Het roer moet echt om T.a.v. Alexander Pechtold

Beste Alexander,

Deze week staat bij mij in het teken van vernieuwing. Ik heb een begin gemaakt om de plannen die  in mijn hoofd zitten en waar ik het afgelopen anderhalf jaar aan gewerkt heb naar buiten toe uit te dragen. Dat is niet altijd even makkelijk. Zeker niet als het plan van aanpak zo radicaal afwijkt van dat wat we gewend zijn. Het is zeg maar eventjes een heuse schok.

Nu heb ik deze week meerder brieven geschreven en die staan keurig HIER verzameld. Die van jou komt er straks tussen te staan en wie weet wie ik nog meer allemaal op de korrel neem maar nu ben ik bij jou aangekomen. Ik snap dat het op zijn zachts gezegd schrikken is. Iemand vanuit de bevolking die zichzelf  “Apollo” noemt en nota bene uitspraken doet die de bloemetjes in de vaas doen verwelken komt het in politiek Den Haag eventjes vertellen. Ik denk dat er geen groter contrast mogelijk is. Den Haag…..een beetje een mannenbolwerk met een aantal vrouwen, die sorry dames , ook een beetje mannelijke trekjes hebben. Vandaar dat ik in de brief aan Jolande spreek over  DE BALANS. Die is een beetje zoek. We moeten onszelf weer gaan uitvinden en langzaam gaan ontdekken. Weg van de automatische piloot of noem het de balans terug vinden. In de brief aan Jolande staat een link waarin ik alles verzamel dat met deze balans te maken heeft.

Op dit moment worden de beslissingen in politiek Den Haag gedaan op basis van het democratisch gedachtegoed wat op zich een mooie gedachte is, maar eigenlijk kan een kapitalistisch systeem aangestuurd door een democratie niet werken. Karl Marx omschreef dat dan ook in zijn boek “HET KAPITAAL“. Nu is het niet mijn bedoeling om dit boek als leidraad te gaan nemen want veel wat daar in staat beschreven zijn ook weer oude denkbeelden maar een punt wil ik hier nog wel graag benadrukken en dat is de volgende,

Hij gaf dus zoals ik hierboven  al schrijf dat het dan ook niet kan werken. Laat ik het heel kort proberen te omschrijven. Kapitalisme heeft als kern economische groei. Democratie heeft als kern samen beslissingen nemen.

Dat kan natuurlijk op termijn nooit goed blijven gaan. Het systeem loopt uit de hand omdat we steeds meer willen en te veel mensen willen dan beslissingen nemen over een reeds ontspoort systeem omdat die eigenlijk ook meer willen. Daar gaan we dan met zijn allen over vergaderen om dat wat we besproken hebben uiteindelijk weer voor te mogen leggen aan een andere groep met mensen die zich over dat wat er is bedacht gaan buigen om er ook over na te mogen denken en als er wat bijgeschaafd of veranderd moet worden het oorspronkelijke idee te verwerpen of terug naar de kamer te sturen voor een herziening,  terwijl de basis,  (HET KAPITALISME) eigenlijk  al ontspoort is. Dat gaat natuurlijk niet werken. Het spreekt voor zich dat dit een klein beetje zwart wit gesteld is,  maar vaak brengt dat de boodschap beter over. Ik heb niet zo heel veel met grijs. Staat ergens in een blog van mij tot in de puntjes uitgelegd.

Vandaar dat ik dat dan ook probeer duidelijk te maken. We zullen niet een beetje anders moeten gaan denken maar we zullen RADICAAL anders moeten gaan denken, handelen en ook doen. Eigenlijk gaf Karl Marx in zijn boek voorzichtig aan dat een dictatuur uiteindelijk een op zich betere structuur heeft. Het probleem zit hem dan echter in de KLEINE GROEP die de scepter zwaait. Zij moeten door en door betrouwbaar zijn en ten alle tijden voor het hoogste goed gaan. Geld mag nooit een rol kunnen spelen in de keuze’s en beslissingen die ze maken. Maar als geld zoals we dat in de huidige vorm kennen en het kapitalisme wat uiteindelijk “meer” betekent verdwijnen dan wordt die rol natuurlijk een heel stuk eenvoudiger. Snap je?

Eigenlijk kun je het kapitalisme gecombineerd met een democratie zien als EEN EXPERIMENT. Soms moeten we experimenteren om er achter te moeten komen dat iets niet werkt. Is ook niet zo heel erg vreemd want als je het niet hebt meegemaakt hoe kun je dan tot de conclusie komen dat iets niet werkt. Dat gaat natuurlijk niet. Maar ik denk dat we nu langzaam wel tot de conclusie gaan komen dat deze weg die we momenteel bewandelen een enkele reis naar DE AFGROND is.

Vandaar dan ook het RADICAAL ANDERS denken. Daar zijn mensen voor nodig die de handen ineenslaan. Mensen die daadwerkelijk zoals ik een andere brief aan een van je collega’s aangaf de spreekwoordelijke “koe bij de horens” vatten. Dat kan alleen als er een aantal dingen overboord gaan. Dingen die er nu voor zorgen dat het eigenlijk nooit goed kan komen. Dat heeft te maken met de belangen die er zijn. Het is allemaal zo met elkaar verstrengeld dat het haast chirurgisch werk is om alles weer op de rit te krijgen. Ik denk heel eerlijk gezegd dat er geen chirurg ter wereld is die deze draadjes weer aan elkaar kan knopen. Sterker nog de chaos zal alleen maar groter en groter worden. Er moet geen chirurg aan te pas komen maar meer de botte bijl.

Gewoon iemand die zegt klaar met deze tam tam. Het wordt geen nieuwe wijn in oude vaten maar gewoon nieuwe wijn in geheel nieuwe vaten. Of met andere woorden we gaan het systeem doorknippen en we maken een frisse start. Het klinkt allemaal als een sprookje en voor heel veel mensen zo onwaarschijnlijk als het maar zijn kan maar toch gaat dit hem worden. Dat is niet zo zeer omdat ik het wil maar om dat er geen andere weg is. Moeder aarde heeft aangegeven dat haar kinderen er een grote bende van maken en dat het schip dreigt te zinken. Daarom is er een STAPPENPLAN in werking gezet en GOD heeft inderdaad de regie. Ik ben niets meer dan een instrument van GOD net als jij of ieder ander mens. Maar als je niet meer weet hoe je het instrument moet bespelen dan heeft GOD niets aan je . Dan moet je dat eerst weer gaan leren want uiteindelijk kunnen we dat allemaal. We zijn alleen een beetje DE WEG KWIJT. Dat is eigenlijk een van de redenen dat er EEN PLAN is opgezet. Ik mag met dit hele verhaal meedoen en daar ben ik natuurlijk wel een beetje trots op maar het gaat niet om mij. De aarde is het allerbelangrijkste in dit hele verhaal. Zij heeft hulp nodig en dat kan alleen als er mensen zijn die in gaan zien dat het inderdaad 12.00 uur is en dat de koppen echt bij elkaar moeten voordat we inderdaad straks allemaal het verhaal te lezen krijgen van die koe….( Je weet wel in zijn re…..)

Enfin. Om een lang verhaal kort te maken. Er is dus een op zich kleine groep met mensen nodig die constructief gaat samenwerken en die beslissingen mag en kan gaan nemen zonder eerst verantwoording af te moeten leggen aan anderen. Dat is eng maar je zult zien dat als diegenen die op DIE POSTEN gezet gaan worden en inderdaad vanuit het grotere plaatje gaan denken en natuurlijk handelen dat dit op zich een hele prettige manier van werken is. Neemt niet weg dat er natuurlijk heel veel  mensen nodig zijn om tot het geheel te komen maar beslissingen nemen moet uiteindelijk niet in de handen van een al te grote groep met mensen komen. Dan kom je weer in het oude verhaal terecht en de naam WELCOME IN THE NEW WORLD zegt het natuurlijk ook wel weer een beetje. Het wordt een nieuwe wereld. Het oude kan overboord. Zie het als een geboorte van iets nieuws. Het gaat allemaal niet vanzelf en de weerstand zal in eerste instantie ongekend groot zijn maar dat zijn niets meer dan baringsweeën. Het nieuwe is al volop in werking. Eigenlijk zie je het wereldwijd al wel een beetje gebeuren. Er ontstaan KLEINE GEMEENSCHAPPEN die voor elkaar gaan zorgen. Er kan wel op globale schaal samenwerking plaats vinden alleen moeten er geen belangenverstrengelingen meer zijn. Nu is het eigenlijk een groot wespennest.

Het is dan ook de zwaarste BEVALLING die de mensheid ooit gekend heeft. Die komt er niet vanzelf. Maar uiteindelijk gaat het gewoon gebeuren. Dat komt omdat er steeds meer mensen in gaan zien dat het inderdaad zo niet verder kan. We zijn op weg naar zelfvernietiging en volgens mij is de betekenis van evolutie vooruitgang. We staan dus eigenlijk aan de vooravond van een stap in de (r)evolutie.  Best wel mooi eigenlijk als je hier serieus over na gaat denken. We hebben dus allemaal de mogelijkheid om aan iets nieuws te beginnen. We hoeven het alleen maar te omarmen in plaats van er tegen te vechten. Helaas is dat wel vaak de eerste reactie zoals je in het plaatje onder aan dit bericht kunt zien. De kleuren die ik en anderen probeer in te brengen zijn zo fel dat de bestaande kleuren eigenlijk een beetje in de spreekwoordelijk schok toestand terecht komen. Er zijn zelfs bestaande kleuren die zich met hand en tand zullen gaan VERZETTEN. Die kunnen het oude niet loslaten en grijpen naar alle mogelijke middelen om het te behouden. Die mensen moeten dus eigenlijk overboord. Dat is hard snap ik maar is uiteindelijk wel het beste. Een beetje te vergelijken met een klas waar een iemand zit die de boel verziekt.  Die ene persoon is in staat om de hele sfeer in de klas te verzieken. Daarom is het zo belangrijk om voor dat er een begin gemaakt kan worden inderdaad mensen bij elkaar moeten komen die in staat zijn om spijkers met koppen te slaan. Hamertje tik gaat hem niet worden. Het moeten mensen zijn die met groot gereedschap om weten te gaan zonder dat ze blessures maken. Beetje het idee van ECHT VERBINDEN.

Goed beste Alexander, ik hoop dat je er wat mee kunt en dat je in Den Haag in de spreekwoordelijk wandelgangen alvast een balletje op kan gooien dat je een brief gekregen hebt van Apollo die het gas erop heeft gezet. Niet letterlijk natuurlijk maar je snapt natuurlijk wel dat te lang ronddwalen en praten niet de weg is. We moeten weer van praten naar meer DOEN. Suc6!~Frank Buijs

tumblr_static_lord_of_war

 

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world – NOW! I AM APOLLO SOLARIS

 APOLLOSOLARIS.COM

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

15 Comments

 1. Dag Alexander,

  Heb je al een balletje op kunnen gooien of blijft het balletje dan in de lucht hangen? Met andere woorden zit er een beetje schot in?

  Laat ik het niet al te lang maken maar ik wilde hier in deze reactie die aan jou gericht is verder ingaan op een paar van mijn uitspraken. In de brief spreek ik over een kleine groep met mensen die constructief samen moet gaan werken. DE BILDERBERG KIDS zijn trouwens ook een groep die constructief samenwerken.

  Ze hebben wel andere plannen. Die zijn dan ook niet zo heel erg leuk maar ze werken wel samen. Ik noem ze overigens “kids” omdat ze net als jullie in de politiek ook graag spelen. Er is wel een groot verschil. Dat heeft te maken met het gereedschap dat zij gebruiken. Jullie zitten eigenlijk nog in DE ZANDBAK en zij spelen vrolijk in de speeltuin.

  Eigenlijk is de aarde op dit moment een hele grote SPEELTUIN. Dat leggen anderen en ik HIER dan ook tot in de puntjes uit. Het kan alleen GOED FOUT gaan als kinderen met te groot en ook fout gereedschap gaan spelen. Dat is eigenlijk ook gebeurt en daarom is er hulp gekomen. De kinderen van moeder aarde maken er een te grote bende van. Omdat er maar een planeet aarde is en deze van grote waarde is voor de kosmos heeft GOD besloten dat er ingegrepen wordt. Dat doet GOD niet alleen. Al haar/zijn kinderen van goede wil staan in de ring en wachten totdat we verder kunnen gaan. Dat is eigenlijk wat er zich momenteel helemaal buiten ieders zicht om aan het afspelen is. Dat is ook niet zo vreemd want de meeste mensen zijn voor DEZE WETENSCHAP nog niet klaar. Vandaar dat het zich een beetje rustig moet gaan verspreiden. Niet alles in een keer want dan breekt de zogenoemde pleuris uit en daar zit niemand op te wachten. Daarom heb ik eigenlijk dan ook nooit iets aan de grote klok gehangen snap je? De wijzers zouden spontaan afbreken en dan weet niemand meer DE TIJD. Das nie handig….


  Enfin nog een ding. In het plaatje in de brief zie je tussen de grijze kleuren door mensen die zich zoals ik omschrijf met hand en tand zullen gaan verzetten. Vandaar dat ik een beetje hulp krijg. Want geweld kunnen we natuurlijk niet gebruiken. Dan krijg je toestanden zoals in bijvoorbeeld de Ukraine of andere zuidelijke landen waar het momenteel aardig aan het BORRELEN is. Geweld brengt ons niet echt veel verder. De hulp die ik heb heet de Galactische Federatie. HIER staat informatie. Ik heb nog veel meer en ik kan je ook vertellen hoe ik met ze communiceer maar niet alles tegelijk.


  Enfin morgen een nieuwe werkweek. Ik hoop dat je spijkers met koppen kunt slaan. Zoals ik eerder heb geschreven, hamertje tik gaat niet werken. Dat is speelgoed voor in de zandbak. Jullie moeten net als de Bilderberg kids op naar het grotere gereedschap. Niet met geweld maar met een doordacht plan van aanpak. Net wat ik een beetje aan het doen ben. Suc6! ik hoor het allemaal wel. Overigens hoef je niets terug te schrijven hoor. Ik maak dan wel een grapje over EEN BALLETJE maar ik weet precies wat er zich allemaal aan het afspelen is. Telepathie noemen ze dat. Oeps….nu weet je ook hoe ik met MIJN FAMILIE communiceer. Vandaar dat ik dan ook altijd een STAPJE VOOR heb Snap je?


  Dat is ook nodig anders gaat het plan niet werken. Dan zou er op globale schaal samengewerkt moeten worden en daar is de mensheid nog niet klaar voor. Komt overigens wel maar alles op zijn tijd. Eerst nog wat huiswerk en dan gaat het langzaam groeien. TOY TOY TOY!


  Nog een kleine maar wel een relevante tip; TELEPATHIE is de manier waarop je kan uiten dat je bereid bent om mee te werken. Ik ga het je nog tot in de puntjes uitleggen maar de gedachte (Hart gedragen) is voldoende. Wordt opgepikt en je kan als je vast beraden bent deel gaan uitmaken van het grotere plan. Dan krijg je die informatie die voor jou relevant is aangeleverd. Daarom spreek ik ook over het grotere plan. Ieder mens kan dat overigens doen. Bespreek ik ook HIER Overigens is ieder mens niet helemaal waar. Dat wordt HIER besproken. Deze groep kan zonder hulp helaas niet verder. Vandaar dat het tijd wordt dat deze waanzin gestopt wordt.

 2. Het nu komende bericht wijkt iets af van de laatste berichten die er door mij geplaatst zijn. Mijn verzoek is het grotere plaatje in gedachten te houden want dat is wat ik u wil laten zien. Het gaat ver maar als u een beetje induikt in de materie dan is dit wat nu komt helaas wat er zich wereldwijd aan het afspelen is. Het is NIET om angst te zaaien maar dat is eigenlijk met alles wel het geval dat ik u probeer te vertellen. Als u alles een beetje gaat lezen en begrijpen dan zal het u op gaan vallen dat er heel veel agressie is richting kinderen en dat WERELDWIJD. The real amusing thing here is that there are literally millions of “adult” men and women living on Earth – right now as we speak who are totally in service to these beings and don’t even know it!! LINK

  Laat ik dat hier voor u uit de doeken doen. Wie hebben er de toekomst?


  Als diegenen die ANDERE PLANNEN met de toekomst van de mensheid voor hebben is het dan niet handig om het probleem bij de wortels aan te pakken? Met andere woorden waar kunnen ze zich dan het beste op richten? Ik laat het voor nu hierbij. Wat ik wel kan doen is u naar een LINK toe verwijzen waar in wordt gegaan op dit grotere plaatje. Volgende week lever ik U de details aan en hoe we het roer inderdaad om kunnen gooien.

  10/6 Britain’s missing babies: How thousands of children have disappeared from council care in the last two years – and one infant still can’t be found
  Almost 5,000 children – including babies – disappeared from council care
  19 babies have vanished for months at a time, the figures reveal
  The statistics, unveiled under FOI, have been called ‘alarming’ by NSPCC
  By AMANDA WILLIAMS
  PUBLISHED: 10:52 GMT, 8 June 2014 | UPDATED: 12:32 GMT, 8 June 2014

  Read more: LINK
  Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook An Epidemic of Perversity: How They Killed Your Kid’s Innocence (2014) LINK (An Epidemic of Perversity: Satanically Sexualized Kidz (2014) ) Jay Parker and Mark Passio: Satanic Ritualistic Abuse | Truth Connections Radio LINK

 3. Hierboven staat het antwoord hoe de problemen op te lossen. Een andere is er niet. Alles is BEWUSTZIJN. Dit moet naar een hoger niveau anders blijven mensen inderdaad vast zitten in de spelletjes die ER NIET TOE DOEN. Alles wat in 3D zit is gebaseerd op macht en hebzucht. Dit is eigenlijk het roer om zoals in de titel van dit bericht staat vermeld. Het bewustzijn vergroten of verruimen begint met mediteren. Als men een begin maakt komt DE REST vanzelf…

 4. Spelletjes die ER NIET TOE DOEN. It’s just a ride….

  Kleine toelichting. Spelletjes hadden wel een reden. Dat was eigenlijk het hele grote spel. DIT SPEL komt nu tot een einde en daarom de opmerking dat spelletjes er niet toe doen. Wij zijn hier om u voor te bereiden op het feit dat het inderdaad over en uit is en dat u wakker moet worden anders mist u DE BOOT en gaat u kopje ONDER.

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 5. Als diegenen die ANDERE PLANNEN met de toekomst van de mensheid voor hebben is het dan niet handig om het probleem bij de wortels aan te pakken?

  Opmerking staat in deze blog. Bewijzen dat het GOED FOUT gaat staan in overvloed op deze site. In de volgende film legt David Icke uit wat er met de hersenen van kinderen gebeurt als ze bepaalde delen van de hersenen niet meer gebruiken. Ergens maak ik de opmerking met “KASPLANTJES” en als u goed luistert en alles een beetje gaat begrijpen dan denk ik dat het kwartje langzaam gaat vallen……toch?

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 6. Hieronder staan een tweetal Tweets en de opmerking in de bovenste Tweet klopt als een bus. Dat heeft te maken met het feit dat alles maar dan ook letterlijk alles terug komt op je bordje. Ik wacht nog eventjes met het uitleggen ervan want het is niet altijd zo geweest. Het is iets van de laatste tijd en het werkt. Tip….Heeft zoals alles met ENERGIE te maken en zoals u weet is daarin iets aan het veranderen.☮ PEACE ☮ Eigenlijk graven ze hun eigen graf en hebben het niet in de gaten. Op zich mooi toch!

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 7. “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo


 8. “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 9. Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet goed weet wat de huisartsen precies willen maar ze willen het roer om en dat wil ik ook vandaar dat ik de Tweet plaats.


  De huisarts vlucht voor de macht van de zorgverzekeraars. Kan ik mij iets bij voorstellen vandaar DEZE BRIEF van alweer een poosje geleden.

 10. Goed laat ik voorzichtig de draad weer op gaan pakken al doe ik het rustig aan. Mijn internetverbinding is niet de snelste en ik kan helaas niet meer gratis “meeliften”. Ik ga verder met het roer om en volgens mij sluit het volgende artikel hier wel mooi op aan.


Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: