'Bankenstelsel is een grote zwendelarij' (video) | Valsmunterij

Europarlementariër Godfrey Bloom van de Britse Onafhankelijkheidspartij noemde het huidige bankenstelsel tijdens een debat over de bankenunie een grote zwendelarij.
Volgens Bloom zijn alle grote banken failliet, maar kunnen ze dankzij het gebruik van fractioneel bankieren geld blijven uitlenen dat ze niet hebben.

“Dit is een crimineel schandaal dat al veel te lang aanhoudt,” aldus Bloom. Hij voegde toe dat de meeste problemen beginnen bij de politiek en de centrale banken.
Valsmunterij

Hij vergeleek kwantitatieve versoepeling, de vergroting van de geldvoorraad door een centrale bank, met valsmunterij. “Andere mensen zouden hiervoor een lange gevangenisstraf moeten uitzitten, maar toch doen overheden en banken het constant,” zei hij.

Terwijl na het Liborschandaal met de beschuldigende vinger werd gewezen naar de retailbanken, zijn het volgens Bloom de centrale banken die de rente manipuleren. Ondertussen draait de belastingbetaler op voor banken die omvallen.

“Tenzij we bankiers, centrale bankiers en politici naar de gevangenis sturen, komt er geen einde aan deze praktijken,” besloot Bloom.WORLD BANKER MAKES STUNNING CONFESSION

$9,000,000,000,000 MISSING From The Federal Reserve

SHOCKING FOOTAGE

Ron Paul uncensored on $9 trillion Fed bailout

Who owns the Federal Reserve

Corruption/WorldBank/Whistleblower.mp4

3 Replies on “'Bankenstelsel is een grote zwendelarij' (video) | Valsmunterij

 1. This is the most comprehensive video on NESARA. The story starts from the beginning with St Germain. There is strong St Germain energy in our current present. These Nesara timeline events in the politicial world are also aligned with other documentaries about Tartaria, kharzarian mafia, Fall of Cabal, Trump & Draining the Swamp. Interesting enough, clones are mentioned in this doc multiple times too.

  The manifestation of Nesara Gesara is influenced with the elevation human consciousness.

  This is a 3-hour documentary but it is worth watching. ✨👁✨

  Change is on the Horizon – NESARA Mission – By James Rink

  http://bit.ly/3LfXUu1

  Original Obama Gone | Trump Comms Pointing at “GO” | Supreme Court Corruption Exposure Coming

  The Anatomy Of Hillary Clinton’s $84 Million Money-Laundering Scheme

  https://www.investors.com/politics/commentary/the-anatomy-of-hillary-clintons-84-million-money-laundering-scheme/