Covid 19

Tja ben ik aangekomen bij wat z’on beetje de hele wereld in haar greep heeft en dat is het verhaal ” Covid 19″. Wat ik ga doen is u de reden geven wat hierachter zit. Om dit te kunnen doen ga ik terug naar brieven die ik in het verleden geschreven heb. Dan zal ik de verbanden gaan leggen en klip en klaar uitleggen wat hier gebeurt.

Als eerste post ik een brief die ik in 2014 geschreven heb en was destijds gericht aan Lodewijck Asscher. De reden waarom ik hiermee begin is, omdat er uitspraken in staan die ik nu in deze sprecifiek blog kan gebruiken. Dan ga ik u naar een andere blog verwijzen die overigens wel op deze site staat en gericht was aan Jet Bussemaker. Ook deze blog heb ik nodig in deze specifieke blog om het verhaal Covid 19 verder toe te kunnen lichten. Dan volgt nu de blog uit 2014 gericht aan Lodewijck Asscher. Mijn verzoek is ga niet op linken klikken. De meeste werken niet meer en het maakt het alleen maar onoverzichtelijk met betrekking tot de boodschap.

Asscher kan alleen furore maken als hij buiten zijn begaande paden gaat treden. De ingrediënten zijn er, nu de moed nog.

Posted by Apollo Solaris on mei 21, 2014 in Ascensie, Ascentiesymptomen, Nieuws, Teamwork | 12 comments

Beste Lodewijk,

Laat ik met het volgende beginnen. In de aanhef staat beste en verder spreek ik met je/jou. Dat komt omdat wij een beetje van het zelfde bouwjaar zijn. Net als de brief aan Willem Alexander die je overigens HIER kunt vinden. Overigens kan ik je wel uitleggen waar het U eigenlijk vandaan komt. Vroeger had je gemeenschappen die IN HARMONIE met elkaar samenleefden. Deze gemeenschappen hadden dan een vorm van leiding. Dat waren geen mensen die macht probeerde uit te oefenen over anderen maar mensen met heel veel wijsheid. Ze waren dan vaak ook oud. De “elders” werden ze genoemd. En omdat ze oud en wijs waren werden ze met U aangesproken. De overige bevolking sprak elkaar gewoon met je en jij aan. Dit even ter verduidelijking.

Ik probeer de afstand die er nu nog vaak tussen mensen is een beetje te verkleinen. Daarom dan ook DIT BERICHT met de kop

IT”S TIME TO COME TOGETHER AS ONE!

Dat is precies wat ik nu ga doen. Ik schiet je te hulp. In het vorige bericht zie je bij de  reactie het volgende staan; steeds meer mensen ziek door WERKSTRESS Als je op de link op het einde van die reactie klikt dan kom je op een bericht. Het bericht staat overigens ook HIER. Daarin wordt ingegaan op de werkstress. Ik zie dan ook een foto met PILLETJES waar mijn haren van overeind gaan staan. Maar als je op de link hiervoor klikt dan kom je op een site waar aardig wat informatie staat waarom men graag de mensen pilletjes voorschrijft. Het blijkt allemaal een beetje met geld te maken te hebben. Op het einde van het bericht staat de titel van dit bericht.

Je kan wel WAT HULP gebruiken en laat dat nu mijn sterkste kant zijn. Mensen helpen. Het wordt allemaal nog een beetje met argusogen bekeken. Maar dat komt waarschijnlijk omdat ik zo goed als helemaal van HET PAD af ben gegaan. Daar is moed voor nodig maar als ik het kan dan kan jij het ook toch?

Hier volgt mijn hulp. Er staat dat het verzuim toeneemt en of er niet meer moet gebeuren. Om te begrijpen wat er nu gaat komen zul je dus wel je belevingswereld iets moeten verruimen. Met andere woorden je moet uit HET DOOSJE waarin je je momenteel in begeeft anders gaat het mij niet lukken om je te bereiken. Dat zou zonde zijn want ik heb wel iets te melden dat er toe doet.

De reden dat de stress toeneemt en toe zal blijven nemen heeft te maken met ASCENSIE. Daar hebben anderen en ikzelf veel over geschreven maar helaas is het momenteel nog iets waar een beetje lacherig over wordt gedaan. Dat snap ik want het is ook allemaal best wel ingewikkeld. Maar kort samen gevat komt het op het volgende neer. Wij mensen staan momenteel een beetje LOS VAN DE NATUUR. Dat zie je eigenlijk wel in alles. We zien de natuur als vijand terwijl we zelf natuur zijn. Als je het eigenlijk goed bekijkt zien we ons zelf als vijand. We zijn een beetje in gevecht met ONSZELF.

Dat moet denk ik veranderen, we moeten de NATUUR weer gaan omarmen en volgens mij gaat er dan een hoop van wat nu fout gaat weer helemaal goed komen.  De reden waarom ik je dit uitleg is omdat onze planeet die nu een beetje om zeep wordt geholpen ook gewoon NATUUR is. En deze natuur is aan het veranderen. Moeder aarde verandert HAAR KORST net als wij mensen. Wij krijgen dan stress en de aarde uit zich dat in aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, grote weersveranderingen  en ga zo maar door. Dat heeft te maken met het feit dat er iets groots aan het gebeuren is en dat heet ASCENSIE.

Maar de meeste mensen weten het helaas nog niet en de overheid die jammer genoeg zijn kop in het zand steekt verteld het haar bevolking niet. Daarom is het tijd om de koppen niet in het zand maar BIJ ELKAAR te steken. Snap je? Het zou zonde zijn als het schip zinkt. We hebben namelijk maar een groot schip. Het is net als de Titanic. Daar werd ook van gedacht dat het onzinkbaar was. Het resultaat weet je. Het echte verhaal hoe dit schip gezonken is,  is overigens niet het verhaal dat men ons probeert wijs te maken maar dat komt nog. Blijkt ook weer pure sabotage te zijn. Helaas is dat eigenlijk MET HEEL VEEL wel het geval.

Nu heb ikzelf geen tijd om me er persoonlijk mee te gaan bemoeien maar er zijn heel veel mensen die ook over het aankomende proces spreken, schrijven en die wel graag zouden WILLEN HELPEN. Misschien is het een idee om inderdaad het andere pad op te zoeken en informatie in te gaan winnen bij mensen die je meer kunnen vertellen over dit aankomende en toch wel ingrijpende proces. Eigenlijk ben je het ook een beetje verplicht om te doen. Zeker nu je door mij persoonlijk benadert bent. Deze informatie naast je neerleggen zou niet verstandig zijn. Dat komt omdat het proces door blijft gaan. De mensen worden zieker en zieker en niemand weet meer wat te doen. Als je dan deze informatie negeert dan weet ik zeker dat er een moment komt dat je weer terug denkt aan dit bericht en jezelf voor je kop slaat. Dat zou zonde zijn.

Dat probeer ik een beetje te voorkomen door je  op voorhand te waarschuwen. Dat is overigens precies de NIEUWE ENERGIE waar we in zitten en die alleen maar toe zal gaan nemen. Het is tijd om te delen. Kennis is macht. DEZE KENNIS met je delen is macht delen. Zo zie je maar ik ben de beroerdste niet. Niet alles wat ik geschreven heb zal makkelijk te volgen zijn maar dat geeft niet. We zitten allemaal een beetje in een veranderingsproces en ik loop nu eenmaal een beetje voorop. Daar kan ik ook niet echt iets aan veranderen. Wat ik wel doen kan is de kennis die ik heb met andere mensen delen die in posities zitten om er ook daadwerkelijk iets mee te gaan doen net als de brief aan Willem Alexander aan het begin van deze brief. Ik snap het is allemaal even schrikken maar je zult gaan merken dat als jullie een beetje gewend zijn aan mijn manier van aanpak dat dit beste wel prettig aan voelt. Ik laat er geen gras over groeien en dat is precies waar we heen moeten. Een open samenleving zonder geheimen voor elkaar. Want geheimen lopen vaak uit op doofpotjes en ik hoef je niet uit te leggen dat doofpotjes vol met bagger zitten. Die gaat er nu overigens wel allemaal langzaam uitkomen en dat heeft weer te maken met de nieuwe energie. Er zijn GEEN GEHEIMEN meer en diegenen die zich nog steeds proberen te verschuilen achter geheimen en doofpotjes die gaan daarvan steeds meer last krijgen. Ze worden net als de mensen die handelingen moeten verrichten die stress opleveren steeds zieker en zieker.

Enfin dit was het wel z,on beetje. In het bericht staan LINKEN met meer informatie. Ik hoop dat het je lukt om van het bestaande pad af te komen. Dat zou mooi zijn want een doorbraak is wel iets wat we kunnen gebruiken. Suc6!  Met vriendelijke groet~Frank Buijs

Goed ik vervolg mijn verhaal met betrekking tot de uitleg aangaande Covid 19. Als eerste een uitleg waarom ik deze blog uit 2014 nu post. In de brief spreek ik over ” Ascensie” en geef ik aan de natuur weer te zullen moeten omarmen. Deze uitspraken komen later in dit verhaal terug.

De tweede brief staat zoals gezegd reeds op deze site. De titel is; Informatie die u ECHT KUNT GEBRUIKEN en die UW WELZIJN bevordert is voor u zo goed mogelijk VERBORGEN gehouden T.a.v. Jet Bussemaker Posted by Apollo Solaris on jun 13, 2014 in DING DONG (*), Het grote bos | gebeurtenissen in het Grote Dierenbos, Nieuws | 11 comments

In deze brief spreek ik over de Transhumanist agenda en over robotjes. Ik schrijf; Zij hebben immers de toekomst en als we zo doorgaan dan zijn het straks allemaal kleine robotjes. Is ook een beetje het programma dat men met de mensheid voor heeft.

Als eerste geef ik een hele beknopte uiteg inzake Ascensie. De reden waarom ik de eerste brief opnieuw gepost heb. Ascensie is vooruitgang, verder komen, Evolutie. Het is een veruiming van het huidige bewustzijn. Als mensen globaal vooruitgaan en hun bewustzijn vergroten hebben ze minder of zelfs geen sturing meer nodig. Geen sturing of minder controle betekent dat de huidige lees aloude structuren overbodig worden en vormt dus indirect een bedreiging voor diegene die het zo willen houden.

De tweede uitspraak over de natuur parkeer ik even. Dit komt later in het verhaal terug nadat ik de verbanden met Covid19 gelegd heb.

Dan ga ik nu naar de tweede brief waarim de uitspraak staat; Zij hebben immers de toekomst en als we zo doorgaan dan zijn het straks allemaal kleine robotjes.

Ik geloof stellig dat kleine robotjes geen sturing en controle nodig hebben. Hieruit kan ik concluderen dat mensen die zich gedragen als robotjes niet echt een bedreiging vormen voor diegene die het graag zo willen houden.

Dan ben ik aangeland bij de uitleg inzake Covid19 en de verbanden met robotjes, Ascensie en de tranhumanist agenda.

Ik ga een enkel aspect aanhalen en dat is magnetisme. Er is op dit moment enorm veel informatie beschikbaar dat u probeert te waarschuwen voor de neveneffecten maar die ga ik hier niet posten. Voor diegene die willen weten waar te vinden verwijs ik u naar Telegram. U kunt dit programma downloaden via de volgend link; https;//t.me/TAndroidAPK. Daar kunt u groepen vinden die hierover discussieren.

En vriendin van mij heeft onlangs een test gedaan bij meerder gevaccineerde mensen. Ze heeft gevraagd een muntsuk van 50 cent te houden op de plek waar ze gevaccineerd waren en bij allen bleef het muntstuk kleven. Met andere woorden , ze waren magnetisch.

Ik ga verder met de uitleg waarom mensen magentisch worden en dit voor nut, zin heeft. Om dit te kunnen doen ga ik naar een blog van mij die heet; Ignorance. Hierbij de link https://apollosolaris.com/2014/09/22/ignorance/

Als u de blog opent staat daar boven het plaatje; Unopened DNA is magnetic (take / receive). Light is electrical (give / send)……Amplifier

In het Nederlands, ongeopend DNA is magnetisch ( Neemt / ontvangt ) . Licht is electrisch ( Geeft / stuurt )

Wij mensen bestaan uit twee polariteiten en beiden zijn nodig om in balans te komen. Als je een van beide polariteiten wegneemt is het onmogelijk om nog in balans te komen. Even terug naar Ascensie waar ik aanhaal dat het een kwestie is van het bewustzijn veruimen waarbij we minder of helemaal geen sturing meer nodig hebben. Bij iemand die magnetisch is kan het DNA zich niet openen. Hij of zij kan alleen nog maar nemen lees ontvangen. Met andere woorden. Ze hebben sturing lees controle nodig om uberhaupt nog te kunnen functioneren. Het licht wat wij bij onze geboorte allemaal in ons hebben wordt hierdoor gedoofd. Iemand die niet meer kan geven, zenden zal zich uiteindelijk als een robot gedragen. Dit is het verhaal ” transhumanist agenda”

Ik wil het voor nu even hierbij laten. In de reacties die volgen ga ik de natuur errbij betrekken en wat dit met bovenstaand verhaal te maken heeft en zal ik verder ingaan op het feit waarom het DNA bij mensen zich momenteel opent.

Published by Frank Buijs

A job to do.

11 Replies on “Covid 19

 1. Alvorens ik in ga op het DNA verhaal en wat natuur met dit alles te maken heeft geef ik u een aantal groepen die u op Telegram kunt vinden die ingaan op alles wat met het vaccineren van doen heeft.

  Omdat ik mij begeef in Duitstalig gebied volg ik hoofdzakelijk Duitstalige groepen. Meestal is er een vertaaloptie bij aanwezig.
  Hier volgen een aantal groepen met ondere andere een groep die ingaat op het magnetisme verhaal die ik hier in deze reactie zal plaatsen.

  https://t.me/GrapheneAgenda
  Graphene Research – Verhaltenskontrolle der Bevölkerung durch ferngesteuert, angeregte Graphenoxid-Nanopartikel (5G Technologie) – Vaccine – Covid19 – Mind Control – 1984 – Transhumanismus

  http://t.me/Magnet_Challenge
  collected cases of body magnetism after covid vaccination as well as WITHOUT. The cause of which is most likely significant amounts of graphene oxide nanoparticles that enter bodies in different ways. Send to @GA_Magnetchallenge_Bot
  Follow @GrapheneAgenda

  https://t.me/FreieMedienTV
  Wir bringen die Stimmen, Infos und Meinungen der alternativen Medien zensurfrei auf eine Plattform & setzen Impulse. Prüft & recherchiert bevor ihr glaubt.

  Kontakt: @FreieMedienBot

  http://www.fb.com/freiemedien2.0
  http://www.fb.com/freiemedien3.0
  http://www.freie-medien.tv

  http://me/NanoAPI
  Warum ist Barium Strontium und Aluminium in der Luft und in Impfstoffen?
  Diese Notiz als PDF – https://ogy.de/Impfagenda

  Dan sluit ik deze reactie af met een aanvulling op de laatste groep met betrekking ” Aluminium in der Luft und in Impfstoffen”.

  In de lucht valt onder de naam ” Chemtrails”. In het verleden heb ik hier veelvuldig over geschreven en heb zelfs brieven geschreven richting de Obama administratie destijds niet wetende dat zij hierachter zitten. Als u op deze site bij search ingeeft ” Chemtrails” vind u de informatie en de brieven die ik destijds geschreven heb.

 2. In deze reactie ga ik in op het openen van het DNA en de omarming met moeder natuur. Maar eerst een correctie met betrekking tot het feit dat ik geschreven heb dat het DNA bij gevaccineerde mensen zich niet kan openen. Dit is niet helemaal juist.

  Het word lastiger maar niets is onmogelijk. Daarom eerst een aantal groepen wederom te vinden op Telegram die ingaan op hoe het lichaam te ontgiften na vaccinatie.

  http://t.me/HolistischeGesundheitHeilung
  Die holistische Medizin umfasst die Sichtweise der Einheit von Körper, Geist und Seele in relation zu seiner Umwelt

  http://t.me/dralinalessenich

  http://t.me/gaia_en
  GAIA, where conciousness begins.

  GAIA offers the largest resource of conciousness expanding videos.
  Watch anytime, anywhere.

  Want to join Gaia yourself?
  https://www.gaia.com/invite/join?rfd=30EqDl

  http://t.me/gaiadeutsch
  GAIA, das spirituelle Netflix mit holistischen Themen zu Heilung/altern.Medizin, Spiritualität, Quantenphysik, Meditation/Yoga, Weltpolitik, UFOs/ET Kontakte.

  Dan volgt nu de uitleg met betrekking tot het openen van ons DNA. Dit is een cosmisch verhaal en hiervoor gebruik ik inforamtie die ik in het verleden op apollosolaris.com verzameld heb.

  Ik zal proberen om zo min mogelijk linken te plaatsen. Wat ik gedaan heb is bij reactie’s op apollosolaris.com ingegeven ” incoming photon”

  Dan volgen nu de reactie’s die ingaan op het inkomende photonlicht wat verantwoordelijk is voor de verandering die de mensgheid momenteel ondergaat en die men probeert te verhinderen. De reden waarom heb ik in deze blog aangegeven.

  ✎ We as a species will evolve (Your DNA IS EVOLVING from two helixes to twelve helixes).Your DNA is opening up because of the INCOMING PHOTON LIGHT. The Blueprint of your being is buried INSIDE YOUR DNA

  Deze uitspraak wordt beschreven in het volgende artikel;

  Lisa Transcendence Brown – Ascension Updates – June 2017
  The “Collective Division” of Lower Vibrational “Old” Earth and Higher Vibrational Lighter Density NEW Earth Continues
  6/15/2017

  AwakeningToRemembering.com

  There is a pronounced division that occurs when one is ready to “move” (transition over) fully from Old Earth to NEW. This is a full-body transition that starts with access through expanded consciousness first. This is called Physical Body Ascension. Those who do not choose this in this physical incarnation will transcend the physical by leaving the body vessel and returning to the Unified Field of Consciousness. READ MORE

  Vertaling naar Nederlands kunt u doen met https://www.deepl.com/translator#nl/

  LEARN ABOUT THE PHOTON BELT (AN INTENSE BAND OF GAMMA RADIATION) THAT IS AFFECTING ALL LIFE AS WE KNOW IT, OUR SOLAR SYSTEM IS TRAVELLING THROUGH IT AND AFFECTING ALL LIFE IN THE SOLAR SYSTEM

  Photon Belt and the Coming Golden Age – via Vision Ties

  The photon belt is said to be orbiting around the star cluster Pleiades. (Image: NASA / CC0 1.0)

  VISION TIMES

  or the past few decades, people linked to the New Age Movement have been describing an imminent spiritual transition of humanity to a higher consciousness due to the Earth being enveloped by a photon belt. This ring of photons is said to be orbiting around the star cluster Pleiades.
  Photon belt

  The photon belt is said to consist of three elements. First, there is the null zone, a region in the photon belt where matter and antimatter particles collide to create photon streams. This is the place where the electromagnetic fields of our star system will be neutralized.

  Next is the main region of the photon belt. Space/time distortion in the region is what will push us into a higher dimension. This period is expected to last for about 2,000 years and is believed to be the “Golden Age” promised by various religions across the world. The third element is again the null zone that forms the exit of the photon belt.
  Entering the Photon Belt! 11.29.2018 1-26 screenshot

  PLEASE CONTINUE READING

  Scientific Proof Our DNA is Mutating

  Scientific Proof Our DNA is Mutating
  Posted by Avatar on October 16, 2014 at 3:21pm

  By Gregg Prescott

  Imagine being able to activate your dormant, “junk” DNA? In recent news, scientists and geneticists have discovered three and four strand DNA in human cells while some geneticists believe we may soon evolve to a 12 strand DNA.

  To those who may dismiss this theory, and article entitled, “Spontaneous Evolution Has Arrived!“, a child was recently born with a 3 strand DNA in England.

  Brave toddler Alfie Clamp stuns doctors after being born with extra strand of DNA A British toddler has become the first person in the world to be born with an extra strand in his DNA, in a condition so rare doctors don’t even know its name.

  Alfie Clamp, from Warwickshire, northern England, has a seventh chromosome which has an extra arm. source

  We are taking an evolutionary leap READ MORE

  Ik parkeer het DNA verhaal bij deze en ga verder met de omarming van moeder natuur. Ik ben van mening dat diegenen die de vooruitgang die momenteel op ons af komt twee wegen kent. De weg “transhumanisme” heeft volgens mij niet veel met natuur. De andere weg laten we deze de natuurlijke weg noemen heeft alles met natuur. Daaruit kan ik de conclusie trekken dat diegenen die ook weinig voelen voor het programma “transhumanisme” de natuur weer zullen gaan moeten omarmen. Het feit dat wijzelf onderdeel uitmaken van natuurrijk wordt goed uitgelegd in de volgende film. https://duckduckgo.com/?q=WE+ARE+VIBRATIONAL+BEINGS+&va=b&t=hc&atb=v282-1bc&ia=web

 3. Der Covid-Plan / Rockefeller Lockstep 2010

  https://apollosolaris.com/2022/09/20/der-covid-plan-rockefeller-lockstep-2010/

  Top 10 Telegram Channels We Recommend Right Now for COVID-19 News

  📡@COVID19Up: Looking to stay informed about COVID-19 on Telegram without getting duped by fake news?

  Here are the top 10 channels we recommend:

  1. World Council for Health — A worldwide coalition of health-focused organizations and civil society groups that seek to broaden public health knowledge and sense-making through science and shared wisdom, free from conflicts of interest and Big Pharma ties.
  👉 t.me/wch_org

  2. Dr. Tess Lawrie — Director of EbMCsquared CiC, founder of the BiRD Group, and a steering member of the World Council for Health, Lawrie has been a frequent member of teams responsible for developing international health guidelines. Her peer-reviewed publications have received over 5,000 citations.
  👉 t.me/DrTessLawrie

  3. Covid Positive News — A channel focused exclusively on positive news about COVID-19 with daily online events to de-stress and heal our wounds during these unprecedented times.
  👉 t.me/CovidPositiveNews

  4. The Vigilant Fox — Believing that “tyranny is not possible without compliance,” Fox has dedicated himself to creating viral video clips of doctors and scientists speaking about COVID-19 to lead people to dive deeper into what’s really going on.
  👉 t.me/VigilantFox

  5. Dr. Simon Goddek — With a PhD in biotechnology and systems thinking, Simon enjoys sharing vital information and insights on health, nutrition, vitamin D, permaculture, and COVID-19 madness.
  👉 t.me/goddek

  6. Covid Truth Network — An alliance of top public health, science, and media experts who seek to clarify the truth about COVID-19 and the associated measures and therapies.
  👉 t.me/CovidTruthNet

  7. Children’s Health Defense — A non-profit organization led by Robert F. Kennedy Jr. dedicated to ending childhood health epidemics by working to eliminate harmful exposures and hold those responsible accountable.
  👉 t.me/ChildrensHD

  8. Dr. Peter McCullough — As Editor-in-chief of the journals Reviews in Cardiovascular Medicine and Cardiorenal Medicine, McCullough has authored over 51 peer-reviewed publications on COVID-19.
  👉 t.me/PeterMcCulloughMD

  9. Robin Monotti, Dr Mike Yeadon & Cory Morningstar — A powerhouse trio focused on exposing COVID-1984 and stopping The Great Reset. Monotti is a famous architect & film producer, Yeadon is former top scientist at Pfizer, and Morningstar is an independent investigative journalist.
  👉 t.me/robinmg

  10. The Pulse — Through investigative journalism and deep analysis on current events, science, consciousness, solutions and more, The Pulse transparently brings a different discussion to the table that isn’t confined by lenses that divide.
  👉 t.me/ThePulseOne

  Did we miss one? Let us know in the comments!

  👉 Forward this list everywhere!

  https://t.me/yellowpages42/249

 4. Dear Seekers after Truth, no matter how painful.

  Another huge piece of the momentous puzzle hidden below our feet.
  Katherine Watt is an incredible talent & has dug away, exposing the lethal basis for all that’s happening in relation to c19 vaccines.
  If you invest time in just one new writer, please make it Katherine Watt on Substack (& her own site, Bailiwick News).
  If just on one speaker, the many interviews by Sasha Latypova.
  https://bailiwicknews.substack.com/p/a-latypova-and-a-watt-talk-about

  If you have not seen this one hour, dense documentary by Paul Schreyer, this tells you unequivocally that the perpetrators have been planning something like the Covid19 fraud for 25 years
  https://youtu.be/d3WUv5SV5Hg

  Best wishes
  Mike

  Bailiwick News

  A Latypova and a Watt talk about DOD-controlled, BigPharma-manufactured, FDA-authorized bioweapons.

  Sasha Latypova and Katherine Watt conversation about Other Transactions Authority, Emergency Use Authorization, DOD contracts and more. Video at Bitchute (50 min)

  https://t.me/robinmg/24602

 5. “Hi there”

  [Chorus]
  I’m on my way, I’m making it
  I’ve got to make it show, yeah
  So much larger than life
  I’m going to watch it growing

  [Verse 1]
  The place where I come from is a small town
  They think so small, they use small words
  But not me – I’m smarter than that, I worked it out
  I’ve been stretching my mouth
  To let those big words come right out
  I’ve had enough, I’m getting out
  To the city, the big, big city
  I’ll be a big noise with all the big boys
  So much stuff I will own
  [Pre-Chorus]
  And I will pray to a big god
  As I kneel in the big church

  [Chorus]
  (Big time) I’m on my way, I’m making it (Big time)
  (Big time) I’ve got to make it show, yeah (Big time)
  (Big time) So much larger than life
  (Big time) I’m going to watch it growing (Big time)

  [Verse 2]
  My parties have all the big names
  And I greet them with the widest smile
  Tell them how my life is one big adventure
  And always, they’re amazed
  When I show them round the house, to my bed
  I had it made like a mountain range
  With a snow-white pillow for my big fat head

  [Pre-Chorus]
  And my heaven will be a big heaven
  And I will walk through the front door

  [Chorus]
  (Big time) I’m on my way, I’m making it (Big time)
  (Big time) I’ve got to make it show, yeah (Big time)
  (Big time) So much larger than life
  (Big time) I’m going to watch it growing (Big time)


  “It [the Cosmic Spirit] uses Truth and Falsehood, Knowledge and Ignorance and all the other dualities as elements in the manifestation and works out what has to be worked out till all is ready for a higher working.”

  – Sri Aurobindo

  Top 9 New Articles on Substack Related to COVID-19 | December 12, 2022

  1. Dr. Ryan Cole Addresses Covid-19 Jab Claims: Graphene Oxide, Nanotech, Parasites
  👉 https://vigilantfox.substack.com/p/dr-ryan-cole-addresses-covid-19-jab/

  2. Dr. Meryl Nass: 10 Pieces of Advice for Medical Professionals if Your Board Comes After You
  👉 https://merylnass.substack.com/p/10-pieces-of-advice-for-medical-professionals/

  3. El Gato Malo: “Sudden Death From Unknown Cause” — Quite a Jump in the German Data
  👉 https://boriquagato.substack.com/p/sudden-death-from-unknown-cause/

  4. Dr. Simon Goddek: It Was Never About Our Health…
  👉 https://drsimon.substack.com/p/it-was-never-about-our-health

  5. Dr. Robert Malone: Welcome to Fifth Gen (Information) Warfare
  👉 https://rwmalonemd.substack.com/p/welcome-to-fifth-gen-information

  6. Dr. Geert Vanden Bossche: My Bible on the C-19 Mass Vaccination Experiment
  👉 https://voiceforscienceandsolidarity.substack.com/p/my-bible-on-the-c-19-mass-vaccination

  7. Dr. Anish Koka: Exploring the Link Between COVID-19 Vaccine Myocarditis and Sudden Cardiac Death
  👉 https://anishkokamd.substack.com/p/vaccine-myocarditis-update-exploring

  8. Dr. Meryl Nass: The Myth of Pandemic Preparedness
  👉 https://merylnass.substack.com/p/the-myth-of-pandemic-preparedness-748

  9. Justin Hart: Chapter Two of ‘Gone Viral: How Covid Drove the World Insane’
  👉 https://covidreason.substack.com/p/chapter-2-of-goneviralbookcom

  https://t.me/covidtruthnet/6441

  https://t.me/bobmoran/210

 6. Dr. Christiane Northrup, Dr. Reiner Fuellmich GIANTS AGAINST CRIMES AGAINST. HUMANITY!

  Two of the greatest doctors of our time, a medical surgeon and an international lawyer – a true CLASH OF THE TITANS STANDING STRONG TO OUT THE EVIL SCUMBAGS WHO RUN OUR PLANET

  https://rumble.com/v20v3rv-dr.-christiane-northrup-dr.-reiner-fuellmich-giants-against-crimes-against.html

  Website: ICIC.law

  Telegram: ☀️ ICIC 🇺🇸/🇬🇧/🇦🇺

  Telegram: Reiner Fuellmich 🇺🇸/🇬🇧/🇦🇺

  https://t.me/ReinerFuellmichEnglish/585

  🔅’Virus’ isolation is not purification as you would expect. Virology is 100% pseudo science and uses the word isolation for the contamination of the sample with all kinds of genetic material.

  Then they search for a few small generic pieces of DNA to fit their computermodel of a ‘virus’ and ‘voila’, they found a ‘virus’: this way an unicorn can be proven to exist with some hair from a horse and a piece of rhino horn.

  🔅No Virus Has Ever Been Proven To Exist
  Virology is pseudoscience, read this article to see how.
  https://cognizantminds.substack.com/p/no-virus-has-ever-been-proven-to

  🔅How do they prove that viruses cause disease? 
  https://docs.google.com/document/d/17kQC8RKZrFLKwnPhcn1Y81_twJT-XCasclcsnBMJbOw/edit

  🔅The Emperor Has No Corona
  An investigation into the “isolation” of the SARS-COV2 virus.
  https://t.me/NLvirusWaan/373

  🔅’virus’ facts @NLvirusWAAN

  https://t.me/NLvirusWaan/780

 7. $2.8 million bribe payment from Pfizer to FDA for their Bioweapon “approval”.

  You’re not supposed to know that.

  Look the other way.

  Join and share:
  Secret Government Leaks

  https://t.me/c/1826764676/12

  There are only a couple of reasons I can think of……

  https://bit.ly/3WJ20NM

  Some favorite quotes:

  “The majority believes that everything hard to comprehend must be very profound. This is incorrect. What is hard to understand is what is immature, unclear and often false. The highest wisdom is simple and passes through the brain directly into the heart.” ~ Viktor Schauberger

  https://truthcomestolight.com/about/

  Why do people react differently to the Spike Protein bioweapon injections? Interesting comment (2 min 3 seconds)

  https://t.me/awakened_144000/93714

  https://www.buijsadvies.nl/wp-content/uploads/2022/12/IMG_5881.mp4

  Russian MIL Begin Naming Names! Fauci and Collins of the NIH Created C19!

  https://bioclandestine.substack.com/p/russian-mil-begin-naming-names-fauci

  .

 8. Dit is de laatste reactie die ik in deze blog plaats. Ik begin met een citaat uit een bericht van Pim, daarna het hele bericht en eindig met een video die beslist de moeite waard is om te beluisteren. (Half uurtje Engelstalig)

  Citaat; Het is een intense tijd maar in het grotere geheel is het nu nog relatief rustig.

  De feiten betreffende bijvoorbeeld deze pandemie zijn nog niet ingedaald bij het collectief. Als dat gaat gebeuren kan dat wel eens heftig worden. Nu is het niet zo dat mensen die in een eerder stadium door de leugen heen keken een bedankje gaan krijgen van diegenen die er voor gevallen zijn. Dat heeft verschillende redenen maar een blog waar het wel goed tot uitdrukking komt vindt u hier;

  https://apollosolaris.com/2013/11/27/first-they-ignore-you/

  Dan nu het hele bericht;

  STIJGING OVERSTERFTE IN MAART

  Uit het artikel van het Artsencollectief:

  “Data-analist Herman Steigstra rapporteert opnieuw een sterke stijging van de meersterfte in maart 2023.
  Steigstra ontwierp een model om de relatie tussen bepaalde oorzaken en de mate van meersterfte te onderzoeken. Op grond van dit model voorspelde hij de piek in meersterfte in maart al twee maanden geleden. Dat we die piek nu ook daadwerkelijk zien is zorgelijk en pleit voor het serieus nemen van zijn model door instanties zoals meld- en kenniscentrum voor bijwerkingen van medicijnen en vaccins LAREB en de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ).”

  Dit is de link naar het hele artikel:

  https://artsencollectief.nl/oversterfte-houdt-aan/

  Het is een intense tijd maar in het grotere geheel is het nu nog relatief rustig. Gebruik die tijd om te kijken naar waar je staat. En om te voelen waar je ruimte zit om meer in balans te komen.

  Je overtuigingen rondom de thema’s leven en dood onder de loep nemen kan ontzettend veel doen. En de waarde zien van het pad van de ander, juist ook als dat pad er heel anders uit ziet dan jouw pad.

  Heb de moed om te zien wat er is, maar vooral ook de moed om te genieten in een wereld die in brand staat.

  Voel compassie, maar doe het vanuit het besef van de verschillen tussen meeleven en meelijden.

  Voel je missie en dat wat je kan doen voor je medemens, maar draag niet voor een ander wat een ander zelf moet dragen.

  Er komen dingen aan die niemand kan tegenhouden. Maar die dingen gaan de mensheid helpen in het collectieve ontwakingsproces.

  En velen van ons gaan steeds meer zien waar hun werkelijke taak ligt;

  de wederopbouw.

  Blijf geloven, we gaan het samen zien.

  Heb een magisch Nu,
  Pim Smit 💚

  Telegramkanaal Pim Smit (spiritueel leraar en channel):
  t.me/pimsmit

  https://t.me/pimsmit/410

  Als laatst de link naar de desbetreffende video, (Helemaal naar beneden scrollen en op de laatste link klikken);

  http://bit.ly/3ZM47BP