KPN Mobiel | 10 augustus 2013 Posted by Apollo Solaris on Aug 10, 2013 in Nieuws | 16 comments

Als u op “index” klikt, (onderaan het plaatje) komt u op een blog die ik in 2013 gemaakt heb en was in eerste instantie gericht aan de KPN. Soms stormt het er heftig wat mijn woordgebruik betreft.

Dat komt omdat ik boos was. Dat ben ik niet meer vandaar dat het allemaal wat rustiger aan gaat. Neemt niet weg dat de blog vol met interessante informatie staat en dat is dan ook de voornaamste reden dat ik hem nu plaats. Downloaden kan overigens ook….De meeste linken werken niet meer en hoe dat komt leg ik HIER uit.

De reden waarom ik zo boos was heeft te maken met de fases die iemand doorloopt  als hij of zij wakker word. Ik bedoel niet s’morgens vroeg als de wekker gaat maar als u echt ontwaakt….

Ook ik heb deze fases moeten doorlopen. Meer info betreffende deze “fases” kunt u onder andere in de volgende blog lezen. (Comment 2018/10/28 at 12:42 pm)  

(The 5 Stages of Awakening – Signposts and Pitfalls on the Path of Consciousness)

Published by Frank Buijs

A job to do.

4 Replies on “KPN Mobiel | 10 augustus 2013 Posted by Apollo Solaris on Aug 10, 2013 in Nieuws | 16 comments

 1. ✎ If you desire to LEARN the fundamental concepts of how your mind is controlled, then read Etherology

  ✎ Skepticism is not only to be expected, but is allowable, especially when we know that the deceptive jugglery practiced by public lectures, who are more desirous to amuse an audience that to establish the truth…..(p18)

  ✎ The lunacy of modern society has never been more extreme, and many of us who OBSERVE all this are wondering is there a common cause behind the insanity? READ MORE … because as you can see it goes so much deeper then just DUMBING US DOWN.

  Korte aanvulling voor de NL lezers. Mijn NEDERLANDS gaat overigens een beetje achteruit. Nou ben ik nooit echt een kei op school geweest maar dat terzijde…

  Waarschijnlijk heeft het te maken met het feit dat ik bijna alleen nog maar engelstalig lees / schrijf en ik spreek momenteel alleen nog maar DUITS.

  Dat wilde ik effe kwijt…

  Light goes in to destroy all systems.”

  Barbara Marciniak

  ‘THE PLEIADIANS BOOK’

 2. Frankbuys
  24 dec. 15:50 CET
  Hoi,
  Ik heb problemen met het ophalen van mijn mail. Ik ben ik Duitsland en kan sind begin December niet met mjn eigen laptops het internet op. Ik kan mijn ww niet wijzigen. Kunt u mij verder helpen ?
  Mijn klantnummer is md273295

  Bij voorbaat dank,

  Frank Buijs

  https://www.buijsadvies.nl/
  Frank Buijs

  Bijlagen11:16 (1 uur geleden) aan mijndomein.nl

  Hoi Peter,

  Dank voor je reactie. Hierbij 2 fotos van meldingen die ik krijg. Ik moet je wel als extra informatie geven dat het mij hier in Duitsland erg lastig wordt gemaakt om mijzelf toegang tot het internet te verschaffen. Ik blog maar hier in Duitsland zijn ze daar waarschijnlijkniet erg blij mee. Enfin….

  In ieder geval bedankt voor jullie hulp.

  Met vriendelijke groet,

  Frank Buijs

  Peter (mijndomein.nl – helpdesk)

  28 dec. 17:34 CET

  Dag Frank,

  In de eerste screenshot probeer je naar mijndomijn.nl te gaan. Dat klopt niet, het moet zijn mijndomein.nl.

  De tweede screenshot: Dit lijkt een probleem te zijn bij de leverancier van onze helpdesk software. Maar voor de zekerheid: krijg je dit ook in een “gewone” browser als Chrome of Firefox?

  Ik hoor graag van je,

  Met vriendelijke groet,
  Peter | mijndomein.nl Klantbeleving

  Wil jij op 1 in Google met je website? Activeer nu SEO Start bij je Webhosting pakket of Websitemaker pakket. Activeer nu SEO Start

  Beste Frankbuys,

  Dit is een automatisch bericht vanuit mijndomein.nl, omdat we inmiddels zeven dagen geen reactie van je hebben gehad, wordt https://helpdesk.mijndomein.nl/hc/requests/1050591 bij deze gesloten.

  Mocht je aanvullende informatie of vragen hebben voor dit ticket, dan kun je op dit bericht reageren zodat het ticket automatisch wordt heropend.

  Heb je een nieuwe vraag over een ander onderwerp dan kun je een nieuw ticket aanmaken via deze link: http://kort.md/nieuwticket

  Met vriendelijke groet,
  Team Klantbeleving
  Mijndomein.nl

  Roosendaal, 18 January 2019

  Korte toelichting op het bovenstaande verhaal. Ik ben eventjes in Nederland om een en ander te “regelen”. Maar heb tevens besloten om alles eventjes te laten rusten. Binnenkort plaats ik een nieuwe Blog op Apollosolaris.com

  De gesprekken die ik daarin plaats gaan in op waarom ik besloten heb om alles eventjes te laten rusten…

  Back to HOMEPAGE☀

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 3. Korte toelichting. Kan soms toch nog een beetje boos worden, maar als ik u uit ga leggen wat ik de laatste 5 maanden heb meegemaakt om op het internet te komen dan twijfel ik er niet aan dat uw broek spontaan afzakt. Laat ik het daarom achteerwege laten…..

  Toy toy…

  Frank

 4. Beste mensen van mijndomein,

  Ik heb enkele jaren gebruik gemaakt van uw mailserver. Dat heb ik gedaan vanwege het feit dat ik deze website bij u heb ondergebracht waarvoor mijn dank.

  Helaas ben ik over gestapt naar Protonmail. Dit heb ik gedaan omdat zij two step verification gebruiken. Of dit goed blijft gaan weet ik niet. Ik heb namelijk het vermoeden dat ik tegen heilige huisjes aan schop en de naam zegt het al. Ze hebben het vermoeden dat ze heilig zijn.

  Het is eigenlijk niet echt er tegen aan schoppen. Ik sloop de hele fucking fundering en de naam zegt het al, fundering….. en die zijn meestal stevig gebouwd. Er tegen aan schoppen zal niet veel helpen.

  Daarom sloop ik het. Dat doe ik niet met schoppen maar heel simpel ik schrijf en dat wat iik schrijf gaat richting het Internet.

  Even terug naar uw mailacount. Het probleem dat ik had is vergelijkbaar met een Tweet die u in deze reactie tegen komt en is gericht aan Linked In.

  Enfin, ik zou zeggen doe er u voordeel mee en laat u vooral niet gek maken maar een verbetering in uw beveiliging met betrekking to uw mailserver lijkt me geen verkeerde keuze.

  Met vriendelijke groet,

  Frank Buijs