen om DIT ARTIKEL te gaan lezen. Het heeft te maken met het scheppen van geld. Dit is cruciaal in het hele verhaal want jouw opmerking terug naar de Gulden is niet uit de lucht gegrepen. Sterker nog dat gaat het gewoon worden. Hoe dat allemaal werkt en dat het ook gaat gebeuren leg ik je nog uit maar ga je aub eerst verdiepen in het begrip “GELD”.

Als je dat namelijk door gaat krijgen dan is het heel makkelijk om het te vervangen door een andere munt. Er is namelijk geen geld. Er is alleen een afspraak dat we het gebruiken en aan deze afspraak gaat een einde komen. Suc6 met de voorbereidingen! ~Frank Buijs

Published by Frank Buijs

A job to do.