Tweede kamer 28 april 2014 |New Order – Blue Monday

Tweede kamer
Binnenhof 1A
Postbus 20018
2500 EA Den Haag

Amersfoort, 28 april 2014

Betreft: New Order – BlUE MONDAY

Beste mensen van de tweede kamer,

Laat ik het niet al te ingewikkeld maken. Tot op heden zijn mijn brieven geschreven in mijn naam. Soms met mijn eigen naam Frank Buijs en andere keren met mijn avatar ~Apollo Solaris. Op zich maakt dat natuurlijk niet zo heel veel uit want het gaat om de persoon die erachter zit toch?

Deze boodschap is wederom door de zelfde persoon geschreven alleen dit keer is er een klein verschil en dat is dat het een directe boodschap van GOD zelf is. Ook dat maakt weinig verschil want ik voer de wil van GOD uit. Dus of hij het u nu zelf komt vertellen of hij laat mij dat doen, maakt eigenlijk weinig verschil.

U krijgt van mij tot 1 mei aanstaande de tijd om spijkers met koppen te slaan. U mag zelf invullen hoe u dat wenst te doen. U bent genoeg GEWAARSCHUWD. Helaas zonder resultaat.

Dat betekent niet dat ik de volledige verantwoording van dit drama en anderen op uw bordje leg maar u heeft eigenlijk helemaal niets gedaan en dat betekent dat u allen met verlof kunt gaan. Nogmaals hoe u dit gaat doen laat ik aan u over.

Overigens is de situatie er niet veel beter op geworden zoals u HIER kunt zien. Kortom het is inderdaad de hoogte tijd dat er wat gaat gebeuren en dat is eigenlijk min of meer de reden van deze brief. Nu weet ik dat dit u zelfs niet in beweging zal brengen. Dat kunt u HIER lezen. We staan erbij en kijken ernaar.

Daarom heb ik het volgende besloten. Omdat de mensheid OUT OF DATE is zal ze worden vervangen door betere EXEMPLAREN. Mensen die wel rekening met hun omgeving houden en die spijkers met koppen kunnen slaan. Deze kinderen worden momenteel in grote getallen geboren en zij zullen DE NIEUWE MENS gaan vertegenwoordigen. Naast deze kinderen zijn er mensen zoals ik en daar kunt u HIER over lezen. Wij zijn zeg maar de bruggenbouwers die hier op aarde gereïncarneerd zijn om de rest van de mensheid voor te bereiden op wat er gaat komen. Dat is geen gemakkelijke klus maar vandaag is er iets moois gebeurt en dat is dat de tegenstander definitief de handdoek in de ring heeft gegooid zoals u HIER kunt lezen. Ik verwacht voor het einde van de maand een bevestiging uit Amerika.

Naast de bruggenbouwers zijn er nog heel veel kinderen, sterrenkinderen, nieuwetijdskinderen en ga zo maar door, kinderen die allemaal al BEKABELD zijn om deze stap te kunnen gaan zetten.

Nu kan ik mij voorstellen dat dit bericht indien u het naar buiten brengt voor enorme paniek zal gaan zorgen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom heeft GOD besloten dat u allen tot juni 2015 te tijd krijgt om u aan te passen aan de nieuwe energie. Na deze datum is het game over. Met andere woorden tijd voor ACTIE. Uitleg hoe een en ander zal gaan werken krijgt u nog. Maar IEDER mens krijgt de kans. Daar moet u wel IETS VOOR DOEN. Mensen die niet kunnen of niet willen zijn overigens NIET verplicht. Zij zullen hun lichaam dan hier achterlaten en elders op een 3D planeet terugkomen. Dat is hun keuze. Maar er zijn veel zielen die wel graag de stap willen gaan zetten en die zullen INGELICHT moeten gaan worden wat er STAAT TE GEBEUREN.

Ik heb verschillende keren terug laten komen dat de genadeklap gegeven zal gaan worden vanuit dit land en nergens anders. Welnu. Dit is de genadeklap. Niets doen en net doen alsof uw neus bloed zal u duur komen te staan. Dit is geen dreigement maar wel een heldere boodschap dat het mij meer dan ernst is. Kortom HIER staat een toespraak van een HELD die u kunt gebruiken.(Tweede film in het bericht). Ik weet dat er binnen DE OVERHEID mensen zijn die heel goed weten wat er speelt en dat dit GEEN SPELLETJE meer is. Aan hen de taak om de boel in beweging te krijgen en om de nodige stappen die ik zojuist geschreven heb te gaan zetten.

Succes

Apollo Solaris
io GOD

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

30 Comments

 1. UPDATE 24/5/14 Wat hier allemaal staat geschreven zal voor heel weinigen te volgen zijn. Er is een reden waarom ik dit gedaan heb. DE BRIEVEN die ik nu plaats zijn van een hele andere orde dan wat u hier lezen kunt. DE UITLEG VOLGT.

  Ik begrijp dat de druk gigantisch wordt. Snap ik. Maar daar is ook wel een reden voor. Geen angst svp. Maar wel actie. Ze kunnen geen kant op. Maar dan moet de mensheid wel weten wat er speelt. Heel simpel. HIER staat waarom.(Tussen twee haakjes HIER staat waarom ze weg willen). U heeft van mij ooit een brief gekregen daarin staat; DIT IS DE STRIJD OM DE MENSELIJKE ZIEL. Niets meer en niets minder.


  Please also share with regular media outlets! FLOOD THEIR GATES — MAILBOXES!!! IT”S TIME TO COME TOGETHER AS ONE!! Mensen moeten wakker geschud worden wat er werkelijk speelt. Meer dan dit kan ik niet doen. Aan u de taak om het stokje over te nemen en de bevolking te informeren dat er toch wel iets speelt dat ieder van ons aangaat. Ik herhaal niets doen is GAME OVER. URGENT…for the Days to Come

 2. UPDATE
  Ik stuur u hierbij een lijst met namen van individuen die op de lijst staan om gearresteerd te worden. Zoals u kunt zien staat Willem Alexander ook op deze lijst. Ik zou het op prijs stellen dat hij het volk toe gaat spreken en zijn ontslag aankondigt. Graag actie want ik ben helemaal klaar met jullie allemaal. HIER is de link. Op de site staat lijst met namen.

  Er staan nog meer NAMEN op de lijst van individuen die gearresteerd zullen gaan worden. Als u op de vorige link klikt dan ziet u bij de opmerking van 26 juli 2013 het volgende staan;

  Wij hopen dat onze volksvertegenwoordigers hun titel eindelijk letterlijk nemen en de stappen nemen waar miljoenen op wachten.

  Lijkt me wel passend toch? Wellicht is het handig deze groep alvast in te lichten op wat er gaat komen. Dan kunnen ze zich vast voorbereiden op het feit dat het spel uit is. Ik begrijp dat ik het u lastig maak maar vroeg of laat krijg ik mijn zin. En dat weet u allen dondersgoed. Daarom lijkt het mij zinvol om de koppen bij elkaar te steken en tot actie over te gaan. Lijkt me niet zo ingewikkeld. De individuen die het hier betreft voelen overigens wel dat het over en uit is. Ik neem aan dat ze niet helemaal op hun achterhoofd zijn gevallen?


  Het is niet mijn bedoeling om na te gaan schoppen of op een andere manier mij bezig te gaan houden met dit proces. Ik heb straks andere taken maar tot op heden krijg ik soms het gevoel dat ik DE ENIGE ben die hier in dit land de boel een beetje in beweging zet.

  Het zou mooi zijn dat er nu meerdere individuen uit hun schulp kruipen en hun verantwoording nemen jegens de rest van de mensheid. Voor diegenen die het al doen maar niet de vuist kunnen maken. Wellicht is het een idee om op de een of andere manier tot een samenwerking te komen. Ik geloof dat ik hiermee wel de juiste aanzet heb gegeven.


  Wat de situatie in de VS betreft. Die is VOLLEDIG onder controle. Daar krijgt u van mij tekst en uitleg over wat er precies gaande is. Maar het spel is uit. Hun laatste reddingspoging CERN is mislukt. Hoe dat allemaal werkt en waarom het is mislukt zal u zo spoedig mogelijk worden medegedeeld. Misschien lukt het mij vandaag nog even afwachten wat er gaat komen. Gaat nu allemaal wel heel erg snel. Zal vast DE ENERGIE zijn….

  Hartelijke groet,

  Apollo Solaris

  P.S. Het is mij overigens meer dan duidelijk dat het gros van de bevolking geen enkel idee heeft wat er zich wereldwijd allemaal aan het afspelen is en hoe ver het werkelijk allemaal gaat.


  Aan u dus de taak om dat op een gepaste wijze uit te gaan rollen. Ik kan mij ook voorstellen dat mensen dit allemaal niet willen en kunnen bevatten. Hoe dat komt heb ik veelvuldig in tal van blog’s beschreven maar dat terzijde.

  Er zullen ongetwijfeld individuen zijn die prima in staat zijn om dit alles op een heldere en begrijpelijk manier aan de rest van de bevolking uit te gaan leggen. Enfin zoals eerder aangegeven wil ik mij daar niet mee bezig gaan houden. Suc6!

  Nog een tip in de brief staat dit; Maar IEDER mens krijgt de kans. Daar moet u wel IETS VOOR DOEN. Denk daar goed over na. Dit is geen dreigement maar een ieder die een heel klein beetje de puzzel begint te begrijpen die snapt wel wat er hiermee bedoeld wordt. U kunt niet meer met u handen over elkaar blijven zitten en wachten totdat het schip zinkt. Heel simpel. U GAAT DAN MEE. En dan bedoel ik niet uw stoffelijke kleed want dat doet er NIET toe. En voor al diegenen die schrijven over dat liefde de oplossing is. PRIMA! is het ook. Maar niet iedereen snapt dat. Staat HIER. Vandaar dat er zielen zoals ik naar de aarde zijn gekomen. Heel veel liefde maar wel met een beetje “geweld”. Dat is helaas de taal die door het overgrote deel gesproken wordt. Ik zoek dus een beetje de tussenweg snapt u?
  Voor een ieder die straks naar voren stapt;

  En de ALLERBELANGRIJKSTE! GEEN GEWELD! De enige die een beetje GEPAST GEWELD mag gebruiken ben ik.


  SO IT BE!

 3. UPDATE

 4. DE VERANTWOORDELIJKEN, zij die de meeste baat hebben bij handhaving hiervan zullen zich moeten laten zien. Ze zullen uit hun schulp moeten kruipen om uiteindelijk uitleg te moeten geven over het hoe en waarom dit systeem ten koste van alles in stand is gehouden. Er zijn wereldwijd duizenden geleerden die zullen onderschrijven dat wat ik hier vermeld. Ik zie het dan ook als mijn taak om deze krachten te bundelen en te gebruiken om definitief een eind te maken aan de geseling van het kapitalisme.  Helaas is 91 jaar niet gelukt. Wellicht dat dit jaar DE OGEN OPEN GAAN.
  13/1/2015. HIER staat een goed artikel over het afgelopen jaar 2014 en de verwachtingen voor dit jaar.

  Wellicht dat dit voor de meesten van ons veel TE VER GAAT. Dat is BEGRIJPELIJK………….. NEO. That system is our enemy. But when you’re inside, you look around, what do you see? Businessmen, teachers, lawyers, carpenters. The very MINDS of the people we are trying to save. But until we do, these people are still a part of that SYSTEM and that makes them our enemy. You have to understand, most of these people are not ready to be UNPLUGGED. And many of them are so inured, so hopelessly dependent on the SYSTEM, that they will fight to PROTECT it.
  How difficult do you think it would be to be successful with the heart making some choices while the ego is making the others? VERY DIFFICULT


  Maar ik kan niet “into the wild”, simpel en alleen omdat ik drie kinderen op deze planeet heb gezet. Mij rest niets anders dan deze radicale en voor de meesten onder ons niet te bevatten keuze en ik zal deze dan ook daadwerkelijk tot uitvoering gaan brengen. Verder gaan en alles vergeten is helaas onmogelijk. Daarvoor weet ik inmiddels veel te veel en dat wat ik weet zal ik gebruiken en bundelen om dit daadwerkelijk tot een succes te maken. IK HEB DE TIJD

  Ich zahle nicht für Kriegshetze! Frau Prof. Dr. Karola Wille
  Mittlerweile merken immer mehr Menschen, daß die Medien – einschließlich der so genannten Öffentlich-Rechtlichen Sender – Handlanger von Kriegstreibern sind. Sie betreiben Kriegshetze und hetzen über Friedensdemonstrationen. Der Widerstand gegen die Kriegstreiber muß erhöht werden, wenn wir den Frieden erhalten wollen!
  Ich zahle nicht für solche Kriegshetze! LINK

  >

 5. Wat hieronder volgt zal voor de meesten veel te ver gaan. Ik leg het verderop wel uit maar desondanks zullen velen dit niet een plaats kunnen geven. Het heeft te maken met WAARHEID. Laat ik het hier even bij houden. Specifieke uitleg volgt nog.

  Dag lieve kabouterjongentjes en kaboutermeisjes van de tweede kamer,

  En klaar met jullie plassertje spelen? En de meisjes de handjes uit het broekje? Of met andere woorden. Zijn jullie al wat verder gekomen stelletje sukkels…..

  Tja lieve schatjes…..als ik met jullie klaar ben dan passen jullie in een LUCIFERDOOSJE…..Grappig hè? 6. Tja lieve schatjes…..als ik met jullie klaar ben dan passen jullie in een LUCIFERDOOSJE…..Grappig hè?


  The only two countries on earth where 9/11 truth is openly supported by mainstream
  institutions are Iran and Malaysia LINK

  U gaat doen wat ik zeg heel simpel. Mocht u nog steeds niet begrijpen waar ik heen ga dan is mijn advies om rustig te blijven. Het lampje gaat vanzelf uit dat beloof ik u……

  Tot die tijd verzamel ik wel het een en ander. Dan kunnen de lezers beetje bij beetje gaan wennen aan het idee dat ze op zijn zachts gezegd genaaid zijn. Beetje heel erg hard en diep. Compliment voor het GLIJMIDDEL dat jullie gebruikt hebben. Werkt als een trein.Geen HOND die het voelt. Vandaar mijn opmerking die keer op keer terug blijft komen. De waarheid doet pijn….Heel erg pijn.

  Aufgedeckte Lügen in Medien, Politik und Wissenschaft – Prof. Dr. Michael Vogt Freitag, Sep 12 2014 LINK

 7. Een kleine toelichting op het taalgebruik. U zult vaak terug zien komen dat ik spreek over rukkers. Dat heeft te maken met het feit dat we net als de aarde EEN SPRONGETJE gaan maken. Is voor nu even niet relevant. Maar mocht u alvast meer willen weten dan heb ik ooit een blog geschreven en daar leg ik het tot in de puntjes uit. De blog staat HIER

  En beste Willem Alexander ik heb ooit beloofd deze waanzin te stoppen en dat zal ik gaan doen. Het interesseert mij dus geen fuck wie ik op mijn pad tegen kom. En nu heb jij de pech dat je mij bent tegengekomen want ik maak korte metten met je. Net als de reclame van vroeger weet je nog ? Popla toiletpapier…..Schijten doen we allemaal toch?
  Misschien wordt het echt tijd dat je je kroon van je harses af haalt en een begin gaat maken met te praten. Want ik houd me echt nog in hoor beste kerel. Als ik gas ga geven dan sta je straks net als mijn vriendjes op Linked In iedere ochtend voor de spiegel te kotsen voordat je weer aan het werk mag. Dus ook voor jou geldt het volgende ACTIE S.V.P. Mijn geduld raakt op met jullie…..

 8. Wat is de reden dat de meeste REGERINGEN/KERK wereldwijd bestaan uit PSYCHOPATEN, sociopaten, pedofielen, kinderverkrachters, moordenaars en andere ZIEKE GEESTEN die uit zijn op controle over alles en iedereen?
  David Icke Exposes The Archon Conspiracy And The Crumbling Matrix AWAKEN at Wembley Arena, 25th Oct 2014 LINK

  Gaat gelukkig veranderen! Goed hè? Thank God It’s Friday!!!


  No matter how strong the reptilians are, in the end spiritual power always wins from physical power in the universe. The most highly developed spiritual beings can move entire mountains with one single THOUGT.


  European police arrest more than 1000 criminals using ITCCS evidence of Ndrangheta and catholic child trafficking LINK Dutch Injustice: When Child Traffickers Rule A Nation.


 9. KNOWING. U bent alleen te stom om dit schip te redden. Helaas maar OPDONDEREN en plaats maken voor diegenen die het WEL KUNNEN. Hoe langer hoe wacht des te zwaarder zult u het gaan krijgen. Alles maar dan ook letterlijk alles komt terug op uw bordje. En geloof me maar want IK kan het weten lieve kleine wortelsapkindjes. Hersenloze tomatenplanten….

  Op de achtergrond staat een foto van een hersenloze tomatenplant. Dat kun je ook zien want er hangt geen tomaat in. Net als jullie ook geen hersens. Daarvoor staat een paprikaplant. Dat is wat jullie een beetje kunnen gebruiken. Een beetje paprika in jullie reet in plaats van in elkaars reet te boren met jullie stompzinnige opmerkingen in de Tweede Kamer. Er komt geen zinnig woord uit. Sukkels debielen EN NU OPSODEMIETEREN voordat ik echt jullie waardeloze zielen uit jullie nog triestere lichamen trek…..

  There must be a million reasons to throw George W. Bush and Darth Cheney in the slammer, but Jesse Ventura homes in on these Top Five. What crime will take the Number One spot?

  DIT is tevens van toepassing op heel veel rukkers in dit land. Het feit dat het niet gebeurt zegt genoeg over hoe bekrompen en stom de bevolking echt is En omdat iedereen zijn kop in het zand steekt los ik het wel op. JULLIE GAAN DE BIETENBRUG OP…..

  Your surface governments will have been forced to formally acknowledge the Spiritual Hierarchy. Helder?


  FORCED. Al moet ik die kutzieltjes van jullie letterlijk uitknijpen. Jullie gaan vertrekken en nemen al jullie bekrompen shit mee het graf in. Dachten jullie nu echt dat jullie ermee weg konden komen ? GRAFHONDEN…..STINKEND ONKRUID. HERSENLOZE STRAATTEGELS


  We knew the world would not be the same. A few people laughed, a few people cried. MOST PEOPLE WERE SILENT. I remembered the line from the Hindu scripture, the Bhagavad-Gita; Vishnu is trying to persuade the Prince that he should do his duty, and to impress him, takes on his multi-armed form and says, ‘Now I am become Death, the destroyer of worlds.’ I suppose we all thought that, one way or another LINK

  IK SCHIJT OP JULLIE ALLEMAAL ANGSTWEZELS BEKROMPEN WEZENS RIOOLRATTEN EN ANDERE ONNOZELE BETEKENISLOZE WEZENS DIE DE AARDE OM ZEEP HELPEN EN STOMPZINNIG UIT HUN BEDORVEN OOGHOEKEN KIJKEN EN IEDERE DAG WEER OPNIEUW VOOR DE SPIEGEL STAAN OM TE ZIEN HOE STOM ZE ZIJN. LOOP NAAR DE HEL ALLEMAAL EN BLIJF DAAR TOT DAT HET MOMENT KOMT DAT U GEROEPEN WORDT EN NIET EERDER…..

 10. Goed ik ga wat brandjes blussen. Dat betekent niet dat ik uitspraken weg ga halen maar dat ik een beetje WATER bij de wijn ga doen. Dat ben ik immers gewend en het was wel heel erg grof wat ik er allemaal uitgegooid heb. Toch gaat u begrijpen waarom en daaraan twijfel ik geen moment. Kan even duren en bij de een wat sneller dan bij de ander maar het KWARTJE GAAT VALLEN. Enfin laat ik wat gaan BLUSSEN♪ღ♪.

  In de brief staat het volgende;

  “Daarom heb ik het volgende besloten. Omdat de mensheid OUT OF DATE is zal ze worden vervangen door betere EXEMPLAREN. Mensen die wel rekening met hun omgeving houden en die spijkers met koppen kunnen slaan. Deze kinderen worden momenteel in grote getallen geboren en zij zullen DE NIEUWE MENS gaan vertegenwoordigen”.


  Laat ik dat een beetje toe lichten. De mensheid wordt niet vervangen door betere exemplaren maar HERSTELD naar DE OORSPRONKELIJKE STAAT. Voordat er met UW DNA gerommeld was zeg maar eventjes. Dat is eigenlijk een beetje wat er staat te gebeuren. We worden weer dat krachtige wezen wat we ooit waren. Ik zei toch dat het uiteindelijk goed zou gaan komen. Geen stres Frankie regelt het allemaal. Ik wilde ik het voor nu eventjes hierbij laten.

  Vandaag is het donderdag de 30ste oktober en diegenen die deze berichten lezen zullen langzaam in gaan zien dat er op deze mooie blauwe bol iets meer gaande is dan men u voorspiegelt. Wellicht gaat dit net allemaal net eventjes te ver snap ik maar ik had geen andere keuze. Op dit moment zijn er hele grote VERSCHUIVINGEN gaande en het kan niet lang meer duren voordat de massa dit gaat voelen. Ik heb geen idee wanneer er dingen via de reguliere media naar buiten gaan komen. Maar een ding wil ik u op het hart drukken. Ga niet in de angst modus zitten want dat werkt averechts. Probeer RUST te vinden want de komende maanden zullen alleen maar HECTISCHER gaan worden en uiteindelijk gaan alle zielen dit voelen. WERELDWIJD. De belangrijkste wijziging is die aan ons lichaam/bewustzijn. Vergeet al het gediscussieer over nieuwe geldsystemen ect die doen er niet toe.


  Geld gaat verdwijnen. De reden is dat wij het straks niet meer nodig hebben. Nogmaals het kan zijn dat er tijdelijk een overbrugging komt maar daar zou ik mij niet mee bezig gaan houden. Het enige dat telt is DE VERANDERING die wij als mens gaan ondervinden en die is groot. Als u er niet klaar voor bent zult u uiteindelijk afhaken vandaar mijn toch wel enigszins groffe benadering soms. Ik moest mijn kop boven het maaiveld uitsteken en dat is gelukt. Lees zo veel mogelijk berichten die betrekking hebben over hoe DE RUST terug te vinden want dat is echt het enige dat telt. De rest is allemaal onderdeel van HET SPEL en ik heb u al vaker laten doorschemeren dit 3D spel is afgelopen. We gaan naar een ander boek. Het is aan u of u mee gaat of dat u besluit het boek nog een keer te gaan lezen. Die keuze heeft u want het is en blijft een vrije wil. Alleen is dat een vrij LANG BOEK. U begint heel simpel gewoon weer van voor af aan.

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 11. Op deze site staat vrij veel informatie met betrekking tot het sexueel misbruik van kinderen. In het volgende artikel wordt dit voor u uitgelegd. Ja lieve mensen het wordt steeds bizarder en het enige dat u kunt doen om dit te stoppen is niet meer MEEDOEN met deze waanzin. Eruit stappen en stoppen met het VOEDEN VAN DE MATRIX. Er staat inmiddels genoeg wat dit precies inhoudt dus laat ik dat verhaal hier nu overslaan maar diegenen die onze belangen zouden moeten behartigen doen alles behalve dat. Hier volgt het artikel. (Link in Tweet onderaan dit bericht). Als u op dit terrein blanco bent dan is het misschien verstandig om eerst ANDERE ARTIKELEN te gaan lezen voordat u dit gaat lezen. Het is heftig.

  In dit bericht wordt uitgelegd hoe men de controle over de mensheid tracht vast te houden. HIER staat hoe wij dit proberen te doorbreken en met wij bedoel ik de “LICHTWERKERS” wereldwijd. Want een andere manier om deze waanzin te stoppen is er niet. P.S. In mijn blog DE DOOS VAN PANDORA leg ik uit wat lichtwerkers zijn en waarom de afstand met mensen die nog muur en muurvast zitten zo groot is. Maar het heeft alles met frequentie te maken. Hoe lager iemand zit des te meer moeite men heeft met deze informatie. Gaat deze vlieger voor u op? Werk aan de winkel!!!

  Er komen geen ET’s die onze hand vast houden en ons de weg wijzen. We krijgen wel hulp maar de mensheid zal dit probleem zelf op moeten lossen. Het enige dat door ET’s wordt voorkomen is een GLOBALE ESCALATIE waarbij de aarde zelf op het spel staat. Verder wordt de vrije wil zo veel mogelijk in ere gehouden hoe bizar de handelingen van diegenen die dit op hun geweten hebben dan ook zijn. Uiteindelijk betaald iedere ziel de prijs en dan bedoel ik NIET het verhaal van karma maar de blog die ik HIER geschreven heb. Dus beste mensen, lees het en laat het voor wat het is. Stap uit de matrix als u bij machte bent en mocht dat niet lukken draag dan zo veel mogelijk POSITIEF bij aan VERANDERING.

  THE “KEY” TO OUR ENSLAVEMENT IS THE SEXUAL ENERGY, by Bradley Loves LINK

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo 12. “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 13. Soms heb je niet veel woorden nodig om een BOODSCHAP goed over te brengen☮ PEACE ☮.

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 14. Beste fucking randdebielen die dit land besturen, Is het een idee om DIT aan te gaan pakken? Stelletje zakken vloeibare shit…

 15. Ik kopieer de reactie in een ANDERE BLOG van mij hier omdat het wel hout snijdt. Maar ik denk dat diegenen die weten waar de bietenbrug is langzaam gaan snappen dat hij begint in te storten denken jullie ook niet?

  Het wordt wel spannend vinden jullie ook niet?. Wat mijn taalgebruik zo nu en dan betreft. Ik zal een beetje het gas er vanaf gaan halen. Anders vliegt MIJN AUTO straks uit de bocht en dat is natuurlijk niet de bedoeling…

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 16. In deze blog bespreek ik CERN. NU wilde ik DIT ARTIKEL hier niet gaan bespreken maar doe de volgende gewaagde uitspraak. Stel men is hier toe in staat dan kunt u zichzelf af gaan vragen waarom er nog überhaupt vliegtuigen de lucht in moeten gaan die nota bene op fossiele brandstoffen vliegen en die zich tegen bergen te pletter vliegen toch?

  Ik geef hierboven aan dat ik een gewaagde uitspraak doe. Kans is dat u denkt deze hele site staat vol met gewaagde uitspraken wat is het verschil? HIER in deze reactie ziet u onderaan een Tweet met daarin afgebeeld de Toren van Babel en het EU parlement. Die hebben aardig wat overeenkomsten toch? Nu mag uzelf op onderzoek uitgaan net als 007 in het oorspronkelijke bericht als u op “hier”klikt wat de betekenis is van deze toren. Dat is het grotere plaatje en of u het gelooft of niet. Vliegtuigen die zich te pletter vliegen tegen bergen die dienen de agenda van diegenen die de toren zo mooi hebben nagebouwd. Iemand die dit perfect voor u uit kan leggen staat in DEZE REACTIE Problem-Reaction-Solution and Flight en op het plaatje hieronder legt een mooie juffrouw het voor u uit net als vroeger op school maar dan anders….

 17. Het is mij duidelijk dat wat ik hier allemaal met elkaar in verband aan het brengen ben op dit moment voor velen nog net iets teveel van het goede is. Helder. Maar wat ik ook weet is dat het collectieve bewustzijn stijgende is. Uw ogen gaan dus iedere dag iets verder open totdat het moment aanbreekt dat u in staat bent om de hele puzzel te begrijpen. Daar help ik u een handje mee. lief hè?

  Laat ik hier in deze reactie een klein beetje ingaan op deze puzzel. CERN komt in deze blog regelmatig terug. Maar wat willen ze nu precies met CERN?

  HIER staat de laatste informatie verzameld die betrekking heeft op dit onderwerp en ik ga hier in deze reactie een en ander toelichten. In de Tweet hieronder staat; WE ARE THE GOD PARTICLE.

  Als wij het zijn waarom zoekt men het dan? Laat ik beginnen met een niet al te uitvoerige uitleg, maar men wil de mensheid uiteindelijk vervangen en dat onderwerp staat veelvuldig op onder andere deze site beschreven en heet TRANSHUMANISME. Wij kunnen straks iets dat ze met CERN willen nabootsen en diegenen die in DIT FILMPJE dansen begrijpen eigenlijk niet goed waarom ze dansen. Wat wij straks kunnen heb ik onder andere HIER een beetje verzameld en ja lieve mensen dat GAAT VER. Wij gaan evolueren en diegenen die niet willen dat wij spiritueel gaan groeien omdat dan HET SPEL uit is doen er alles aan om ons te stoppen. Gaat u deze opmerking van mij nu langzaam begrijpen? DIT IS DE STRIJD OM DE MENSELIJKE ZIEL en niets anders.


  Wat kunt u als individu hieraan doen? Niet meer klakkeloos alles accepteren en uzelf kritisch opstellen is al heel wat. Met kritisch opstellen bedoel ik niet brullen dat we zielig zijn maar ACTIEF IETS DOEN.


 18. Apollo Solaris 1 april 2015 (Edit) Much of the Western, bankster tools of globalism, are still to be found in the Hague, which houses vast swathes of technocratic institutions, such as the International Criminal Court(aptly named, since the court is entirely run by criminals!).

 19. “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo


 20. De titel van deze blog heet “Blue Monday”. Dat is de dag wanneer u te horen gaat krijgen dat wat ik hier verzameld heb gewoon klopt. Ik heb geen idee wanneer die dag komt. Ik weet alleen dat deze dag komen zal.


  HIER heb ik gisteren geschreven over het stoppen van waanzin en in deze reactie ga ik verder met het verzamelen van bewijzen dat datgene wat ik u probeer duidelijk te maken wereldwijd gebeurt. De reden dat ik mijn pijlen richt op deze informatie komt omdat de sleutel tot het “Uit de Matrix”stappen” ligt in het beheersen van uw eigen “Sexuele energie” Zoals in het artikel in de Tweet hieronder besproken wordt. De tweede Tweet gaat verder in op dit misbruik.

 21. There are so many refusing to acknowledge serious aggressions towards humanity and all creation carried out by the highest levels of religious, government and business institutions. In fact there are so many willingly participating in and financing their own demise.

  In de reactie hierboven staat “In fact there are so many willingly participating in and financing their own demise”.

  HIER staat een song met een vergelijkbare tekst. Deze song staat in een blog die als titel heeft “Fear” Ik zal het stukje tekst wat ik hier in deze reactie probeer aan te halen hieronder voor u vermelden.

  “Heading deeper down We’re sliding without noticing Our own Decline Heading deeper down We’re hanging onto Sweet nothing left behind”

  Tja lieve mensen, er komt een moment dat u uw hoofdje niet meer tussen uw billetjes kunt verstoppen net als de hyena van een tijdje geleden die u HIER kunt vinden. U kunt zelfs niet meer naar de apotheek rennen voor een potje vaseline om de pijn te verzachten. Er komt een moment dat u de situatie onder ogen zult moeten zien en ik help u daar een beetje mee. Dat is op zich natuurlijk best wel aardig toch? Nog een hele kleine toelichting. Er zijn heel veel zielen die dit wat ik hier verzameld heb nooit en te nimmer zullen begrijpen. Altans….Dat gaat nog een tijdje duren. Maar DEZE ZIELEN stuiten voorlopig niet op deze informatie.

  Wat u nu het beste doen kunt is stoppen met naar de apotheek te rennen. Dan gaat het vanzelf pijn doen en dan gebeuren er wonderen…..

 22. Voor die het aangaat; Dit is mijn laatste reactie hier op deze site. De reden waarom ik hem specifiek in deze blog zet komt omdat ik graag wil AFMAKEN waar ik aan begonnen ben en dat zal ik gaan doen.

  Het wordt geen lang verhaal maar ik heb de brief van 28 april 2014 nog eens rustig doorgelezen en ik kan mij voorstellen dat er toen niets mee gedaan is. Ik kan mij ook voorstellen dat u nu heel langzaam in gaat zien dat wat ik hier allemaal verzameld heb toch wel ergens over gaat.


  Ik ga u niet vertellen wat u moet doen, maar als u HIER heen gaat dan komt u op een reactie van 10 november 2015. Dan klikt u op de link in de eerste Tweet. Daar zingt iemand het voor u voor. Dus ik hoef het hier niet nog eens DUNNETJES over te doen toch?, maar ik geef u wel een tip. Ik heb geen idee hoeveel waarschuwingen ik u gegeven heb en nog moet geven, maar laat ik u dit zeggen. U BENT GEEN KAT.

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 23. I was five and he was six
  We rode on horses made of sticks
  He wore black and I wore white
  He would always win the fight

  For example, when we feel a strong desire about our goal, we can easily find ourselves in a situation when we can’t think about anything else at the moment – we are excited.

  Om heel eerlijk te zijn ik heb NOG NOOIT VERLOREN……..
  BANG BANG

  For those that haven’t had much experience in this practice the link below can be of great assistance to help assist in our much awaited freedom. Please go to: http://www.learnmindpower.comUSING MIND POWER……..

  ✎ A growing number are reporting that the scalar antenna set-up is becoming increasingly powerful, even to the point where it’s too much at times for some of you. READ MORE ( ✎ THE ASCENSION GATEWAYS: Entering the Realm of the Otherworlds — Part 5 by GW Hardin )

  ✎ We are each being asked to choose our reality. Evidently, Gaia has chosen hers – and it’s beautiful.
  CHOOSE LOVE.

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo


Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: