When shit hits the fan you got real shit

Ola,

Vandaag heb ik eventjes alle rommel eruit gegooid. Was even nodig en diegenen die het hier betreft snappen echt wel hoe laat het is. Het is mij duidelijk dat mijn aanpak een klein beetje afwijkt van zeg maar even voor het gemak de meesten onder ons die ook toe zijn aan grote veranderingen. Daar heb ik veel over geschreven maar volgens mij is een ieder het wel eens met het EINDRESULTAAT.

Alleen hebben we een probleem. De macht “ELITE” waar op mijn sites veel over geschreven staat vinden dit alles niet z,on heel erg strak plan. Want wij proberen dan wel licht in DE DUISTERNIS te brengen maar helaas is het nog een beetje donker in het grote dierenbos. Nu voelen ze de veranderingen die onvermijdelijk zijn wel aankomen maar zoals eerder aangegeven zitten ze niet echt op GROTE VERANDERINGEN te wachten. Dan is het SPELLETJE uit en wie wil er nu niet graag spelen?

Nu is het niet echt een kwestie van winnen of verliezen want uiteindelijk is er enkel LICHT. Met de nadruk op uiteindelijk. Winnen of verliezen hoort thuis in de oude wereld. Net als goed of fout. Eigenlijk alles wat met polariteit te maken heeft.

Wat de toekomst betreft, daar heb ik eerder over geschreven en dan bedoel ik met name de diverse TIJDLIJNEN. Want hoe we deze toekomst ingaan staat natuurlijk niet vast. Het vervelende is echter dat het gros van de bevolking nog niet klaar is voor DEZE KENNIS.

En dat weten ze. Wat ze ook weten is dat er maar een manier is om het opkomende licht TIJDELIJK te stoppen. Ook daar heb ik veel over GESCHREVEN. Nu stuur ik u naar de volgende SITE. Dat doe ik niet om ANGST te zaaien. Maar begrijpt u wat er gebeurt? Nu is een kernoorlog UITGESLOTEN. Maar er is meer te gebruiken om dood en verderf te zaaien en daar hebben ONZE VRIENDEN niet allemaal grip op. HIER staat dat er gelukkig een minimale hoeveelheid zielen nodig is om een dergelijk ramp te voorkomen. Ik doe dus een laatste poging aan een ieder die het leest om de koppen bij elkaar te krijgen. Want of u het gelooft of niet. Als een land als Nederland een vuist zou maken is het over en uit met de spelletjes van een kleine groep die de aarde en DE MENSHEID naar de verdoemenis helpt.

Mocht het mij niet lukken dan is het helaas niet anders. Even kort door de bocht. Dan hoort het in MIJN BOEK.Enfin hier laat ik het bij. Genoeg uit de kast gehaald. Stop nu alles terug in de kast en GA VERDER. Toy Toy Toy allemaal!

 

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world – NOW! I AM APOLLO SOLARIS

 APOLLOSOLARIS.COM

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

14 Comments

 1. Want of u het gelooft of niet. Als een land als NEDERLAND een vuist zou maken is het over en uit met de SPELLETJES van een kleine groep die de aarde naar de verdoemenis helpt.

  Het is tijd om te verbinden! Matias de Stefano vertelt (verslag van de Ater Tumti lezing -deel 1) LINK

 2. When shit hits the fan you got real shit……
  Als u in de vorige link op “Nederland” klikt dan komt u op een bericht. Dat is NIET om angst te zaaien. Maar dat is eigenlijk met alles wel wat ik probeer te melden. U moet u ogen open doen en actie ondernemen. Geen angst, geen geweld, maar naar binnen…. Naar binnen? JA NAAR BINNEN. Ergens staat het volgende, als de fabeltjeskrant wakker wordt kan het wel eens te laat zijn en ik hoop dat ik ongelijk heb. Welnu ik doe hier geen uitspraak over maar de fabeltjeskrant is OP WILDSAFARI. (Wordt in het interessante gesprek hieronder uitgelegd). Ergens heb ik een vergelijking staan. Het verhaal van de hyena’s. Even zoeken is wel een aardige. Maar volgens mij maakt het weinig verschil of je nu in je balletjes gebeten wordt of in je hoofd. Het resultaat is hetzelfde. Het lampje gaat uit.

 3. Dag lieve mensen,

  Goed weekend gehad? Heerlijk zonnetje en weinig last van “chemtrails”….U weet wel de nieuwe pannenkoek van de buurvrouw. Just kidding!!!

  When shit hits the fan you got REAL SHIT. Dat is de titel van dit bericht.Ik ga met u naar DIT BERICHT wat ik gisteren de 17e mei geschreven heb. Als u op het einde van die brief op de een na laatste link klinkt dan komt u op een uitspraak. Dat is geen leuke uitspraak vandaar dat ik door het vele schrijven de verhoudingen wat tracht te veranderen. Dat de getalletjes een beetje door elkaar heen worden gerammeld net als uw hersenen. Laat ik dat kort uitleggen.

  Daarvoor vraag ik naar u DIT BERICHT te gaan.In deze brief staat het volgende;

  “Nu kan het zijn dat u het volgende denkt, maar als iedereen zijn eigen gang gaat hoe moet dat dan? Dan wordt het een grote puinhoop. Dus de mensen moeten wel in het gareel. Kortom we bepalen de kaders en daar dient iedereen zich aan te conformeren en wie niet horen wil die moet maar voelen. Een eng idee vindt ik dit. Want waar trek je de grens? Hoe ver kan diegene die de andere wil onderwerpen dan wel niet gaan? Ik vindt dit geen prettige gedachte u ook niet?”

  Nu vraag ik u naar DIT BERICHT te gaan. Film duurt 14 minuten. Ga daarna weer terug naar de opmerking hierboven. Valt het kwartje?

  CHANGE is wat we nodig hebben. Ik ga nog heel even met u terug naar de eerste brief ( eerste link in deze reactie). In de brief staan onderzoeken in verband met het gebruik van onder andere smartphones en de chemtrails die doen ook weer mee. Nu vraag ik u naar het plaatje te kijken in de Tweet hieronder.


  Bekend beeld? Dat is precies de reden dat men de ONDERZOEKEN genoemd in de eerste brief opzettelijk vervalst. Men wil niet dat u dit weet. “Men” en hiermee bedoel ik de “ELITEN” die willen graag kasplantjes. U snapt het al. Af en toe wat WATER en ze zijn zo mak als lammetjes. Tja lieve mensen, is niet leuk om te lezen. Maar ik heb geen keuze. Net zoals u vast zit in “the Matrix” en iedere ochtend weer keurig de rol als slaaf op u neemt voel ik het mijn verplichting om bij u de draadjes weer aan elkaar te knopen. Ik mag alleen niet langskomen. Staat meerdere keren geschreven maar er komt een moment dat ik er klaar mee ben. Dan schaf ik een mooi blauw busje aan met dikke velgen eronder boordevol met het fijnste gereedschap. Dan kom ik persoonlijk langs. Zaag u schedel pannetje open en knoop de draadjes weer aan elkaar. Nu heb ik met GOD afgesproken dat dat niet mag maar ik ben nu eenmaal een rebel en die luisteren niet altijd even goed snapt u?

  Wellicht dat u na het lezen van wat hier staat DIT BERICHT een plaatsje kunt geven. Iemand zal de boel een beetje in beweging moeten zetten. Want zoals ik eerder geschreven heb is met je pik blijven spelen wel leuk maar het brengt ons niet veel verder. Dode energie wordt dat in de wandelgangen genoemd. HIER staat hoe het echt moet. Veel oefenen en er komt een moment dat het lukt. Ik doe ook mijn best en ben er bijna. Staat HIER uitgelegd. Zo ziet u maar. Mag dan soms een beetje grof zijn maar ik bedoel het allemaal best wel goed. Zie mij maar een beetje als een huisvader die op zijn kindjes past. En gezien de situatie waarin we momenteel zitten lijkt me dat wel een mooie afsluiting van DIT BERICHT.

 4. Laat ik u verder nemen op mijn reis. Het is inmiddels een aardige wildwaterbaan aan het het worden en weinigen kunnen het nog volgen. Zelfs diegenen die het zelfde willen bereiken weten niet goed wat ze met mij aan moeten. Schreef ik overigens ook in deel 4 van de doos van Pandora maar dat terzijde. HIER staat een verhaal over CERN. Dat is een vrij hectisch verhaal maar HIER wordt er verder op ingegaan. In CERN staat een deeltjesversneller en wat men daar mee kan doen staat HIER weer uitgelegd. En wat mijn bedoelingen betreft…..Staat HIER iets over geschreven.
  CERN is overigens geen optie meer maar HIER hebben ze nog hun laatste hoop op gevestigd. Als dat voorbij is dan is het over en uit met de pret en gaan er grote dingen gebeuren.

  “A person who never made a mistake
  never tried anything new.”

  ~ Albert Einstein 5. (hahaha) We are in good humor here in Higher dimensions. Well, of course we are never in bad humor, because we are steeped in love and have no reason to ever feel anything but good, but there are days when we laugh even more than usual. This is one of them.

  Last night’s message from Creator seems to have roused the power of the sleeping giant. A cascade of powerful events followed. The Prema Swarupa group reinforced their unity and sent a combined blast of energy that nearly knocked our socks off (well, we don’t actually wear socks, but you know what I mean). Others around the globe took advantage of the eclipse today and joined forces to send their energies through to us. What a joy it is to feel the energy coming back in great waves of Love and Light! You are really getting the hang of this, aren’t you?

  First thing this morning (I am going to take advantage of Kathryn’s good will here), we received a message from Kathryn, standing in her room with her emotional hands on her hips, telling us we had better get on it, that we have dawdled long enough, and it’s time we got the RV under way. She commanded us to do our magic that we have bragged about and change some numbers in the banks, the way the cabal does, to remove their ill-gotten riches and return them to the pot so that all of you can have your contract rates, immediately. She also commanded that we do so by this weekend.

  Well, we were not only amused by her forceful demands; we were delighted. You see, we needed just such a demand in order to intervene in such a dramatic way. When someone who understands all the nuances of what needs to be done comes to the conclusion that there is no way through but for us to “do our magic,” we then are free to consult with One about the possibility of going further than we usually do to help humankind.

  The issues have become clear, if you have been following the developments on the ground. The cabal still has some fingers in the pot, and they are backing off too slowly to make it possible to release the funds without them interfering. They are trying to convince all those who are negotiating for your rates to eliminate the contract rates and give lower rates for various dire-sounding reasons, and meanwhile many of you are becoming more and more willing to challenge the dark structures. These streams of energy were heading for a clash, or many clashes, and it would have put those of you on the front lines in danger of finding yourselves in direct conflict with the Mafia-style revenge tactics for which the cabal is famous. The handwriting was on the wall, you might say.

  The White Hats – all of us, incarnated or in spirit, were struggling to find a way through this quagmire to give you your blessings, within the restrictions upon our ability (granted by One) to intervene. As you know, we are not permitted to meddle in the business of incarnated beings unless it concerns a nuclear threat, or unless the will of the people is so strong that we can be given a dispensation to come to your aid. Today was such a day. One has given the nod to allow us to help you further. We will be working on the computer systems as you suggested.

  Yes, we do have the technology to change the zeros, move the funds, and set things right, especially when it concerns the people who are trying so hard to block the funds from getting into the hands of the people who will use it to undermine their power by creating a community of loving and united souls. This is what they fear most: your independence, and your ability to take a stand against the practices they have gotten away with so long. You see, your deep-self diving has accomplished something wonderful. More and more of you are thinking independently, using your intuition and listening to your hearts. You are no longer easily deceived or distracted from the truth.

  The evidence for this is the growing movement to end fracking, rein in Big Pharma, stop the use of GMO crops, and refuse to accept lies and propaganda in your media reports. The worm has turned, as they say. The dark ones no longer have their way with you without your noticing, and the energy is building. Demonstrations are breaking out all over the globe to show those in power that you are “not going to take it anymore.” These are the winds of change that we can ride.

  Let me tell you what we will be able to do now. We pledge to you that we will stop the computer gymnastics in the financial systems which allowed IT people to move funds around the world, make enormous amounts of money disappear, and then use the court system and the government to shield them from any consequences. You remember, do you not, how the taxpayer funds were used to rescue the companies that were “too big to fail,” only to then be applied to providing huge bonuses to the same executives who had engineered the disaster in the first place? We can prevent the movement of funds for nefarious purposes. We will do so in the coming days to ensure that your funds will come safely into your hands and will not be “disappeared” into the gold-lined pockets of the 13 families.

  We can also assure you that the RV will be initiated this week. We will give fair warning to the benefactors involved that they will be supported fully to be able to provide the blessings they had so wanted to distribute fairly. They were thwarted in their efforts by the greed and manipulations of the “insiders” who took advantage of the opportunity to use their connections with one another to empty the pot before anyone else had a chance to enter the game. The funds will be recaptured and returned. No one who gained their blessings by dishonest means will be permitted to prevail. We thank you for that.

  You have been on the edge of your chairs, tempted one moment to scream “foul” and the next confused by the conflicting and confusing reports from the “gurus” who report on the progress of the currency revaluation. It was understandable because there were so many people touching the proverbial elephant from different sides that it was impossible to get a clear reading on the beast itself. This is changing now. Many of you have followed Tony TNT and others. The trustworthy ones will be given more information and will be allowed to pass it to you without threat of upsetting the ones who are holding back the funds. We will not allow any personal agenda to interfere with your blessings.

  The ones who have worked so hard to help make this possible will be appropriately rewarded by seeing their efforts succeed. You will have your blessings, and we will work with you to help you network, organize your efforts in the most effective way, and we will oversee the process to prevent the kinds of behind-the-scenes thievery that became commonplace in the last ten years.

  Understand, however, that we will not prevent you from investing badly, using the money unwisely or otherwise misusing your funds. You still have free will, and you will be responsible for your own decisions concerning how you manage your money. We will work only with the dishonest systems and people who have robbed you of your freedom and prevented the fair distribution of the funds. The rest will be up to you.

  You have many among you who are genuinely concerned about helping you get the biggest “bang for your buck.” Be careful who you entrust with your decisions – in other words, educate yourselves, even if you have never been interested in knowing anything about how to manage money. You can learn because it is important to the world that you plan carefully, build skillfully, and work together to create your new world just as you have envisioned it.

  And so, Beloved Ones, attend to your visions. Be clear that the future you project for yourselves does not contain any form of darkness, injustice or despair. Do not permit yourself to envision your money being stolen, or your projects falling into ruin, or your plans being thwarted. It is a new day. As you command it, so it shall be. Do not make your projects harder for those you work with by “throwing the wrench in the works,” being pessimistic, predicting failure, or creating worry and dread in those around you with the excuse that you are “being realistic.” No, no more. It is realistic now to expect success at every turn and to anticipate an open road ahead.

  We now will not only be here beside you, but we will be equal partners in the glorious building of the New Golden Age. You see, you have removed the barriers, jumped the timelines and created a brand new pathway through the old thoughtforms and illusory obstacles. You are on the way to truly claiming your own freedom, dear humankind. Do not falter now. March right on through the open doorway, and you will find us there holding the torch high to celebrate your arrival in the blazing Light of pure Love.

  We applaud your determination and your inner strength. You have used your time well, delving deeply to seek truth within yourselves and to help one another become strong and sure in your deep love and commitment to the Greater Good. Move as One and you will never fail.

  We love you with all our hearts, with tears of joy, and with the promise of fairness, justice and liberty in your lives and in your hearts.

  I am Lucifer, the messenger of Light, and I am deeply grateful to be the one to bring you this good news.

  Transcribed by KATHRYN E. MAY, October 23, 2014, 10 pm, New York LINK

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 6. Diegenen die de berichten op deze site een beetje volgen en niet helemaal op hun achterhoofd zijn gevallen gaan langzaam doorkrijgen dat ik maar een ding hoef te doen toch?


  Mijn boek uitlezen. Dat betekent niet dat de rest die het leest en het niet begrijp wel op zijn achterhoofd is gevallen maar die lopen een aantal pagina’s achter meer niet. Uiteindelijk komt alles gewoon bij elkaar, staat in deze blog uitgelegd. Ik spreek in veel van mijn blog’s over THE VEIL en onze GEVANGENSCHAP en laat ik nu op een bericht stuiten die het wetenschappelijk onderbouwd. Wat een toeval allemaal. Just kidding hoor! Hoort in mijn boek that’s it. HIER het artikel….


  Overigens, als u het plaatje goed bekijkt dan ziet u een “donut”. Nu snapt u waarschijnlijk ook waarom men een donut gekozen heeft als maatstaf voor “verkeerd voedsel”.

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 7. Nog steeds zal het niet makkelijk te volgen zijn maar daar komt langzaam VERANDERING IN.¸☮ PEACE ☮


  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 8. In de reactie van 27 november schrijf ik “Uiteindelijk komt alles gewoon bij elkaar”, en HIER staat een blog die geheel besteed is aan de definitie “tijd”

  Reclaiming our TIME

  People talk about positive timelines. But Time is not a line. We are expanding our linear mind into radial consciousness where all “timelines” exist simultaneously in the ocean of radial consciousness. All time “lines” are emanated from a spiraling central SOURCE. To know the central Source requires resolving all internal duality (dark/light) into one stream. LINK

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 9. In een reactie van 29 april die u HIER kunt vinden schrijf ik het volgende DIT IS DE STRIJD OM DE MENSELIJKE ZIEL. Niets meer en niets minder. Verdere uitleg staat in de blog in de Tweet hieronder en HIER staat het nodige en dan met name het belang van het bestrijden van dit “valse licht”.

  Heeft u enig idee hoeveel BELASTINGGELD er wereldwijd heen gaat naar dit SPEELGOED? Laat ik niet ingaan op de hoogte van HET BEDRAG maar DIT MANNETJE probeert het voor u uit te leggen net als ik een beetje….

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 10. Op dit moment is het voor de massa zo goed als niet uit te leggen waarom tijd gaat verdwijnen. Mocht u toch zo iets hebben hoe is dat in hemelsnaam mogelijk dan heb ik HIER het nodige verzameld. In de Tweet hieronder komt u op verdere uitleg. Kleine tip…Tijd is niets anders dan de perceptie van tijd en die gaat veranderen tot het moment komt dat tijd is verdwenen. Dit is echter zo lastig te begrijpen dat ik zal proberen om het vaker terug te laten komen in verschillende blog’s net als het plaatje in de reactie hierboven.Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: