Het komt allemaal goed. Als U begrijpt wat ik bedoel…..T.a.v. Ivo Opstelten

Beste Ivo,

 

Momenteel ben ik bezig om wat frisse wind door politiek Den Haag heen te blazen. De reden is dat ik het idee heb dat jullie een beetje vast zitten. Nu ben ik begonnen met het aanschrijven van een tweetal collega’s  en dat zijn Lodewijk Assher en Jeroen Dijsselbloem. HIER staat de brief aan Jeroen en HIER die aan Lodewijk. Het advies dat ik geef in de inleiding van deze twee brieven geef ik ook aan jou. Dan hoef ik niet steeds in herhaling te vallen snap je?

Graag wil ik met je terug gaan naar een toespraak die je gehouden hebt in december 2012. Dit artikel staat HIER.  Daarin geef je aan de oorlog te zullen verklaren aan agressief “tuig”.

Op agressieve mensen zit inderdaad niemand te wachten dat ben ik helemaal met je eens.  Nu ligt de reden dat mensen agressief worden of met VUURWERK gaan spelen zoals in het krantenartikel geschreven staat net iets gecompliceerder. Want is het niet zo dat kinderen nog moeten leren? Met andere woorden zijn diegenen die het vuurwerk te koop aanbieden niet een beetje verantwoordelijk voor het feit dat jongeren ermee gaan spelen? Kinderen zitten in de opgroei fase. Dan  lijkt het mij niet meer dan juist dat ze nog moeten leren toch?  Beetje vergelijkbaar met DIT VERHAAL.  De uitleg staat erbij.

Maar ik wil eigenlijk ergens anders naar toe en dat is het volgende, Er is een hoop mis en ik denk dat je als minister van veiligheid en justitie een meer dan belangrijke taak hebt die je zo serieus mogelijk wilt dienen. Vandaar dat ik je schrijf want er is iets heel goed mis. Naast de eerder genoemde voorbeelden heb ik kennis mogen maken met de waanzin van het justitiële apparaat. Vandaar dat ik dan ook in de brief aan je collega Lodewijk spreek over de oude vertrouwde paden. Die paden zijn niet een beetje doodlopend maar een beetje heel erg veel. laat ik het uit verder toe gaan lichten.

Ik ben zelf ooit een verkeersovertreding begaan en de brieven staan HIER. Sommigen zijn best wel opstandig maar dat heeft te maken met het feit dat ik in ben gaan zien dat er iets heel goed mis is. En gezien de reacties op alles wat ik geschreven en gedaan heb is deze conclusie volgens mij wel een juiste.  Mijn bezwaar die HIER staat zegt eigenlijk meer dan voldoende maar ik snap dat jullie die een beetje vast zitten in een systeem dat niet echt rekening houdt met menselijke factoren hier niet zo veel mee kunnen vandaar dat ik wat verder met je op deze materie in wil gaan.

Ik ben ooit op een artikel gestuit waarin stond dat justitie het innen van boetes belangrijker vindt dan de verkeersveiligheid. Ik zoek het artikel nog wel voor je op maar als verkeersveiligheid niet de eerste prioriteit heeft mag ik je dan vragen wat dat dan wel is? Daar ben ik wel heel erg nieuwsgierig naar. Het is toch VEILIGHEID EN JUSTITIE ?  Een tijdje geleden zijn de boetes meer dan verdubbeld. Ik geef HIER een uitleg en daar staat het volgende;

“Want waar trek je de grens? Hoe ver kan diegene die de andere wil onderwerpen dan wel niet gaan? Ik vindt dit geen prettige gedachte u ook niet?”

Een andere brief waarin ik onze grondwet betrek die op zijn zachts gezegd aardig wordt verkracht staat HIER  Als je die rustig gaat doorlezen dan zult je het met me eens zijn dat het niet helemaal goed gaat toch?

Enfin je zal er vast een reden voor hebben. Alleen trap ik er niet meer in en dat is de reden dat ik mij tegen alles wat niet correct is verzet en helaas is dat zo goed als alles. Want als in het geval van verkeersveiligheid niet de veiligheid de eerste prioriteit heeft en wij mensen zijn emotionele wezens die gestuurd worden door emoties en dus wel eens ongewild te “hard” kunnen rijden zonder dat we daar erg in hebben of kwade bedoelingen hebben en daarvoor “gestraft” moeten worden dan is er inderdaad iets heel goed mis. Toevallig stuitte ik op DIT ARTIKEL.  Nu vraag ik je de volgende FILM  te gaan bekijken. Daarin wordt pijnlijk de waanzin van dit alles duidelijk. We willen de bevolking beschermen tegen een paar individuen die minder goede bedoelingen hebben. Om de bevolking te “beschermen” tegen die paar individuen met dus minder goede bedoelingen gaan we de hele bevolking lastig vallen met camera’s en ander toezicht waarmee de burger steeds meer belemmert wordt in zijn vrijheid. Beetje het verhaal van 1984.

Ik zit daar niet op te wachten en als je het plaatje een beetje begint te overzien weet ik zeker jij ook niet. Wellicht heb je zelf kinderen of kleinkinderen. Ik neem aan dat je die in een wereld wilt zien opgroeien waar we met respect met elkaar omgaan. De weg die we nu aan het inslaan zijn is allesbehalve een weg van samenwerking maar van de grootst mogelijke zelfdestructie. Daar ben ik niet voor geboren. Niemand eigenlijk maar om de een of andere reden wil het maar niet lukken om de koppen de zelfde kant uit te krijgen. Nu heb ik me voorgenomen om daar een beetje verandering in aan te gaan brengen. Het aanschrijven van ministers die posities bekleden waarin ze ook daadwerkelijk iets voor hun burgers kunnen gaan doen lijkt me wel een goeie eerste stap.

Graag verneem ik van je hoe jullie van plan zijn om het tij te doen keren of met andere woorden die andere weg in te slaan. Wachten totdat het scenario van de film 1984 zich langzaam gaat voltrekken is niet datgene  waar ik op ga wachten. Vandaar dat ik een heel klein beetje actie vraag net zoals in de brieven aan je collega’s.  De overige ministers zal ik ook aan schrijven want zoals je in deze brief kunt lezen is zo goed als alles wel toe aan een radicale verandering. Sommige mensen zullen dan zeggen als jij het beter weet doe het dan en dat is precies wat ik ga doen. Ik weet het inderdaad beter. Maar ik heb er weinig behoefte aan om het allemaal alleen te moeten doen vandaar deze werkwijze. Op zoek naar mensen die langzaam het lampje zien gaan branden.  Als het lampje eenmaal brandt dan help ik ze verder wel weer op weg.  Enfin ik hoor graag van je .

Hartelijke groet ~Frank Buijs

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world – NOW! I AM APOLLO SOLARIS

 APOLLOSOLARIS.COM

 

 

 

 

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

19 Comments

 1. Wat ik in dit bericht graag wil toelichten is het volgende; Ik ben begonnen met pittige berichten. HIER staat er bijvoorbeeld een met en pittige Tweet en als u een beetje verder gaat zoeken komt u er nog we wel meer tegen die op zijn zachtst gezegd u het schaamrood op de wangen doen verschijnen. Maar dat heeft een reden. Die reden staat HIER.

  Met andere woorden ik ga u deze niet vertellen. Dat gaat onze huidige koning Willem Alexander u vertellen. Hij gaat u vertellen waarom er door mij berichten de wereld in zijn gestuurd met verzoeken tot vertrek en arrestatie.

  Nu heeft het weinig zin om het allemaal op de spits te gaan drijven maar het gaat wel ergens om en het is wel degelijk ergens op gebaseerd. Maar ik denk dat we allemaal VERDER WILLEN en dat staat meerdere keren geschreven. Nu staan er op deze lijst ook individuen die er niet zo makkelijk vanaf komen maar dan kunt u het beste DEZE BRIEF gaan lezen. Dan snapt u wat ik bedoel. Uiteindelijk komt het allemaal goed snapt u?….


 2. Dag Ivo,

  Alles goed? De vorige reactie was een algemene maar deze is expliciet voor jou. Zo net voor de nieuwe werkweek een mooie update kan natuurlijk geen kwaad. Ik blijf het lekker rustig aan doen. Oorlogstaal is niet wat we kunnen gebruiken en jongeren de oorlog verklaren is natuurlijk al helemaal uit den boze maar genoeg over dat artikel.

  Er is een hoop mis maar het is niet mijn bedoeling om alles wat er mis is hier de revue te laten passeren. Beetje vergelijkbaar met de reactie die ik HIER geef. (Reactie van 31 mei). Dat is gewoon teveel van het goede. Daarom wil ik het ook in de brieven/reactie’s aan jou kort en krachtig houden. Een heel mooi voorbeeld is deze;

  Een kennis van mij is veroordeeld voor het in bezit hebben van HENNEP. In de rechtbank zij hij tegen DE RECHTER dat het gebruik van hennep de pijn verzachte. Hij heeft chronische reuma en dit is eigenlijk de enige manier om de pijn te verminderen. PILLEN zijn natuurlijk een mogelijkheid maar die zijn niet zo heel erg gezond.  Maar eigenlijk had de rechter daar niet zo heel mee te maken. Hij vond het weliswaar vervelend maar DE WET zegt dat het bezit van meer dan …..gram (Geen idee) verboden is. En WET IS WET. Nu ga ik je niet doorverwijzen naar bewijzen waar staat waar Hennep allemaal goed voor is. Dan zou je rode wangetjes krijgen en dat is niet mijn bedoeling. Maar je snapt dat het zo niet verder kan. Ga je een beetje de boel in beweging zetten? Anders moet ik net als Mark ook jou aan de kant zetten snap je? Enfin suc6! Maak er een mooie week van en probeer een beetje spijker(tjes) met koppen te slaan. Als er een begin is dan kunnen we naar het wat grotere gereedschap toe. Eerst maar een klein beginnetje maken….Komt allemaal goed Ivo. Is ook een beetje mijn lijfspreuk. Zo zie je maar hebben we toch nog wat gemeen.


 3. Beste Ivo,

  Hier een verzoek. Maak je er werk van? Ik ben namelijk een beetje klaar met dat geneuzel van jullie. Graag uit de zandbak en op naar de speeltuin. Dan kunnen we een beetje stap(jes) gaan maken om na de speeltuin naar het echte werk toe te gaan snap je?
  Stelletje dropveters….
  HIER het verzoek.


 4. Beste Ivo,

  Ik hoop dat het allemaal een beetje lukt. Er komt steeds meer nieuws naar buiten en niet alles is even leuk. Maar ik heb een verzoek. Zou je alvast een team kunnen zetten om het volgende te onderzoeken? LINK

  Volgens 4 ooggetuigen wat er ongetwijfeld meer zullen gaan worden, nu er steeds meer mensen gaan praten, blijkt dat ons koningshuis er niet al te frisse praktijken op na houd. Ik weet niet wie er allemaal betrokken waren bij deze waanzin maar daar is natuurlijk justitie het ideale apparaat voor. Suc6 met de werkzaamheden. Ongelooflijk om te horen wat macht met mensen kan doen. Vandaar dat ik er dan ook een eind aan maak snap je. Al deze hufters belanden achter slot en grendel of ze komen zelf door een ongeluk om het leven als ze maar verdwijnen. Enfin nogmaals suc6 met alles. Ik ga ervan uit dat uiteindelijk het recht zal zegevieren.

  Nog even als aanvulling. Als jullie niet heel snel van jullie fucking reet af komen en een begin maken met het aanpakken van al deze waanzin dan ga ik een begin maken en je mag van mij aannemen dat niemand daar echt op zit te wachten stelletje fucking boomwortels.

 5. Dag Ivo,

  Hier weer wat extra informatie. Ik begreep dat Mark Rutte in Vietnam is? Is inderdaad een plek waar veel van dit ONKRUID heen gaat. Hier de informatie. Wist je overigens dat deze rituele moorden gewoon doorgaan? Vandaar mijn enigszins pittige opmerking eerder gedaan. Ik probeer de boel een beetje in beweging te krijgen maar soms denk ik wel eens dat niemand het wat kan schelen. MENSEN komen toch op de wereld met eerst hun hoofd naar buiten of toch andersom? Ik begin te twijfelen…..

  For those who want to know….21/6 Nog even een uitleg waarom ik spreek over onkruid. Daarvoor maak ik de volgende vergelijking. Het is lente en we staan aan de vooravond van de zomer. U krijgt de kriebels en besluit de tuin stevig onder handen te gaan nemen. Laat u dan het onkruid staan? Nee toch? U verwijderd het en laat DE BLOEMEN staan. Onkruid groet er echter wel. Dus heeft het een reden anders zou het er niet groeien toch?

