ET Contact Now! | Contact Expeditions with Dr. Greer – UK and Mt. Shasta

About Us

Multiple Projects have come together under the heading of the SiriusDisclosure.com website.
Our aims are undeniably lofty.
We are interested in the development of a peaceful relationship with Extraterrestrial Intelligence (ETI) which has been visiting planet Earth for decades if not centuries.
Part of the reason the ETI presence has been kept secret is that one of the first questions would be, “How are they getting here?”   They are not using fossil fuels.   It is through zero point or quantum vacuum energy generation systems.  And it is those energy systems we want to develop and bring out to the general public so that we may have a world of pollution free , sustainable abundance.
If you want to know more about the human – ET relationship, go to cseti.org – About Us
If you want to know more about new energy, go to www.theorionproject.org

UFO Sightings “Humanoid Alien?” New Full Length

Documentary Dr Steven Greer Explains 2013 Watch Now!

Undeniable UFO Documentary- UfoDisclosure2012 Must See

http://youtu.be/f54lzLqLTCg
 
banner-with-text
 

1 Reply on “ET Contact Now! | Contact Expeditions with Dr. Greer – UK and Mt. Shasta

 1. Join Dr. Steven Greer at ‘Contact In The Desert’
  Het Onthullings Project ( Disclosure Project )
  Bestaan ze nu wel of bestaan ze nu niet? Deze vraag houdt vele miljoenen mensen op Aarde al decennia lang bezig.De gesubsidieerde wetenschap is tot de dag van vandaag niet verder gekomen dan kansberekeningen waaruit onomstotelijk vast komt te staan dat wij niet alleen kunnen zijn. De oude tempels die wereldwijd gebouwd zijn door beschavingen voor ons, artefacten waar niet alleen de Duitsers gedurende WO1 en WO2 naarstig naar op zoek waren maar ook de huidige Westerse mogendheden die de oorlog in het Midden Oosten onder andere gebruiken om artefacten te verzamelen die meer kunnen vertellen over de oude beschavingen.
  Zelfs als je helemaal niks op hebt met het buitenaarde gebeuren en je vasthoudt aan de bijbel, kom je er mee in aanraking want ook de bijbel vertelt ons over Goden die uit de hemel naar de Aarde kwamen, de Nephilim en reuzen. De wetenschap heeft de vraag aan de kant gelegd en probeert iedereen die er zich mee bezig houdt als dwaas neer te zetten. Maar wie is de dwaas? Diegene die onderzoekt of diegene die ridiculiseert zonder zelf onderzoek te doen? Einstein zei er dit over;
  “Condemnation without investigation is the height ofignorance” wat zoveel betekent als, verwerpen zonder zelf onderzoek te doen is het toppunt van onwetendheid.
  Dr. Steven Greer nam die uitspraak hoog op en stelde zich ten doel alles dat met buitenaards leven te maken heeft, verborgen technologie, etc. tot op de bodem uit te zoeken en wereldwijd te publiceren. Een deel van zijn werk, dat hij samen deed met honderden ex-overheidsfunctionarissen, ex-nasaspecialisten, ex-fbi en andere geheime diensten is inmiddels in vele talen gepubliceerd. Bovendien zou bovendien niet zijn als ook wij dit onderwerp niet zouden bespreken. LEES MEER