Atla-ra3 

♌️ Over liefde

Geliefden van het Licht!

Ik groet jullie vanuit de tonen en kleuren van tijdloosheid!

Want hier in volmaaktheid wachten we op jullie terugkeer.

In deze momenten zal ik de liefde bespreken. Zo simpel en toch zo diepgaand.

We vertellen je vaak dat liefde alles omvat!

Dat je liefde bent!

Dit is waar voor iedereen!

We weten ook dat Liefde de hoogste trillingsfrequentie in het bestaan draagt en dat als elke wakkere droom is voltooid, alleen Liefde Werkelijk is.

Hoe zit het met het gebruik van het woord vanuit vele perspectieven en wat betekent dit werkelijk? Zal ik mijn dansschoenen aantrekken en rondlopen om jullie te inspireren? Heel goed.

Velen zeggen dat ze van alle mensen, de natuur en de planeet houden. Dit is hart gevoelde liefde die uit de ziel komt wanneer het authentiek gevoeld wordt.

Zeggen, ‘Ik hou van God, het universum, de bron’, is de ziel, het hogere zelf of het God-zelf die de geest in vorm uitdrukt.

Wanneer men ‘verliefd’ wordt, projecteert men naar een ander wat men wil zien. Vaak zijn deze projecties vals en zorgt de echte persoonlijkheid ervoor dat de illusie afbrokkelt.

Wanneer men verliefd wordt op een ander zoals ze zijn, met gebreken, verschillende meningen en interesses, is dit een Zielsverbinding die de valse identiteit omzeilt met liefdevolle acceptatie. Het leven zal nooit perfect zijn op aarde, maar deze relaties kunnen gedijen als beiden resoneren met de ziel.

De liefde voor een huisdier is volledig heilig en blijvend. Velen ervaren de grootste liefde van hun leven met een geliefd huisdier. Dieren hebben Zielen, Gevoelens en Onvoorwaardelijke Liefde. Ze worden verliefd op degenen die van hen houden.

De liefde van God houdt je vast in een vorm die wordt geprojecteerd door het Heilige Bewustzijn. Deze liefde was aanwezig voordat de vorm zich manifesteerde. Deze liefde is oneindig. Deze liefde is alles. Deze Liefde ben JIJ!

Deze Krachtige Creatieve Liefde van Alles Wat Leeft Is In Je Wezen Gevonden!

Deze liefde is licht! We spreken vaak over licht om je te herinneren aan je kracht!

Dit licht is ELAKO wat betekent Schepper van Alles!

In deze momenten van nu, liefde vanuit je wezen! Projecteer Alleen Waarheid!

Ontdek je kracht als je uitlijnt met je ziel in de essentie van één!

In Liefde Leven Wij!
In ELAKO Staan We Op!

EN EEKE MAI EA!
Ik hou zoveel van jou!

AKATU

🦋💕🦋

@KabamurTaygeta

Published by Frank Buijs

A job to do.