  De aarde is op dit moment ook een hele grote tuin en u raad het al. Ook hier staan bloemen en mooie planten maar helaas ook veel onkruid. Nu heeft dit onkruid een taak en die taak bespreek ik elders. Maar zelfs onkruid is hier met een reden. Dat heeft te maken met DIT EXPERIMENT. Een kleine toelichting, het onkruid in uw tuin heeft als taak “bodembedekker” Het zit laag bij de grond en kijkt omhoog naar de echte planten. Het moet nog leren en het mag ooit zelf een mooie plant worden. Dat is eigenlijk de uitleg van het experiment in de vorige link. Maar…..

  De houdbaarheidsdatum van het experiment is verstreken en er komt een hele grote schoonmaak. De tuin wordt grondig aangepakt en al het onkruid wordt gewied. Grondig wil zeggen dat het niet meer terug kan komen. Zie het zo en dan ga ik met u terug naar de tuin. De overgang van de lente naar DE ZOMER gebeurt ieder jaar. Dus ieder jaar weer opnieuw duikt u de tuin in om het onkruid er tussen uit te halen en de tuin voor te bereiden op de zomer. Soms duiken mensen zelfs de tuin in en maken hem “winterklaar”. De restjes onkruid die zijn overgebleven worden er dan alsnog uitgehaald en de tuin staat er keurig bij voor het volgende seizoen namelijk de komende lente.

  Nu staan we ook aan de vooravond van een NIEUWE ZOMER. Er is alleen een verschil met de zomer die ieder jaar weer terug komt. Dit is een hele lange zomer. Wellicht de langste die we ooit gekend hebben. Daarom dient er een grote schoonmaak te komen snapt u? In een mooie zomer met een mooie tuin past geen onkruid. Dat is een beetje wat er momenteel gebeurt. Het onkruid blijft nog even groeien tot het moment komt dat het met wortel en al zal worden verwijdert. Dan kan het hier op aarde nooit meer terug komen. Dat komt omdat het heel simpel hier niet meer kan groeien. Het heeft hier geen overlevingskans. Om hier iets van te begrijpen maak ik de volgende vergelijking. Je hebt planten die op hele warme plaatsen uitstekend gedijen. Bijvoorbeeld in de woestijn staat de cactus. Deze zult u niet op de noord of de zuidpool tegen komen. Nu gaat de aarde een beetje veranderen en alles wordt een beetje een woestijn. Niet letterlijk maar op zich is dit wel een aardige vergelijking. We krijgen dus overal een beetje de zelfde planten die uitstekend gedijen bij hoge temperaturen en alles dat koud en donker gewend is en wat daar ook goed kan groeien net als onkruid dat gaat verdwijnen. Goed hè! TOY TOY TOY!

 6. Ivo beste rukker,

  Zou je dit willen uitzoeken beste paardenkop? Ik neem het namelijk best wel SERIEUS. Jij niet? Stelletje hopeloze RUKKERS daar in Den Haag. De een is nog stommer dan de ander. Stelletje fucking randdebielen. Actie Ivo en snel een beetje S.V.P…

  Nu ik je toch weer aan het werk zet nog een opmerking. In de brief staat iets over een bekeuring die ik ben opgelopen in verband met een snelheidsovertreding. Nu kreeg ik toevallig vandaag een brief van de rechtbank. Daarin wordt gevraagd of ik op wil komen draven om aan te tonen dat ik niet kan betalen. Als dat namelijk het geval is dan is er geen reden om mij te gijzelen. Dat kan ik natuurlijk wel doen want ik heb inderdaad geen stuiver te makken maar daarmee is het probleem niet opgelost snap je dat een beetje met die twee hersencellen van je?

  Nog een tip. Je hebt nu twee hersencellen waarvan er een helemaal uit staat en de tweede werkt ongeveer voor 5%. HIER staat hoe je die 5% wat kan opvijzelen zodat die andere hersencel ook weer een beetje gaat werken. Dan snap je misschien ook een heel klein beetje wat hier allemaal staat. Ik zal een kopie van dit schrijven aan de rechtbank sturen. Wellicht kunnen ze er wat mee en anders maar niet. Jullie zijn helaas toch te stom om wat te doen. Ik regel het wel beste Ivo. Ben het inmiddels wel een beetje gewend…..

  Dag beste Ivo en een laatste tip. Adem in en adem uit. Its, just a ride….

  ( tja daar snap je waarschijnlijk geen fuck van). Staat HIER een beetje uitgelegd.


 7. Opstelten vervolg op ‘Er was en is niets’…? Volgens NRC hebben 6 voormalige gevangenisdirecteuren aangifte gedaan tegen minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie (VVD). De aangevers vinden dat deze bewindsman een ambtsmisdrijf heeft gepleegd, want hij zou nalatig hebben gehandeld rondom de beschuldigingen van zijn voormalige hoogste ambtenaar Joris Demmink inzake pedofilie.. In de aangifte staat dat zij Ivo Opstelten schuldig vinden aan ‘het vertragen in plaats van voortvarend afhandelen van aangiften tegen Demmink’. De aangifte zou ook al verstuurd zijn naar de Tweede Kamer en de procureur-generaal bij de Hoge Raad..!LINK


 8. Zojuist heb ik een toelichting gegeven met betrekking tot het taalgebruik en die kunt u HIER vinden. Een andere uitleg waar ik een beetje probeer uit te leggen wat ik aan het doen ben staat HIER. Verder kan ik u verklappen dat de wedstrijd die momenteel gespeeld wordt zich op aarde nog nooit eerder heeft voorgedaan. Wat ik daar precies mee bedoel leg ik nog voor u uit. Probeer dus een heel klein beetje door al het geweld heen te kijken want uiteindelijk is het niet geweld dat ons verder zal gaan brengen maar EENHEID. Alleen de weg daar naar toe is niet altijd even makkelijk. TOY TOY TOY Lieve mensen ~Apollo

 9. VROUW OPSTELTEN IN PEDO-NETWERK

  Het wordt steeds spannender Ivo. Nu snap ik waarom je net doet alsof je gek bent. Doen jullie in Den Haag wedstrijdje? Wie maakt het het bontst? LINK. En de mensen maar zwoegen voor hun centjes. Ik moet er niet aan denken wat er gebeurt als de massa dit allemaal door gaat krijgen. Soort beeldenstorm denk je ook niet? lezers die al wat meer van mij gelezen hebben. Gaat u een beetje begrijpen waarom het menselijk ras een grondige update nodig heeft? Jawel hè? Ik beloof u dat die er komt. Onkruid kan hier straks echt niet meer groeien. Maar onkruid verdwijnt niet zomaar. Daar moet u iets voor doen. Stap 1 is onkruidverdelger halen en dat een aantal keren blijven herhalen. Een keer is niet voldoende. U kunt het een beetje vergelijken met de brieven die ik geschreven heb. Een mooi voorbeeld is DEZE. Gewoon vol blijven houden en uiteindelijk verdwijnt het onkruid uit UW TUIN. TOY TOY TOY.

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 10. Laat ik met u verder gaan en dan haal ik de titel van dit bericht hier in deze opmerking nog maar eens aan als u begrijpt wat ik bedoel. Hierboven staat heel veel ellende en dan met name over het seksueel misbruik van onder andere kinderen door figuren die eigenlijk diegenen die deze wantoestanden zouden moeten bestraffen zich zelf eraan schuldig maken. Soms denk ik wel eens dat we in EEN OMGEKEERDE WERELD zitten.


  HIER sluit ik af met de opmerking; De Tweet hieronder ga ik nog voor u uitleggen. Alles op zijn tijd!.✂ ~ ✌PEACE !! Nu heb ik het idee dat de meesten die dit lezen zo langzaam wel beginnen te begrijpen hoe een koe een haas vangt maar voor de rest licht ik het nog eventjes toe.

  Dat doe ik als volgt, HIER staat een verhaal over de buitenkant en dan met name “de verpakking” Maar als u op de Tweet klikt waar ik u zojuist naar doorverwees dan komt u op een pagina met heel veel vrouwelijk schoon. Het kan zijn dat u hierdoor op het verkeerde been wordt gezet en denkt leuk allemaal maar hij flest de boel een beetje. Vandaar deze uitleg snapt u?


  Ik heb vorig jaar een tweetal blog’s geschreven en daar leg ik het een beetje voor u uit HIER een blog en daarin staat (beetje onderaan bij een vrouw met een viool die in de hens staat); Maar eigenlijk heeft sex in onze huidige maatschappij niet zo veel meer met liefde te maken. Het is eigenlijk meer LUST geworden.


  Nu heb je lust die POSITIEVE ENERGIE opwekt en lust die NEGATIEVE ENERGIE opwekt en daar zit hem het probleem.

  Een andere blog staat HIER en daarin staat “Je moet wel trots zijn op je lichaam, absoluut! Maar u zult het wellicht met mij eens zijn dat veel mensen dat NIET MEER ZIJN en dat heeft alles te maken met het verhaal van ON/OFF”.

  Hier wilde ik het bij laten maar als u de blogs en de linken gaat lezen dan gaat u vast snappen waar het fout gaat. OFF wil zeggen “u zit in HET PROGRAMMA van de boer vast = negatieve of dode energie. Porno heeft hier alles mee van doen. Vandaar de vergelijking met een product. Diegenen die al deze kennis bezitten hebben moedwillig alles dat met positieve sex (energie) te maken heeft zodanig verdraait dat het NEGATIEF zijn werk gaat doen en diegenen die meer gelezen hebben begrijpen inmiddels wel dat ALLES om energie draait.

  Energie moet stromen, bij porno is er geen ontvanger begrijpt u? Dat is wat men dode energie noemt. Dus sex/liefde tussen twee zielen kan er vrij heftig aan toe gaan maar dan stroom er energie en dat is het verschil tussen negatieve en positieve energie. Misbruik is negatieve energie want de ontvanger wil dit niet, er stroomt GEEN energie net als met het kijken naar een porno film. Dat even ter verduidelijking. Op het plaatje hieronder staan een mannetje en een vrouwtje maar dat kunnen ook twee vrouwtjes of twee mannetjes zijn als het maar POSITIEVE energie is dan stroomt het (zender/ontvanger) en dat wordt eigenlijk min of meer bedoeld met DEZE UITSPRAAK (Tweet onderaan in het bericht).

  Diegene die de kennis over het sturen van energie beheerst heeft controle over alles en iedereen en dat is WAT ER GEBEURT IS niets meer en niets minder.


  13/12/2014 Nog een korte toelichting op het verhaal seksualiteit. Op dit moment hoort het in het programma van de boer. Met andere woorden de meesten weten niet beter en dat is een van de voornaamste redenen waarom er zoveel geweld is. Vandaar DEZE OPMERKING. In DEZE BRIEF van alweer een poosje geleden staat min of meer wat er bedoeld wordt. Rechts onderin de brief ziet u staan “SYSTEEM”.

  Dat is de mainfraim computer of met andere woorden prime creator en daarom ziet u vaak de opmerking dat u in een PROGRAMMA zit wat zal worden beëindigd. Onze taak is het om diegenen die het willen en kunnen zien erop voor te bereiden en diegenen die dat niet willen of kunnen zien krijgen straks een nieuwe rammelaar✂ ~ ✌PEACE !! .

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 11. Reactie 18 september 2014. Verder kan ik u verklappen dat de wedstrijd die momenteel gespeeld wordt zich op aarde nog nooit eerder heeft voorgedaan. Wat ik daar precies mee bedoel leg ik nog voor u uit.


  Beknopte uitleg; HIER staat; Nu maak ik me niet echt ergens druk om maar daar gaat het hier niet om. In de Tweet hieronder wordt ingegaan op deze “WEDSTRIJD” en zelf heb ik het nodige hierover geschreven in diverse blog’s en als u dat allemaal gaat snappen dan gaat u ook begrijpen waarom ik mij niet echt ergens druk om maak en als u de Tweet hierboven (Race lost in Denial….) door gaat lezen is er een kans dat u het licht gaat zien. In ieder geval de kans is aanwezig zolang het waakvlammetje nog brandt….


 12. Ivo beste sukkel,

  Heb je al wat gelezen van wat ik je probeer te vertellen of nog druk met je foute vriendjes beste rukker. Hieronder staat een plaatje met een uitspraak en HIER barst het van de bewijzen dat de uitspraak wel ergens op gebaseerd is. Is het een idee om de politiekorpsen in dit fuckland op de hoogte te brengen van deze kennis. Straks zit iedereen zo diep met zijn kop in zijn reet dat we spontaan van kleur beginnen te veranderen en dat lijkt me geen strak plan. Dan klopt Afrika bij ons aan dat we haar bevolking gestolen hebben net als een tijdje geleden maar dan anders snap je dat een beetje beste paardenkop?

  Enfin je snapt dat ik een beetje klaar ben met alles. Op zich heb ik goede redenen om dat te vinden maar ik kan mij zo voorstellen dat de meeste mensen die langzaam verkleurd zijn omdat hun kop te diep in hun reet zit dat nog niet in kunnen zien. Misschien een taak voor jullie om ze hierbij te gaan helpen ?

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 13. Beste Klaas,

  Allereerst gefeliciteerd met je nieuwe functie. Je moet wel een topper zijn nu je de baan van Ivo hebt mogen overnemen. Helaas begreep Ivo het niet zo goed als je begrijpt wat ik bedoel. Ik hoop dat jij het beter begrijpt.

  Er zijn twee issues die ik hier graag wil aanhalen. De eerste is MH17 en de tweede is terreurbestrijding. Het blijkt dat je daar wat mee hebt. Dat is mooi want dan kun je direct aan de bak. Wat MH 17 betreft daar heb ik HIER het nodige van verzameld en wat terreurbestrijding betreft …

  Tja dat is eigenlijk haast niet te doen. Leg ik je nog uit anders gaat meteen het lampje uit en kunnen ze direct op zoek naar een nieuw schoothondje van Mark….Oeps sorry mijn mond voorbij gepraat.

  Mocht je toch niet al te boos zijn. Jullie zijn het ware terreur en de bewijzen zal ik je in overvloed aanleveren. Dus eigenlijk geef ik je voorzichtig een beetje aan dat je net als Mark alvast kunt gaan wennen aan de bietenbrug. Is dat niet mooi? Net ergens aan begonnen en nu al langzaam wennen aan het idee dat je gaat wieberen.

  Wat MH17 betreft, Ben je bekend met het dossier 9/11? Nee? Idee om je erin te gaan VERDIEPEN? Ik zie aardig wat parallellen en dan komen we weer terug bij mijn opmerking over terreur. Suc6 beste Klaas. Je zult het nodig hebben.

  Hartelijke groet,

  Apollo Solaris

  Beste Ard,

  Ik heb even een vluchtige blik op je Twitter account geworpen en zie dat ook jij wel iets met schoothondjes hebt. Ik heb zo het idee dat er naast de SCHAATSENFABRIEK een hondenopvangcentrum zit voor schoothondjes. Maar om een lang verhaal kort te maken. Neem jij contact op met je nieuwe collega Klaas? Dan kunnen we verder snap je?

  O en voordat ik het vergeet. Wat de katholieke kerk betreft.

  Heb ik HIER het nodige verzameld. Ga je er iets mee doen beste Ard of ga je nog een extra potje vaseline halen net als de rest van deze bekrompen bevolking? Kleine toelichting. Heeft met een virus te maken wat er heerst. Ik noem dat het “BEKROMPENHEIDSVIRUS” Wel een positief einde van dit bericht. Er wordt met en macht gewerkt aan het verwijderen van dit virus. Dan gaan de mensen weer een beetje begrijpen wat er allemaal speelt. Grappig hè? last but not least. Jij ook suc6 met je nieuwe functie. je zult het nodig hebben…..

  By the way….Ik zie dat jullie bij prins pils op bezoek zijn geweest. Wat zei deze sukkel zonder ballen? Ik hoop dat jullie het wat langer volhouden dan Ivo en Fred. Die hebben het helaas net iets te bont gemaakt….GOED BEZIG!

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 14. THE REPORT IS STILL KEPT SECRET FROM THE GENERAL PUBLIC…..

 15. Als u mijn berichten volgt dan kan het u opvallen dat ik de wijze van schrijven wat getemperd heb. Mijn auto vliegt niet meer zo vaak uit de bocht. Ik heb het idee dat dit zo blijft.

  In veel van mijn berichten spreek ik over energie, frequentie, Earth grids en Vortexen komen ook geregeld terug. Ook laat ik vaker terug komen dat het sturen of beheersen van energie op zijn zachts gezegd belangrijk is. In de eerste Tweet hieronder heb ik een en ander voor u verzameld. In de Tweet daaronder wordt het grotere plaatje besproken en ikzelf heb HIER een en ander over de rol van Putin geschreven. Als u alles een beetje gaat volgen dan gaat u vanzelf de hetze van onze eigen mainstream media tegen Rusland langzaam maar zeker steeds beter begrijpen. Gewoon een kwestie van tijd en tijd verdwijnt en daar heb ik HIER het nodige over verzameld. En nu ga ik een biertje drinken…

 16. Van Well wil de Staat aansprakelijk stellen voor de schade die hij heeft opgelopen, doordat niet werd ingegrepen en hij niet werd beschermd. LINK

 17. THE EVIDENCE IS ALWAYS THE TRUTH


Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: