Informatie die u ECHT KUNT GEBRUIKEN en die UW WELZIJN bevordert is voor u zo goed mogelijk VERBORGEN gehouden T.a.v. Jet Bussemaker

Beste Jet,

Tja ik ben bij jou aangekomen en onderwijs daar heb ik wel wat mee. Het is een aardig verhaal geworden en ik hoop dat je er wat mee kunt. Allereerst zal ik mijzelf kort introduceren. Mijn naam is Apollo en ik heb op aarde een tussenstop gemaakt om hier het een en ander op orde te komen brengen want het schip dreigt TE ZINKEN. Helaas is de bemanning niet in staat om het tij te doen keren vandaar dat er een beetje hulp is gekomen om jullie weer een beetje op de rit te krijgen. Een achtbaanrit is soms wel leuk maar als het te lang duurt dan worden we uiteindelijk alleen maar steeds MISSELIJKER en dat is niet goed. Wel weer voor de kas van de gezondheidszorg maar daar ben ik niet voor aan het lobbyen.

Het blijkt dat er in Den Haag mensen zijn die daar een tien met een griffel voor krijgen. Die kunnen we natuurlijk niet gebruiken. Nu heb ik ze wel aangeschreven en een kans gegeven om een start te gaan maken met  een begin te maken met “HET ROER OM” maar of de boodschap een beetje goed in daalt dat weet ik niet. (Deze brief komt overigens HIER tussen net als de overige dat even ter zijde).

Wat school betreft. Daar was ik niet z’on ster. Nu ben ik aardig aan het rijzen maar dat heeft te maken met DE CHIP die ze bij mij erin gezet hebben. Maar laat ik daar niet te veel over uitweiden. Soms lijkt het allemaal inderdaad niets meer dan EEN FILM. Ze zeggen niet voor niets het leven is een groot feest je moet zelf de slingers ophangen. Het wordt alleen lastig als je zelf de slingers niet meer mag uitzoeken. Er is nog maar een soort en die wordt voor je opgehangen. Mocht je af en toe spelling foutjes tegen komen dan kan dat wel kloppen. Ik weet nog steeds niet wanneer je iets met d of met dt schrijft. Nu kan ik het wel gaan leren maar het interesseert me niets en vaak blijft het dan niet hangen. Het blijkt als we dat doen wat we LEUK VINDEN dit het beste werkt. Helaas zijn veel mensen momenteel druk doende met overleven en hebben ze geen tijd meer om de dingen te doen waar we blij van worden. Dat is sneu want uiteindelijk zouden dergelijke extreme VERSCHILLEN er niet moeten zijn.  Daar gaan we dan ook aan werken!  Is voor nu even niet zo heel relevant.

Wat ik me nog kan herinneren is het volgende, Ik zat in de vierde klas van de Mavo en dat was het examenjaar. Tijdens het examen liep ik de zaal in en nam plaats achter mijn stoel. Het was er akelig stil. Echt een sfeer van even doorbijten en we hebben het gehad. Ik nam keurig plaats open mijn examen WISKUNDE en zie alle cijfertjes en symbolen op mij afkomen. Ik doe het boek dicht en lever het weer in en loop naar buiten net als op het plaatje onder aan dit bericht. Ik heb verder geen EXAMEN gedaan. Diep van binnen wist ik dat het eigenlijk zo goed als allemaal een WASSEN NEUS is wat ze ons op school allemaal proberen wijs te maken en dat het echt een grote POPPENKAST is ga ik je tot in de puntjes voor je uitleggen. Dan kun je net als je collega’s na gaan denken over hoe je het een en ander kan gaan veranderen want dat is net als met heel veel dingen momenteel wel heel erg hard nodig. Vandaar dan ook in de inleiding dat het schip dreigt te zinken snap je?

Nu is niet alles dat met het onderwijs te maken heeft slecht. Ik weet niet of je al wat meer van mij gelezen hebt maar ik heb niet zo heel veel met de kleur grijs. Meestal weten de mensen dan niet zo goed wat je bedoeld. Grijs is een kleur die gebruikt wordt als we compromissen moeten sluiten en die sla ik dit keer over. Ik snap dat het even wennen is maar het is echt my way or the high way. Nu weet ik een ding zeker en dat is dat zo goed als iedereen straks in mijn treintje op de may way zit en diegenen die toch nog graag verder spelen op de high way zullen dat helaas niet hier verder kunnen doen. Dat leg ik HIER uit. Dat is een vrij pittig verhaal en niet alles is even makkelijk te volgen maar dat merk je vanzelf als je een begin maakt met het lezen ervan.

Wat  de HIGH WAY betreft, die is niet zo heel leuk.  Hoe ik dat weet is moeilijk uit te leggen maar mocht je niet snel terug deinzen voor informatie die een beetje afwijkt van de gangbare dan staat HIER wel de nodige informatie. Voordat het zo ver is moet er nog wel het een en ander in werking gezet worden. KOMT GOED! Ben druk bezig met het een en ander in stelling te brengen waarna we het PROGRAMMA uit kunnen gaan rollen. Neemt niet weg dat er wel mensen nodig zijn die goed gaan nadenken over hoe het anders en beter kan. Maar uiteindelijk ligt de beslissing bij een niet al te grote groep met mensen. HIER leg ik uit hoe dat werkt. Als je er goed over na denkt is het eigenlijk gewoon een ordinaire STAATSGREEP. Toch is dit de enige weg en dat staat tevens in die zelfde brief uitgelegd. Nu niet schrikken want ik ben hier echt niet om oorlogje te spelen. Dat spelletje komt mij onderhand mijn NEUSGATEN wel uit.

Leg ik in EEN BLOG van mij uit maar die zal voor de meesten nog een beetje te veel van het goede zijn. Vandaar dat ik het rustig aan op bouw. Ik ga nog heel even met je verder over vroeger. Examen heb ik niet gedaan maar ik las wel boeken van onder andere  ERICH VON DäNIKEN. Ik vond het prachtig wat hij schreef. HIER staat wel een aardig verhaal. Wat mij altijd is bijgebleven is een verhaal over een groot stuk  rotsblok van ik dacht 50 bij 100 meter. Die diende als dak (Bescherming)  ERGENS VOOR. Alleen bleek deze rots uit een rotsformatie van kilometers verder op te komen. Ik wist toen als kind al dat het niet helemaal goed was wat men ons allemaal probeerde WIJS TE MAKEN en dat er veel meer is dat we om de een of andere reden niet mogen weten. Dat blijkt helaas wel aardig te kloppen. Natuurlijk had ik geen idee hoe erg het echt is en wat de reden achter alles precies is maar bij mij is gelukkig het kwartje gevallen. Dat is maar goed ook want nu kan ik het voor iedereen uit gaan leggen.

Wat misschien wel een aardige is om mee te beginnen is het volgende, De boodschap die ik heb en uit ga dragen is dat de mensheid de verbinding met de natuur weer moet gaan herstellen. Dat leg ik in diverse berichten dan ook haarfijn uit. Het huidige SCHOOLPROGRAMMA zal compleet gewijzigd worden maar nu loop ik even vooruit op alles. HIER staat een film. Zou je deze alvast als verplichte kost kunnen voorleggen aan alle scholen? Het lijkt mij een goeie start dat de jeugd dit gaat begrijpen. Zij hebben immers de toekomst en als we zo doorgaan dan zijn het straks allemaal kleine ROBOTJES Is ook een beetje het programma dat men met de mensheid voor heeft. Dit heet de TRANSHUMANIST AGENDA Dat is geen fijn programma. HIER staat een goed boek dat er tot in detail op in gaat en als je op de link “robotjes” klikt dan legt David Icke het op een begrijpelijke manier uit. Onderaan dat bericht staat een reactie met een korte film. Ook daarin wordt voor de waanzin van dit alles gewaarschuwd. Maar ik wijk een beetje af van waar ik met je naar toe wil. Ik gaf eerder in dit bericht aan je uit te gaan leggen dat het ONDERWIJSPROGRAMMA niet klopt. Laat ik dat verder voor je uit gaan leggen want dat is een beetje jouw tak van sport.

Nu is het wel zo om dit een beetje goed duidelijk te kunnen maken dat het handig is dat je een beetje begrijpt wat er zich hier op deze prachtige blauwe bol allemaal aan het afspelen is. Vandaar dat ik soms een beetje af wijk, van HET PAD af ga om deze extra informatie duidelijk te kunnen maken. Er is dus een programma en diegenen die dat programma willen uitvoeren willen alles controleren. Dat is op zich wel te begrijpen want als er een specifiek iets is waar je geen controle over hebt en wat relevant is om je doel te bereiken dat thuis hoort in het grote programma dan sla je de plank natuurlijk mis. Vandaar dat men het hele onderwijs graag in de portefeuille heeft. Dat ze onderwijs graag in de portefeuille hebben is dus op zich niet zo heel erg vreemd, want wie hebben er de toekomst? Juist de KINDEREN. Als je die toekomst nu zo vroeg mogelijk van ze AFPAKT dan heb je later als ze groot worden niet zo heel erg veel last meer van ze en laat dat nu goed uitkomen. Kinderen die opgroeien en alles doen wat men van ze verwacht. Een andere naam is  dus “ROBOTJES“.

Daarom is de film die ik je eerder adviseer en vraag om uit te gaan rollen op onze scholen zo belangrijk. Daarin wordt uitleg gegeven hoe belangrijk het is om de verbinding met de natuur weer te gaan herstellen. Ikzelf heb daar een blog over geschreven en die staat HIER Helaas  weten de meeste mensen niet wat aarden is en dat is jammer.  Het zou de kosten voor de gezondheidszorg drastisch kunnen verminderen. Soms heb ik het idee dat men dat eigenlijk helemaal niet wil. Dat is amper te bevatten maar als je DIT VERHAAL helemaal gaat lezen dan zit er toch wel een kern van waarheid in. Zou dat komen omdat alles om geld draait? Enfin mooi iets om over na te gaan denken.

Wat je nu nog mist zijn de bewijzen dat het onderwijs onderdeel uitmaakt van de PORTEFEUILLE van de “eliten” De naam zegt het eigenlijk al een beetje. Het is een groep met paardenkoppen  die zichzelf beter acht dan de rest. Dat heeft denk ik te maken met geld. Geld trekt macht naar je toe en uiteindelijk stijgt deze macht je naar je kop. Beetje het verhaal dat ik HIER geschreven heb. Daar staat het TOPPUNT van deze waanzin en het draagt nog een kroon op haar schedel ook. (Bij hier naar beneden scrollen naar de reactie van 14 april).

Nu ligt het allemaal nog een tikkeltje ingewikkelder maar volgens mij is dit al aardig wat informatie zo net voor het begin van een potje voetbal. Dat gaat trouwens ook nergens meer over. Heeft niets meer met het oorspronkelijke voetbal te maken. Leg ik HIER een beetje uit.  Het is op zich wel een aardige klus die ik om me genomen heb. Beetje een roepende in de woestijn.  Heel veel water geven en als je geduld hebt dan gaan er zelfs in een woestijn plantjes groeien.

Nu staat er inmiddels wel een aardig verhaal maar de bewijzen dat het ONDERWIJSPROGRAMMA deel uit maakt van de portefeuille van deze mensen heb ik je nog niet gegeven. Ik wilde daar eventjes mee wachten. Laat eerst dit rustig op je inwerken en dan zal ik als reactie onderaan dit bericht verder ingaan op de bewijzen. Al denk ik wel dat je inmiddels wel een klein beetje snapt hoe het een en ander werkt toch? Of is de stap naar de speeltuin net nog een maatje te groot en geef je de voorkeur aan de zandbak? Nu niet boos worden! Ik probeer je alleen maar een beetje in BEWEGING te krijgen.  Soms wil een extra prikkel wel helpen. Doen we met onze kinderen uiteindelijk ook. Als ze zoet zijn krijgen ze lekkers en als ze stout zijn de roe. Zo zie je maar beste Jet, uiteindelijk is het allemaal niets meer dan een sprookje. Of SPROOKJES echt bestaan laat ik over aan jouw fantasie.  Hier wilde ik het voor nu eventjes bij laten. Mocht je graag naar het voetbal kijken dan wens ik je veel plezier. Het weer werkt in ieder geval mee. Kunnen we lekker in de tuin gaan zitten met een biertje in de aanslag en de BARBECUE aan.  Worstje of een garnaaltje van de kilo knaller FABRIEK erop en we brullen het uit van plezier. Enfin laat ik nu maar ophouden anders slaan ze me straks nog aan het kruis…..Just kidding! ~Frank Buijs

532085_10151256688498908_1561936256_n

 

 

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world – NOW! I AM APOLLO SOLARIS

 APOLLOSOLARIS.COM

 

 

 

 

 

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

11 Comments

 1. ZO IS DAT!!


 2. Ye sold your souls to the DEVIL. He just resigned. I guess You have a fucking problem.

 3. Informatie die u ECHT KUNT GEBRUIKEN en die UW WELZIJN bevordert is voor u zo goed mogelijk VERBORGEN gehouden.

  Kamervragen die worden verstuurd over Demmink aan alle ministers van Buitenlandse zaken in Europa. Zendtijd op mainstream media TV kanalen zowel in Turkijke als in Rusland waar tientallen miljoenen mensen inmiddels meer weten over de Demmink Affaire dan de mensen in Nederland zelf.

  Dit stukje tekst komt uit het artikel dat staat in de Tweet. Heel kort waarom mensen in dit land zo massaal te bedonderen zijn. Energie: Grids en lijnen (Pagina 24) LINK

  HIER een boek over deze “Grids en Leylines. HIER een blog waar ik het nodige verzameld heb dat hier betrekking op heeft. Als u dit gaat begrijpen dan zult u het met mij eens zijn dat het verankeren van “LICHT” de enige manier is om de boel een beetje in beweging/ los te krijgen. Dat is heel in het kort wat ik en heel veel anderen momenteel doen. Soms zo grof dat het eigenlijk alleen maar weerstand oproept en dus in eerste instantie een averechts effect zal hebben maar dat heeft een reden. HIER leg ik dat een beetje voor u uit. TOY TOY TOY! ~Apollo

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 4. GLOBAL CURRENCY RESET

  The global currency reset is now 100% confirmed, activated and performing.

  Bank of China monies have been received into master paymaster accounts globally.

  The United States Treasury was sequestered to solve government shut down threat this past week. LINK

  Barak Obama is a common citizen again, no longer President of the United States. The Asian Elders are mercifully allowing him to play out his hand and perform his last and final tasks. LINK

  Posted by Tito on December 15, 2014 at 2:37pm

  (Benjamin Fulford) The 500 PAGE REPORT of Bush era torture issued by the US Senate marks a major turning point in US power. While much of what is in the report is old news to most aware humans, the fact that it was issued by the US Senate Intelligence Committee and the fact that it was widely reported on in the corporate propaganda media is very important. For one thing it shows that Nazi faction of the cabal no longer controls the corporate media. It confirms information given to me earlier that the Cohen faction of the cabal had broken ranks with the Bush faction.

  Even more important is that, according to establishment rules, once an incident is “in the news” then action must be taken. Since the United States is a signatory to the Geneva Conventions, it means their government is bound by law to prosecute war criminals. This means, just as we predicted last week, that George Bush Jr. and the entire Nazi (Neo-con) FACTION of the cabal, are headed for jail and possibly even the death penalty.

  The release of this report comes as the British Crown Prince William was in Washington to “attend a World Bank conference.” Japanese government sources say that while in Washington, William SIGNED TREATIES

  that confirmed a change of ownership of the corporate government of the United States. However, MI5 sources could only confirm that William did sign some documents. The timing of the release of the torture report may have been linked to that.

  Also, remember how Bush Jr. and Tony Blair each went for private audiences with pope malevolent (Benedict XVI) after they left office? They were showing the world they had a powerful protector and were beyond prosecution. Well, the new Pope Francis and the P2 have taken away their immunity and that is why WAR CRIMES trials are now possible.

  The UN, UK government officials, the Chinese and many others are clamoring for this right now.

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2870289/Clegg-backs-demands-judicial-probe-UK-torture-Blair-Government-accused-secret-policy-complicity.html

  Some of the top Bush clients around the world are now, understandably, running scared because their big patron is losing. One of these is the Dalai Lama, a hypocritical Nazi murderer who was refused an audience with the pope last week. This means he has no protection. Another one is the Sultan of Brunei who, according to CIA agents in South East Asia, has always been one of the key money launderers for the Bush world wide narcotics business. A third is the Agha Khan, a descendant of the Prophet Mohamed who runs a lot of the Al Qaeda type of stuff for the Bush faction, according to MI5 sources.

  The Agha Khan, the Dalai Lama and the Sultan of Brunei were all members of a secretive committee that controlled global collateral account funds that were meant to be used for the benefit of the people of the planet but were instead mostly embezzled.

  Meanwhile, the mysterious Philadelphia based source who predicted such things as the attack on Malaysian airlines, is now saying the Bushes and their cabalists have stolen US dollar funds belonging to the Russian and Venezuelan governments. This comes after their recent theft of the Japanese government pension fund.

  For that reason, the people who run the UK pound and Euro systems have been by-passing the US controlled SWIFT system and are routing their transactions through Hong Kong, according to Chinese sources. In public this can be confirmed by a statement issued last week by IMF director Christine Lagarde:

  “The IMF’s membership has been calling on and was expecting the United States to approve the IMF’s 2010 Quota and Governance Reforms by year-end. Adoption of the reforms remains critical to strengthen the Fund’s credibility, legitimacy, and effectiveness, and to ensure it has sufficient permanent resources to meet its members’needs. I have now been informed by the U.S. Administration that the reforms are not included in the budget legislation currently before the U.S. Congress. I have expressed my disappointment to the U.S authorities and hope that they continue to work toward speedy ratification. As requested by our membership, we will now proceed to discuss alternative options for advancing quota and governance reforms and ensuring that the Fund has adequate resources, starting with an Executive Board meeting in January 2015.”

  http://www.imf.org/external/np/sec/pr/2014/pr14568.htm

  Translation: the Europeans are going to dump the Americans and join the BRICS alliance starting in January.

  There has also been an ongoing tectonic plate shift in the Middle East. The Pentagon has now joined with the Russians, the Turks, the Iranians to work with Syria against the Salafist forces in Syria, according to the Mossad linked Debka newsletter.

  http://www.debka.com/article/24296/Is-Obama-ready-for-an-about-face-to-recognize-Assad-Will-Syria-provide-the-strike-force-against-ISIS-

  This is very bad news for Saudi Arabia and other top benefactors of the Bush controlled petro-dollar system.

  The plunge in oil prices, with the market now talking $40 a barrel, is another sign the petrodollar system is in trouble. A price this low has already almost certainly bankrupted some major financial companies. Another indication that something is going down is the fact that the Baltic Dry Index is down to its lowest level since immediately after the Lehman Brothers shock. Well, remember all those dead JP Morgan bankers, most of them involved in IT and computer based algorithmic trading? There is growing talk that JP Morgan is going to be the next Lehman Brothers.

  Certainly people at the Federal Reserve Board and the US Treasury Department are expecting something nasty to happen. The Office of the Comptroller of the Currency is seeking “survival kits for its employees.” These include emergency food supplies, blankets, water purifiers etc.

  http://www.debka.com/article/24296/Is-Obama-ready-for-an-about-face-to-recognize-Assad-Will-Syria-provide-the-strike-force-against-ISIS-

  This is not the sort of stuff used in run of the mill financial crises. The other sign is the fact the Chicago Branch of the Federal Reserve Board has bricked up its windows. Clearly they are expecting trouble. Since they have talked openly in the past about confiscating people’s bank accounts, it may be they are getting ready for the riots that would certainly follow such a move. See minute 15 of this video for a picture of the bricked up windows:

  https://www.youtube.com/watch?
  feature=player_detailpage&v=BhAV09awjsE

  Also, if there are any readers of this newsletter in Los Angeles, we would like to ask them if they have any information on the fire shown in these pictures. It seems to have been the result of some sort of military attack and could be a sign that civil war is imminent in the US.

  http://beforeitsnews.com/blogging-citizen-journalism/2014/12/downtown-los-angeles-massive-fire-200-firefighters-2-major-freeways-closed-2456924.html

  Meanwhile, in Japan the ruling Liberal Democratic Party won a massive majority at the lower house election held on December 14th. However, Japanese right wingers say that result was not going to be enough to keep slave Prime Minister Shinzo Abe in power. Some sort of leadership convention is expected after Abe steps down “for reasons of ill health,” they say. We shall see.

  Visit stage3alpha at: http://s3alpha.net/?xg_source=msg_mes_network

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 5. 42 Government ADMITTED False Flag Attacks Posted: 27 Feb 2015 07:29 PM PST

  The primary reason for a government to carry out a FALSE FLAG attack is to create a Hegelian Dialectic or Problem -> Reaction -> Solution. This is a deception or ruse to control the minds of the governed people. READ MORE

  Ik kan u wel verklappen wat de Solution is hoor. De oplossing is dat u uw bek gaat houden. Dus kort samengevat hebben “False Flags” als voornaamste reden wetten af te dwingen die ze zelf in de hand werken zodat u die het er niet mee eens is zijn smoel gaat houden. U moet u mond dus open gaan doen en niet meer accepteren dat u 24 uur per dag in uw reet genaaid wordt tenzij u dit lekker vindt dan zeg ik niets meer. Ga dan vooral door met uw FUCKING ONZIN

 6. Deze blog gaat over ons onderwijssysteem en zoals u lezen kunt ben ik er geen fan van. In de brief die ik geschreven heb in juni 2014 gaf ik al voorzichtig aan dat ik nog met de nodige bewijzen zou komen en laat ik nu hiermee verder gaan. U merkt ik doe niet alles tegelijk. Moet wel te eten zijn allemaal of zoals ik eerder geschreven heb “In hapklare brokken”…

  HIER staat een uitspraak en daarin zegt B.F. Skinner het volgende; Geef me een kind en maak ervan wat u wilt.

  Vandaar dat ik zo boos was in DEZE REACTIE. De hersenen van een mens functioneren met name de eerste 6 jaar als een spons. Alles wordt met een verbazende snelheid opgeslagen en na zes jaar gaat deze opname fors achteruit. Vandaar de uitspraak en daarom willen ze kinderen zo vroeg mogelijk naar school hebben. Hoe eerder des te beter ze dat doen wat ze geleerd hebben want het zit er letterlijk ingegraveerd net als een oude langspeelplaat. Staat HIER verder uitgelegd. De technische onderbouwing hoe een en ander werkt krijgt u nog van mij….alles op zijn tijd. P.s. Het kan zijn dat u het volgende denkt. Wees blij dat onze kinderen naar school kunnen. Er zijn landen waar er totaal geen onderwijs is…..Dat is nu precies wat ik bedoel met de eerste 6 jaar.

 7. Deze blog heeft als titel Informatie die u ECHT KUNT GEBRUIKEN en die UW WELZIJN bevordert is voor u zo goed mogelijk VERBORGEN gehouden.

  Mensen die deze blog een beetje volgen beginnen langzaam tot de ontdekking te komen dat dit helaas klopt als een bus. Een hele mooie is de informatie in het volgende bericht.

  Ik kan u verklappen dat deze man NIET zal sterven aan straling. Dat komt hierdoor; Matsumura, who is 55 years old, knows that the radiation is harmful, but he “refuses to worry about it”

  Daar staat het antwoord en ik zal het wetenschappelijk onderbouwen….Alles op zijn tijd.

  P.s De technische uitleg met betrekking tot de vorige reactie kunt u HIER vinden. Verdere uitleg volgt…Uitleg met betrekking tot het verhaal “straling” kunt u HIER vinden.

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

Trackbacks/Pingbacks

 1. Goed bezig main stream Puppets…..T.a.v. de fabeltjeskrant - Apollo Solaris | Apollo Solaris - […] om zeep wordt geholpen wordt gerund door een kleien groep SOCIOPATEN die tot alles is staat zijn. HIER staat…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: