KPN Mobiel | 10 augustus 2013 Posted by Apollo Solaris on Aug 10, 2013 in Nieuws | 16 comments

Als u op “index” klikt, (onderaan het plaatje) komt u op een blog die ik in 2013 gemaakt heb en was in eerste instantie gericht aan de KPN. Soms stormt het er heftig wat mijn woordgebruik betreft.

Dat komt omdat ik boos was. Dat ben ik niet meer vandaar dat het allemaal wat rustiger aan gaat. Neemt niet weg dat de blog vol met interessante informatie staat en dat is dan ook de voornaamste reden dat ik hem nu plaats. Downloaden kan overigens ook….De meeste linken werken niet meer en hoe dat komt leg ik HIER uit.

De reden waarom ik zo boos was heeft te maken met de fases die iemand doorloopt  als hij of zij wakker word. Ik bedoel niet s’morgens vroeg als de wekker gaat maar als u echt ontwaakt….

Ook ik heb deze fases moeten doorlopen. Meer info betreffende deze “fases” kunt u onder andere in de volgende blog lezen. (Comment 2018/10/28 at 12:42 pm)  

(The 5 Stages of Awakening – Signposts and Pitfalls on the Path of Consciousness)

Published by Frank Buijs

A job to do.

1 Reply on “KPN Mobiel | 10 augustus 2013 Posted by Apollo Solaris on Aug 10, 2013 in Nieuws | 16 comments

 1. ✎ If you desire to LEARN the fundamental concepts of how your mind is controlled, then read Etherology

  ✎ Skepticism is not only to be expected, but is allowable, especially when we know that the deceptive jugglery practiced by public lectures, who are more desirous to amuse an audience that to establish the truth…..(p18)

  ✎ The lunacy of modern society has never been more extreme, and many of us who OBSERVE all this are wondering is there a common cause behind the insanity? READ MORE … because as you can see it goes so much deeper then just DUMBING US DOWN.

  Korte aanvulling voor de NL lezers. Mijn NEDERLANDS gaat overigens een beetje achteruit. Nou ben ik nooit echt een kei op school geweest maar dat terzijde…

  Waarschijnlijk heeft het te maken met het feit dat ik bijna alleen nog maar engelstalig lees / schrijf en ik spreek momenteel alleen nog maar DUITS.

  Dat wilde ik effe kwijt…

  Light goes in to destroy all systems.”

  Barbara Marciniak

  ‘THE PLEIADIANS BOOK’