Tante Lien

We zijn zo lekker aan het spelen. Elke dag opnieuw bespreken we tante Lien, maken we mooie Art en andere dingen.

Heel veel mooie plannen en vooruitzichten. We manifesteren enorm.

Hoe kunnen we ons bedrijf nog meer laten groeien en zichtbaar maken voor hen die tante Lien nog niet kennen?!

Onze eigen pop sockets op onze mobiele telefoons is al een klein onderdeeltje in het hele grote gebeuren.

Wat zijn ze leuk eh en wat zijn we trots.

www.tantelien.website
▪️@tanteLien

Published by Frank Buijs

A job to do.

5 Replies on “Tante Lien

 1. Ꮆ丨几卂’丂 匚ㄖᗪ乇丂
  Ꮆ丨几卂’s mijmering: je zelf-vertrouwen

  Als jij zelf zoveel voelt en het daardoor begint te zien, dan weet je. Je voelt het in elke cel en door je gehele kristallen DNA lijn.

  Maar als een ander daar nog niet bij kan en jou dus niet begrijpt, voelen zij zich aangevallen als je niet mee gaat in hun wereld. In hun beleving.

  Je wordt een paria, een gekkie, een wappie. Ook door hen die zelf voor die termen zijn uitgemaakt door nog niet wetende.

  Ik heb vaker aangegeven dat het niet uitmaakt op welk level je bent in het ontwakingsproces. Als je het vergelykt met het leren rekenen, leert de een het voor het eerst in groep 3, de ander in groep 7.

  Sommige leren rekenen op het VMBO en de ander op gymnasium niveau. Verschillende levels, maar het blijft leren rekenen.

  Groep 7 lacht niemand uit die in groep 3 net leert rekenen en iemand van het gymnasium kijkt niet neer op iemand van de HAVO. Het is en blijft rekenen op verschillende niveaus van ‘weten’.

  Toch word ik vaak geconfronteerd met woorden dat ik arrogant ben. Ik word veroordeeld. Ik begrijp hun veroordeling en daarom doet het mij niets persoonluck.

  Zelfvertrouwen is geen arrogantie, maar wordt door de (nog) niet wetende beschouwd als arrogantie.

  Ik laat mij niet leiden door goedkope emoties. Ik voel en kijk naar het hele plaatje. Naar de basis, de kern. De Bron creator.

  Daar gaat het om. Al het andere is onbelangrijk. Zolang het je basis niet bedreigt.

  Ik zeg niet dat mijn waarheid dé waarheid is, het is één van de waarheden rond de waarheid.

  Ik geef opties om de mensen om mij heen zelf de waarheid te laten zoeken. Ik laat je meerdere deuren zien zodat je niet tegen een muur aan blijft lopen. En welke deur je kiest, is aan jou.

  Maakt dat mij arrogant omdat ik barst van het zelf vertrouwen, prima. Dan ben je nog niet op het level dat het jou ook niets doet. Maar wijs niet met de vinger, want dan wijzen er nog steeds 3 vingers naar jezelf.

  Het wordt tijd voor spiritrealiteit in plaats van spiritualiteit. En dit keer in ZelfVertrouwen.

  In lack’ech ©️Gina

  https://t.me/Ginas_codes/529

  Laat ik proberen zelf iets toe te voegen aan deze prachtige tekst. Gaat over ” wappies”…

  De afgelopen jaren ben ik veel in Duitsland geweest en heb daar diverse plekken gehad waar ik voor langere tijd gestaan heb met mijn busje ( Camper) hihi…

  Daar hebben ze een andere naam voor wappie’s…

  Ze noemen ze daar snappie’s…..

  https://t.me/bobmoran/203

  Op de afbeeling staat “Baal” daar zijn heel veel verschillende meningen over waar dit voor staat. Ik probeer het eenvoudig te houden. Baal staat voor;

  Ba. Barium: 5.3
  Al. Aluminum: 15.8

  https://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_chemtrails23.htm

  Morgellons, unknown 15 years ago and now linked to Chemtrails, has now affected possibly millions of people.(10) [More evidence on this will be in Part 2, forthcoming.]

  Omdat de lucht volspuiten met Morgellons niet effectief genoeg werkt hebben ze een betere weg gevonden….

  Warum ist Barium Strontium und Aluminium in der Luft und in Impfstoffen?
  Diese Notiz als PDF – https://ogy.de/Impfagenda

  https://t.me/bobmoran/195

  Ik borduur verder op de verschillende meningen, Baal staat niet alleen voor Alluminium en Barium. Maar het maakt mensen een beetje blind….
  Vandaar… Het wordt tijd voor spiritrealiteit in plaats van spiritualiteit

  Hier volgt de uitleg;

  Follow God or Baal. A living man or a spiritual man is God. Baal or money is for a human creature and therefore it can be enslaved ( the Papal Bull Unam Sanctum only applies to human creatures and artificial persons (corporations)

  GET SPIRITUAL { Uitleg
  January 10, 2018 at 7:29 pm }

  http://bit.ly/3GRJLRL

  Wat betreft ” Corporations”staat hier een mooie uitleg…

  http://bit.ly/3H0g0y7

  The Year the Cabal Enslaved America..

  U begrijpt imiddels dat het niet bij America gebleven is…..toch ?

 2. Ꮆ丨几卂’s mijmering: intentie

  Niets vind ik fijner dan mezelf op te sluiten en alleen maar te tekenen. Ik ben bezig met een nieuwe collectie en ik stop hier mijn hele zaligheid en energie in. Het moet bijzonder zijn en de mensen een fijn gevoel geven.

  Elk rondje, elk stipje, elk krulletje heeft een energetische werking. Zelfs de kleur. Elk ontwerp is zorgvuldig gecreëerd vanuit mijn INNerluck weten. Het bevat zoveel liefde en zoveel zorg.

  Ik geef elke art tekening ook altijd een intentie mee voordat ze hier vertrekken.
  Mijn atelier wordt ook dagelucks gereinigd. Niet opgeruimd, nee, het moet lekker rommelig zijn tijdens het creëeren. Ik wil omringd zijn met de energetische materie van de energie die loskomt tijdens het creatieproces.

  Tijdens het tekenen heb ik ook helende Hz muziek op staan, zodat ik dieper in mijn manifestatie kom en met mijn pennen de juiste intentie meegeef. Ik gebruik edelstenen om de intentie meer kracht bij te zetten.

  Het ontwerp is wat ik intuïtief doorkrijg. Waar de wereld en haar bewoners zich op dat moment begeven qua energie. Als ik vanuit opdracht teken, stem ik mij af op het wezen en krijg ik als vanzelf zijn of haar energie door.

  Daar komt wel een heel ritueel bij kijken. Zo vraag ik toestemming en bescherming. Ik ga in stilte en voel al direct de energie in frequenties en vibraties. De golven die binnen komen probeer ik om te zetten op papier.

  Meestal krijg ik ook een persoonlucke code voor de opdrachtgever mee. Deze codes koester ik, want ze zijn alleen voor hen. Het is een inprent van hun blauwdruk en dat vind ik zo bijzonder.

  Na een creatie, of het nou in opdracht is of mijn eigen ontwerpen zijn, wordt mijn atelier en de stenen weer gereinigd, alles wordt opgeruimd en dank ik. Ik ben na elke tekening weer zo dankbaar dat ik de energieën mag weergeven op papier.

  De energie spat ook echt van elke creatie af en ik wil ze dan ook nog echt een tijdje bij mij houden. Maar dat gaat niet altijd. Maar het blijven wel mijn kindjes.

  Want misschien nog wel meer dan bij mijn eigen kinderen, geef ik mijn alles. Ik zorg voor elk detail. Elk stipje, elke kleur, zit vol met energie, mijn liefdes energie.

  Ik wens iedereen veel liefdes creaties toe, want doen wat je het leukste vindt, maakt de wereld alleen maar mooier. Manifesteer vanuit liefde en creëer daarmee nog meer liefde.

  In lack’ech ©️Gina

  @tanteLien voor @Ginas_codes
  http://www.tantelien.website

  Free to share with mentions

  https://t.me/Ginas_codes/606

 3. Ꮆ丨几卂’s mijmering: leerling

  De afgelopen tweeeneenhalf jaar zie ik nog meer discussies dan de jaren ervoor. Ik noem ze tegenwoordig de speelstukken van het schaakbord.

  Ze kiezen wit of zwart. Die keuze is er nameluck wel. Ze argumenteren voor of tegen overtuigingen over wat waar is. Ze gaan er in mee, omdat ze geloven dat het waar is.

  De schaakmeesters hebben vaak een charismatische voorkomen en zijn veelal overtuigend. Je gelooft al snel in hun instructies of je nou de witte of het zwarte pion bent.

  Maar beide schaakmeesters zowel van de witte speelstukken als de zwarte speelstukken, geven alleen instructies over hoe je moet leven.

  Maar jij hebt geen meesters nodig, jij bent de meester. Een meester in waarnemen.

  Iemand mag jou laten zien hoe jij de dots met elkaar kan connecten. Je de verbinding laten zien tussen wat jij gelooft en wat je ervaart.

  Je laten inzien wat een overtuiging is, maar ook hoe je die kan uitschakelen. Je laten zien hoe je kan creëeren. Je laten weten dat je aan het verkennen bent en niet meer hoeft te zoeken.

  Die iemand, kan en mag iedereen zijn. Je neemt van iedereen een beetje mee, zodat jij je steeds meer gaat herINNeren. En dan verander jij alleen wat jij wilt dat er verandert door bewust te zijn in je BewustZijn.

  In lack’ech ©️Gina

  @tanteLien voor @Ginas_codes
  http://www.tantelien.website

  https://t.me/Ginas_codes/633

  Free to share with mentions