Atla-ra3 

♌️ Over liefde

Geliefden van het Licht!

Ik groet jullie vanuit de tonen en kleuren van tijdloosheid!

Want hier in volmaaktheid wachten we op jullie terugkeer.

In deze momenten zal ik de liefde bespreken. Zo simpel en toch zo diepgaand.

We vertellen je vaak dat liefde alles omvat!

Dat je liefde bent!

Dit is waar voor iedereen!

We weten ook dat Liefde de hoogste trillingsfrequentie in het bestaan draagt en dat als elke wakkere droom is voltooid, alleen Liefde Werkelijk is.

Hoe zit het met het gebruik van het woord vanuit vele perspectieven en wat betekent dit werkelijk? Zal ik mijn dansschoenen aantrekken en rondlopen om jullie te inspireren? Heel goed.

Velen zeggen dat ze van alle mensen, de natuur en de planeet houden. Dit is hart gevoelde liefde die uit de ziel komt wanneer het authentiek gevoeld wordt.

Zeggen, ‘Ik hou van God, het universum, de bron’, is de ziel, het hogere zelf of het God-zelf die de geest in vorm uitdrukt.

Wanneer men ‘verliefd’ wordt, projecteert men naar een ander wat men wil zien. Vaak zijn deze projecties vals en zorgt de echte persoonlijkheid ervoor dat de illusie afbrokkelt.

Wanneer men verliefd wordt op een ander zoals ze zijn, met gebreken, verschillende meningen en interesses, is dit een Zielsverbinding die de valse identiteit omzeilt met liefdevolle acceptatie. Het leven zal nooit perfect zijn op aarde, maar deze relaties kunnen gedijen als beiden resoneren met de ziel.

De liefde voor een huisdier is volledig heilig en blijvend. Velen ervaren de grootste liefde van hun leven met een geliefd huisdier. Dieren hebben Zielen, Gevoelens en Onvoorwaardelijke Liefde. Ze worden verliefd op degenen die van hen houden.

De liefde van God houdt je vast in een vorm die wordt geprojecteerd door het Heilige Bewustzijn. Deze liefde was aanwezig voordat de vorm zich manifesteerde. Deze liefde is oneindig. Deze liefde is alles. Deze Liefde ben JIJ!

Deze Krachtige Creatieve Liefde van Alles Wat Leeft Is In Je Wezen Gevonden!

Deze liefde is licht! We spreken vaak over licht om je te herinneren aan je kracht!

Dit licht is ELAKO wat betekent Schepper van Alles!

In deze momenten van nu, liefde vanuit je wezen! Projecteer Alleen Waarheid!

Ontdek je kracht als je uitlijnt met je ziel in de essentie van één!

In Liefde Leven Wij!
In ELAKO Staan We Op!

EN EEKE MAI EA!
Ik hou zoveel van jou!

AKATU

🦋💕🦋

@KabamurTaygeta

Published by Frank Buijs

A job to do.

1 Reply on “Atla-ra3 

 1. Mooi verhaal van de Inheemsen

  De witte en de zwarte wolf

  Verhaal over een indiaan die zijn kleinzoon een prachtige levensles leert over hoe iedereen een witte en een zwarte wolf in zich heeft.

  Op een dag maakt een opa zijn kleinzoon vóór dag en dauw wakker. En hij zegt: Vandaag is het tijd dat ik jou een hele belangrijke les ga leren. Ik neem je daarvoor mee naar een bijzondere plek, ik wil je graag iets laten zien.

  Ze gaan samen op weg, ze lopen langs meren, door bossen, over paden. Ze komen na een lange tocht bij een hele hoge berg, ze klimmen tot op het topje. Als ze boven zijn gekomen blijft de opa staan en kijkt naar beneden.

  De kleinzoon vraagt wat daar beneden te zien maar opa zegt niets, hij kijkt alleen naar beneden. Op het moment dat de eerste zonnestralen door de bomen de grond beschijnen komen daar vanachter de bomen twee wolven aan lopen. Ze lopen elkaar tegemoet. Je kunt de spanning tussen de wolven voelen.

  Van de ene kant komt de zwarte wolf aan lopen. De zwarte wolf is boos, ontevreden, jaloers, verdrietig, bang en hebzuchtig. Hij zit vol wrok, leugens en valse trots. Hij zoekt ruzie met iedereen want hij vertrouwt niemand. Van de andere kant komt een witte wolf aanlopen. De witte wolf is vriendelijk en doet niemand kwaad.

  Hij geeft vreugde, liefde en hoop. Hij is welwillend, vrijgevig en spreekt altijd de waarheid. Hij zorgt voor de andere wolven en vecht alleen als het echt nodig is. Zodra de wolven dicht bij elkaar zijn, gaan ze het gevecht met elkaar aan, ieder op hun eigen manier. Opa laat zijn kleinzoon naar het gevecht kijken en na een poosje zegt hij: “Iedereen heeft die twee wolven in zich, het goede en het kwade. Ook jij! Beide wolven willen graag de baas zijn, daarom strijden ze met elkaar.”

  De kleinzoon is stil, denkt na en vraagt dan: “Maar opa, welke wolf wint er dan?” Opa zegt: “De wolf die jij voedt. De wolf die jij aandacht geeft. Want alles wat je aandacht geeft groeit. Je kunt hierin zelf kiezen. Doe je positieve dingen, zal het goede jouw kant op komen. Heb jij positieve gedachten dan zal het positieve groeien. Doe je negatieve dingen, dan zal het negatieve jouw kant op komen.

  Heb jij negatieve gedachten dan zal het slechte groeien. Het is net als bij je eigen film maken, jij bent de regisseur. Jij bepaalt wat er gaat gebeuren.”

  De kleinzoon zegt blij: “Oh, dan ik weet het, ik moet de witte wolf voeden. Ik moet de witte wolf aandacht geven. Ik moet dus lief en blij zijn en anderen helpen dan zal het dus goed gaan met mij…” Opa kijkt hem aan en zegt: “ik voed ze allebei. Ik geef ze allebei aandacht.

  Bij mij wint zowel de witte als de zwarte wolf. Allebei hebben ze goede kwaliteiten. De zwarte wolf is moedig en heeft wilskracht. Dat hebben we van tijd tot tijd echt nodig. De witte wolf is zorgzaam en ziet altijd het positieve. Zie je kleinzoon, witte wolf heeft zwarte wolf nodig en andersom. Als ik alleen de witte wolf aandacht geef, zal de zwarte wolf verhongeren en onbeheersbaar worden. Hij zal woedend, jaloers en ontevreden zijn.

  Hij zal er alles aan doen om de witte wolf te pakken te krijgen. Maar als ik de zwarte wolf ook aandacht geef, omdat ik hem begrijp en zie dat ik zijn sterke krachten af en toe nodig heb, dan is hij tevreden. Beide wolven zijn dan gelukkig. Ze kunnen doen waar ze goed in zijn, waar ze blij van worden en daardoor kunnen ze samenwerken.” Opa en kleinzoon kijken nog een keer naar beneden en ze zien nog net de beide wolven zij aan zij het bos in lopen.

  Opa neemt zijn kleinzoon mee terug naar huis. Als de kleinzoon oud genoeg is, dan zal hij het verhaal van de wolven aan zijn kleinzoon vertellen. Zo zal de geschiedenis zich blijven herhalen…

  Herken je bij jezelf ook die witte en de zwarte wolf? Alles heeft twee kanten: links/rechts, dag/nacht, goed/slecht. Hier kun je er vast zelf ook veel van bedenken. Het is niet het een of het ander. Zonder het een is er geen ander. Om echt te kunnen genieten van winnen is het ook goed om te voelen hoe het is om een keer te verliezen…

  ••♡•• Vervolg 👇🏼                               1/2

  ••♡•• Vervolg van het verhaal 2/2

  …De zwarte wolf kun je bijvoorbeeld terug vinden in boze gedachtes, woorden en daden. Als we ons aangevallen of slecht behandeld voelen, springt de zwarte wolf uit zijn vel. Dan is hij klaar om aan te vallen. We kunnen de zwarte wolf niet vernietigen, negatieve energie zal hem juist nog meer voeden.

  We moeten controle krijgen over zijn vurigheid en deze veranderen in goed voor jezelf opkomen. Wanneer we de witte wolf voeden worden we sterker, geduldiger, minder jaloers en kijken we met een roze bril op naar de wereld. Luister naar de beide wolven in jou, voel wat ze je willen vertellen. Iedere hobbel, iedere uitdaging die je tegenkomt is een kans om iets van te leren.

  Sta stil bij onprettige en vervelende gevoelens. Laat ze er zijn. Ontdek hoe je de zwarte wolf een beetje kunt temmen en hoe je de witte wolf mag helpen.

  Je kunt de witte wolf voeden door het goede in andere mensen te zien en het goede in jezelf te ontdekkenZeg tegen jezelf: Ik kan het! Ik durf het! Ik ben goed zoals ik ben! Hoe voed jij de vrolijke, rustige wolf in jou? Kun je dat misschien wat vaker doen? Hoe heb jij de afgelopen week jouw witte wolf gevoed?

  https://t.me/Arindalove/5443