Tante Lien

We zijn zo lekker aan het spelen. Elke dag opnieuw bespreken we tante Lien, maken we mooie Art en andere dingen.

Heel veel mooie plannen en vooruitzichten. We manifesteren enorm.

Hoe kunnen we ons bedrijf nog meer laten groeien en zichtbaar maken voor hen die tante Lien nog niet kennen?!

Onze eigen pop sockets op onze mobiele telefoons is al een klein onderdeeltje in het hele grote gebeuren.

Wat zijn ze leuk eh en wat zijn we trots.

www.tantelien.website
▪️@tanteLien

Published by Frank Buijs

A job to do.

7 Replies on “Tante Lien

 1. Ꮆ丨几卂’丂 匚ㄖᗪ乇丂
  Ꮆ丨几卂’s mijmering: je zelf-vertrouwen

  Als jij zelf zoveel voelt en het daardoor begint te zien, dan weet je. Je voelt het in elke cel en door je gehele kristallen DNA lijn.

  Maar als een ander daar nog niet bij kan en jou dus niet begrijpt, voelen zij zich aangevallen als je niet mee gaat in hun wereld. In hun beleving.

  Je wordt een paria, een gekkie, een wappie. Ook door hen die zelf voor die termen zijn uitgemaakt door nog niet wetende.

  Ik heb vaker aangegeven dat het niet uitmaakt op welk level je bent in het ontwakingsproces. Als je het vergelykt met het leren rekenen, leert de een het voor het eerst in groep 3, de ander in groep 7.

  Sommige leren rekenen op het VMBO en de ander op gymnasium niveau. Verschillende levels, maar het blijft leren rekenen.

  Groep 7 lacht niemand uit die in groep 3 net leert rekenen en iemand van het gymnasium kijkt niet neer op iemand van de HAVO. Het is en blijft rekenen op verschillende niveaus van ‘weten’.

  Toch word ik vaak geconfronteerd met woorden dat ik arrogant ben. Ik word veroordeeld. Ik begrijp hun veroordeling en daarom doet het mij niets persoonluck.

  Zelfvertrouwen is geen arrogantie, maar wordt door de (nog) niet wetende beschouwd als arrogantie.

  Ik laat mij niet leiden door goedkope emoties. Ik voel en kijk naar het hele plaatje. Naar de basis, de kern. De Bron creator.

  Daar gaat het om. Al het andere is onbelangrijk. Zolang het je basis niet bedreigt.

  Ik zeg niet dat mijn waarheid dé waarheid is, het is één van de waarheden rond de waarheid.

  Ik geef opties om de mensen om mij heen zelf de waarheid te laten zoeken. Ik laat je meerdere deuren zien zodat je niet tegen een muur aan blijft lopen. En welke deur je kiest, is aan jou.

  Maakt dat mij arrogant omdat ik barst van het zelf vertrouwen, prima. Dan ben je nog niet op het level dat het jou ook niets doet. Maar wijs niet met de vinger, want dan wijzen er nog steeds 3 vingers naar jezelf.

  Het wordt tijd voor spiritrealiteit in plaats van spiritualiteit. En dit keer in ZelfVertrouwen.

  In lack’ech ©️Gina

  https://t.me/Ginas_codes/529

  Laat ik proberen zelf iets toe te voegen aan deze prachtige tekst. Gaat over ” wappies”…

  De afgelopen jaren ben ik veel in Duitsland geweest en heb daar diverse plekken gehad waar ik voor langere tijd gestaan heb met mijn busje ( Camper) hihi…

  Daar hebben ze een andere naam voor wappie’s…

  Ze noemen ze daar snappie’s…..

  https://t.me/bobmoran/203

  Op de afbeeling staat “Baal” daar zijn heel veel verschillende meningen over waar dit voor staat. Ik probeer het eenvoudig te houden. Baal staat voor;

  Ba. Barium: 5.3
  Al. Aluminum: 15.8

  https://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_chemtrails23.htm

  Morgellons, unknown 15 years ago and now linked to Chemtrails, has now affected possibly millions of people.(10) [More evidence on this will be in Part 2, forthcoming.]

  Omdat de lucht volspuiten met Morgellons niet effectief genoeg werkt hebben ze een betere weg gevonden….

  Warum ist Barium Strontium und Aluminium in der Luft und in Impfstoffen?
  Diese Notiz als PDF – https://ogy.de/Impfagenda

  https://t.me/bobmoran/195

  Ik borduur verder op de verschillende meningen, Baal staat niet alleen voor Alluminium en Barium. Maar het maakt mensen een beetje blind….
  Vandaar… Het wordt tijd voor spiritrealiteit in plaats van spiritualiteit

  Hier volgt de uitleg;

  Follow God or Baal. A living man or a spiritual man is God. Baal or money is for a human creature and therefore it can be enslaved ( the Papal Bull Unam Sanctum only applies to human creatures and artificial persons (corporations)

  GET SPIRITUAL { Uitleg
  January 10, 2018 at 7:29 pm }

  http://bit.ly/3GRJLRL

  Wat betreft ” Corporations”staat hier een mooie uitleg…

  http://bit.ly/3H0g0y7

  The Year the Cabal Enslaved America..

  U begrijpt imiddels dat het niet bij America gebleven is…..toch ?

 2. Ꮆ丨几卂’s mijmering: intentie

  Niets vind ik fijner dan mezelf op te sluiten en alleen maar te tekenen. Ik ben bezig met een nieuwe collectie en ik stop hier mijn hele zaligheid en energie in. Het moet bijzonder zijn en de mensen een fijn gevoel geven.

  Elk rondje, elk stipje, elk krulletje heeft een energetische werking. Zelfs de kleur. Elk ontwerp is zorgvuldig gecreëerd vanuit mijn INNerluck weten. Het bevat zoveel liefde en zoveel zorg.

  Ik geef elke art tekening ook altijd een intentie mee voordat ze hier vertrekken.
  Mijn atelier wordt ook dagelucks gereinigd. Niet opgeruimd, nee, het moet lekker rommelig zijn tijdens het creëeren. Ik wil omringd zijn met de energetische materie van de energie die loskomt tijdens het creatieproces.

  Tijdens het tekenen heb ik ook helende Hz muziek op staan, zodat ik dieper in mijn manifestatie kom en met mijn pennen de juiste intentie meegeef. Ik gebruik edelstenen om de intentie meer kracht bij te zetten.

  Het ontwerp is wat ik intuïtief doorkrijg. Waar de wereld en haar bewoners zich op dat moment begeven qua energie. Als ik vanuit opdracht teken, stem ik mij af op het wezen en krijg ik als vanzelf zijn of haar energie door.

  Daar komt wel een heel ritueel bij kijken. Zo vraag ik toestemming en bescherming. Ik ga in stilte en voel al direct de energie in frequenties en vibraties. De golven die binnen komen probeer ik om te zetten op papier.

  Meestal krijg ik ook een persoonlucke code voor de opdrachtgever mee. Deze codes koester ik, want ze zijn alleen voor hen. Het is een inprent van hun blauwdruk en dat vind ik zo bijzonder.

  Na een creatie, of het nou in opdracht is of mijn eigen ontwerpen zijn, wordt mijn atelier en de stenen weer gereinigd, alles wordt opgeruimd en dank ik. Ik ben na elke tekening weer zo dankbaar dat ik de energieën mag weergeven op papier.

  De energie spat ook echt van elke creatie af en ik wil ze dan ook nog echt een tijdje bij mij houden. Maar dat gaat niet altijd. Maar het blijven wel mijn kindjes.

  Want misschien nog wel meer dan bij mijn eigen kinderen, geef ik mijn alles. Ik zorg voor elk detail. Elk stipje, elke kleur, zit vol met energie, mijn liefdes energie.

  Ik wens iedereen veel liefdes creaties toe, want doen wat je het leukste vindt, maakt de wereld alleen maar mooier. Manifesteer vanuit liefde en creëer daarmee nog meer liefde.

  In lack’ech ©️Gina

  @tanteLien voor @Ginas_codes
  http://www.tantelien.website

  Free to share with mentions

  https://t.me/Ginas_codes/606

 3. Ꮆ丨几卂’s mijmering: leerling

  De afgelopen tweeeneenhalf jaar zie ik nog meer discussies dan de jaren ervoor. Ik noem ze tegenwoordig de speelstukken van het schaakbord.

  Ze kiezen wit of zwart. Die keuze is er nameluck wel. Ze argumenteren voor of tegen overtuigingen over wat waar is. Ze gaan er in mee, omdat ze geloven dat het waar is.

  De schaakmeesters hebben vaak een charismatische voorkomen en zijn veelal overtuigend. Je gelooft al snel in hun instructies of je nou de witte of het zwarte pion bent.

  Maar beide schaakmeesters zowel van de witte speelstukken als de zwarte speelstukken, geven alleen instructies over hoe je moet leven.

  Maar jij hebt geen meesters nodig, jij bent de meester. Een meester in waarnemen.

  Iemand mag jou laten zien hoe jij de dots met elkaar kan connecten. Je de verbinding laten zien tussen wat jij gelooft en wat je ervaart.

  Je laten inzien wat een overtuiging is, maar ook hoe je die kan uitschakelen. Je laten zien hoe je kan creëeren. Je laten weten dat je aan het verkennen bent en niet meer hoeft te zoeken.

  Die iemand, kan en mag iedereen zijn. Je neemt van iedereen een beetje mee, zodat jij je steeds meer gaat herINNeren. En dan verander jij alleen wat jij wilt dat er verandert door bewust te zijn in je BewustZijn.

  In lack’ech ©️Gina

  @tanteLien voor @Ginas_codes
  http://www.tantelien.website

  https://t.me/Ginas_codes/633

  Free to share with mentions

 4. Ꮆ丨几卂’s mijmering: feest

  Door mijn onderzoeken en de groeispurten in mijn ontwikkeling, zal ik nooit meer de feesten vieren zoals ze in een kalender staan gedrukt.

  Geen kerst, Pasen, Valentijnsdag, en nog meer van die opgelegde dagen. Die zogenaamde familiefeesten met hun religieuze achtergrond … Het gros zou eens echt moeten weten.

  Ze weten het niet! Zelfs de net ontwaakten weten het niet. Maar ook zij die zichzelf in de spirituele sector bevinden, weten het niet.

  Het is niet dat je het tegenwoordig moeiluck kan vinden. In tegendeel: met een beetje onder-zoek is alle info te vinden. Maar de vraag is meer of zij het willen vinden?

  Het is nameluck zo ‘gezellig’. Met je familie aan de Paasbrunch of aan het kerstdiner. De lichtjes in de boom ophangen en het huis versieren. Of een pompoen uithollen en verkleed langs de deuren gaan.

  Het moet wel gezellig zijn, want de MSM draait rond al die dagen overuren. Heel televisieland draait erop. Net als dat elk magazine ervan uitpuilt. Dan heb ik het nog niet over de winkels. Maar de consument is daar de grootste boosdoener van.

  Iedereen is opeens alles vergeten. Opnieuw. Elke keer opnieuw. Jaar in jaar uit van ‘feestdag naar feestdag’. Slim, gehaaid en vol hypnosetrucjes, trapt iedereen er elke keer weer in. Zo blijft het duister de mensheid steeds 1 stap voor.

  Maar er ont-waken steeds meer wezens. Echt ont-waken. Zij herINN(e)eren zichzelf weer. Hun eigen krachten. De reden waarom zij kozen om hier te zijn. Ze ontleren de aardse scholing en stijgen uit boven de collectieve hypnose.

  Want of je nu C*ontwaakt ben, geschiedenis ontwaakt ben, systeem ontwaakt ben, matrix ontwaakt ben, enz., wakker zijn er vele nog niet!

  Ben ik wakker? Nee! Ik ben wel op vele vlakken ontwaakt. Meer dan mijn aardse ik aankan om menseluck te blijven. Mede daarom zal ik nooit meer opgelegde kalenderfeestjes meevieren.

  Feest ik dan nooit meer? Voor mij is het elke dag feest. Ik voed mij met liefde. Ik geef mijn lichaam gezondheid en mijn brein de juiste commando’s. Ik hou van het leven. Elke dag opnieuw. En elke dag opnieuw met steeds meer mooie wezens.

  De hypnose show mag voor mij over zijn, maar voor vele nog niet. Laat ze maar ontwaken. Laat ze maar herINNeren wie zij werkeluck ZIJN.
  Laat ze maar inzien dat ze de IK BEN zijn.

  Nog maar heel even en dan is het zover. Nog maar heel even! En dan, dan vieren we echt feest.

  In lack’ech ©️Gina
  @Ginas_codes

  https://t.me/Ginas_codes/745

 5. Kompaswerk Collectief
  Lieve Kompasvaarders,

  Op onze Kompaswerk Werkgroep zijn we aan het uitwerken en onderzoeken gegaan naar collectieve MK-Ultra en hebben we met Gina van https://t.me/Ginas_codes een overlegje, welke zoals gewoonlijk al negen jaar op vrolijke en speelse wijze verloopt met een bakkie koffie erbij in de meestal zeer vroege ochtenden/nachten indien we werkzaam zijn in dezelfde velden ❤️.

  Betreft de collectieve MK-Ultra Opruiming:

  MK-Ultra zit in vrijwel ieders DNA geprogrammeerd, de reden waarom vele Upgraders (Aquariuswerkers) zijn gestopt met het kijken van televisie, of het deelnemen aan Social Media’s sinds de upgrades van het DNA in volle gang zijn.

  Door hele kleine frequentieverbuigingen toe te passen op Social Media en Youtube raakt men ‘hooked’ en gaan anders zich anders gedragen, voelen zich anders als ze bepaalde tonen hebben geluisterd, en wist Jullie dat multi-miljonairs of beroemde Crone-DNA’ers als DJ’s, zangers en zangeressen dit ook gebruiken in hun Concerts?

  Het gaat zelfs zo ver dat bij een bepaalde duur aan ‘beats’ mensen flauwvallen en zelfs overlijden …

  Maar op persoonlijk level en dus als het daadwerkelijk om persóónlijke MK-Ultra gaat en dus de hypnosevorm van kind-af-aan voor satanistische doeleinden of het ‘beroemd’ willen maken van het Crone-DNA, hebben we echter (zover we weten) nog niet een ‘bewust’ iemand meegemaakt die persóónlijk slachtoffer daarvan is.

  (aanvulling Gina: Maar idd zij die van kinds af aan gevoed zijn met de zwaardere dosis MKUltra, de ‘sterren’ van tv zeg maar, of ze bezwijken en nemen hun eigen leven, of ze worden fysiek vermoord of ze blijven er altijd in en dienen blijvend hun God. )

  We zijn zéér geïnteresseerd hoe dit DNA zal worden uitgelezen en opgetekend worden door ons (welke informatie er binnen zal stromen tijdens sessie).

  Mensen die gevax-xineerd zijn bijvoorbeeld, met name met MRNA veranderaars, zijn een hele dobber om uit te lezen voor ons. Het rare is dat wanneer iemand een vaxxi-nazi heeft genomen bijvoorbeeld als Co-vid, dat we bij een heel groot deel van bepaalde belangrijke (menselijke) helixkoppelingen een soort ‘blinde vlek’ krijgen en deze zijn dan als onleesbaar geworden voor ons.

  We geven (pogen) in die situatie éérst een behandeling van het Hologram om te kijken in hoeverre we het DNA kunnen uitlezen na de behandeling. Maar als de ‘blinde vlek’ blijft, gaan we niet over tot het uitlezen en is de persoon ‘onbehandelbaar’ geworden (voor ons). In ons werk noemen we dit het diep beschadigde DNA component die ook een deel organisch materiaal bevat en dus alsook epigenetisch kan worden omschreven of als bepaald doorgegeven.

  (Gina voegt toe: MKUltra is een psychologisch wapen wat idd al bijna 100 jaar wordt ingezet en bijna 50 jaar wordt toegepast bij de gewone burger in ieder huishouden. Mits je niets electronisch gebruikt ziet of hoort, is iedereen er slachtoffer van.

  De MKUltra is nadat het uitvoerig is getest op Havard en zijn labiele studenten kei hard ingezet in het collectieve. Het ging van standje 3 naar standje 8 zeg maar in de jaren ‘70. In 2000 is het op standje 10+ gezet, waardoor er velen in de hypnose bleven en zullen blijven. Door een simpel woord in combinatie met een fysiek beeld of geluid(stoon), wordt de mens getriggerd en zal het gaan doen wat het systeem van hen verwacht.

  De bewust-zijn explosie die in 2020 begon trof de divirgent. De anders-denkenden. Maar de sterrenzaden, de werkers en andere helpers waren altijd al minder vatbaar voor de MKUltra. En waren ze door opvoeding en indoctrinatie van het systeem er toch even bedwelmd van, dan hadden ze maar een vinger knip nodig om er zo uit te komen. De her-INN-(e)ering van wie zij werkeluck Zijn is dé sleutel tegen het hypnose wapen MKUltra.

  Het wapen is dus zeeeeeer bewust ingezet met alle nare gevolgen van dien. De opzet was ook tot hoever zij dit wapen in konden zetten zonder de mensheid te vermoorden, maar wel te laten moorden (de ernstige gevallen). )

  Verder ———————————- »
  Telegram

  Ꮆ丨几卂’s 匚ㄖᗪ乇S

  Codes are keys that I was allowed to hold in safekeeping to release when the time came. And the time has arrived. The codes are recognizable to your deeper layers. For yo…

  https://t.me/Ginas_codes/762

  Een kleine toelichting op bovenstaand verhaal. Toen ik begonnen ben met schrijven in 2012 noemde ik dat wat er zich aan het afspelen is ” de strijd om de menselijke ziel” dat is namelijk gewoon energie en alles draait om energie. Hier wilde ik voor nu eventjes bij laten.

  P.s de link in deze specifieke Tweet werkt niet meer. Dit is de juiste naar het desbetreffende artikel;

  https://stillnessinthestorm.com/2014/11/what-is-dna-junk-dna-our/ en via de volgende link komt u op informatie wat op deze materie ingaat; https://apollosolaris.com/2022/11/05/the-savior-is-the-universal-consciousness-buried-deep-within-each-and-every-soul-it-is-locked-inside-our-dna-%f0%9f%a7%ac/comment-page-1/#comment-18139