Internationaal Strafhof (ICC) 3 mei 2013

Internationaal Strafhof (ICC)

Maanweg 174
2516 AB – Den Haag
t.a.v. de heer Philippe Kirsch
Geachte heer Kirsch,
De eerste keer dat ik mij tot uw organisatie wende is geweest op 16 april 2013. Ondanks het feit dat de bewijzen die ik u heb aangeleverd en die betrekking hebben op meerdere beschuldigingen, heeft u tot op heden niets van u laten horen. Kort samengevat vind ik dit hoogst onbeleefd.
Een ontvangstbevestiging dat alles in goede orde ontvangen is, was het minste dat u had kunnen doen. De vraag die bij  mij opkomt is of ik uw organisatie wel helemaal serieus moet nemen. Ik kan mij voorstellen dat u overdonderd bent door de manier waarop een en ander is gebeurt. Dat heb ik u ook keurig in een eerdere brief medegedeeld.  Ik kan mij ook goed voorstellen dat u denkt; wie is Frank Buijs die zich nota bene op diverse social media Apollosolaris noemt en dan ook nog de volgende tekst in zijn profiel heeft staan?
imperfection is beauty, madness is genius and it is better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.
Beste heer Kirsch, iemand die roept dat hij Napoleon is kan eigenlijk best bedoelen dat hij denkt dat hij God is? begrijpt u wat ik bedoel? Of met andere woorden. Wat is de definitie van gek zijn? Even terug naar de inhoud van mijn brieven. Ondanks dat ik een individu ben die het opneemt tegen het momenteel machtigste land ter wereld hebben we achter de schermen gewoon te maken met echte mensen. U kent vast wel de reclame nog van vroeger, die van Popla toiletpapier?
Samenvattend doe ik u hierbij het volgende voorstel. Of beter gezegd sommeer ik u om te reageren en wel voor of op aanstaande maandag 6 mei. Mocht u twijfels hebben en u geen raad weten met mijn berichten dan verzoek ik u vriendelijk doch heel dringend contact op te nemen met onze overheid. Zij hebben van mij het zelfde voorstel klip en klaar enige tijd geleden keurig aangereikt gekregen en weten precies hoe de vork in de steel zit.
Ik wens u een goed weekend en ik zie uw bericht met belangstelling tegemoet,
 
Met vriendelijke groet,
 
Frank Buijs
Amerikaring 34
3823 HT Amersfoort

2 Replies on “Internationaal Strafhof (ICC) 3 mei 2013