Het stokje T.a.v. Jolande Sap

Beste Jolande,

Om maar met de deur in huis te vallen. Ik heb je nodig. Op dit moment ben ik bezig met de koppen in politiek Den Haag een beetje de zelfde kant uit te doen krijgen. Dat is geen makkelijke klus maar ik heb hulp en die hulp gaat mij brengen waar ik en indirect wij allen heen willen en ook gaan. Ik zal mij zelf een klein beetje introduceren. Ik ben THE UNINVITED GUEST en heb al wat meer brieven geschreven en die verzamel ik HIER Dat is nu het mooie van social media! Je kunt DE MENSEN om wie het gaat makkelijk bereiken. Nu niet schrikken bij de  vorige link maar het is wel een mooi voorbeeld denk je niet?

Maar wat MIJN TERUGKEER betreft, een beetje vergelijkbaar met hoe jij straks politiek Den Haag weer binnen gaat komen. Waarschijnlijk klinkt het nu allemaal als muziek in je oren of denk je wat is hier aan de hand maar lees rustig verder en wacht op de dingen die gaan komen. Je zult merken dat het geen MUZIEK is maar gewoon de REALITEIT. Tenzij je er natuurlijk geen behoefte aan hebt daar heb  ik namelijk niets over te zeggen. Je hebt een vrije wil net als ieder ander mens.

Een jaar geleden heb ik Mark al het voorstel gedaan en dat kun je HIER vinden. Alleen toen waren we er nog niet klaar voor en Mark die zal er helaas nooit klaar voor zijn dus eigenlijk heb ik min of meer besloten dat hij inderdaad het stokje over kan gaan dragen. Mijn idee is dat jij samen met DIEDERIK het voortouw gaat nemen in alles wat er gaat komen. Nu zal je een dezer dagen benaderd worden door mensen die je verder zullen gaan vertellen wat de bedoeling allemaal is maar ik hoop eigenlijk van ganser harte dat je de uitnodiging aan zult nemen. Laat ik het verder voor je uit gaan leggen;

Op dit moment vinden er wereldwijd grote veranderingen plaats en dit alles heeft te maken met de terugkeer van de vrouwelijke energie. Mocht je daar meer over willen weten dan staat HIER het nodige. Onderaan heb ik een aantal voorbeelden verzameld met verschillende artikelen die allemaal hetzelfde bedoelen en dat is deze terugkeer. Met andere woorden het mannelijke en het vrouwelijke dat nu geheel UIT BALANS is moet weer constructief gaan SAMENWERKEN. Dat moet in ons zelf gaan plaatsvinden waarna het zich in de buitenwereld kan manifesteren.  Daarom mijn verzoek om dit samen met Diederik op te gaan pakken. Snap je? Het plaatje hieronder maakt het wellicht een beetje duidelijk. Enfin heel veel suc6 met de voorbereidingen! Hartelijke groet,~Frank Buijs

6417313-mannelijk-en-vrouwelijk-atlas-ondersteuning-van-de-wereld-in-eenvoudige-zwart-wit

T

 

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world – NOW! I AM APOLLO SOLARIS

 APOLLOSOLARIS.COM

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

13 Comments

 1. Beste Jolande,

  Vandaag heb ik een bericht gestuurd gericht aan de KPN. Ik heb hen verzocht met jou contact op te nemen. Mocht je niets van ze horen wil jij ze dan benaderen? Ik heb er GEEN BEHOEFTE aan om hen van alles ten laste te gaan leggen maar de bewijzen dat het meer dan goed fout zit liegen er niet om. Daarnaast is veel informatie moedwillig vervalst of achtergehouden. Ik heb vandaag IVO hiervoor een verzoek gedaan. Soms is mijn taal niet altijd even lief maar ik ben ook niet altijd even lief. Diep van binnen wel maar helaas wordt die taal hier op aarde nog maar mondjesmaat begrepen. Er is nog wat werk aan de winkel. Enfin..Graag wil ik het zo goed mogelijk op gaan lossen zoals ik dat met alles eigenlijk wel wil gaan doen. De meesten zijn nog een beetje in een schok toestand maar daar heb ik rekening mee gehouden. Zij weten dondersgoed wat er aan de hand is en wat het probleem is. HIER staat alle informatie die je nodig hebt en ik zal je nog meer aanleveren. Alles op zijn tijd. Suc6! END EMF

 2. Dag Jolande,

  Ik hoop dat het allemaal een beetje lukt. Wat Diederik betreft, tot woensdag heb ik hem de tijd gegeven. De reden waarom ik met hem de hoop nog niet heb opgegeven heeft te maken met DEZE BRIEF. Hij heeft dus gevoel in zijn donder al staat het momenteel op een laag pitje. Maar wat niet is kan nog komen…

  Wat Mark betreft, Ik had vanaf het begin al geen goed voorgevoel. Had altijd al een onderbuikgevoel dat het een hele grote lozer is. Om in wielertermen te spreken. Een van de BUITENCATEGORIE. Dat zijn de zwaarste bergen waar de renners in bijvoorbeeld de tour de France tegen op moeten fietsten. Helaas was mijn voorgevoel wel goed. Mark is jammer genoeg een hele grote zoutzak. En zoutzakken kunnen we niet gebruiken toch? Zandzakken weer wel. Die zijn handig in geval van nood. Bij wateroverlast bijvoorbeeld komen ze wel van pas. Zout niet, het lost op en daar is teveel van snap je? Ik denk dat er in de wereld op de belangrijke POSIITIES heel veel zoutzakken zitten. Tijd om op te gaan RUIMEN voordat het te ZOUT wordt. Is slecht voor de gezondheid.

  Enfin ik WACHT op Diederik en dan gaan we spijkers met koppen slaan. Wordt ook een BEETJE TIJD lijkt mij. Fijne week! ~Apollo Solaris

 3. Beste Jolande,

  Ik was benieuwd of je al wat verder was gekomen met die rukkertjes van de KPN? Weet je nog DIT VERZOEK ? Of zitten je handjes ook nog in je broekje beste Jolande? Actie lieve meid. Iedereen kan naar voren stappen en een begin gaan maken met deze waanzin te stoppen.

  Wat mijn taalgebruik betreft; dat is vrij grof. Dat komt omdat de meesten die zeg maar voor het gemakshalve zijn “opgeklommen” dat gedaan hebben met hun ego. Hoe dat werkt staat HIER

  Met andere woorden. Die leven zo in de waan dat ze belangrijk zijn dat ze eigenlijk simpelweg stokdoof zijn voor bevindingen die gedaan worden door diegenen die zij als minder achten. Snap je dit een beetje? HIER staat wel een aardig artikel hoe dat allemaal werkt. Suc6 beste Jolande. En nog een vraagje….Heb je in de wandelgangen al iemand gevonden die jou kan bijstaan? Want die rukker van een Diederik Samson heb ik opgegeven. Nog een laatste opmerking. Ik schrijf nog een los artikel waarom ik zo vaak spreek over “rukkers”. Dat heeft een reden maar dat komt nog wel. Op zich is het een goed onderbouwd verhaal maar eerst nog een beetje wat olie op het vuur. Alles in een keer in beweging zetten gaat niet. Vergelijk het met een gigantische stoomlocomotief met zijn talloze wagonnetjes. Die staat ook niet zomaar stil laat staan dat die de andere kant uit gaat. Enfin dat was het weer. Ga je wat doen lieve schat? ~Apollo Solaris

 4. Verder zou ik nog uit de doeken doen waarom ik vaak spreek over “rukkers”. Op dit moment is een dergelijke uitspraak zo confronterend dat we eigenlijk schrikken. Beelden van mensen die onthoofd worden of dieren die verminkt worden lijken wel gemeengoed te worden maar iemand confronteren met het feit dat hij een RUKKER is gaat net eventjes te ver toch? HIER de uitleg. TOY TOY TOY lieve mensen…

 5. Het stokje…..

  U raad het al Er komt inderdaad een moment dat het stokje zal worden overgedragen en dat gaat niet zo heel lang meer duren maar laat ik u eerst nog wat uitleggen en dat probeer ik te doen met een voorbeeld. Stel u heeft een baan en u verdiend met deze baan een meer dan riant inkomen. Er is een maar en dat is dat u zo nu en dan een oogje moet dicht doen. Het feit dat u uw ogen zo nu en dan dicht moet doen gaat ten koste van anderen maar die hebben toch niets in de gaten en u heeft een meer dan riant inkomen. Wat zou u doen?

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 6. “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 7. In verschillende berichten heb ik door laten schemeren er langzaam een eind aan te gaan breien en HIER staat OUDE TIJDLIJN = VOORBIJ

  Er is een handje vol mensen die DIT begrijpt maar dat is voldoende. Laat ik het toe gaan lichten. Langzaam gaan steeds meer mensen begrijpen wat er SPEELT en dat is een rot moment. Staat veelvuldig in veel van mijn berichten omschreven. Het heeft geen zin om boos te worden op diegenen die mee hebben gedaan met al deze waanzin. Heel simpel iedereen maar dan ook echt iedereen zat vast in THE MATRIX.

  Onze overheid weet wat er speelt en is inmiddels op de hoogte hoe ver het allemaal gaat. Ze VOLGEN MIJ nu twee jaar en ook zij wisten aanvankelijk niet wat ze nu weten. Het spel is uit en dat gaat u te horen krijgen. Ik heb geen idee hoe en wat maar dat u het gaat horen staat vast. Ik heb heel veel geschreven, geroepen, brandjes aangestoken en weer geblust maar het boek loopt echt op zijn eind. Diegenen die alles een beetje gevolgd hebben gaan langzaam begrijpen dat het totaal maar dan ook helemaal geen zin had om dit openbaar te gaan maken. Heel simpel. Geen ziel die het kan en wil geloven. Vandaar dat het verhaal dat er nu staat zo goed in elkaar zit dat er geen speld is tussen te krijgen. Het enige wat mensen kunnen doen is dat wat men eigenlijk nu ook massaal doet en dat is kop in het zand.

  Ik zal de bestaande berichten nog aanvullen met de meest recente informatie en dan staat het er toch echt. Nog een laatste en die sluit aan bij mijn opmerking HIER. Daar vraag ik u na te gaan denken over geld en het feit waarom u belasting dient te betalen en nu vraag ik u het volgende,

  Vraag uzelf af waarom u moet lachen als er over “Aliens” wordt gesproken. Dat is eigenlijk de volgende vraag waar u over na kunt gaan denken en zoals altijd een kleine tip. Het heeft veel met TECHNIEK te maken.

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 8. Korte toelichting. Geen commentaar want ik ben allang blij dat er websites bijkomen die de waanzin van dit alles inzien en aan de kaak proberen te stellen. Maar de opmerking gaat om deze uitspraak, En de politici? Zij houden stug vol dat de crisis voorbij is. Waarom?

  Ik heb in augustus 2013 EEN BLOG geschreven en daar staat “De boer die indirect controle over de gehele wereld uitvoert. JA OOK OVER ONZE REGERING! heeft het liefst dat u HELEMAAL NIET ZELF NADENKT”.

  HIER staat wie die boer is en er komt een moment dat u die het leest in gaat zien dat dit geen fictie is maar de KEIHARDE WAARHEID. Tot die tijd rommel ik nog een beetje aan en ga lekker tussen de bomen wonen. Ik heb wel wat met bomen…..

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo


 9. “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo


Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: