Eenheidsbewustzijn Posted by Apollo Solaris on feb 13, 2014 in Ascensie, Nieuws | 21 comments

De volgende brief heb ik geschreven in 2014 en heeft een beetje met het grotere plaatje te maken. Dit jaar zullen er grote groepen mensen wereldwijd ontwaken en op zoek gaan naar antwoorden. De brief die nu komt geeft geen antwoord op alle vragen maar wat ik probeer te zeggen is dit; Alles is energie.
En energie kan men manipuleren. Dat is wat er wereldwijd gebeurt. Dan volgt nu de brief. O ja…ook deze met een OPEN MIND lezen..
Beste mensen,
Voor iedereen die de berichten van mij gelezen heeft heb ik een tipje van de sluier. Ik ga u in niet al te veel woorden uit leggen wat ik aan het doen ben en waarom. Ik doe dat als volgt. Er zullen ongetwijfeld individuen zijn die moeite zullen hebben met bepaalde uitlatingen gedaan in eerdere berichten die u op deze site kunt vinden en die allemaal indirect of direct te maken hebben met datgene wat ik probeer te bereiken. Maar er zal een moment komen dat u gaat begrijpen waarom. Wanneer dat moment komt weet ik niet alleen als u verder gaat lezen dan zult u het met mij eens zijn dat het bittere noodzaak is dat dit moment hoe dan ook zal moeten komen. Enfin hier volgt mijn uitleg;
Ik ga u uitleggen wat EENHEIDSBEWUSTZIJN betekent en wat dit te maken heeft met mijn verhaal. Dat doe ik zoals ik in de inleiding dan ook aangaf zonder al te veel poespas en eigenlijk op een manier die u tot nadenken zal zetten en dat is precies mijn bedoeling.
U hebt als mens een BEWUSTZIJN. Bewustzijn is niets meer of minder dan gevoel.  Iemand om wie u geeft heeft zich ernstig pijn gedaan en als het iemand is om wie u geeft doet dat u wat. Dit is een klein voorbeeld van bewustzijn. Nu zal dit voor de meesten vanzelfsprekend zijn want het gaat immers om iemand waar u om geeft.
Stelt u zich nu het volgende voor en laat ik beginnen met de opmerking allen zijn een. U hebt deze kreet vast wel eens voorbij horen komen en velen zullen dan ongetwijfeld zoiets hebben van tja prachtig maar mijn buurman is mijn buurman of buurvrouw en wat hij of zij doet is allemaal prima maar dat heeft helemaal niets met mij van doen. Het kan mij eigenlijk allemaal gestolen worden. Ik leef nu en ik moet er het beste van zien te maken net als mijn buurman of buurvrouw. We hebben het allemaal al moeilijk genoeg. Om me dan ook nog eens bezig te gaan houden met anderen gaat er bij mij echt niet in.
Nu ga ik naar de eerste zin van de vorige alinea en ik vervolg. Stel dat we inderdaad allemaal op de een of andere manier met elkaar zijn verbonden. Stel dat al onze gedachten en handelingen een betekenis hebben. En stel dat dit wat hier staat gewoon door tal van ONDERZOEKEN is bevestigd. Dat alles maar dan ook alles een grote brei van energie is en dat het inderdaad allemaal met elkaar in verbinding staat. En stel dat deze kennis in handen is van een kleine groep met mensen.
Ik heb u nu aan het denken gezet en wat ik nu doe is het volgende, Deze energie kan positief of negatief zijn. Met andere woorden. Als de meerderheid van de wereldbevolking een POSITIEVE GEDACHTE uitzendt dan heeft dat invloed op al die genen die negatieve gedachten hebben en uitzenden. Diegenen genoemd hiervoor en deze kennis hebben zullen er dus alles aan doen om deze energie laag te houden.  Dat is de enige reden om globale angst en paniek te veroorzaken. Een andere is er niet. Stel dat deze zelfde groep met mensen over middelen beschikt waarmee ze het totale plaatje van bewustzijn in kaart konden brengen. Dan wisten ze dus eigenlijk precies wanneer ze moesten INGRIJPEN om er voor te zorgen dat ze de macht niet zouden verliezen toch?
Dat is eigenlijk precies wat er altijd is gebeurt en dit staat op het punt om te gaan veranderen. Er zijn energieën AAN HET WERK die er voor zorgen dat diegenen die dit EENHEIDSBEWUSTZIJN altijd hebben weten te manipuleren niet meer dat kunnen doen wat altijd is toegestaan.  Nu sluit ik af met het volgende.  Als te veel mensen negatieve gedachten hebben en uitzenden dan komt er een punt dat het allersterkste LICHT niet meer in staat is om dit om te buigen. Dan zou het inderdaad met de gehele mensheid einde oefening zijn. Dit is de enige reden waarom ik doe wat ik doe. Ik ging begrijpen wat er zich aan het afspelen was en heb daarop mijn plannen gemaakt net als gelukkig velen wereldwijd met mij. U die dit leest kan het zelfde doen. Ik ben niets meer of minder dan u. U moet alleen DE STAP gaan maken en inderdaad in gaan zien dat u het verschil kunt maken. Want stel dat u net diegene bent die er voor zorgt dat het totale beeld waar ik eerder over sprak niet negatief blijft maar net naar positief omslaat. Of u het gelooft of niet dat moment is het punt waarop een nieuwe wereld gecreëerd word.
 

Published by Frank Buijs

A job to do.

1 Reply on “Eenheidsbewustzijn Posted by Apollo Solaris on feb 13, 2014 in Ascensie, Nieuws | 21 comments