Vieze uitstoot bron van schone stroom?

Beste mensen van waterkennisinstituut Wetsus,

 

Vorig jaar in augustus viel mijn oog op EEN ARTIKEL waarin stond vermeld dat een Nederlands bedrijf een wereldontdekking had gedaan. In dat zelfde artikel kon ik ook lezen dat u felicitaties had gekregen vanuit heel de wereld onder andere vanuit de VS.  Ik heb u toen nog wel nog een mail gestuurd met daarin een link naar vrije energie en een brief die ik gericht had aan mijn leverancier van stroom. Daarin staat vermeld dat ik niet langer meer wens te betalen voor iets dat naar nu blijkt helemaal gratis en voor niets geleverd kan worden.

Maar ik kan mij voorstellen dat u niet op een bericht van een zekere Apollo zit te wachten,  net nadat u een hoop felicitatie’s heeft mogen ontvangen vanuit heel de wereld. Want wie wil er u niet complimenten? Iedereen toch?

Inmiddels zijn we bijna een jaar verder en de ontwikkeling van vrije energie heeft gelukkig ook niet stil gestaan. Nu is het niet echt een nieuwe uitvinding maar er is weer het nodige nieuw leven in geblazen. De volgende KORTE FILM legt uit wat ik met nieuw leven bedoel. Wel lullig een uitvinding die de wereld zoveel verder had kunnen helpen weg houden voor de mensheid omdat er geen geld aan verdiend kan worden. Zal dat iets met de felicitaties te maken hebben? Er kan na uw uitvinding  nog steeds EEN METER op. Enfin ik denk dat u het ook wel snapt toch?

Ik hoop dat u niet te veel heeft geïnvesteerd  in de “nieuwe technologie” want u heeft er straks niets meer aan. Nu hoeft u zich geen zorgen te gaan maken want u blijft niet met EEN SCHULD zitten. Schulden worden allemaal kwijt gescholden. Om precies te zijn gaat het hele GELD SYSTEEM dat alleen maar voor een hoop ellende zorgt op de schop. HIER staan de nodige brieven die gericht zijn aan de politiek.  Ik heb nog niets vernomen maar het is dan ook wel heel wat. Iemand die ze DE WAARHEID komt vertellen. Is natuurlijk wel even schrikken. Ik wacht het daarom rustig af. Op grote ongelukken zit ik niet te wachten. Helemaal rustig is ook weer niet de juiste bewoording. Dat leg ik HIER uit.

Maar wat ik u wil vragen is het volgende, HIER staat de benodigde informatie om vrije energie onder andere de Nederlandse markt op te gaan brengen.Nu heb ik gisteren een briefje gestuurd aan een kleine leverancier van energie. Het is denk ik handig om met een kleine leverancier te beginnen. De grote jongens volgen daarna wel. De brief staat in de vorige link met “korte film”. Wellicht dat samenwerken een goed idee is en kunt u het een en ander in beweging gaan zetten. De techniek en KENNIS is er. Felicitaties vanuit DE VS zult u helaas niet gaan krijgen. Maar de rol van DAT LAND op het wereldtoneel is uitgespeeld. Dat is maar goed ook want ze zijn daar eigenlijk zo goed als volledig van GOD los. Ik hoor graag de vooruitgang. Heel veel succes! ~Frank Buijs

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world – NOW! I AM APOLLO SOLARIS

 APOLLOSOLARIS.COM

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

9 Comments

 1. Nog even ter aanvulling. In het bericht spreek ik over op de markt brengen maar dat is natuurlijk niet helemaal de juiste vertaling. Het bericht hieronder legt het voor u uit. Markt(werking) is oude wereld. Nieuwe wereld is bewustzijn. Maar misschien kunt al wel alvast een begin maken met ideeën uitwisselen.


  QEG – Aufruf an alle Bewusstseinsunterstützer
  Veröffentlicht von oceane99 am 6. Juni 2014 in Neue Wege in die Zukunft, Raumenergie, Wissenschaft

  An alle Bewußtseins-Forscher und Akteure im Umfeld der Freien Energie

  Die Energonauten in München und andere Gruppen haben erkannt, daß Energie neben der technischen und physikalischen auch eine Bewußtseinsdimension hat. Dennoch ist es zur Zeit noch so, daß die Techniker in der Garage basteln, während die Geistes-Arbeiter sich im Meditationsraum aufhalten— möglichst unerkannt und ungestört von einander. Wissen doch die Techniker und Physiker nichts mit Bewußtsein und Spiritualität anzufangen und die Geistes-Arbeiter sehen keine Möglichkeit der Unterstützung.
  Nehmen wir die (inzwischen etwas abflachende) Begeisterung für den Quantum Energie Generator (QEG) zum Anlaß, diese Lücke zu schließen. Denn es gilt ja die Annahme, daß sich beide Richtungen im Quanten Energiefeld treffen.
  Ein Tipp: Wer als Techniker, Physiker, Empiriker nichts mit Bewußtsein und Spiritualität am Hut hat — einfach nicht weiterlesen, ist OK!

  Für alle anderen: Stefan Schubert hat konkrete, sehr positive Erfahrungen in beiden Bereichen gemacht und ruft zur Unterstützung der Entwicklung des QEG und weiterer FE Geräte auf:

  Bewusstseins-Unterstützung der Freien Energie – QEG Jetzt

  Meine Aufgabe – Eure Aufgabe: LINK

  True Free Energy & Real Health Secrets Exposed
  Posted on June 6, 2014 by CROWRISING Leave a comment
  The Alex Jones Channel LINK

 2. They were literally willing to destroy their own nations in order to drastically lower populations and declare resulting martial law. This is not to be allowed LINK

 3. Daar zijn trouwens in HOLLYWOOD tal van films over gemaakt. Straks gaat u ook begrijpen dat veel van deze films met SCHOKKENDE FEITEN gewoon op waarheid gebaseerd zijn.
  Dat komt omdat het bolwerk “HOLLYWOOD” gewoon volledig in handen is van de boer. Eigenlijk steken ze de draak ermee. Dat komt omdat ze heel goed weten dat het allemaal zo ongeloofwaardig is wat u in deze films te zien en te horen krijgt dat niemand het wil of zal geloven en het dus als lauter fictie zal bestempelen. Overigens is zelfs dit feit ooit gewoon openlijk toe gegeven. Zelfs dat wordt dan door DE MASSA genegeerd. Beetje het verhaal van de Silence of the Lambs LINK

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 4. “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 5. Beste mensen van waterkennisinstituut Wetsus,

  Vorig jaar juni heb ik u een bericht gestuurd met relevante informatie met betrekking tot vrije energie. Lukt het een beetje met alles of net als de rest van dit prachtige land verstoppertje aan het spelen? Ik heb het al eens eerder ergens terug laten komen maar het zal toch niet zo zijn dat iedereen bij Mark Rutte in de klas heeft gezeten. Dat moet dan een MEGAKLAS zijn geweest haha. Enfin even een kleine update meer niet. Doe verder geen moeite. Ben het inmiddels wel gewend om genegeerd te worden. Is ook lastig als we massaal in een poppenkastvoorstelling zitten en iemand wrijft u dat met ongekend veel bewijzen onder uw neus. Je krijgt er haast een loopneus van….

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 6. THE OIL AND GAS SESSION. FULL HOUSE!


Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: