We moeten weer leren schaatsen | T.a.v. Fred Teeven

Beste Fred,

 

Onlangs moest ik denken aan het jaar 2008. Ik stond toen op een camping in Groenekan vlak aan het water. In de winter van dat jaar ging ik ieder ochtend een rondje schaatsen. Heerlijk in het zonnetje met de frisse wind. O sorry! Ik heb mijzelf nog niet voorgesteld. Maar HIER staan wel wat brieven met een inleiding die ook voor jou van toepassing is. Ik zal deze gericht aan jou erbij zetten. Is wel mooi voor de verzameling.

Maar wat schaatsen betreft. Is eigenlijk wel een mooie sport. Helaas  hoor ik steeds vaker berichten over mensen die met scheve schaatsen rijden. Je moet ze dan ook af en toe laten slijpen. Anders gaat het niet goed komen beste Fred. Voordat je er erg in hebt rijdt je de hele dag op scheve schaatsen. Dan wen je er aan en weet je niet meer wat het is om met een rechte rug te schaatsen.  Nu heb ik het idee dat er in Den Haag een fabriek staat waar ze speciale schaatsen maken die zo scheef zijn dat je er met geen mogelijkheid op recht kan blijven staan maar dat is maar een idee en ideeën zijn om over na te denken toch?  Ook weer niet te lang anders worden er geen spijkers met koppen geslagen en blijven we maar met HAMERTJE TIK spelen. Enfin genoeg over Den Haag even ter zake.

Volgens mij heb je naast schaatsen ook wat met justitie toch? Zou jij met Ivo contact op kunnen nemen en vragen of er al wat schot in alles zit? Of lukt het maar niet om uit de zandbak te komen? De brief aan Ivo staat HIER. Op zich begrijp ik het wel hoor.  Zie het zo, stel je kind zit in de zandbak met de eerder genoemde hamertje tik.  Geef je je kind van twee de grootste hamer die je maar kan vinden.

Thors_Hammer_6311656

 

 

Nu hoef ik jou toch niet uit te leggen dat dat niet gaat werken. Eigenlijk is het niet helemaal eerlijk wat ik doe. Ik speel een beetje vals. Net als jullie in Den Haag. Grappig hè?

Een ander mooi voorbeeld is deze. Iedereen heeft dit wel eens meegemaakt. Je kind van twee die nog niet kan fietsen is jarig en krijgt voor zijn derde verjaardag een veel te grote fiets. Je zegt niets maar ondertussen denk je wel wat moet ik ermee toch? Dit is eigenlijk een beetje het zelfde. Ik weet namelijk wel dat er een moment komt dat mijn kind wel op de fiets past en er zonder wieltjes mee kan fietsen.  Dat is eigenlijk een beetje wat ik aan het doen ben. Beetje de boel voorbereiden op het grote werk. Of diegenen die straks in de ring staan diezelfde zijn die nu een kans krijgen dat weet ik eerlijk gezegd niet. Kan zijn dat het kwartje niet gaat vallen. Maar meer dan mijn best doen kan ik ook helaas niet.  Ik hoor het wel beste Fred en heel veel suc6!  Mocht je nog een adres zoeken waar ze echt je SCHAATSEN goed kunnen slijpen laat het me weten. ~Frank Buijs

 

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world – NOW! I AM APOLLO SOLARIS

 APOLLOSOLARIS.COM

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

13 Comments

 1. HIER staat wel een aardig artikel. Idee om te gaan lezen? Of nog verder spelen. Mag hoor. Ik verplicht je tot niets. Lampje gaat toch wel uit. Grappig hè?

 2. Wat het groffe taalgebruik betreft. Staat HIER een uitleg. Goed hè? Overigens kom ik er net achter dat ik een fu***ng GENIUS ben. Staat HIER. Ook net als ik een GENIUS worden? Eerst beginnen met mediteren haha….

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo


 3. ✂ ~ ✌PEACE !! ✌☀.•´¨*•.¸❤¸.•´¨¸.•★ ❤¨`*•.¸

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 4. In DIT BERICHT eindig ik met een opmerking over een maaiveld. Nu hoef ik u het gezegde niet te gaan uitleggen maar er zit meer achter.


  Nu ga ik het u niet voorkauwen maar ik vervolg mijn verhaal dat u HIER kunt vinden en daar heb ik u een drietal vragen gesteld en deze komt er nu bij. Vraag uzelf af waarom het zo is dat bij diegenen die zich boven het maaiveld uitsteken de kop wordt afgehakt. Want dat heeft natuurlijk wel een reden anders gebeurde het niet toch?

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo


 5. “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 6. En weet u wat het lullige is beste eikels in Den Haag? Veel mensen weten het en pikken het nog ook. Vandaar mijn opmerking HIER….


  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo


Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: