Vaarwel oude wereld| QUESTION AUTHORITY

Vaarwel oude wereld

 

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world – NOW! I AM APOLLO SOLARIS

 APOLLOSOLARIS.COM

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

8 Comments

 1. In de titel van het bovenstaande bericht staat “vaarwel oude wereld”. Nu heb ik veel geschreven maar gelukkig zijn er velen met mij die hier ieder op zijn of haar eigen manier invulling aan proberen te geven. HIER en HIER staan bijvoorbeeld twee mooie stukken tekst van mensen die over de verandering waar we momenteel allemaal min of meer in zitten schrijven.

  Misschien heeft u er wat aan. Veel mensen die in dit proces zitten spreken over loslaten. Loslaten is ook de manier. Vechten tegen het oude dat langzaam aan het verdwijnen is werkt averechts. Ik noem dat de balans vinden. HIER omschrijf ik het als een wedstrijd maar eigenlijk is dat het niet. Het gevecht vindt in ons zelf plaatst en nergens anders. In onszelf zal de omschakeling naar het nieuwe een plaats moeten krijgen willen we niet in al het geweld wat er nog gaat komen ten onder gaan. En met geweld bedoel ik geen fysiek geweld maar inderdaad interne strijd. Want wat is er lastiger dan iets wat we kennen en wat vertrouwd is los te laten voor iets nieuws waarvan we zo goed als niets weten. Want we kunnen dan wel artikelen over bijvoorbeeld “ascensie” gaan lezen maar u zult merken dat zolang men nog stevig in de oude wereld de dagelijkse dingen doet men eigenlijk niet zo heel veel kan met al die informatie. Het zorgt eigenlijk alleen maar voor meer strijd en dat is nu net wat we proberen te vermijden.

  Toch is er uiteindelijk geen andere weg. Een ieder die “mee” wil zal uiteindelijk deze keuze moeten maken. Wat ik met mee gaan precies bedoel kunt u HIER lezen. Dat is een aardig verhaal. Op zich niet al te ingewikkeld en het gaat in op de wereldwijde veranderingen die onafwendbaar zijn.

  Er is niets lastiger dan veranderen. Dat heeft een beetje te maken met onze hersenen. Die zijn min of meer een beetje voorgeprogrammeerd. Hoe dat komt gaat een tikkeltje ver maar mensen die al wat meer van mij gelezen hebben staan daar niet echt meer van te kijken, mocht u er aan toe zijn dan staat HIER informatie wat hier mee bedoeld wordt. Met andere woorden, de veranderingen die langs alle kanten op ons af komen die beuken in op het bestaande programma en dat verzet zich. Dat heeft er helemaal geen zin in. Dat is een beetje het verhaal van loslaten. Een mooie manier om dat te doen is om naar binnen te gaan. En met naar binnen gaan bedoel ik de rust proberen te vinden. Vandaar dan ook het advies dat ik regelmatig terug laat komen. Ga aan uzelf denken en stop met dit alles. Mocht dit net een tikkeltje te ver gaan meld u dan ZIEK en ga een begin maken met mediteren. Ik snap het is niet leuk voor uw werkgever maar eigenlijk zit hij of zij in het zelfde schuitje. Vandaar dat ik het wat hoger op probeer te zoeken. Ik probeer diegenen die momenteel aan de knoppen draaien voor te bereiden op wat er op hen af gaat komen.

  Ook zij zullen zich in eerste instantie net als u die het leest gaan verzetten. Vaak zijn het mensen die posities bekleden waarin ze keuzes moeten maken die een ieder van ons aan gaan dus om die groep op andere gedachten te brengen is niet iets dat uit de hoge hoed getoverd kan worden. Daar is wat tijd voor nodig. Maar uiteindelijk gaat alles een beetje zijn werk doen en zullen ze in gaan zien dat de weg die we nu bewandelen een doodlopende weg is. Natuurlijk zijn er door de jaren heen tal van idealisten en wereldverbeteraars geweest die eigenlijk min of meer het zelfde streven hadden. Die zagen ook wel in dat de mensheid niet helemaal goed bezig is. Maar voor velen was het trekken aan een dood paard. De stoomlocomotief met zijn talloze wagonnetjes was te zwaar om tot een stoppen te krijgen, laat staan de andere kant op. Vaak stapten deze mensen uit de samenleving en trokken zich terug ver weg van al het gekakel.

  Het mooie van de tijd waarin we nu zitten en die steeds heftiger zal gaan worden is dat we een beetje hulp krijgen. Met andere woorden we hoeven deze grote verandering die wereldwijde gevolgen zal hebben gelukkig niet alleen te doen. Maar eerst dienen we ons huiswerk te doen. Dat is eigenlijk met alles wel zo. Hulp is mooi maar als we er zelf niets voor hoeven te doen dan heeft de hulp vaak een averechts effect. We leren er dan niet van en omdat de veranderingen zo groot zijn moeten we gezamenlijk eerst door dit proces heen alvorens we een beetje hulp gaan krijgen. Best wel mooi hoe het allemaal in elkaar zit. U gaat straks inzien dat er veel meer is tussen HEMEL EN AARDE. Dat is een mooi moment. Want dat is het moment dat u gaat begrijpen dat u inderdaad in een programma zit waar u gewoon uit kunt. Enfin dit was het weer eventjes voor vandaag. Ik zou zeggen breek de dag en tik een eitje…..( wel een ECO ei!).

  23/5 Hierboven staat iets over aan de knoppen draaien…..Ik stuit net op dit bericht. Wel een aardige.

  Send to me By – Rhode Island Jim made by Jim
  Jim Magee – P®et of the “Common” ManTM Dedicated to everybody – even to those who don’t read it
  I have some thoughts that I’d like to share “The Many Are Greater Than the Few”
  If this strikes a chord and makes you aware Then I’m speaking directly to you

  If you can’t relate to what I’m talking about For you – well it could be too late
  But you’d all better listen and pay close attention Because this message is concerning your fate
  And not simply your fate, but the world as a whole And it doesn’t matter color or gender

  It seems that finally we’re all starting to wake Your brothers & sisters are not the contender
  The ones who are wrong are perched at the top Do you see where I’m going with this? Together we can help bring this madness to an end Together, we can all make it stop
  We have to refuse together en-mass
  To be pawns in a game we don’t run Hopefully peacefully – we kick their figurative Ass And then watch the new rising sun
  One way or another we’ve got to make a change But it will not take place unless we make it Together we could all help the world re-arrange If they won’t give us our freedom – WE TAKE IT!
  The messages I bring to share with you all

  I don’t think they are coming from me
  They’re coming from those helping to orchestrate the fall The fall of the “Powers That Be”

  ARE YOU WITH ME PEOPLE? CAN YOU HEAR ME?

  29/5 We naderen de laatste dagen van mei. Een interessante maand moet ik toegeven. Ik ga met u naar DIT BERICHT of eigenlijk reactie op een bericht. In deze reactie spreek ik over “het gevecht’ dat heeft plaatsgevonden. Laat ik dat hier onder het bericht vaarwel oude wereld verder toe gaan lichten. Nu zijn er op dit moment niet zo heel veel mensen die begrijpen wat onder andere ik allemaal aan het uitspoken ben. Ze zijn er wel maar houden zich eigenlijk een beetje op de achtergrond. Als het juiste moment aankomt zullen ook zij naar voren stappen. Maar laat ik het u die het leest verder toelichten. HIER staat wat er zich heeft afgespeeld. Dat zit vrij gecompliceerd in elkaar maar dat was het echte gevecht. Vandaar dat ik in het zelfde bericht aan Diederik spreek over een “toetje”

  Dat moet u natuurlijk niet letterlijk nemen maar ik kan u verklappen dat dit wat ik nu aan het voorbereiden ben inderdaad een peulenschil is met het werk dat ik heb moeten doen. Dat was niet makkelijk. In principe komt het erop neer dat al het kwaad in de wereld zich had verzameld om een laatste poging te ondernemen om mij uit te schakelen. Dat is niet gelukt. Vandaar dat ik nu mijn pijlen richt op wat er zich hier in dit land aan het afspelen is. Ik snap het klinkt allemaal warrig en als u net komt kijken in deze materie dan kunt u het eigenlijk beter maar laten voor wat het is. Voor diegenen die het wel interessant vinden. Dit gevecht heeft te maken met de bestaande oude energie die zich meester heeft gemaakt van de aarde ruim 25000 JAAR geleden. Sinds die tijd is de aarde in handen van noem het even duistere negatieve krachten. Die hadden een niet echt prettig scenario voor ons in petto. Daar heb ik veel over geschreven in diverse blog’s. Die staan op de home page van Apollosolaris.com onder topics.


  Deze negatieve krachten hebben te maken met onder andere vortexen. HIER staat dat uitgelegd en HIER staat ook het een en ander. Als u in deze berichten op de linken gaat klikken komt u weer verder. Maar kort door de bocht. Deze lichtplaatsen die in handen waren van het duister zijn weer hersteld. Er wordt dagelijks steeds meer licht verankert over de gehele planeet. Maar hoe meer licht er komt des te meer komt het duister naar de oppervlakte en wordt steeds beter zichtbaar in de buitenwereld. Dat is wat er zich momenteel aan het afspelen is. Diegenen die zeg maar eventjes gevallen zijn voor het duister die hebben het alleen nog niet in de gaten. Die zitten in de piramide en spelen vrolijk door alsof er niets aan de hand is. Dat gaat dus langzaam veranderen. Vandaar mijn opmerking in dat zelfde bericht over het lampje dat gaat branden.

  Het zit allemaal vrij gecompliceerd in elkaar. Snap ik, maar uiteindelijk gaan steeds meer mensen wereldwijd begrijpen wat er eigenlijk gebeurt. Er zal ook een hele grote groep zijn die het niet begrijpt en die bespreek ik HIER. Daarom is het belangrijk om naar “binnen” te gaan. Zo weinig mogelijk opnemen van al de chaos in de wereld en een begin maken met mediteren. Dat is lastig maar is toch echt bittere noodzaak. Ikzelf ben een beetje anders bekabeld. Vanwege DE OPDRACHT die mij is gegeven kan ik eigenlijk reizen tussen de verschillende werelden. Niet letterlijk maar dan bedoel ik met het bewustzijn. Deze week heb ik mij veel in de 3D wereld opgehouden vanwege de vele brieven die ik heb geschreven. Dat is zwaar want die wereld is niet meer mijn wereld. Daarom spreek ik expliciet van reizen. Goed beste mensen, dit was weer een klein berichtje……HEADS UP.

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 2. “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 3. Als u op deze site terecht komt u gaat lezen en u komt per ongeluk op een vrij pittige uitspraak dan kan het zijn dat u denkt; waar gaat dit over? Tip. Lees eerst de brief en ga daarna als u meer wilt weten op de linken klikken.

  Vandaar deze korte toelichting en wat mij betreft de laatste pagina van mijn boek. HIER staat “het is iets van de laatste tijd en het werkt”.

  Er is dus een reële kans dat u dat niet begrijpt en dat is niet raar. Laat ik het hier voor u uitleggen. Ik ga er geen lang verhaal van maken maar meer een overzicht met de belangrijkste punten. Het is ook geen samenvatting want wat ik gedaan heb is niet samen te vatten. Enfin ik doe mijn best.

  Er is veel tumult en chaos in de BUITENWERELD en op deze site staan veel brieven die daar betrekking op hebben. Naast het feit dat er veel gebeurt, is er zich nog een ander proces aan het voltrekken waarvan weinigen beseffen dat het er is maar het is er wel en het zal zich gaan INTENSIVEREN en dat is eigenlijk een beetje MIJN DING.

  HIER staat een artikel met een uitleg over deze nieuwe tijd, maar de meesten mensen zijn druk met het dagelijkse leven. Velen zien wel de eerder genoemde tumult en chaos maar daar houdt het eigenlijk wel bij op. Het ASCENSIE VERHAAL wat op deze site als een rode draad door alles heen loopt zal voor het overgrote deel een totaal onbekend terrein zijn en zelfs naar het land der fabelen worden verwezen als ze er eenmaal mee geconfronteerd worden. Op zich is dat niet heel erg vreemd want we kennen het niet en velen hebben er werkelijk nog nooit van gehoord. Daarnaast zijn de meesten mensen DRUK met hun dagelijkse leventje waardoor men eigenlijk weinig tijd overhoudt om uit te zoeken wat er zich nu precies allemaal aan het afspelen is.

  Ik zelf ben gestopt met (betaald) WERK en heb mij eigenlijk twee jaar lang alleen maar met dit proces bezig gehouden terwijl het voor de massa een onbekend iets is. Want ook al staan er op de verschillende sites van mij en anderen prima artikelen die het tot in de puntjes onderbouwen en uitleggen dan nog zal het niet echt aankomen. Velen geloven het eigenlijk allemaal wel en gaan verder met hun dagelijkse leven. Op zich is daar niets mis mee maar als u een beetje de materie in gaat duiken dan kan het zijn dat u van mening gaat veranderen en dat zie je nu momenteel in grote getale gebeuren. Dat is eigenlijk het begin van HET WAKKER WORDEN proces. Dat proces kan soms jaren duren dat scheelt per individu. In een reactie die staat in mijn blog ik ben hier om te herstellen gaf ik aan de ogen gaan iedere dag iets verder open. Ik schreef toen ook “terwijl ze voor mijn gevoel als zo ver open staan” Dat is nu een jaar geleden en als ik toen wist wat ik nu weet dan was acuut het lampje uitgegaan. Om maar even aan te geven dat het best wel een pittig traject kan zijn.

  Weten heeft overigens NIETS met verstand te maken maar met DE VERBINDING. Die wordt namelijk hersteld vandaar dat de ogen steeds verder open gaan. (Verhaal LINKER / RECHTER hersenhelft).


  Als u HIER heen gaat dan staat er het volgende; Er gaat wat op u af komen en een hele mooie omschrijving waar IEDERE ZIEL door heen zal moeten vindt u HIER. Het is een dubbele “boodschap” Het begin is voor u allen en het einde is voor ONS. Zo ziet u maar komt alles toch weer SAMEN.

  Ik schrijf daar “ONS” met andere woorden ik geef aan anders te zijn dan u die het leest. Er staat inmiddels aardig wat uitleg met wat ik met “ons” bedoel maar ik ben een beetje aangekomen bij het eind van het proces waar u die het leest nog door heen moet. Sommigen zitten er al midden in maar er is zo goed als niemand die op het punt staat waar ik nu ben aangekomen en omdat het zo lastig uit te leggen is ga ik het voor doen. Ik heb het ooit in EEN BLOG geschreven en dat is wat ik ga doen. Blijft het wel een verrassing want ik heb werkelijk GEEN IDEE hoe en wat.

  Het enige wat ik weet is dat wat ik HIER uitleg op zijn einde is gekomen en naast het feit dat ik veel geschreven heb, ben ik mij dagelijks voornamelijk met dit PROCES aan mijn lichaam bezig gaan houden want dat is wat gaat veranderen. Nu is het niet zo dat ik verander in een groen mannetje met flaporen maar ik kan straks iets en dat beschrijf ik in de eerder genoemde blog. Hoe weet ik dat dit klopt? (TECHNISCHE UITLEG HIER)


  Naast het feit dat ik niet de enige ben die er over schrijft voel ik natuurlijk als geen ander wat er gebeurt. Laat ik u dit zeggen, dat wat er nu met mijn lichaam gebeurt vrij heftig is. Hieronder probeer ik het met een plaatje HELDER te maken. Nogmaals als u nog niets of weinig gelezen heeft over dit hele proces dan zal het waarschijnlijk klinken als de reinste SF en ik zal eerlijk met u zijn. Ik neem het u niet kwalijk. Is ook vrij LASTIG te begrijpen.

  Eigenlijk zijn wij een beetje de stormtroepen van een leger. Die worden voorruit gestuurd om de eerste klappen uit te delen en dan volgt de rest. De rest staat dus eigenlijk een beetje aan de vooravond van dit hele PROCES dat ik veelvuldig aanhaal in tal van artikelen en dat zo goed als onbekend is. Vandaar dat het moment van besef dat het er is en dat het best wel grote gevolgen gaat hebben op alles en iedereen aardig kan aankomen maar dat is maar eventjes. Zodra iedereen een beetje op de hoogte is van wat er gaande is dan zal het zich als een lopend vuurtje verspreiden en voordat u er erg in heeft staat het hele bos in brand.


  Ergens heb ik ook geschreven dat er een moment gaat komen dat ik mij met de aardse dingen die eigenlijk een ieder van ons bezig houdt niet meer kan bezig houden en dat is eigenlijk het moment waarop een ziel “VERDER” gaat of met een mooi woord Ascendeert. Dit is z,on beetje in een notendop het verhaal en waar ik nu sta. Zolang ik net als EEFJE hier nog een beetje rond huppel zal ik nog mijn ding blijven doen maar het kan zijn dat dit van het een op het andere moment helemaal klaar is. Dat is het moment dat Scotty in het verhaal is gekomen. 10/12/2014 Nee Scotty is er niet maar ik ben weer wat verder gekomen en de uitleg staat in DIT ARTIKEL. Als ik het goed heb is dat de wijze van reizen.


  U weet wel van BEAM ME UP. In de Tweet hierboven staat een link met een pdf document. Daarin staat de uitleg van NO BOULSHIT.•´¨*•.¸❤¸.•´¨¸.•★ ❤¨`*•.¸☮ PEACE ☮ In een zin samengevat, “there is no wannabe god standing between me and my Source” Snapt u nu BROOD EN SPELEN een beetje? Jawel hè? Kut hè? toegeven….Staat HIER een beetje uitgelegd hoe dat komt en HIER een hele blog die gaat over IGNORANCE, HIER een interessant artikel dat gaat over guppenkoppen zoals ik.

  Niet dat ik graag label maar het geeft een beetje het verschil dat er op dit moment met “normale zielen” nog is. U kunt in dat artikel ook lezen dat dit verschil gaat verdwijnen en dat is wat ik bedoel met mijn opmerking dat het niet altijd zo was. Mensen zoals ik zijn er door de eeuwen heen altijd geweest alleen liep het vaak niet zo goed met ze af. Dat heeft te maken met het feit dat de mensheid er niet “klaar” voor was. Met klaar wordt nu DE OVERGANG naar het nieuwe tijdperk bedoeld maar in het algemeen VERANDERING. In mijn blog DE DOOS VAN PANDORA DEEL I leg ik dat verder uit.

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo


 4. Yip werkt! Mocht u willen reageren dan kan dat sinds vandaag. U registreert zich en de rest volgt vanzelf. Ik controleer de reactie nog wel eventjes. Bijvoorbeeld of het taalgebruik wel door de beugel kan maar verder ben ik vrij ruimdenkend. Dus mocht u met een brandende vraag zitten schiet los en wellicht drinkt u net als James een heerlijk glaasje….( shaken not stirred )

 5. apollosolaris January 3, 2015 at 2:49 pm (Edit)
  ATLANTIS Energy Projection , Merkaba , Real Stargate Travel Part 1 of 2


  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 6. “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 7. De naam COMPLOTTHEORIE doet de ronde. Heel kort een reactie. Complottheorie bestaat niet. Het is een andere theorie al dan niet bevestigd met feiten en of (harde) bewijzen. De enige reden om iets een complot te noemen is omdat “men” het helemaal niet interessant vindt dat u iets anders gaat geloven dan dat wat er bij u met de paplepel wordt ingegoten. Daarom is de naam “complottheorie” verzonnen. Als er al een complot is dan zijn het diegenen die er alle baat bij hebben dat u denkt dat iets een complot is en dan komen we als we het dicht bij huis blijven zoeken volgens mij uit op diegenen die zich de taak van “overheid” op zich hebben genomen. Vandaar dat ik deze reactie geplaatst heb in een blog met als naam QUESTION AUTHORITY…

  by the way…..
  Ik zeg niet dat complotten niet bestaan want die zijn er genoeg. Het is de theorie die het hem doet snapt u?…

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

Trackbacks/Pingbacks

 1. 2012 Dna Changes - Secrets of Carbon 7 | De GROTE OMMEKEER - Apollo Solaris | Apollo Solaris - […] gaat dus wat VERANDEREN en het moment dat dit zich gaat voltrekken komt eraan. Dit betekent GEEN hel en…
 2. Malaysia Airlines Flight 370 - Apollo Solaris | Apollo Solaris - […] Volgens mij staat heel het internet letterlijk VOL met theorieën over de verdwijning van dit vliegtuig. Nu is het…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: