U bent een koe die gemolken wordt. De boer die u melkt, die beschouwt u als zijn of HAAR BEZIT.

Dat is niet leuk toch? Laat ik het voor u uit gaan leggen. HIER staat een brief die ik alweer een poosje geleden aan de belastingdienst gestuurd heb. Daarin staat deze opmerking;  

U bent een koe die gemolken wordt. De boer die u melkt, die beschouwt u als zijn of HAAR BEZIT. 

Maar ik ga hem hier verder voor u uitleggen. Kans is dan vrij reëel dat u het wel snapt. Of u er iets mee kunt is stap twee. Maar na stap een komt altijd stap twee. De variabele tussen punt een en twee is de tijd. Die probeer ik een beetje te beïnvloeden. Dat is eigenlijk dat wat ik probeer te doen.

Een tijdje geleden heb ik een blog geschreven en die staat HIER. Daarin staat;

“Dan zal ik het eind van de week toe gaan lichten. Maar ik denk dat bij menigeen de ogen langzaam wel open zullen gaan toch? Of zit er nog een beetje mist voor de lens” ? 

We zijn inmiddels iets meer dan een week verder maar ik vervolg het verhaal. Op zich is het handig dat men in een samenleving bepaalde wetten en regels heeft. Daar is niets mis mee. Chaos is niet handig vandaar dan ook dat we wetten en regels hebben. Alleen is het een beetje heel ERG FOUT gegaan en dat is de reden dat ik doe wat ik doe.  Nu heb ik een tijdje geleden een blog geschreven en die ga ik hier in dit voorbeeld weer gebruiken. Dat doe ik om het allemaal een beetje overzichtelijk te houden. De blog staat HIER In die blog verwijs ik u naar een verhaal over een opstalverzekering.

Nu is in dit specifieke voorbeeld de verzekeraar “de boer” en u raad het waarschijnlijk al. U bent de koe. Zo ziet u maar.  Het is gewoon een kwestie van vaak genoeg herhalen en dan gaan vanzelf de ogen open. Vergelijk het met mensen die een papegaai hebben. Deze papegaai zegt iedere dag het zelfde. U gaat op bezoek bij de beste man of vrouw en wat is het eerste wat hij of zij zal zeggen? Juist datgene wat de papegaai zegt. Dat blijft namelijk hangen. Dat komt omdat onze hersenen een beetje voorgeprogrammeerd zijn. Soms moet je iets tig keer lezen of horen voordat de informatie het bestaande programma kan overschrijven. Hoe dat werkt staat HIER. U kunt er dus wel uit alleen ik geef het eerlijk toe. Dit is een heel PITTIG TRAJECT. Zelfs zo pittig dat er tot op de dag van vandaag maar weinigen het echt gelukt is om er uit te komen. Maar……IEDEREEN kan het! Of iedereen het ook echt wil is een ander verhaal maar dat heeft weer met zielen te maken. Laat ik dat hier in deze blog overslaan.

Zelfs diegenen die zonder hulp echt kansloos zijn zoals diegenen die HIER beschreven worden. Enfin dit was het weer. Heeft u weer wat om over na te denken. Last not but least; Probeer nooit boos te worden. Zelfs als u van binnen kookt omdat u weet dat dat wat u leest klopt maar u bent niet in staat om er iets aan te veranderen blijf dan nog rustig. Mocht het echt niet lukken en het spookt allemaal door u hoofd dan zult u echt een begin met mediteren moeten maken. Anders wordt het van KWAAD TOT ERGER en helaas ja het is niet anders maar uiteindelijk gaat het lampje uit. Heeft allemaal met de SCHUMAN RESONANTIE  te maken. TOY TOY TOY.~Frank Buijs

1510636-9bef7bc231742c489d8452c75f611112

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world – NOW! I AM APOLLO SOLARIS

 APOLLOSOLARIS.COM

 

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

20 Comments

 1. U bent een koe die gemolken wordt. De boer die u melkt, die beschouwt u als zijn of HAAR BEZIT.

  USA: Die großen Profite der privaten Gefängnisindustrie LINK
  Die Forderung ist:
  Gefängnisse und Schulen von heute müssen von diesem Erdball verschwinden!
  Privatisierung von öffentlichen Einrichtungen muss wieder aufgehoben werden!
  Einrichtungen welche der Allgmeinheit dienen sollen, müssen der Gesamthand gehören, kein Einzelner, keine Firma, keine Geschäftemacherei darf darüber verfügen können.


  Kleine toelichting. In de VS zijn gevangenissen en scholen in handen van BEDRIJVEN. Bedrijven willen graag WINST maken toch? Lege gevangenissen brengen geen geld in het laatje toch? Vandaar de eerder door mij gedane opmerking dat het hele ONDERWIJS systeem op de schop kan. Kinderen worden voorbereid om te CONSUMEREN. Dat is ook niet zo vreemd want bedrijven hebben niets aan consumenten die het systeem doorhebben. Daarom zijn de schoolprogramma’s zo goed mogelijk geschreven om het kind voor te bereiden op zijn of haar taak.

  Ja maar dat is in de VS? Dat is niet hier in Europa. HIER is een adres waar u strooizand kunt bestellen. Heb ik ook voorgesteld aan een POPPENKASTZENDER. Het advies is iedere ochtend voordat u uw rol Als SLAAF weer mag vervullen een beetje in uw linkeroog strooien. Als het goed is dan merkt u na ongeveer een week lichte veranderingen. U begint te twijfelen aan wat men u probeert wijs te maken.

  Stap2) Ga door met het strooien van zand in uw linkeroog en maak een start met uw rechteroog. Na twee weken ziet u door de bomen het bos niet meer. Dat is een goed teken. Dat is namelijk het moment dat u gaat beseffen dat er geen bos meer is. Moet weer opnieuw aangelegd worden snapt u? TOY TOY TOY lieve mensen en vergeet niet adem in en adem uit. It’s just A RIDE….

  Baalt u van wat u leest? Dat komt omdat u geconfronteerd wordt met de keiharde waarheid. Die wilt u helemaal niet horen. U wil sprookjes horen die wij ook aan onze KINDEREN vertellen. Want van SPROOKJES worden de kinderen zoet. Dat is precies wat men met u doet. Sprookjes vertellen zodat u blij wordt. Mensen die u die o zo keiharde waarheid komen vertellen die kunnen we missen als kiespijn. Op zich snap ik dat want een bezoek aan de tandarts is ook niet echt aan te raden. Ze spelen daar nog graag met FLUORIDE en dat is gewoon niet zo heel erg goed, Dan blijven DE OOGJES dicht snapt u? Dan kunt u wel naar de winkel voor een zonnebril maar ook dat is eigenlijk weer niet zo heel erg goed. U heeft zonlicht nodig. Geen bril die het licht tegenhoudt.

  Zelfs schoenen zijn niet zo heel erg goed en dan moet u vooral denken aan die schoenen uit Amerika. U weet wel die met de hele dikke RUBBEREN ZOLEN. Die zo goed mogelijk het contact met moeder aarde verbreken. We geven ze dan een mooie naam, maken flink reclame en alle kinderen willen ze, geef ze een SMARTPHONE, goede voeding en een prachtige zonnebril, het liefste zo vroeg mogelijk en als het even kan net na de geboorte. Hoe eerder des te beter het blijvend effect heeft en op latere leeftijd bijna niet meer is terug te draaien. Dat is natuurlijk wel handig. Want LASTPAKKEN zijn niet zo handig en dan kan HET FEEST beginnen.

  U MOET WAKKER WORDEN LIEVE KERSENBOOMPITJES…..(Af en toe maak ik wel een grapje hoor) Moet ook te bevatten zijn allemaal. Verder geen stress komt goed. Ik ga nog even door totdat ze bij mij aan DE BEL trekken en dan gaat HET FEEST echt beginnen.

  FLUORIDE DANGERS ARE NOT JUST A THEORY – 2012EMERGENCE.COM
  Posted by Ari on June 22, 2014 at 12:00pm
  Send Message View Blog
  TOP 10 DANGERS OF FLUORIDE
  by Ann Marie Michaels on December 26, 2011


  Mocht u na het lezen van dit alles toe zijn aan een WIJNTJE of een biertje dan is het wellicht handig om eerst na te gaan waar het vandaan komt. Met andere woorden. Ook hier slaat de waanzin toe. Vandaar de onderzoeken die HIER staan.

  Tja lieven mensen. Gewoon WATER drinken, (Geen water uit flessen maar uit DE KRAAN) U kunt wel een waterfilter kopen is altijd goed maar hier in Nederland niet noodzakelijk. Op de link staat een bericht met een lijst waar men WEL fluoride aan het water toevoegt. Is dus gewoon een ordinaire MISDAAD. Maar dat is helaas MET MEER wel het geval. Verder kunt u het beste zo veel mogelijk
  op blote voetjes gaan lopen, geen zonnebril op doen, mediteren, stoppen om SLAAF te zijn, gezond eten en u gaat het licht zien! Als de energie u te veel wordt dan AARDEN. Is heel belangrijk want anders loopt de accu over. SERIEUS! Is echt heel belangrijk en dan vooral als u in FREQUENTIE omhoog gaat dan is aarden meer dan essentieel. Op de link’s hiervoor staat de uitleg met een goede film.

 2. BURGERS WAKKER SCHUDDEN? ♬♬♬♬♬♬♬♬♬.•´¨*•.¸★ ★ ★ ♬♬♬♬♬♬♬♬♬♬

  Rudo de Ruijter

  Wordt wakker, ik wil je wat vertellen. Dat is de strekking van veel boodschappen op het internet. Maar wie wil er nu wakker geschud worden om te vernemen, dat de wereld anders in elkaar steekt dan je dacht? Dat je je overtuigingen moet herzien? Zelfs blote jonge dames krijgen in eerste instantie kwade reacties, wanneer zij proberen mensen wakker te schudden. In feite is dat niet zo verwonderlijk. Het heeft alles te maken met de werking van het menselijk brein LINK


  Kleine aanvulling van mijzelf; Een veel gehoorde reactie is dan: “we kunnen er toch niks aan veranderen…” In de volgende film (David Icke – Where The Real Power Lies!, staat hieronder tussen de Tweets) wordt uitgelegd dat dit wel degelijk kan. Alles heeft met frequentie te maken LETTERLIJK ALLES. Omdat het overgrote deel van de mensheid in een LAGE FREQUENTIE leeft die overigens aan het stijgen is leeft u in deze realiteit of noem het vibratie die overigens gecreëerd werd en in stand gehouden wordt door DIEGENEN die daar baat bij hebben. Dat doen ze door de controle uit te oefenen over ALLES (DE PORTEFEUILLES) In mijn blog THE MATRIX staat heel veel informatie wat er met vibratie en realiteiten bedoeld wordt. Maar u kun het veranderen dat is een feit…


  Of u het ook echt wilt is stap 2 maar iedereen kan het. Er is wel een maar en dat is dat er een grote wereldwijde VERANDERING aan komt en die zorgt ervoor dat u straks niets meer te kiezen heeft. 24/6 Klopt niet helemaal. U bent NIET verplicht staat in de blog Asensie uitgelegd. Link staat hiernaar. Dat is eigenlijk het verhaal ASCENSIE. Diegenen die aan de bel trekken en u proberen te waarschuwen doen dat eigenlijk om u voor te bereiden op wat er op u af gaat komen. Ieder doet dit op zijn of haar eigen manier. De bedoeling van dit alles is dat de totale frequentie van alles dat leeft (Inclusief onze moeder aarde) OMHOOG GAAT.

  Hierdoor ontstaat er een andere realiteit die min of meer door een op zich bescheiden groep met zielen voor de rest van de mensheid gecreëerd wordt of u dit nu wilt of niet. Wordt IN DIT BOEK besproken. HIER staat een vergelijkbaar verhaal in het engels. Op mijn site Apollosolaris.com staan onder BOOKS nog een aantal boeken die voortborduren op dit proces wat zich dus al ontelbare keren op aarde heeft voltrokken. Alleen Ascensie met het fysieke lichaam is nog niet eerder gebeurt. Planetary updates | Keeping Pace With The Shift | 3D 5D | What Are the Structures of the Third Dimension? LINK New Human Consciousness LINK Transcendence: Permanent Shift in Vibration LINK

 3. Als u op de link hierboven met lage frequentie klikt dan komt op een bericht. Ik ga geen uitspraak doen over dit bericht maar hieronder staat een film. Duurt iets meer dan 6 minuutjes en u kunt er nog op dansen ook!!! ADEM IN ADEM UIT… It’s just a ride…


 4. The sharp edge reason the system ultimately denies each citizen their share of the commonwealth is because they are considered “chattle” and mere creatures less than slaves…..

  The History of Voluntary Slavery: Birth (Settlement) Certificates LINK

 5. Wakker worden stelletje BOOMWORTELS……


 6. Goed het is mooi geweest. Ik plaats nog een laatste filmpje. Bekijk hem rustig en laat het op u in werken. Mocht u na het kijken ervan nog steeds zo iets hebben van ja het zal allemaal wel dan sluit ik af met de volgende opmerking. Dan bent u het niet waard om EEN LICHAAM te hebben, heel simpel.

  Suc6 allemaal en ga wat doen. Iedereen kan naar voren stappen en zijn steentje bij gaan dragen. Eigenlijk bent u het min of meer verplicht maar dat terzijde. Ik maak er geen lange brief van want er staat volgens mij genoeg geschreven. Met andere woorden, TREK AAN DE BEL of ga zoals u in het filmpje kunt zien NAAR DE HEL. De keuze is aan u lieve mensen. TOY TOY TOY…..en jawel it’s just..

 7. “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 8. In veel van de berichten die u op mijn sites kunt lezen spreek ik over “de boer” HIER staat een blog en daarin staat het volgende; Welnu, de boer heeft geen gevoel en is een ijskoud wezen.

  En laten we eerlijk zijn, als u zich een heel klein beetje gaat verdiepen in wat mensen elkaar, dieren en de aarde allemaal aandoen, dan zult u het mij eens zijn dat er iets niet klopt. Er is iets heel goed mis.


  HIER staat uitgelegd wie de boer nu precies is. David is ruim 20 jaar bezig om mensen uit te leggen wat er zich hier op aarde werkelijk achter de schermen aan het afspelen is en nu pas gaat dat wat hij te vertellen heeft het “grote publiek” bereiken. Maar helaas, velen weigeren het te nog te geloven. Daarom heb ik het bericht dan ook in een blog van mij geplaatst met als titel “IGNORANCE”


  Het feit dat mensen langzaam de ogen gaan openen en gaan beseffen dat er wat gaande is heeft alles met het hele Ascensieproces te maken waar onder andere ik VEELVULDIG over schrijf. U wordt langzaam GEDWONGEN om uw ogen te openen of u dit nu wilt of niet. U heeft wel een keuze alleen dan is het heel simpel over en uit. Het lampje gaat uit en einde oefening.

  Vandaar dat ik niet zo heel veel energie stop in de veranderingen die er gaan komen met betrekking tot bijvoorbeeld het financiële stelsel. Dat is allemaal tijdelijk. Uiteindelijk gaan we inderdaad naar het sprookje dat ik HIER omschrijf. Heftig hè? Geen nood want inmiddels weet ik dat u in een virtuele werkelijkheid zit en in ken het programma. Waarom? Omdat ik weet wat ik hier kom doen en ik weet wie de regie heeft. Vandaar dat ik weet dat het boek een HAPPY END heeft.


  MAAAAAAARRRRRRR♬♬♬……


  Wel nog zelf het nodige bij gaan dragen s.v.p. Want u weet het inmiddels wel. Met uw handen over elkaar voor de buis gaat hem niet worden. De buis levert een hoop bagger en dat is iets dat u niet kunt gebruiken.

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 9. Op DEZE SITE kom ik een reactie tegen die ik hieronder zal kopiëren. Maar hoe BIZAR dan ook dit is wat er wereldwijd gebeurt. En dit is zo ongeloofwaardig dat de meeste mensen als men eenmaal hiermee geconfronteerd wordt spontaan gaan hallucineren of in een wat vriendelijker taal, u WEIGERT dit te accepteren. HIER staat een blog van mij waar ik veel van deze materie verzamel maar de mensheid zal dit probleem echt samen moeten tackelen. We krijgen wel HULP maar net genoeg. Leg ik elders tot in detail voor u uit.

  Lyra
  23 december 2014 11:51 at 11:51
  De echte waarheid is niet eens te behappen! Het toestel dat is neergestort was niet het toestel dat op Schiphol is opgestegen. Het neergestorte toestel zat vol met lijken die reeds ontdaan waren van hun bloed en de lijken op de fotos’s zijn nep! Ook de slachtoffer parade door Nederland was nep! De slachtoffers mochten nooit door familie worden geïdentificeerd! Want de wereld zit namelijk in de greep van bepaalde negatieve ETs die mensenvlees en bloed op het menu hebben en ze zo ongezien een heel vliegtuig vol met vleeswaren kunnen inpikken terwijl de aandacht op een andere oorzaak wordt gezet. Waar denk je dat vlucht MH370 ineens met alle passagiers is verdwenen? Waar zijn dan alle passagiers van de vluchten van 9/11 gebleven? Weg foetsie? Waar blijven al die mensen die jaarlijks massaal vermist worden ineens? Al die vermissingen van mensen en kinderen waar de media helemaal geen aandacht aan schenkt! Weg foetsie? De echte waarheid gaat ver boven het menselijke bewustzijn, maar willen wij onze wereld redden zullen we deze buitenaardse deceptie heel snel moeten gaan inzien, anders is het te laat voor de mensheid! Ze laten ons steeds naar elkaar wijzen terwijl er iets heel anders aan de hand is. We moeten deze buitenaardse inmenging doorzien en ze tegenhouden! NU !!!

  Kort samengevat…..IT”S TIME TO COME TOGETHER AS ONE!! ❤¨`*•.¸☮ PEACE ☮


  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 10. Apollo Solaris 23 februari 2015 (Edit)

  “You can manipulate consumers into wanting, and therefore
  buying, your products. IT’S A GAME.”

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 11. Heeft Rutte zich al laten horen? De grootste zak shit die in Den Haag rond loopt. Als je er een vonkje bij hem in de buurt komt dan vliegt hij in de fik en dat vragen om advies? inderdaad een strak plan…

 12. De “softkill” methode
  20 FEBRUARI 2015 · 2 REACTIES

  softkill KILLING US SOFTLY CAUSES AND CONSEQUENCES OF THE GLOBAL DEPOPULATION POLICY PDFLINK


  De term softkill staat voor methoden die gebruikt worden om de bevolking gradueel psychologisch en fysiologisch te traumatiseren. Het softe er aan duidt op de niet direct dodelijke uitkomsten van de gebruikte methoden (in tegenstelling tot dodelijke methoden zoals oorlog, liquidaties, etc). Op allerlei manieren wordt de mentale en fysieke gezondheid van de bevolking ondermijnd. Enkele voorbeelden van dergelijke methoden zijn: vaccinaties, vergiftiging van voedsel, water en cosmetische producten, chemtrails, farmaceutische middelen, electromagnetische straling (mobiel, wifi, bodyscanners).LEES MEER

 13. In diverse blog’s heb ik terug laten komen dat men de bevolking WERELDWIJD beschouwt als een product waar zo veel mogelijk aan moet worden verdiend. Ik geloof dat het bericht in de Tweet hieronder er wel op aansluit…

  Maar DIT MANNETJE probeert het voor u uit te leggen net als ik een beetje….
  DE KRACHT VAN DE BOODSCHAP LIGT IN DE HERHALING…

  In de reactie van 22 juni 2014 schrijf ik In de VS zijn gevangenissen en scholen in handen van BEDRIJVEN. Bedrijven willen graag WINST maken toch?
  In de Tweet hieronder wel een aardig verhaal wat verder ingaat op mijn lullige opmerking over het zout in uw ogen of met andere woorden het feit dat alles een beetje als EEN BEDRIJF wordt gezien. What if most countries are really corporations? How did this happen? And what does this mean?

 14. En begint u al een beetje boos te worden of gaat u straks nog een extra potje vaseline halen? Trust Law: How You Became A Commodity – The Creation of Constructive Trusts and Accessing your ‘Strawman’ Account – Filing a UCC1 Financing Statement.


 15. Setting the Context GOVERNMENTS THE WORLD OVER ARE CORPORATIZED


  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 16. Goed ik vervolg mijn verhaal. Op zich gaat het me goed af. Mijn huis is dan wel door DE BANK verkocht waar ze ooit heel veel spijt van gaan krijgen maar dat terzijde. Alles op zijn tijd…

  Op dit moment zit ik met mijn busje in Griekenland en het bevalt me hier goed. Heerlijk zonnetje en de mensen zijn er heel erg vriendelijk. Beetje jammer dat alles een beetje DUUR is.


  Enfin. In de reactie van 22 juni 2014 maak ik de vergelijking tussen bedrijven en overheden en volgens mij zit daar wel wat in. Gisteren heb ik een reactie geplaatst die u HIER kunt vinden en het gaat over Monsanto en TTIP doet ook vrolijk mee. De Tweet hieronder klopt als u het mij vraagt weer aardig met mijn eerdere uitlatingen al zijn ze nu en dan vrij grof, maar waarom ze zo grof zijn gaat u ooit langzaam een beetje begrijpen. Heeft tijd nodig om alles voorzichtig te gaan begrijpen en als u denkt nu begrijp ik het dan blijkt de dag erop dat u tot de conclusie komt dat u het eigenlijk nog niet begrijpt en dat komt omdat u helaas niet in staat bent om het helemaal te gaan begrijpen…Lullig hè? Maar geen stress. Komt ooit goed. Als u nu lekker doorgaat met dat wat u zo leuk vindt dan doe ik dat ook en dan komt het uiteindelijk allemaal op zijn pootjes terecht….Goed he?

Trackbacks/Pingbacks

 1. Chemtrails, Climate and Weather Manipulation - Apollo Solaris | Apollo Solaris - […] zijn. Tja lieve mensen HET IS WAAR. Het kan zijn dat u nu denkt maar ik zie hiervan niets…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: