Het doek gaat vallen..

Laat ik proberen dit nader toe te lichten. Als ergens een doek voor hangt, dan is dat wat achter het doek gebeurt of is, niet zichtbaar. Als het doek wat valt, een zonsverduisterend gordijn is, dan komt er letterlijk geen licht doorheen.

Als het doek te snel zou vallen dan zou datgene wat er achter het doek gebeurt in een keer zichtbaar worden voor diegenen die zich aan de andere kant van het doek bevinden.

Ik ben van mening dat als je in het donker leeft en je krijgt in een keer de volle lading licht in je ogen dat dat vervelende consequentie’s heeft voor je ogen. Die moeten namelijk aan het licht wat achter het doek tevoorschijn komt wennen.

Hiermee probeer ik de opmerking gedaan in de vorige blog op deze site ” Baudet” ….een voorzichtig begin wordt gemaakt….nader toe te lichten.

Published by Frank Buijs

A job to do.

6 Replies on “Het doek gaat vallen..

 1. De Leugen Regeert – Verkeerd Verbonden ft. Rocks (Officiële Videoclip)

  https://youtu.be/YJEp5VkmAok

  💬 The mind-boggling number of recent spy fakes in the Dutch media are nothing but an attempt to distract the audiences from the devastating investigation by the NRC.

  🔗 https://is.gd/gShowd

  Dismantling a criminal syndicate cannot be done within just one trial. It takes many investigations, many cases, many trials. Danchenko is an important one, but it is just one of many.

  https://badlands.substack.com/p/the-trial-of-igor-danchenko-day-four

 2. As long as people want to know the truth, they will seek the answers. As long as they seek them externally, they will be lied to. As long as they are lied to, they will require the truth. As long as they require the truth they will seek it. Now we are at an age where the people who naturally sought the truth are gaining spiritual prominence over those who are merely following the deception system.

  https://bit.ly/3TFKTuW

 3. In deze reactie probeer ik verder in te gaan op het doek wat gaat vallen. Je kunt het vergelijken met een heel oud spelletje, nog ouder dan de weg naar Rome..

  Het spelletje heet ” verdeel en heers”. Ik ben er van overtuigd dat dit een voor veel mensen herkenbare uitspraak is maar tevens ben ik er van overtuigd dat er weinig zijn die er iets van snappen. Als mensen het door zouden hebben dan werd het niet meer toegepast.

  Bij “verdeel en heers” heb je 3 partijen. Er zijn 2 partijen die om het bot vechten. Het bot kun je vergelijken met “de waargheid” dan is er een derde partij die in principe het bot lees “waarheid” neerlegt en er alle baat bij heeft dat de honden om het bot vechten.

  Als het doek gaat vallen gaan mensen begrijpen dat er een derde partij is die dus achter de schermen werkt. Daarom is het niet zichtbaar maar het is er wel. Zolang mensen om het bot lees waarheid blijven vechten dan kan die derde partij eigenlijk gewoon doorgaan met aloude spelletje “verdeel en heers”

  Ik heb werkelijk geen idee wanneer het doek gaat vallen, maar als ik op een platform als Twitter een blik werp op de reactie’s van wat er in de Ukraine momenteel gebeurt dan kan ik me heel goed voorstellen dat deze derde partij, of beter geformuleerd “de boer” voorlopig nog eventjes doorgaat met zijn favoriete spelletje…

 4. December 11, 2022

  Best Intro to the Alliance, IMO

  In my opinion, SGAnon’s bird’s-eye view of everything connected to the Alliance and what’s happening right now, down to who’s emerging from the Witness Protection Program, the EBS, mid-summer tribunals, etc. is a tour de force.

  This is boots-on-the-ground so the view of extraterrestrials could be profitably augmented with what the galactics themselves say in their channeled messages. But all in good time.

  I don’t have a lot of time for videos but I make time for something (and now it’s the latest) from him.

  https://operationdisclosureofficial.com/2022/12/11/steve-beckow-best-intro-to-the-alliance/