Ik had onlangs een gesprek met een goede vriend van me in de kroeg.

Net als een paar maanden geleden. Toen ging het er over of je jezelf zichtbaar moet maken op social media wel zo slim is. Het artikel vind je HIER; Nu vraagt hij zich af waar ik in hemelsnaam mee bezig ben. Het gesprek heb ik als volgt samengevat;

Je schrijft nu al 2 maanden over van alles wat je bezig houdt, maar je werk, daar waar je je brood mee verdiend laat je liggen. Waarom ? Wat wil je hiermee in hemelsnaam bereiken? Je hebt de verantwoording voor je kinderen. Je kunt niet zomaar “eruit”stappen. Lekker makkelijk.  Je ziet het even niet meer zitten en denkt tabee. Zoek het allemaal verder maar uit. En je kinderen dan? Je huis, familie en je vrienden.  Dat kun je ze toch niet aan doen? Ik vind dit erg egoïstisch en ondoordacht.  Als iedereen zo makkelijk de handdoek in de ring zou gooien dan… Ik onderbrak hem en zei;  Dat is precies de oplossing “Als iedereen de handdoek in de ring zou gooien”. Frank, je bent langzaam toch een beetje aan het doordraaien.  Kom op joh verman jezelf en terug naar de orde van de dag! Niemand maar dan ook niemand snapt je nog of wil je nog snappen. Je had een leuke vriendin en die vertrekt. Je kinderen snappen je ook niet meer en ik eerlijk gezegd ook niet. Straks heb je helemaal niemand meer die je nog kan volgen. Wat ga je dan doen? Ik nam een slokje van mijn biertje en dacht na over wat ik hem ging zeggen. Weetje beste Henk. In principe is het niet zo heel ingewikkeld. Het klopt dat ik veel geschreven heb over van alles wat mij zo wereldwijd allemaal bezig houdt en ik snap dat dit zo complex en groots is dat ik als burger in dit piep kleine landje hier geen enkele invloed op uit kan oefenen. Dat snap ik. Ik begrijp alle consequenties van mijn handelen als geen ander. Op zich niet zo heel  ingewikkeld. Maar wat als ik geen keuze heb?

Geen keuze? Lul niet,  ieder mens heeft een keuze. Gewoon een kwestie van kiezen. Links of rechts. Boven of beneden. Onder of boven. Ik begrijp werkelijk geen snars van wat je zegt. Als je vindt dat je geen keuze hebt ga dan met iemand praten wellicht dat hij of zij je verder kan helpen. Ik kijk hem aan en zeg dan het volgende; Stel je wordt wakker en weet van de ene op de andere dag “alles”. Stel….. Wat zou jij dan doen?  Hij kijkt mij vol ongeloof  aan en zegt; Niemand weet alles Frank. Dus lul niet en ga praten. En daar komt bij dat iedereen zijn eigen werkelijkheid heeft, dus wie zegt dat die van jou klopt? En wat is kloppen. Wat is jouw referentiekader?  Ja zeg ik, ik snap je maar stel je eens de volgende gedachte voor. Enkel jezelf voorstellen meer niet. Je staat op en alles wat je tot dat moment hebt geweten, hebt geleerd, alles wat jouw hersenen konden bevatten konden verwerken.  Maar dan ook echt alles. Noem het “jouw waarheid”  jouw perceptie van het leven dat je tot dat moment hebt gehad, blijkt een grote leugen te zijn. Blijkt niet meer te passen in dat wat je vanaf dat moment weet of beter gezegd voelt, maar eigenlijk diep van binnen altijd geweten hebt. Stel jezelf voor dat is wat mij is overkomen, wat zou jij dan doen?

Even is het stil. Geen idee….Ik zou het niet weten. Maar om heel eerlijk te zijn snap ik nog steeds niet goed wat je hiermee precies bedoelt. Je bent een ander mens geworden? Is dat wat je bedoelt? Uhh..ongeveer geef ik aan. Ik ben de zelfde Frank als voorheen. Uiterlijk de zelfde maar vanbinnen is er het nodige gebeurt. En wel zo iets fundamenteels dat mijn hele leven helemaal op zijn kop staat. Wat ik nu ga proberen te doen is je op een zo begrijpelijk en duidelijk mogelijk manier uitleggen wat er met mij gebeurt is. Zonder zweverig te worden of ander poespas. Gewoon in heldere taal die voor eigenlijk zo goed als iedereen wel valt te begrijpen.

Ik begin mijn verhaal; kun je,  je dat artikel nog herinneren dat ik in december aan je heb laten zien? Dat artikel uit 2008 over de terugkeer van de gehele mens? Je bedoelt dat verhaal “STOP MET DENKEN! ” ja precies dat artikel. Daarin staat toch; Het is tijd voor de terugkeer van de hele mens. Met naast het hoofd (IQ), ook nog de rest van het lichaam ( EQ) en een ziel ( SQ). O ja dat artikel. Dat is wel een goed artikel ja…

Ja klopt. Ik vond dat destijds ook en heb het altijd bewaard. Onlangs heb ik het met een klein verhaal over mijzelf op de mijn site gezet.  Ja maar wat heeft dit artikel met jouw verhaal te maken? Heel veel ….Lees eens goed wat er staat. Terugkeer van wat?  De hele mens staat er.  Maar je zit toch hier? We drinken samen een biertje. Je maakt het wel erg ingewikkeld allemaal. Haha valt wel mee hoor. Wat daar staat,  is wat er in principe met mij gebeurt is.  De ziel heeft weer contact met de rest van mijn lichaam gemaakt. En wat er nu gebeurt is eigenlijk niet zo heel ingewikkeld. De ziel communiceert vanuit de bron en dat is je eigen hart. … Jaja stemmetjes bedoel je! Daar hebben ze pilletjes voor Frank.  Ik wist dat je dat ging zeggen…. Nee geen stemmetjes. Stemmetjes zitten in je hoofd en die kunnen met elkaar communiceren. Dat heeft denk ik ieder mens wel. Nee ik bedoel eigenlijk  iets heel anders. Wat nou als er een ziel is. En die ziel die in ieder mens aanwezig is maar eigenlijk niet in staat was om met de rest van jouw lichaam te communiceren  gaat weer heel langzaam contact met het lichaam waarin het zit proberen te maken. Denk even niet aan wat jij weet maar verplaats je in die gedachte. Stel dat gebeurt en die ziel weet “alles”. Die komt immers uit de bron, noem dit het begin daar waarin alles is ontstaan. Kijk wat wij weten zit in ons hoofd.  Daar halen we de informatie uit die we gedurende ons leven tot ons nemen. Dat vormt onze denkwereld en geeft min of meer aan hoe intelligent iemand is. Maar stel je krijgt naast deze  informatie ook nog informatie door van je ziel. Terug naar het stukje waarin ik aangeef van de een op de andere dag “alles”te weten. Eigenlijk is dat wat er is gebeurt.

Oké, stel ik snap het en verplaats me in jouw verhaal. Stel….dan snap ik nog niet goed waarom je niet weer gewoon je oude leventje weer op kunt pakken. Dat is dan, als je “alles” toch zo goed weet juist alleen maar veel makkelijker geworden ? Goed punt Henk ! Alleen met “alles” bedoel ik ook echt “alles”. Je doorziet alles. Ik probeer het hier zo goed mogelijk te omschrijven;  Mijn ziel communiceert met mijn verstand of noem het denken. Vandaar dat ik ook roep ik weet alles. Frank weet niet alles maar mijn ziel weet alles. Die gaat immers al een tijdje mee…..

Deze informatie zit in ieder van ons alleen weet ik nu dat wij niet meer in staat zijn om met onze ziel te communiceren. Vraag me niet waarom ik heb geen idee. Ik weet alleen dat wat ik voel en dat wat ik doorkrijg niet uit stemmetjes komt maar rechtstreeks uit mijn ziel. De ziel weet wat goed is voor het lichaam waarin het verblijft. Niet jouw verstand…. Mijn beeld van de wereld wordt nu gevormd niet door wat ik lees en hoor en alles wat dan ook weer door anderen weerlegt wordt maar alles wat ik weet komt uit mijzelf. Uit mijn lichaam. Dat is knap lastig geloof me maar. Het klopt dat ik nu veel informatie binnen krijg dat weer gemaakt wordt door mensen met ieder zijn of haar eigen belangen om dit dan weer op een bepaalde manier te interpreteren afhankelijk van zijn of haar,wellicht geldelijke belangen. Ik weet precies wat daarvan klopt. Niet omdat ik dat geloof of wil geloven maar omdat heel simpel,  ik het gewoon weet. Niet “ik” maar je ziel weet alles. Het antwoord op alles is weer kunnen communiceren met onze ziel. Ik geloof dat er veel mensen verward zijn, stemmetjes horen en ga zo maar door. Ik snap dat wat ik nu aan je vertel heel makkelijk 1 op 1 hiermee in verband kan worden gebracht. Snap ik….

Maar weet je, als je “alles” doorziet en het snapt dan zie je in wat voor wereld wij eigenlijk leven en dus indirect ook diegenen om wie je het meeste geeft in dit leven. Ik begrijp dat mensen die niet kunnen communiceren met hun ziel best de zelfde gedachten kunnen hebben. Alleen en dat is wat ik voorheen eigenlijk ook deed. Relativeren en handelen op basis van ratio of met andere woorden, je verstand. Je sluit dan je gevoel heel simpel af van de rest van je lichaam. Dat is wat wij mensen momenteel dus doen.

Dat idee dat je dat weet maakt het juist zo moeilijk om de draad weer gewoon op te pakken.  Het maakt je letterlijk ziek en dat is precies wat er gebeurt als ik de hoofdlijnen van de “oude wereld” waarin we momenteel leven weer oppak. En ziek worden is volgens mij precies datgene dat niemand wil worden toch ?

Oké ik snap je wel een beetje…..je worstelt met je gevoelens! Uhh…..zo zou je het ook kunnen omschrijven. Alleen zijn die gevoelens zo sterk dat zij eigenlijk bepalen wat ik doe. Frank dat klinkt eng….wat nu als deze gevoelens of noem het je ziel slechte gedachten hebben of krijgen? wat dan?

Kijk dat is het mooie van de ziel. Je ziel communiceert vanuit je hart. Je hart kent alleen liefde. Dus als je weet hoe je met je ziel moet communiceren dan draag je eigenlijk alleen nog maar liefde uit. Dan zouden we geen conflicten hebben. Ik heb hier een kort stukje over geschreven;

“Het klopt dat liefde de oplossing biedt tot alle conflicten. Maar wat als niet iedereen de taal van de liefde spreekt ? Beseffen biedt de oplossing tot het begrijpen wat de definitie van liefde is. Maar wat als niet iedereen het kan beseffen?  Voelen is beseffen wat liefde is. Zij die het niet kunnen beseffen  kunnen het wel voelen. Omdat niet iedereen het al beseft of de zelfde taal spreekt maar wel kan voelen is er in principe geen conflict. Conflicten bestaan omdat niet iedereen het al kan of ook echt wil beseffen wat voelen eigenlijk is”

Je hebt me aan het denken gezet met je zielenverhaal. Maar je snapt dat ik er eigenlijk niet zo veel mee kan? En waarom veroordeel je anderen dan? Of anders gezegd je bekritiseerd soms mensen. Ik zie soms berichten voorbij komen die bepaalde groepen mensen aangaan. Als je vanuit, wat je zelf zegt liefde handelt. Waarom doe je dit dan?

Dat jij en velen met jou hier niets mee kunnen is voor mij meer dan begrijpelijk. Iemand die nog ” niet wakker” is en zegt het te snappen is of labiel of makkelijk te beïnvloeden. Dat is lekker makkelijk. Hoe in hemelsnaam moet ik dit dan serieus nemen?……… Heel simpel. Zoals het bij mij gegaan is zal het met iedereen gaan. Je voelt dus dat er “iets” veranderd. Je zult gaan merken dat er wezenlijk dingen in je lichaam gaan veranderen. Dat is het moment waarop je anders naar de wereld zult gaan kijken. Dat is dus niet iets wat tastbaar is zoals wij het begrip tastbaar kennen, maar het komt dus heel simpel voort uit je eigen lichaam. Misschien is een vergelijking die meer tot onze verbeelding spreekt die van “vlinders in je buik”  Die kent eigenlijk bijna iedereen wel….

Ik weet nu dat mensen die anderen pijn doen of die anderen bestelen of zeg maar de dingen ten koste van anderen doen en dit om er zelf beter van te worden  in principe niet slecht zijn. Heel in het begin in mijn EERSTE BRIEF  gaf ik dat eigenlijk ook al aan; Wat ik wel geloof is dat wij mensen prachtige wezens zijn die kunnen veranderen als wij dat willen. Nu weet ik dat zij eigenlijk helemaal geen of slechts weinig verbinding met hun hart hebben, of noem het met hun ziel. En dit heeft weer te maken met de ouderdom van de ziel die in jouw lichaam zit, maar…..ik had je beloofd begrijpelijke taal. Kort samengevat wil ik anderen, noem het mensen die dit nog niet hebben of voelen helpen. En dat is knap lastig want niet iedereen of eigenlijk heel weinig mensen zitten hier op te wachten. Sterker, als je niet wakker bent, dan is de kans groot dat je dit als complete wartaal beschouwt.

Dat bedoel ik!   Dus waarom dan al die moeite! Je doet dus eigenlijk en dat probeer ik je dus te zeggen jezelf en de mensen die om je geven veel verdriet.  Ik snap je verhaal van ziek worden. Maar wat schiet je ermee op om te zenden als er geen of weinig ontvangers zijn? Dan is het toch alsof je tegen een muur praat?  In zekere zin kloppen jouw bevindingen. Alleen weet ik nu dat onze ziel met een ieder van ons weer contact zal gaan maken. Dit proces is onomkeerbaar.  Ik neem mensen helemaal  niets kwalijk, sterker nog ik begrijp de reactie van mensen volkomen. Blijft het een feit dat het knap lastig is het proces dat ik doormaak in onze huidige wereld een plaats te kunnen geven. Vandaar ook soms de woede en frustratie en de opmerking van de wereld is knettergek…..Maar de basis ligt nog steeds bij mijn ALLEREERSTE BRIEF. In principe is de reden waarom ik dit doe niet wezenlijk veranderd.  Omdat het proces zoals ik al aangaf onomkeerbaar is zal een ieder die dit leest en er niet klaar voor is  het toch ergens in zijn eigen “achterkamertje” opslaan. Het is dan slechts een kwestie van tijd totdat het zijn waarde zal gaan bewijzen en zo ben ik terug bij jouw vraag waarom als er geen of zo weinig ontvangers zijn….

Ik snap je nu in ieder geval wat beter, maar toch blijft het allemaal erg lastig om dit alles in  mijn belevingswereld een plaats te kunnen geven. Haha ach dit is nog maar het begin!  Het mooie van dit alles is dat uiteindelijk ieder mens weer in staat zal zijn om met zijn of haar eigen ziel te kunnen communiceren.  Dus eigenlijk zeg je dat we op weg zijn naar een betere wereld? Yip! Precies dat is wat ik zeg. Vandaar dat ik dan ook altijd zeg. Alles komt goed! Geschreven op 24 januari 2013 door Frank Buijs  LINK 

61878_3495790612593_1635020656_n

l

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world – NOW! I AM APOLLO SOLARIS

APOLLOSOLARIS.COM

 

 

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

5 Comments

 1. * Deze informatie zit in ieder van ons alleen weet ik nu dat wij niet meer in staat zijn om met onze ziel te communiceren

  How to recognize Truth and Deception.

  Hello, and welcome to WhatOnEarthIsHappening.com, the official web site of Mark Passio. This body of work is a culmination of many years of my extensive research and investigation into the nature of our shared reality.

  Through my presentations, videos and podcasts, I take my guests on a journey of self-exploration, examining human Consciousness and the way it relates to the universal problems which we currently face as a species. Some of the questions I attempt to answer are:

  Who are we? What is our purpose? Why do we hold certain beliefs? Why do we tend to see ourselves and others in a certain way? Why do we act the way we do toward ourselves and others? What does any of this have to do with the events we experience in our world?

  Having successfully begun my work as a presenter of the message of spiritual awareness, I am now taking a pro-active approach to the task of spreading this significant information to others. This has resulted in What On Earth Is Happening, a penetrating analysis into the realm of human Consciousness.LINK

  * Wat wil je hiermee in hemelsnaam bereiken? What on Earth WILL IT TAKE?

  * Als iedereen zo makkelijk de handdoek in de ring zou gooien……….dan kreeg DE BOER het lastig.

  * Stel je wordt wakker en weet van de ene op de andere dag “ALLES”.

  * Dus wie zegt dat die van jou klopt? Wij omschreven het channelen al eerder als een proces ter ere van het menselijk wezen, waarbij gebruik wordt gemaakt van een multidimensionaal kanaal genaamd de pijnappelklier, waardoor jullie innerlijke creatieve bron kan uitdijen. Dit noemen we ‘channelen’, een middel dat beschikbaar is voor de mensheid en dat is nooit anders geweest.
  In deze nieuwe energie op Aarde, is het een middel dat geschikt is voor het doorgeven van zeer nieuwe informatie, nieuwe gedachten en nieuwe processen die naar jullie toe komen. Alvorens we beginnen met de boodschap of met iets dat hier onderwezen dient te worden, zou ik eerst een paar vragen willen stellen: LINK

  * Blijkt een grote leugen te zijn U.S. Government Using Technology to CONTROL WEATHER AND FOR MIND.

  Daarin staat toch; Het is tijd voor de terugkeer van de hele mens……ALL IS LOVE. Fear is Illusion. All beings are Free. Truth can never be destroyed

  * De ziel heeft weer contact met de rest van mijn lichaam gemaakt. Voor iedereen die het nog niet weet. UW ZIEL komt hier op aarde om te leren.

  * De ziel communiceert vanuit de bron en dat is je EIGEN HART “As you awaken, the fog will clear from your minds”

  * Dat jij en velen met jou hier niets mee kunnen is voor mij meer dan begrijpelijk. Iemand die nog ” niet wakker” is en zegt het te snappen is of labiel of makkelijk te beïnvloeden > WAKKERE MENSEN

  * Je zult gaan merken dat er wezenlijk dingen in je lichaam gaan veranderen….10 signs of a spiritual awakening | Don’t worry be happy! LINK

  * Nu weet ik dat zij eigenlijk helemaal geen of slechts weinig verbinding met hun hart hebben, of noem het met hun ziel FINDING JOE

  * Als je niet wakker bent, dan is de kans groot dat je dit als complete WARTAAL beschouwt. Presently human thinking is no different from that of a computer. The average human is a composite of unconsciously orchestrated conditioned reflexes—chains of analphs set to shoot off on cue, according to primitive binary on/off intelligence. These analphs are imprisoned by the ego. To tune into the cosmic thinking layers, the human must first identify these conditioned thoughtforms through cultivation of a meditation practice. The meditation practice should then focus on disempowering and dissolving the ego (through clear seeing and submission); only then is it possible with conscious intentionality to activate and realize each of the different mental spheres.

  * Dit proces is onomkeerbaar 2012 Crossing Over: A NEW BEGINNING
  Het is dan slechts een kwestie van tijd totdat het zijn waarde zal gaan bewijzen…….Het leven op aarde verandert LINK

  * Dus eigenlijk zeg je dat we op weg zijn naar een betere wereld? All is Love. Fear is Illusion. All beings are Free. TRUTH CAN NEVER BE DESTROYED

 2. “Big Code” is currently inactive or dormant DNA program. ( This creates a fully conscious human)

  “Basis Code” is currently our active DNA prgram. ( This creates a limited conscious human)

  De ziel heeft weer contact met de rest van mijn lichaam gemaakt. En wat er nu gebeurt is eigenlijk niet zo heel ingewikkeld. De ziel communiceert vanuit de bron en dat is je eigen hart. …

  Sheldan Nidle PAO Webinar: Galactic Humans 101

  WE HAVE BEEN CUT-OFF from three quarters of our REAL SELF. This body is only a third dimensional hologram that represents only our present limited understanding of who we are. We are in reality able to live in several dimensions at the same time depending on where we place our consciousness. The Individual Immortality Album is created with a technology that is able to place the frequencies of that individual’s consciousness in all of its dimensional resonances into the exact areas that realign the template into the Divine Template that man was created within.

  DE WARE WAARHEID

  Op het moment dat de mens wakker gaat worden en op weer op zoek gaat naar de
  gebruiksaanwijzing van het bouwpakket van het ware leven, wordt de mens geconfronteerd
  met een zeer groot aanbod van waarheden. Vele boeken en vele prachtige energieën die door
  deze schrijvers gesproken hebben, maken daar deel van uit. Dit is een hele goede start om
  tot een ander bewustzijn te komen. Je te verbinden met een doorgegeven Licht-informatie.
  Dit help de mens om zich weer te vullen met de juiste Lichtinformatie, om zich weer te
  verbinden met de levende ORGONEN-ENERGIE. De mens wordt steeds verder wakker en HET HART
  wordt steeds verder geopend. De CONstructie is weer begonnen LEES MEER

 3. Eén van de wonderen van het herijken van jullie energetische Handtekening met jullie Ziel Lied is dat de afgestemde frequenties beginnen te resoneren met de stromen van Levend Licht, welke geleidelijk jullie OverZiel-zelf verbindt met de vele andere fragmenten van jullie Hogere Zelf. Op dat tijdstip, begint jullie ASCENSIEPROCES waarachtig READ MORE

  INDIGO KINDEREN, kristalkinderen, en fundamentele eenzaamheid | Bijna alle indigokinderen en ook veel kristalkinderen kennen volgens mij een fundamentele vorm van eenzaamheid, die misschien wel het beste beschreven is door Albert Camus´ in zijn boek L’étranger, “De vreemdeling“.

  Niveaus van contact met je ziel | Steeds wanneer je ziel aangeraakt wordt, komt ze meer op aarde. Wanneer jij innerlijk bewogen wordt in een moment van ontroering, herkenning, inspiratie daalt jouw ziel verder in, ze voelt zich meer welkom, thuis op aarde. Het is een samenspel tussen jou en je ziel. Wie ben jij dan ten opzichte van je ziel? Want dat is vaak niet duidelijk voor je. Sommigen van jullie zien de ziel als iets dat buiten je ligt, ver en boven je. Je voelt je zelf dan een nietig mens, die van alles wil en probeert en je ervaart de ziel als een kracht buiten je die af en toe ingrijpt en waaraan je min of meer overgeleverd bent. LEES MEER

 4. HARTS-VERBINDING MET JEZELF

  In deze tijd van groei en veranderingen zijn er veel mensen op zoek naar andere vormen van verbinding.Een diepere Verbinding? Verbinding maken vanuit Liefde, Een mooie Vriendschap, Familiebanden of Gelijkgestemden lijkt niet meer te voldoen aan ons gevoel. Omdat er meer is?….OMDAT HET ANDERS KAN?

  Tijdens het ‘verbinding maken met anderen’ slaan we vaak een belangrijk deel over; Verbinding maken met jezelf! De enige onvoorwaardelijke en zuivere verbinding welke je met geliefden anderen kan maken, is de verbinding vanuit je hart. Alle andere vormen zijn gebaseerd op lichamelijke verbindingen. Bij lichaamsverbindingen heb je ‘dingen nodig’, blijf je meer in een vorm van voorwaardelijkheid. Een lichaam moet nu eenmaal gevoed worden, op wat voor manier dan ook, dus daarin ben je afhankelijk van elkaar. LEES MEER

 5. Het artikel is geschreven in januari 2013 en daarin staat het volgende Het is tijd voor terugkeer van de hele mens. Met naast het hoofd (IQ), ook nog de rest van het lichaam ( EQ) en een ziel ( SQ).

  In de eerste opmerking staat De ziel heeft weer contact met de rest van mijn lichaam gemaakt.In de tweede opmerking staat iets over “Big code” en “Basis code”. In de opmerking die daarop volgt staat “het herijken van jullie energetische Handtekening met jullie Ziel Lied is dat de afgestemde frequenties beginnen te resoneren met de stromen van Levend Licht”, Wanneer jij innerlijk bewogen wordt in een moment van ontroering, herkenning, inspiratie daalt jouw ziel verder in, ze voelt zich meer welkom, thuis op aarde. Het is een samenspel tussen jou en je ziel.
  In de opmerking hiervoor staat Harts-verbinding met jezelf. Tijdens het ‘verbinding maken met anderen’ slaan we vaak een belangrijk deel over; Verbinding maken met jezelf! De enige onvoorwaardelijke en zuivere verbinding welke je met geliefden anderen kan maken, is de verbinding vanuit je hart.


  Nu half mei 2014 probeer ik het als volgt samen te vatten. Kort samengevat is er iets mis met “een verbinding”. Deze verbinding zorgt voor de terugkeer van de gehele mens. Maar wat is de gehele mens? Wat is “HARTS-VERBINDING“? Wat is een ziel die communiceert vanuit JE HART?


  De terugkeer van de gehele mens is niets anders dan de terugkeer van de vrouwelijke energie. Meer is het niet. Deze energie zit in ieder mens. Man of vrouw. De balans is alleen een beetje zoek. De reden dat deze zoek is gaat ERG VER maar er is wel EEN REDEN voor dat deze goed zoek is. HIER staat wat ik bedoel. Nu is er maar een manier om deze verbinding te herstellen. Bij sommigen is de verbinding “spontaan” hersteld maar dat zijn GEEN aardse zielen. Wordt HIER over gesproken.

  Many starseeds are practiced in rapid “spiritual weight loss”. Starseeds can throw off in a few years the limiting behavior patterns and fears that Earth humans might take many lifetimes to accomplish. This is because starseeds, having been on similar missions to other planets, are quite familiar with the procedures and techniques for raising consciousness.

  Bij alle overige mensen die verandering willen maar “blokkeren” is er maar een manier en dat is met MEDITEREN de rust vinden. Hierdoor zal de verbinding die nu ontbreekt zich langzaam gaan herstellen. Het programma of “MATRIX” zal overschreven worden. U gaat langzaam ontwaken en wat hier allemaal staat geschreven stukje bij beetje echt begrijpen. Zolang de verbinding er NIET is zal uw EGO er alles aan doen om alles wat afwijkt van dit programma te verwerpen. Dat heeft met HET PROGRAMMA te maken. Dat is er letterlijk in gezet. Dus mocht u toe zijn aan VERANDERING begin dan met mediteren. Lezen is STAP 1. Maar het zal NIET zijn werk gaan doen. Dat gebeurt pas nadat DE VERBINDING hersteld wordt. Suc6!

  P.s. Het programma heeft maar een doel en dat is het VOORKOMEN VAN EENHEID. Met andere woorden. U in DUALITEIT houden. Alles wat op u afkomt TV, Nieuws, en ga zo maar door maakt onderdeel uit van dit programma. Het programma is de voeding van ‘THE MATRIX” ZONDER VOEDING geen Matrix. Toch? Inspiratie: De 3e, 4e en 5e dimensie en over de ‘SHIFT’…!

  De verbinding herstellen is dus de oplossing. Deze verbinding is niet iets nieuws. Alles heeft met bewustzijn te maken. Wat ik nu ga doen is heel veel voorspellingen die allemaal met het zelfde van doen hebben met elkaar in verband brengen. Dan is er een kans dat u ook een beetje mijn manier van aanpak gaat begrijpen die een beetje afwijkt. IK begin met een FILM. In deze film zijn diverse mensen aan het woord die spreken over een mooie tijd die op ons af gaat komen. Deze tijd is de terugkeer van volledig “bewustzijn” en dat is niets anders dan de eerder besproken verbinding. Dan volgen nu de voorspellingen.

  * De nieuwe energie van de PHOENIX herrijst uit de as van het oude. Wanneer de AZAURIETE DRAAK EN DE PHOENIX elkaar ontmoeten en één worden. De transformatie van de Phoenix wordt een transmutatie als deze samen kan gaan met de Azurite Draak. Wanneer de Phoenix vanuit de as opstijgt en hierin de Drakenenergie ontmoet, gaat er een nieuwe energie opstaan LINK

  * WHEN THE EAGLE AND THE CONDOR AGAIN FLY TOGETHER, it will signify the opportunity for the return of truth, wisdom and balance. LINK ( THE EAGLE MUST SEE. The Condor Must Rise. Het mannelijke moet zien. Het vrouwelijke moet rijzen).

  * East Meets West “When the Iron Eagle Flies in the sky and Stone Bridges cover Rivers.Horses with Wheels will run on roads. EAST WILL MEET WEST. Red People will meet Red People.At that time my teachings will benefit the world.”

  * I’m coming back I will return
  And I’ll possess your body and I’ll make you burn
  I have the fire I have the force
  I have the power to make my evil take its course…….

  Die Halter-Kommunikation des Weiblichen (introvertiert) bewirkt die Aufnahme der Energie in das innere Gefäss, der „Gebärmutter oder dem Gebärraum“. Dadurch kann ich, auch als Mann, mit einer Absicht schwanger gehen, die sich irgendwann in meinem Leben manifestiert. Der unumgängliche „Rückruf“ und das Neuinstallieren der Vatersprache sowie der Elternsprache im eigenen Unterbewusstsein erwirkt eine differenzierte Wahrnehmung beider Sprach-Choreographien, was sich auf die Kommunikationsehr positiv auswirkt LINK

  * Samenwerking is een product van het hart. Alleen als we ons hart openen, kan een welgemeende en constructieve samenwerking plaatsvinden 9/9 We must activate feminine powers and use right-brain skills to counteract this imbalance LINK

  * Herstel de oorspronkelijke eenheid van de oorspronkelijke androgyne is precies de hoofddoelstelling van SEXUAL MAGIC ( LUCIFER geeft seksuele impuls aan de realisatie van het GROTE WERK van de alchemie nd). ADAM KADMON The Divinity in Humanity Series The connection of the Divine Feminine to the UNIVERSAL MAN. LINK

  * As the veil thins at an accelerated rate through 2012, you will see more of this “miraculous” healing power – the divine destiny of Earth’s evolutions. Quite simply, as more people conceive, believe and achieve a higher Conscience of the miraculous healing power of love, the greater the results. LINK ( Veil = MIST = ontbrekende verbinding) THE BALANCE between light and dark is found by looking beyond THE VEIL.

  * The Milky Way contours. The male (Marduk) left on the northern hemisphere and the female (Tiamat) on the right/southern hemisphere. The inserted swirl on the “female body” represents the centre of our Milky Way from where all physical things are formed in our galaxy. (Se the description of Tiamat) LINK

  2. Marduk is the northern hemisphere ruler of the Milky Way River Cosmos.

  3. Tiamat is the southern hemisphere ruler of the Milky Way River Cosmos.

  * When Humans get the Cabal sub-humans under control, then such a friendly open pre-announced public meeting can take place. LINK Sub-humans zijn mensen die d.m.v. mind control beeninvloed worden. (SIX MILLION BRAIN-ENTRAINED HUMANS in the European Union alone). De enige manier om onder deze controle uit te komen IS DE VERBINDING HERSTELLEN. De controle houdt u vast in “THE MATRIX” is het BESTAANSRECHT VAN DE BOER.

  * Arthura Hector: De ontkoppeling van de Lucifer-Code Veel is er gewist in de mens en op aarde met een bepaald doel! Wat ooit gewist is in de mens voor het doel ONWETENDHEID, maar dat zal spoedig gaan veranderen. De codes zullen opengaan. De eerste codes zijn opengegaan vanaf het moment dat de eerste ZONNEPOORT op aarde werd geopend op 1 januari 2001. Ieder jaar werd er nadien een poort geopend van de zon. De 12 zonnepoorten zijn inmiddels gereed en de Lichtfrequentie die hierdoor heen is gekomen heeft bij de mens en de gehele aarde de codes geopend. Vanaf 2013 zijn de Maancodes actief van de 13-13-13 frequentie. Deze 13 MAANPOORTEN zullen de de natuurlijke tijd gaan herstellen. Het natuurlijk 13 manen bewustzijn staat langzaam op! De Drakencodes zijn inmiddels geboren en hebben zich weer ontwikkeld in de mens die dit in hun blauwdruk dragen. Zo kunnende ontbrekende LICHTSCHAKELS op aarde weer worden hersteld. LINK

  * SEED OF LIFE (LEVENSZAAD) het Heilige Huwelijk. Het mannelijke en vrouwelijke wat samen gaat komen. LINK

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

Trackbacks/Pingbacks

 1. Samenvatting | Apollosolaris's Blog - […]  muziek  hart  mediteren. […]
 2. ACTIVATING THE DIVINE FEMININE THROUGH THE TESLA COIL / MERKABA FIELD ….GREAT PYRAMID, VORTICES AND LEY LINES. | Apollo Solaris - […] THE energies the female principal are connected to the etheric chakras ABOVE THE HEART. The same energies also activate…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: