Wordt de veiligheid van de Europese burgers echt niet in gevaar gebracht? T.a.v. Jeanine Hennis-Plasschaert

Beste Jeanine,

Eerst een korte inleiding. Mijn naam is Apollo en ik ben op vredemissie. HIER staan de brieven die ik momenteel aan het schrijven ben en deze gericht aan jou komt er netjes tussen. Ik heb besloten om het gas er een beetje op te gaan zetten. Niet letterlijk maar figuurlijk wel te verstaan. Ik ben nu bij jou aangekomen en laat ik beginnen met te melden dat het me goed doet dat een vrouw deze functie bekleed. Ik ga er straks nog verder op in maar het doet me echt goed. Op dit moment is het een beetje een mannenbolwerk in Den Haag en de taal die ze uitslaan heeft weinig weg van defensie. Het is meer de aanval die ze openen vandaar dan ook de titel van dit bericht “zijn de Europese burgers niet in gevaar? Zelfs vrouwen die er werken zijn de balans een beetje zoek en dat beschrijf ik HIER.  Tijd dat het een en ander wordt hersteld. De reden dat ik de politiek heb benaderd is om iedereen een beetje voor te bereiden op wat er gaat komen want de politiek is in feite uitgespeeld. Het zijn de naweeën van het bestaande paradigma. Maar het leek mij wel een goed idee om een beetje olie op het vuur te gooien en volgens mij is dat wel gelukt.

Ik ga met je verder op de opmerking dat we als burgers WERELDWIJD worden aangevallen. Om heel eerlijk te zijn denk ik inderdaad dat de bevolking letterlijk aangevallen wordt en de bewijzen dat dit zo is staan in overvloed op deze site maar HIER staat wel het een en ander en de vorige brief die gericht is aan Frans Timmermans staat HIER.  Als je dat een beetje rustig op je in laat werken dan denk ik dat we wel tot de conclusie kunnen komen dat we worden aangevallen. Een andere naam voor deze aanval is de Globale agenda en die bespreek ik onder andere HIER

Daarom ben ik bij jou aanbeland. Jij bent minister van Defensie dus je weet hoe je je moet verdedigen.  Het is een heuse tactiek en als je deze goed beheerst dan is er geen aanvaller die er ooit doorheen kan komen. Net als een potje voetbal. Een land dat alles op alles zet op de verdediging zal altijd in staat zijn om de 0 te behouden. Het wordt een saai potje voetbal maar het RESULTAAT is er dan wel. Er is niet verloren. Daar wil ik met je naartoe.

Ik weet dat je inmiddels al wat meer weet vandaar dat ik wat opener met je zal communiceren.  Iets wat ik met je collega’s niet heb gedaan. Onze strijdkrachten hebben onder andere als taak het verdedigen van het land ten tijde van oorlog. Ik denk dat we momenteel in oorlog zijn maar dan niet met een ander land maar met de destructie van moeder natuur door het uit de hand gelopen systeem waar ik veelvuldig over schrijf. Als deze aanval op de aarde en op DE MENS niet wordt gestopt dan is het over en uit.  Ik spreek expliciet van aanval want jij bent minister van defensie en de naam zegt het al. Defensie is niets anders dan verdedigen. Iets dat we onlangs hebben moeten doen tegen de grootste AGRESSOR die deze planeet kent. Namelijk de Verenigde Staten van Amerika. Wist je dat van de 248 gewapende conflicten sinds de tweede wereldoorlog 81% op het conto geschreven kan worden van deze CRIMINELEN die het land besturen? Het heeft het leven gekost aan minstens 30 miljoen mensen. De link met meer informatie kun je HIER vinden. Het is dan ook niets meer dan een schurkenstaat. Maar en nu gaan we een beetje de diepte in. Je weet dit alles en daarom gaan we langzaam naar de reden van dit bericht. Ons land was onlangs serieus bedreigt door een aanval die door onze  luchtmacht is afgewend. Maar naast de perfecte reactie van onze luchtmacht hebben jullie een beetje hulp gehad en daar ga ik met je verder op in.  De informatie staat overigens HIER.

Ik ga je het volgende verzoek doen. Richt je pijlen op de verdediging van de burgers in dit land. Niet tegen een aanval van buitenaf want ik beloof je dat er geen vliegtuig of ander wapen met kwade bedoelingen de grens van dit land nog kan passeren.  Deze belofte mag en kan ik je doen.  Met andere woorden. Ga je voorbereiden op wat er op ons af gaat komen. Je weet dat we aan de vooravond staan van grote veranderingen en onrust is niet dat wat we kunnen gebruiken. Vandaar mijn eerdere opmerking van onder andere het verdedigen van ons land. Een andere taak is de orde te handhaven ten tijde van crisis. Op het moment dat de dingen gaan gebeuren die ik heb voorspeld dan hoef ik je niet uit te leggen dat er een hoop mensen onrustig zullen gaan worden. Een mooie taak voor onze strijdkrachten toch?

De verdediging van onze landsgrenzen zal overgenomen worden door de Galactische Federatie.  Je weet dat zij hier zijn en dat ze zich NIET aan ons op zullen dringen. Je weet ook de reden waarom. De Galactische Federatie zal NOOIT overgaan tot de aanval maar zal zich enkel en alleen verdedigen tegen een mogelijke agressor. Op dit moment is de wereldwijde situatie met betrekking tot de bestaande machtsverhoudingen geneutraliseerd en kan er geen wereldoorlog meer uitbreken. CONFLICTEN en BRANDHAARDEN zullen echter tot het moment van definitieve wereldwijde disclosure blijven bestaan. Nederland heeft in dit hele verhaal een aanzienlijke rol gekregen en dat heeft te maken met de ligging en de geschiedenis van dit land. Dat is de reden dat ik hier gereïncarneerd ben. Ik wil graag afsluiten met een opmerking in het begin en dat is dat het me goed doet dat een vrouw deze functie bekleed. Laat ik het kort voor je uitleggen maar het heeft te maken met het herstellen van de balans van onze moeder aarde of met andere woorden GAIA. HIER staat de nodige informatie.  Heel veel suc6 met alles ~Frank Buijs

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world – NOW! I AM APOLLO SOLARIS

 APOLLOSOLARIS.COM

 

 

 

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

21 Comments

 1. Nu staat er in verschillende berichten dat landen het juk van de (PETRO)DOLLAR meer dan zat zijn. Ik hoef u niet te vertellen dat DIEGENEN die dit niet z,on strak plan vinden er ALLES aan zullen doen om dit te voorkomen zeker nu Rusland deze zet heeft gedaan.


  (It has to do with maintaining the dollar as the world’s reserve currency, something that benefits America’s aristocrats enormously.)
  LINK
  Mochten er mensen zijn die zich zorgen beginnen te maken dan verzoek ik u DEZE BLOG te gaan lezen. Daar probeer ik wat er momenteel gebeurt te verklaren. Linken met toenemende onrust staan HIER, HIER, HIER en HIER. Nogmaals lees goed de blog want daar staat het antwoord hoe ongeloofwaardig het ook mag klinken.

  Relationships with Inhabitants
  of Celestial Bodies LINK

 2. For those who want to know.
  In SYRIË en EGYPTE is het niet gelukt om de situatie te laten escaleren. UKRAINE wil ook niet echt lukken.

  Nu is er in Irak weer het nodige aan de hand en meer daarover staat in dit bericht onderaan bij de reactie van 13 juni. Lees goed wie er voor de onrust en het geweld zorgen. Lees goed wat de rol van DE MEDIA in dit alles is. Dan snapt u in wat voor WAANZIN dat u leeft.


  Als u op waanzin klikt komt op op informatie die gaat over het faken van foto’s. Beetje vergelijkbaar met het voorbeeld eerder hierboven in dit bericht over de UKRAINE. Deze snijd echter WEL HOUT net als een poosje geleden in Syrië het geval was. Mocht u echt toe zijn aan het grotere plaatje dan staat HIER een gesprek. Hij legt wat er wereldwijd gebeurt tot in de puntjes voor u uit.(Onderste film in de reactie van 16 juni).

  HIER staat wat er een tijdje geleden in Syrië is gebeurt. Ze blijven het gewoon proberen. Ze hebben ook geen keuze. Wordt ook in de film van Santos Bonacci uitgelegd. Om daar iets van te begrijpen zult u iets van zielen af moeten weten anders gaat dit er helaas niet in. HIER staat veel over zielen.

  Sommige reactie’s die DAAR staan zijn een beetje grof maar dat komt omdat ik heel boos ben. Vandaar dat soms de spetters er letterlijk vanaf vliegen. Verder geen stress. Alles komt goed. Tenzij iedereen met zijn pik blijft SPELEN dan komt het helaas nooit goed. Maar ik kan mij niet voorstellen dat mensen blijven slapen. Enfin gewoon rustig afwachten en tot tien tellen. Ook weer niet te rustig want dat ligt de wedstrijd stil. Soms lijk ik wel een papegaai haha.

  Sorry ik kan het helaas niet helpen meer dan u proberen om de waarheid in te laten zien gaat helaas niet.


  Tony Blair Bears ‘Total Responsibility’ For Isis, Says Academic Who Advised Him On Iraq
  FOLLOW: GEORGE BUSH, Al Qaeda, Iraq, Terrorism, Tony Blair, Andrew Marr, Baghdad, George Joffe, Isis, UK News

  ISIS und der Neue Mittlere Osten | All das Schnaufen von Leuten wie Dick Cheney und Tony BLiar darüber, wie schrecklich die ISIS Fortschritte sind, ist natürlich auch nichts als nur noch mehr Lügen. Woher bekommen denn diese ISIS-Truppen ihr Geld und ihre Ausrüstung? Russland? China? Iran? Die unterstützen alle Syrien. Wer bleibt dann sonst noch übrig mit den Ressourcen – und der Skrupelosigkeit – als der Westen und Israel? LINK

  Nu roept iemand van het kaliber van Mark dat er weer een aanval op HET LAND moet komen. Schatjes hè Ze doen er echt alles aan om oorlog te beginnen. Als ze maar DOOD EN VERDERF kunnen zaaien. En trekpoppen zoals BLAIR roepen alles wat ze gevraagd wordt te roepen. Dit is het soort van het spreekwoord van de ziel en iets met de DUIVEL. U weet vast wat ik bedoel….Ye sold your souls to the DEVIL. He just resigned. I guess You have a fucking problem.

  Als u de Duitse taal beheerst dan is de film hieronder wel een aanrader. Kort vertaald. U moet opstaan en uw verantwoording nemen. Wie is u? . U!


  17/6 Nu spreek ik hierboven over trekpoppen van de “buitencategorie”. Dat is niet leuk. Maar er is wel meer NIET LEUK snapt u?. Nu is er een categorie die daar zelfs boven staat. Dat zijn diegenen die letterlijk de joystick in hun reet hebben laten inbouwen. Dat is de “Übercategorie” Een voorbeeld van deze groep staat in de Tweet hieronder. Dat is dus eigenlijk als je er goed over nadenkt heel erg triest.

  Tuesday, June 17, 2014

  David Wilcock Update Via Fulford’s Blog – June 16, 2014 OK… it seems like everyone here agrees that the intel about the ISIS invasion being a positive thing is incorrect.

  Infowars has already done a great deal of work to show that this is more Cabal stuff LINK

  The Green Light and the Limosine – LINK

  GULF WAR DOCUMENTS: Meeting between Saddam Hussein and Ambassador to Iraq April Glaspie
  July 25, 1990. Eight days before the August 2, 1990 Iraqi Invasion of Kuwait – LINK

  How Bush 41 Tricked
  Saddam Into
  Invading Kuwait
  Gulf War 1 – The April Glaspie interview – LINK

  April Glaspie – LINK

 3. PsyOps and Black Ops 3
  by Tom Heneghan, International Intelligence Expert


  UNITED States of America – It can now be reported that the ISIS aka Sunni mercenaries were actually trained in a secret U.S. NSA-Israeli Mossad base in Jordan during the early part of 2012.

  These are none other than paid “crisis actors”.

  The psyops in Iraq have been totally unmasked as a financial ponzi scheme involving U.S. intelligence, Iraq, Israel and Iran, along with U.S. Citibank, U.S. Bank of America, British Barclays Bank and the criminal NAZI German Deutsche Bank (the Black Eagle Trust) in trying to manipulate the world price of oil to offset cross-collateralized derivatives tied to the Bank of England, which now has no liquidity left in the system.

  P.S. At this hour the U.S. Federal Reserve and the International Monetary Fund (IMF) are in a major derivative and interest rate war based on the valuation of these cross-collateralized derivatives that are worthless on both sides of the box.

  In closing, direct message to CNN:

  You have now become a total enemy of the American People. When you put war criminal and Bush-Clinton Crime Family stooge, a foreigner misfit, Tony Blair, on your cable news network, as an expert on Iraq.

  Bitch Blair is a total enemy of the American People and the Constitution of the United States, when Blair conspired with fellow war criminal, Constitution shredder, election stealer and homosexual in-the-closet George W. BushFRAUD to wage an illegal war in Iraq that blew out $7.3 TRILLION in the U.S. Treasury.

  Direct message to bitch Blair:

  We have warned you over 25 times to stay off American soil, bitch.

  – – –

  WND Exclusive

  BLOWBACK! U.S. TRAINED ISIS AT SECRET JORDAN BASE

  Described as covert aid to insurgents targeting al-Assad

  Posted By Aaron Klein On 06/17/2014

  ISIS Vows To Destroy Mecca. Proof ISIS Is An American Company
  Posted by JOE on July 1, 2014 at 12:03pm
  Send Message View Blog

  Keep in mind with this threat to destroy Mecca that ISIS is an American military intelligence company that manages and trains insu… So when you hear that ISIS has vowed to destroy Mecca, and that Muslims have vowed to destroy Mecca, keep in mind that this really is THE JEWISH CONTROLLED AMERICAN MILITARY SUB CONTRACTING WITH AN AMERICAN INTELLIGENCE FRONT COMPANY SIMILAR TO BLACKWATER, AND IS HAVING THEM MAKE THREATS TO DESTROY MECCA. Real headline? JEWS VOW TO DESTROY MECCA. The proof is right here, via the company I have linked. LINK

  Army Trainers

  JERUSALEM – Members of the Islamic State of Iraq and the Levant, or ISIS, were trained in 2012 by U.S. instructors working at a secret base in Jordan, according to informed Jordanian officials.

  The officials said dozens of ISIS members were trained at the time as part of covert aid to the insurgents targeting the regime of Syrian President Bashar al-Assad in Syria. The officials said the training was not meant to be used for any future campaign in Iraq.

  The Jordanian officials said all ISIS members who received U.S. training to fight in Syria were first vetted for any links to extremist groups like al-Qaida.

  In February 2012, WND was first to report the U.S., Turkey and Jordan were running a training base for the Syrian rebels in the Jordanian town of Safawi in the country’s northern desert region.

  That report has since been corroborated by numerous other media accounts.

  Last March, the German weekly Der Spiegel reported Americans were training Syrian rebels in Jordan.

  Quoting what it said were training participants and organizers, Der Spiegel reported it was not clear whether the Americans worked for private firms or were with the U.S. Army, but the magazine said some organizers wore uniforms. The training in Jordan reportedly focused on use of anti-tank weaponry.

  The German magazine reported some 200 men received the training over the previous three months amid U.S. plans to train a total of 1,200 members of the Free Syrian Army in two camps in the south and the east of Jordan.

  Britain’s Guardian newspaper also reported last March that U.S. trainers were aiding Syrian rebels in Jordan along with British and French instructors.

  Reuters reported a spokesman for the U.S. Defense Department declined immediate comment on the German magazine’s report. The French foreign ministry and Britain’s foreign and defense ministries also would not comment to Reuters.

  The Jordanian officials spoke to WND amid concern the sectarian violence in Iraq will spill over into their own country as well as into Syria.

  ISIS previously posted a video on YouTube threatening to move on Jordan and “slaughter” King Abdullah, whom they view as an enemy of Islam.

  WND reported last week that, according to Jordanian and Syrian regime sources, Saudi Arabia has been arming the ISIS and that the Saudis are a driving force in supporting the al-Qaida-linked group.

  WND further reported that, according to a Shiite source in contact with a high official in the government of Iraqi Prime Minister Nouri al-Maliki, the Obama administration has been aware for two months that the al-Qaida-inspired group that has taken over two Iraqi cities and now is threatening Baghdad also was training fighters in Turkey.

  The source told WND that at least one of the training camps of the group Iraq of the Islamic State of Iraq and the Syria, the ISIS, is in the vicinity of Incirlik Air Base near Adana, Turkey, where American personnel and equipment are located.

  He called Obama “an accomplice” in the attacks that are threatening the Maliki government the U.S. helped establish through the Iraq war.

  The source said that after training in Turkey, thousands of ISIS fighters went to Iraq by way of Syria to join the effort to establish an Islamic caliphate subject to strict Islamic law, or Shariah. LINK

  LINK
  Visit stage3alpha at: LINK

  IRAQ IS UNITING!!!!!! (THE USA MEDIA SPIN IS NOT TRUE AT ALL)
  Thousands of Shia militiamen parade through Baghdad in show of force as ISIS Islamists seize new border post
  Troops have rallied in Baghdad today in a show of strength against Islamist militants attacking the country’s north
  ISIS rebels announced they have captured key strategic crossing point between Iraq and Syria
  It was also revealed that ISIS militants have executed three soldiers from the rebel army fighting in Syria
  In the north east of the country Kurds and Shiites have been pictured embracing after decades of violence
  Local Shiite Muslims have given Kurdish special forces a warm welcome after they helped to defend against ISIS
  Yesterday UN Secretary General has warned that possible US-led airstrikes against ISIS fighters could backfire
  So far U.S. President Barack Obama has held off granting a request for airstrikes from Iraqi government
  PM Nouri al-Maliki facing growing pressure to resign over claims he has alienated Iraq’s Sunni minority
  By CHRIS PLEASANCE

  Read more: LINK

 4. Flight 17: Current Conflicting Conspiracies
  Posted on July 18, 2014 by Ann Kreilkamp
  Current conflicting conspiracies point to two, perhaps equally plausible, possibilities:

  1. It was a stupid, tragic mistake. This video has gone viral, via Avner:LINK

 5. Ze blijven het gewoon proberen. Ze hebben ook GEEN KEUZE…..

  James Corbett: Weekend Open Thread — and comment section! LINK

 6. Tom Heneghan Update – July 21, 2014 Monday July 21, 2014
  It is Out of Control but End Game is Near
  by Tom Heneghan, International Intelligence Expert LINK
  Post July 20-21: Fulford, Keenan, Wilcock, the cabal, and aliens.On the day after the fabled July 20-21 period, when both Saturn and Uranus turned, controlling Saturn to go direct and wild Uranus to go retrograde, and the world did not blow up, here’s one of the threads of meaning that just got jolted with electricity: LINK

 7. Immer mehr Menschen wenden sich von den Massenmedien ab – seien Sie auch dabei! LINK


 8. ISIS Exposed 100% As A CIA Operation: “The Next Bin Laden is Here” – DON,T BE FOOLED (Video) LINK

 9. U heeft geluk! Mijn VLIEGTUIG had vertraging maar even onder ons. DE DRUK wordt een beetje opgevoerd. Dus schrik niet van de toename van berichten met heel veel propaganda. Ze willen zo graag soldaatje spelen dat ze haast gekke dingen gaan doen. HIER staat heel veel info met betrekking tot de propaganda. Gewoon adem blijven halen en tot 10 TELLEN net als Mark. Dan lekker gaan genieten van het weekend! Want het is per slot van rekening toch vrijdag!

  TOY TOY TOY lieve mensen……en inderdaad it’s just….


 10. “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 11. CIA Torture Report: What Should We Think? LINK Involvement of Britain and US’s OTHER ALLIES in CIA renditions were redacted from Senate intelligence committee report. LINK


  Wordt de veiligheid van de Europese burgers echt niet in gevaar gebracht? Read the full report HERE. And here’s a list of countries that cooperated with the CIA torture program:LINK NATOs eigener TV-Sender für Propaganda LINK
  De reden waarom ik de volgende film plaats kunt u horen in de opmerking bij 4:13.

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 12. Sunday, December 28, 2014

  UFOs Shut Down Nuclear Missile Sites – Eyewitness accounts, Government Documents, ET Intervention Humanity’s interest in the topic of Unidentified Flying Objects (UFOs) continues to increase. The subject has received some well deserved attention as of late, and continues to pick up momentum in a time where the truth about UFOs and possible extraterrestrials (already visiting our planet) is hitting the mainstream world. LINK

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 13. “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 14. Hierboven staat een heel verhaal en niet alles zal serieus genomen worden en dat neem ik u om heel eerlijk te zijn ook niet echt kwalijk. Vergeet even dat wat u niet kunt volgen of wilt begrijpen.

  Ik heb in een blog van mij die u HIER kunt vinden het volgende geschreven, Welnu, de boer heeft geen gevoel en is een ijskoud wezen. DE ILLUMINATI vormen een kleine kliek die de wereld beheerst, het is een schaduwregering die zelfs de machtigste regeringsleiders overschaduwt sinds het begin der tijden.11/10/14

  Hij wil TOTALE DOMINANTIE over de gehele planeet. (NWO). Als je dominantie wilt over de gehele planeet dan is het handig dat je dominantie hebt over de afzonderlijke landen toch?

  En om dit te bereiken is het wel handig om controle te hebben over de “portefeuilles” zoals ik HIER bespreek. Er is momenteel veel te doen over GMO voedsel en steeds meer mensen beginnen de ernst ervan in te zien en dat is maar goed ook. Voedsel is overigens wel de belangrijkste om te controleren. Men kan er dan in doen wat men wil en wij staan erbij en kijken ernaar net als de regeringen van de landen om wie het hier gaat. HIER heb ik een blog waar ik het een en ander verzamel dat met GMO te maken heeft. Ik heb zelfs een hele mooie brief geschreven maar ik kan mij ook voorstellen dat er belangrijkere zaken zijn…

 15. In het bericht van 14 maart staat Hij wil TOTALE DOMINANTIE over de gehele planeet. (NWO). Als je dominantie wilt over de gehele planeet dan is het handig dat je dominantie hebt over de afzonderlijke landen toch?

  Volgens mij gaat het volgende filmpje hier weer verder op in…

 16. In de reactie hierboven staat geschreven; Als je dominantie wilt over de gehele planeet dan is het handig dat je dominantie hebt over de afzonderlijke landen toch?

  Nu stuit ik op het volgende artikel en daarin staat als kop; Duitsers willen hun ziel niet verkopen aan omstreden handelsverdrag TTIP

  Nu heb ik helaas het idee dat velen in dit land het allemaal wel geloven. Ik hoop dat ik het mis heb maar als ik zie hoe wij ons naar de slachtbank laten lijden dan heb ik helaas toch wel een punt. Enfin HIER het artikel..en nu we het toch over een slachtbank hebben. HIER staat wel interessante informatie en dat heeft ook weer een beetje met de titel van deze reactie te maken…( Zielen)

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 17. Ik kan hier in deze reactie wel uit gaan leggen dat het van de EU wel een strak plan is om dit te doen maar laat ik dat nu maar niet doen en u vragen om zelf uw hersentjes te gaan gebruiken. U heeft ze ten slotte niet voor niets gekregen. En niet boos worden als u diep van binnen weet dat het inderdaad een grote poppenkast is en u niet bij machte bent om de waarheid onder ogen te zien. Dat komt nog….Gaat allemaal niet vanzelf…

 18. Ik was van plan om voorlopig even mijn snuit dicht te houden maar dat gaat mij moeilijk af. Nu sta ik wel in de natuur in de prachtige stad Sparti in Griekenland. U weet wel van het verhaal van de 300.


  Ik voel mij hier wel thuis… Voel me ook zo nu en dan een roepende in de woestijn alleen dat gaat binnenkort veranderen en laat ik dat voor u toe gaan lichten.

  De brief die ik geschreven heb in juli 2014 aan Jeanine Hennis-Plasschaert zal ongetwijfeld als hij al gelezen is alles behalve serieus worden genomen en eerlijk is eerlijk. Ik snap het!

  Maar langzaam, heel langzaam gaat u inzien dat het alles behalve fictie is en dat de puzzelstukjes in elkaar zullen gaan vallen. Petje af voor diegenen die de bevolking uit moeten gaan leggen hoe het een en ander echt werkt. In de brief staat het volgende, De Galactische Federatie zal NOOIT overgaan tot de aanval maar zal zich enkel en alleen verdedigen tegen een mogelijke agressor. In DEZE LINK heb ik het een en ander verzameld over deze `agressor`

  The truth is the truth, and the evidence, as we shall see, is overwhelming – The Final Cut


Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: