WRR-rapport maakt karikatuur van sociale sectoren T.a.v. Frans Timmermans

Beste Frans,

Laat ik mijzelf kort introduceren. Ik probeer een beetje hulp te bieden aan de diverse ministerie’s, ministers en overige kamer leden. De reden is dat ik niet alleen denk dat jullie compleet van het pad af zijn maar er is geen pad meer. Met andere woorden, de chaos die jullie creëren is zo immens groot dat er ingegrepen moet worden en dat is wat ik ga doen. Eerst maar alles een beetje in kaart brengen en vandaar dat ik nu bij jou ben aangekomen. Mocht je overigens nog helemaal niets van Apollo gehoord hebben dan staan HIER de brieven gericht aan diverse collega’s.  Deze brief gericht aan jouw adres zet ik er keurig tussen.

Waar ik met je naar toe wil is het volgende, zoals in de inleiding aangegeven is er een hoop mis,  maar om het een beetje overzichtelijk te houden wil ik het niet te gek maken. Met andere woorden, ik pik er een serieus issue uit dat aan de kaak gesteld dient te worden en dat licht ik dan verder toe gericht aan een specifiek iemand snap je?

Nu heb ik een tijdje geleden een rapport gelezen geschreven door Yvonne van Hees met als titel “WRR-rapport maakt karikatuur van sociale sectoren” Nu is het niet mijn bedoeling om dit hele rapport met je door te gaan nemen maar twee punten wil ik graag aanhalen en dat zijn de volgende, Menselijk kapitaal vs mensenrechten en het is goed dat bekende wereldburgers, variërend van Bill Gates tot artiesten, de media op gezette tijden gebruiken om aandacht te vragen voor problemen rond armoede, conflicten en ontwikkeling, door de WRR met dedain afgedaan als “HET BONO-MOMENT”. Je inzetten voor medewereldburgers in nood, onderdrukking en achterstelling is ook een kwestie van beschaving.

Het rapport kun je overigens HIER vinden. Ik begin met de opmerking menselijk kapitaal vs mensen rechten en eindig met de opmerking over bekende wereldburgers.

Het gaat zoals ik diverse keren heb aangegeven goed fout. Mensenrechten zijn volledig aan het verdwijnen en maken in rap tempo plaats voor GELDELIJKE BELANGEN. Nu heb ik op zich niets tegen een beetje geld verdienen met de nadruk op een beetje maar als de gezondheid van mensen helemaal niets meer waard is dan denk ik dat het tijd is dat de NOODKLOK wordt geluid en dat is nu precies wat ik aan het doen ben. Beetje aan de bel trekken voordat iedereen straks blind en stokdoof is. Dan is het helemaal niet meer mogelijk om mensen nog te bereiken. Dan kun  je ze wel braille gaan leren maar je snapt waarschijnlijk wel dat is gewoon niet handig. Studeren wordt overigens steeds lastiger dus laten we deze optie maar vermijden. Nu is het hele onderwijs  systeem toe aan een radicale verandering maar laat ik dit bewaren voor een collega van je. Iedereen moet immers wat te doen hebben.

Beter lijkt het mij om deze problemen die de pan uitreizen vooraf te gaan tackelen. Wellicht dat je er wat voor voelt om je met serieuze zaken bezig te gaan houden waar iedereen wat aan heeft. Niet dat je nu helemaal niets zinvols doet maar de meesten in politiek Den Haag zijn druk doende met het  spelen aan een bordje MONOPOLY en als je de tijd neemt om de overige brieven gericht aan je collega’s te gaan lezen dan weet ik zeker dat je mijn opmerking zult gaan begrijpen.Mocht je toch boos worden of er niets van snappen dan zit je nog te vast in het spel. Dan is het maar het beste om dit alles te vergeten voordat er net als bij Edith vonkjes gaan ontstaan. Is dit niet het geval en je snapt wat ik allemaal te melden heb dan is mijn verzoek aan jou de volgende;

Waarschijnlijk heb je wel eens gehoord van een bedrijf dat luistert naar de naam MONSANTO. Deze schatjes willen net als jullie graag spelen maar zij willen het doen met MOEDER NATUUR. Nu zijn er gelukkig wel steeds meer LANDEN die zich langzaam achter de oren beginnen te krabben omdat ze het gevaar in gaan zien maar volgens mij is Nederland nog niet zo ver vandaar dit verzoek.

Zou jij de directie van dit bedrijf een brief willen sturen dat ze per direct hun biezen pakken en opzouten  met hun troep uit dit mooie land? Contactgegeven staan hieronder en de  website is LINK

Monsanto Europe N.V.
Scheldelaan 460
Haven 627
B-2040 Antwerpen
BELGIUM
Tel.: 0800 0234165

De reden waarom ik je dit verzoek doe is onder andere de volgende,  ik stuitte onlangs op het volgende bericht; 44 procent Europeanen heeft glyfosaat (landbouwgif) in urine LINK  Als je dit bericht door gaat lezen dan blijkt Monsanto zijn troep te verkopen onder de naam Roundup. Vandaar dit verzoek snap je? Ik zit namelijk niet te wachten op landbouwgif in mijn voedsel jij wel? Nee toch?  Jij wilt toch ook lekker kunnen genieten van je bordje spinazie?  Wie wil er nu niet groot en sterk worden?  Met landbouwgif in ons voedsel worden we echt geen Popeye.  Zelfs een BIERTJE of EEN WIJNTJE zonder gif  is tegenwoordig al een hele klus om te vinden. En diegenen die het aan de kaak willen stellen of weigeren deze troep te gebruiken worden beboet. Gaat lekker denk je niet? Beetje het idee van de OMGEKEERDE WERELD.

Vandaar dan ook in de inleiding dat er geen pad meer is snap je? Daarom dat ik besloten heb om een geheel NIEUW PAD aan te gaan leggen. Nu zoek ik nog wat hulp maar mocht het mij niet lukken om de koppen de zelfde kant uit te krijgen dan ga ik rustig alleen verder. Gaat me op zich prima af.  Het voordeel van alleen is dat je niet hoeft te overleggen. En dat laatste daar zijn we ook niet echt goed in. Kun je in DEZE BLOG lezen. Tja ik snap het, het is allemaal behoorlijk confronterend maar dat is helaas eigenlijk met alles wel het geval.  Mocht je nog twijfelen dan heb ik wel een aardige BLOG geschreven waar ik veel van de waanzin verzameld heb. De kans is groot dat je hem niet uit kunt lezen omdat inderdaad de moed je in de schoenen zakt. Dus mocht je een keertje niets te doen hebben dan is het wel een aanrader. Wel een kleine waarschuwing, er zullen ook uitspraken staan waarvan je denkt…

haddock

Maar terug naar MONSANTO. Meer informatie over dit prachtige bedrijf dat MOEDER NATUUR om zeep tracht te helpen staat HIER. Verder zal ik alles wat met dit bedrijf te maken heeft voor je gaan verzamelen. Dan heb je een stok om mee te slaan en sta je niet met lege handen. Anders moet ook jij de borstel van Geert lenen en dan kun je samen met EDITH en GEERT wel een kapsalon gaan beginnen maar volgens mij is dat geen strak plan toch?

Dan nu de opmerking over bekende wereldburgers.  Ik wil niet al te lullig overkomen maar HIER staat wel wat meer informatie over bijvoorbeeld Bil Gates. Is ook echt een schatje. Zo zie je maar geld maakt echt gelukkig en blind.  Nu nog een paar knallers in zijn oren en hij is de eerste die op zoek kan gaan naar een cursus BRAILLE. Nu zijn er gelukkig ook hele positieve ontwikkelingen zoals wat DEZE KNUL heeft ontwikkeld. Alleen dan gaan we discussiëren of het financieel haalbaar is.  Staat een stukje terug in een blog wat er met te veel praten gebeurt. Een ontdekking die het plastic kan opruimen in de zeeën wereldwijd en de mens gaat erover nadenken. Soms vraag ik mij wel eens af of er überhaupt nog HERSENS in zitten.  Ik heb zo nu en dan het idee dat het bewustzijn is terug gebracht naar het niveau van een LANTAARNPAAL (vis), deze bestaat ook voor 99% uit plastic. Heeft een beetje met onze PINEAL GLAND  te maken. Wel eens van gehoord? Niet lullig bedoeld maar de kans is groot dat je geen idee hebt waar het over gaat. Vandaar dan ook in de titel van dat bericht “The Biggest Cover-Up in Human History”

Enfin, ik hoop dat je snel werk kunt maken van mijn verzoek en dat dit bedrijf zo snel mogelijk helemaal verdwijnt uit Nederland en daarna uit de rest van de wereld. Tevens krijg je van mij een lijst met voedingsmiddelen waar GMO’S in verwerkt zitten. Deze bedrijven kunnen dan eveneens op de schop of dat ze een begin gaan maken met de samenstelling van de ingrediënten zodanig te veranderen dat er geen GMO,s meer in voor komen. Ik neem aan dat ze voor de laatste optie kiezen.

Eerst maar even dit bedrijf aanschrijven zodat het kan gaan wieberen. Laat je mij de voortgang weten beste Frans? Anders sta je straks alsnog in de kapsalon haar te borstelen en zoals eerder aangegeven lijkt me dat geen strak plan toch? P.s. nog een tip! Nooit boos worden maar rustig blijven ademen. Een juiste ADEMHALING is essentieel in het voorkomen van stress. Staat HIER uitgelegd en ja mijn aanpak wijkt een beetje af van de gemiddelde. Heeft met mijn pilletje te maken. Die is BLAUW. Jullie krijgen die straks allemaal en dan wordt alles wat ik geschreven heb steeds duidelijker. Met een rode pil is het allemaal een beetje wartaal. Zie het als een grote voorbereiding op het uitdelen van blauwe pillen op globale schaal. KOMT GOED Frans! Suc6! ~Frank Buijs

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world – NOW! I AM APOLLO SOLARIS

 APOLLOSOLARIS.COM

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

15 Comments


 1. The 515 Chemicals Women Put on Their Bodies Every Day (Infographic) LINK

 2. Dag Frans,

  Lukt het allemaal daar in Den Haag? Het is allemaal wat hè. Een grote meneer die de zandbak stuk komt slaan. Ik heb nog wat extra info betreffende ROUNDUP. HIER is de link. Echt troep! Als we zo door gaan dan is het geen 44% zoals in het onderzoek vermeld maar dan plassen alle mensen puur landbouwgif! Kunnen ze het beter op gaan vangen en terug verkopen aan het bedrijf. Goed voor de recycling.


  13/2 Danish Farmer Ib Pedersen: GMOs Causing Deformities, Birth Defects & Death in Piglets Thanks to Monsanto’s genetically modified crops and creations, one pig farmer in Denmark is sounding the alarm on what he believes are deformities caused by genetically modified feed, crippling the pigs he raises. According to The Ecologist, farmer Ib Pedersen HAS FOUND piglets born with spinal deformities, visible growths and abnormalities, and even conjoined twins. He blames glyphosate—the herbicide found on genetically modified crops. READ MORE

  21/2 Multiple Toxins From GMOs Detected In Maternal and Fetal Blood: WHAT DOE THIS MEAN FOR YOUR BABY? 21/2 Die DNA aus genetisch veränderten Pflanzen wird durch die Nahrung auf den Menschen übertragen READ MORE

  The Age Of Aspartame May Be Coming To An End As More Health Risks Are Confirmed Aspartame has been on the debate block for years as time and time again independent research reveals dangers associated with aspartame consumption, while industry funded research reveals no dangers. In a new study observing over 60,000 women, diet drinks containing aspartame consumed at 2 or more per day increased the risk of heart related illness by 50%.

  This is added to the list of studies that have shown aspartame causes fast paced kidney decline, brain and neurological damage, and is linked to increased rates of leukemia and lymphoma and more LINK

  Monsanto’s GMO food and its dark connections to the “military-industrial complex” Truthstream Media Editor’s Note: There’s little doubt left that the effects of using glyphosate and cultivating GMOs at an accelerating rate is causing harm – not only to the health of individuals and the environment, but to the independence of farming practices, the economy and the larger food supply. At a minimum, the precautionary principle should be applied, and people should have enough information – via labels, etc – to avoid these foods if they wish. LINK 3. NOTE: “LUCY”
  I am sending this note to anyone that can get some good from it. ========================================================
  When the movie “LUCY” came out with Morgan Freedman I felt that there was something to be learned in a spiritual sense.
  I felt that as Lucy was expanding her brain usage from 15% to 40% and more, the lesson was to teach/show the masses, for people to learn/understand, that it was what is happening to all of us now.
  I believe that the lesson learned was so much more/great, beyond what I had thought, that I am sending this to you to encourage you to go and see the movie as it was designed to expand your consciousness, which will speed up the expansion of consciousness for the entire planet.
  When you have seen the movie please send me an e-mail to critique it with me as I may learn even more. Thank you!
  Bob Bishop arbebob@gmail.com

 4. When Humans get the Cabal SUB-HUMANS under control, then such a friendly open pre-announced public meeting can take place…..ASCENSIE

  “Many people are wondering what is the situation regarding the Event and what is the reason for all delays LINK

  Those that do not raise their frequencies will fall into these energies and will not be able to ascend to the higher dimensions (beyond dimension 11.5). The DNA of most people on this planet has already been mutated. That is why only 3-5 DNA strands are active instead of the 12-48 DNA strands (which used to be the norm for angelic human race) LINK It’s Time to Wake Up, Starseeds…….LINK

 5. ‘Kabinet wil Timmermans als Europees Commissaris’ LINK Heb je al wat met de informatie hierboven gedaan mooie KAMELEN NEUKER? Of net als de rest in Den Haag nog steeds aan het ROTZOOIEN met bewijsmateriaal. MOVE IT MOVE IT Ongelooflijke sukkel. Kamelen neuker? Sub Humans? LINK NASA s Project Blue Beam – NWO – Full Version LINK The result is Worldwide control of political leadership, the covert agencies, the corruptible media and so on….MEDIA and so on…LINK


 6. Sub Humans? LINK

  “In the 101 years since this group of incestuous families claiming to worship SATAN took over the Federal Reserve Board in 1913, they have murdered hundreds of millions of people via two world wars, countless lesser wars, chronic mass starvation, repeated use of bio-logical and chemical warfare agents against civilians and more. Then there is the ecocide they have presided over, killing more than half of all wildlife on the planet since 1970″

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 7. Heeft met mijn pilletje te maken. Die is BLAUW. Jullie krijgen die straks allemaal en dan wordt alles wat ik geschreven heb steeds duidelijker. Met een rode pil is het allemaal een beetje wartaal. Zie het als een grote voorbereiding op het uitdelen van blauwe pillen op globale schaal. KOMT GOED Toch? GMO Food List to Avoid (MONSANTO COMPAGNIES) & The Dangers of GMO Food. LINK

  ✎ EVERYBODY GET’S THE RED PILL☀ LINK

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 8. “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 9. DE KRACHT VAN DE BOODSCHAP LIGT IN DE HERHALING…

  Gisteren in ZEMBLA de aflevering over Monsanto en zijn macht en patenten op ons voedsel. Vorige week deze docu http://www.npo.nl/zembla/25-02-2015/VARA_101372908 over de gen-tech lobby. Kijk en huiver wat dat met de mensheid doet en weet dat dit een grote kans heeft in Europa te gaan plaatsvinden!! Niet voor niks dat we hebben gedemonstreerd en moeten blijven demonstreren tegen deze grote machten! March Against Monsanto 23 mei 2015

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 10. Het is alweer een tijdje geleden dat ik in deze specifieke blog een reactie geplaatst heb en ik heb werkelijk geen flauw idee hoe het in het kleine kikkerlandje ervoor staat en of de hersencelletjes al een beetje beginnen te werken bij diegenen die ik aangeschreven heb maar de volgende informatie leek mij wel wat om hier te plaatsen.

  Yip ze beginnen te werken…..

  Oeps….. of toch niet?


Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: