WE ARE ALL ONE>>>EVERYONE WITH A HEARTBEAT ON THIS PLANET.

Goed de tijd is aangekomen om het volgende met u te delen. Het staat in schril contrast met het buitensporige geweld dat ik de laatste tijd gebruikt heb maar dat had maar een enkel doel en dat was de boel los wrikken en dat dit meer dan nodig was gaat u straks allemaal begrijpen. Het spreekt voor zich dat DIEGENEN die door mij op een niet al te zachte wijze zijn benaderd niet vrijuit gaan maar dat is niet mijn taak. De waarheid komt toch wel aan het licht en haat is het laatste wat we hierbij kunnen gebruiken. In de link waar ik u zo naar toe verwijs wordt dit besproken. Voor mij was het ook niet altijd even makkelijk. Uitleg van het hoe en waarom ik voor deze manier van werken heb gekozen gaat u nog krijgen.

10422311_568652763280646_1974559300352201106_n

Dit was het laatste bericht dat u van mij gaat krijgen. Ik ga mij vanaf nu bezig houden met het uitbreiden van mijn werkzaamheden met betrekking tot de “GRIDS” Dit wordt verder in het artikel besproken. Nogmaals ik snap dat het voor velen niet echt valt te volgen maar laat ik het erop houden dat dit verder wordt toegelicht is voor nu even niet relevant. Ik koester dus GEEN HAAT richting diegenen die ik op de korrel heb genomen. Ik zal straks een reactie onderaan dit bericht zetten van iemand die dit voor u uitlegt. Mensen die de dingen doen die in veel van mijn berichten naar voren komen hebben GEEN verbinding met het hart. Ze zijn dus eigenlijk min of meer gevoelloos en begrijpen zelf ook niet goed wat ze fout doen. Dat klinkt warrig en staat haaks op dat wat ik u probeer te vertellen maar het was enkel en alleen om u een beetje “wakker” te krijgen. Dit proces zal zich nu gaan versnellen en de waarheid over het hoe en waarom komt nu toch wel aan het licht. Deze waarheid  is zoals ik vaker heb geschreven alles behalve leuk maar helaas bittere noodzaak. HIER is de link naar het bericht en nu echt voor de allerlaatste keer TOY TOY TOY lieve mensen en jawel IT’S JUST A RIDE!!! ~Apollo Solaris

0dc3ed0d7cce3b594ca2a05954cc4591_500

“GOD IS; I AM; WE ARE”
“BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
Love & Light ~Apollo ♥

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

7 Comments

 1. Zoals aangegeven is dit het laatste bericht. Neemt niet weg dat ik bepaalde uitlatingen en of berichten nader zal specificeren zodat het voor steeds meer mensen duidelijk gaat worden wat er zich nu eigenlijk aan het afspelen is. Hierboven staat;

  Dat klinkt warrig en staat haaks op dat wat ik u probeer te vertellen maar het was enkel en alleen om u een beetje “wakker” te krijgen. Dit proces zal zich nu gaan versnellen en de waarheid over het hoe en waarom komt nu toch wel aan het licht.

  Alles draait dus om “wakker” krijgen. Dat is de enige reden waarom ik zoveel verbaal geweld gebruikt heb. Ik heb vaak geschreven het is 5 voor twaalf….

  Welnu het is twaalf uur. Doe ermee wat u wilt. Zoals ik vaker gekscherend heb aangegeven ik kom niet persoonlijk langs om de draadjes weer aan elkaar te knopen. Alhoewel……

  Enfin hier volgt een update met betrekking op datgene wat wij u proberen te vertellen. Er is geen reden tot paniek maar alles blijven negeren en vrolijk door huppelen van we zien het wel is helaas einde oefening.

  Misschien moet het wel zo zijn geen idee, maar ik heb dan in ieder geval echt alles eraan gedaan om de boel een beetje in beweging te krijgen. En diegenen die alles een beetje gevolgd hebben kunnen niet zeggen dat ik met mijn plassertje heb zitten spelen toch? New Human Consciousness LINK

 2. Een kleine toelichting. De brief is geschreven door GOD. GOD kent enkel liefde. Maar die taal wordt hier nog niet zo goed begrepen. Dus heeft GOD mij op pad gestuurd. Hij zij letterlijk. Regel het AUB want die sukkels kunnen het zelf niet. Ik kreeg een trap onder mijn HOL en daar ging Frankie…..door het konijnenhol POPPENKASTLAND binnen. Kunt u het nog volgen? Ik mag van GOD gepast geweld gebruiken. Hij zij regel het. Hij zij niet hoe. Grappig hè?

  LIEFDE in WAARHEID kent GEEN grenzen, geen kleur, geen geslacht, geen leeftijd enzovoorts, vanwege het feit dat het GEWOON IS, het is beschikbaar voor IEDEREEN tja En hoe lullig het ook is. Ik spreek toch echt de waarheid…..LINK

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 3. Zojuist heb ik een reactie geschreven en die kunt u HIER vinden. Daar gaan we in dit bericht nog eventjes op in zoomen. Hierboven staat in de reactie van 26 september; Dus heeft GOD mij op pad gestuurd. Hij zij letterlijk. Regel het AUB want die sukkels kunnen het zelf niet.

  Dat is niet helemaal juist want u bent geen sukkels maar de opmerking hoort nu eenmaal in mijn boek vandaar deze kleine toelichting. Goed ik ga met u verder en als u het bericht gelezen heeft (THE CABAL HOWEVER IS NOT GIVING UP SO EASILY!) wat vrij serieus is, dan leg ik u nu mijn reactie uit.

  Heel simpel, het is GAME OVER. Deze kennis die een aantal jaar geleden bij een HANDJE VOL individuen bekend was ligt nu gewoon op straat. Velen begrijpen de ernst ervan nog niet maar dat is slechts een kwestie van tijd. Vandaar dat ik er een klein beetje DE DRAAK mee steek snapt u?

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 4. In de reactie van 2 december staat `het is game over´ en dat wil ik hier nog een keer aanhalen. U zult letterlijk om uw oren geslingerd worden met heel veel NEGATIEF nieuws. Op deze site staat ook heel veel bizar en negatief nieuws maar regelmatig laat ik doorschemeren dat het uiteindelijk wel goed gaat komen en dat gaat het ook. Als het u lukt vergeet dan al het negatieve nieuws en maak een start met op u manier uit de matrix te stappen. Deze site staat vol met wat de matrix precies is dus eventjes zoeken. Het volgende ARTIKEL is voor diegenen die alles een beetje gevolgd hebben en het grotere plaatje inmiddels een beetje kunnen overzien.

  Het systeem draait inderdaad vrolijk door alsof er niets aan de hand is maar ik verzeker u dat dit tijdelijk is. Het zal abrupt tot stilstand komen en alles dat NIET mee wil werken zal uiteindelijk worden verwijderd voor eens en altijd. Deze individuen krijgen dan een nieuwe rammelaar en mogen elders nog even door gaan met herrie schoppen tot het moment komt dat ze ook daar verwijderd zullen gaan worden. staat in DEZE BLOG tot in de puntjes uitgelegd. Vergeet niet dat hoe meer licht er verankert zal worden des te zichtbaarder wordt het duister en des te harder zal het zijn doodstrijd voortzetten. Dus beste mensen geen stress!!!

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 5. DETECTIVE COMICS

  WHAT STARTING SHOCK AWAITS THE DYNAMIC DUO… AND YOU!!

  NO,BATMAN IT’S NOT TRUE…!

  IT CAN,T BE…

  YOU BETTER BELIEVE IT, ROBIN!

  Mission: No one shall be born into disempowerment, limitation or enslavement upon this planet …….EVER AGAIN.

  Back to HOMEPAGE☼

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

  P.s. U krijgt van mij nog het antwoord op “de puntjes op de i” LINK Het antwoord staat HIER in de reactie van 13 januari 2014 en de onderbouwing staat in de zelfde blog in de reactie van 9 november 2013.

  “This is just science where like attracts like and the more we focus on something, THE MORE IT GROWS IN ENERGY TERMS. Whenever a human being seeks to experience the purest aspect of their nature in a way that IS BENEFICIAL TO ALL, they are universally supported”

  LOVE IS ALWAYS THE ANSWER.•´¨*•.¸❤¸.•´¨¸.•★ ❤¨`*•.¸☮ en voor iedereen die het straks echt niet kan geloven. GEEN ANGST S.V.P.

  THE SEVEN POWERS OF THE HUMAN HEART.•´¨*•.¸❤¸.•´¨¸.•★ ❤¨`*•.¸☮

Trackbacks/Pingbacks

 1. ACTIVATING THE DIVINE FEMININE THROUGH THE TESLA COIL / MERKABA FIELD ….GREAT PYRAMID, VORTICES AND LEY LINES. | Apollo Solaris - […] You feel with your HEART if it would be benefitial for the whole, everyone with a heartbeat…HUMANITY…By sharing…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: