Goed bezig main stream Puppets…..T.a.v. de fabeltjeskrant

Lieve poppenkastkinderen,

Het wordt tijd dat iemand jullie de waarheid komt vertellen. Nu kun je vraagtekens zetten bij wat is de waarheid,  maar als jullie de moeite nemen om dit bericht met de nodige linken helemaal uit te lezen dan twijfel ik er niet aan dat jullie gaan snappen wat er precies bedoeld wordt en dan is er zelfs een kans dat jullie het niet erg vinden dat in de aanhef  “Main stream Puppets” staat. Want dat zijn jullie gewoon. Niets meer en  niets minder. Nu schrijf ik momenteel wel meer brieven en die komen HIER te staan. Deze gericht aan jullie adres komt er dan ook netjes tussen.

Jullie zijn HET VERLENGSTUK van een misdaadorganisatie en velen die in het grote dierenbos RONDHUPPELEN hebben dit niet eens in de gaten. Vandaar dat ik jullie die het hier betreft eigenlijk niet echt iets kwalijk kan nemen.  Dat is dan ook een van de redenen dat ik spreek over poppen. De figuranten die in een poppenkast acteren worden ook bestuurd. Kwaad worden op figuranten die zelf niets begrijpen is het zelfde als kwaad op jezelf worden. Dat is niet handig.

Nu zijn zelfs poppen of figuranten in staat om te leren. Dat is een lastige klus want de HERSENS van deze figuranten zijn een beetje voorgeprogrammeerd maar dat is helaas met MEER MENSEN wel het geval en dan met name mensen die op die posities zitten waar ze anderen weer kunnen manipuleren. Laat ik daar in dit bericht niet al te veel op ingaan. Moet wel te bevatten zijn allemaal.

Deze prachtige blauwe bol die momenteel in rap tempo om zeep wordt geholpen wordt gerund door een kleine groep SOCIOPATEN die tot alles is staat zijn. HIER staat een blog die ik onlangs geschreven heb en gericht is aan Jet Bussenmaker. In deze blog spreek ik over een portefeuille. Nu is onderwijs inderdaad een belangrijke die op hun VERLANGLIJSTJE stond en dan ook volledig gedomineerd wordt door deze groep. De uitleg waarom dat zo is staat in diezelfde blog. Als je wilt dat mensen niet weten wat er echt gebeurt dan is het misschien wel handig dat je deze tak van sport ook opneemt in je portefeuille en om een lang verhaal kort te maken.

Laat dat laatste nu het geval zijn. Vandaar mijn niet al te leuke opmerking dat dit bericht gericht is aan de fabeltjeskrant. Dat komt omdat meneer de uil er de dienst uitmaakt en meneer de uil vertelt fabeltjes. Fabeltjes zijn verhaaltjes voor het slapen gaan en dat is wat jullie doen. Jullie verdraaien alles en vertellen de mensen de grootst mogelijke onzin of erger. Wat er echt gebeurt en relevant is om te weten wordt simpelweg totaal GENEGEERD. Vandaar mijn opmerking dat jullie het verlengstuk zijn van een misdaadorganisatie. Die hebben er ook alle belang bij om GEHEIME AGENDA’S erop na te houden. Nu zijn er wel meer ORGANISATIES die tot de conclusie zijn gekomen dat ze maar beter niet meer verstoppertje kunnen spelen. Die geven ze zo nu en dan wat informatie prijs. Zijn de mensen ook weer blij toch? Net als in jullie poppenkast. Wat dat betreft is alles wel een grote speeltuin of het nu de politiek, het onderwijs, de media, gezondheidszorg en ga zo maar door betreft. Tijd voor een radicale VERANDERING.

Gisteren viel mijn oog op DIT BERICHT. Laat ik dat hier voor de lezers en voor jullie uit de doeken doen. In de eerste fabeltjeskrant editie staat een artikel over de Ukraine. In het bericht wordt gesproken over het verdraaien en bewerken van beelden om de situatie erger te doen over komen als het is.  Onder aan dat zelfde BERICHT staan beelden wat er zich echt daar in het land aan het afspelen is. Als er zoveel beeldmateriaal beschikbaar is wat deze waanzin goed in beeld kan brengen dan kun je jezelf ook af gaan vragen waarom het nodig is om zelf beelden te gaan samenstellen en die de wereld in te doen sturen waarvan men weet dat ieder weldenkend mens er wel achter komt dat er gesjoemeld is met de beelden. Met andere woorden wie zitten er echt achter het verspreiden van deze “beelden” ? Vandaar dat ik in het genoemde bericht iets over propaganda heb staan. Snappen jullie het een beetje lieve kijkbuiskinderen?  Nee? Heeft met het programma te maken dat er in jullie hersentjes is ingezet. Die moet vervangen worden want de naald is versleten. Komt goed hoor! En mocht het mij  uiteindelijk niet lukken dan maar een hele NIEUWE PLATENSPELER.

Is natuurlijk ook nog een mogelijkheid maar eerst maar eventjes alles uit de kast halen om bij jullie de OOGJES te openen. Nu kan ik nog tal van voorbeelden aanhalen waarin de MAFFIA praktijken van de westerse nieuwsmedia aan het licht worden gebracht maar laat ik dat hier nu maar niet gaan doen. Er staat al ZOVEEL en het is niet mijn bedoeling dat het lampje echt uitgaat. Ook jullie hebben het straks hard nodig net zoals het meisje in het bos onderaan dit bericht, die is ook blij dat er lampjes bijkomen, vandaar dat ik nu ga stoppen met gas geven. Daarnaast is het ook niet helemaal eerlijk wat ik momenteel aan het doen ben. Is een beetje te vergelijken met DIT BERICHT. Daarin spreek ik over opnieuw leren schaatsen en dan vooral met een rechte rug. Misschien is het voor jullie ook wel een idee om na het prachtige VOETBAL FEETSJE de schaatsen te laten slijpen.

Enfin geniet nog van de komende wedstrijden en ga nadenken over hoe jullie een begin kunnen maken met mensen DE WAARHEID te vertellen want daar zitten wel meer mensen op te wachten en niet de shit die jullie momenteel de ether in sturen en waar ze jullie ook nog goed voor betalen. Tijd om je rug recht te zetten lieve mensen.  De reden is heel simpel. Er komt een moment dan valt er niets meer recht te zetten. Eigenlijk probeer ik jullie op voorhand een beetje te waarschuwen en als je daar goed over na gaat denken IS DAT BEST WEL LIEF. sUC6! ~Frank Buijs 19e871bc

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world – NOW! I AM APOLLO SOLARIS

 APOLLOSOLARIS.COM

 

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

40 Comments

 1. Waarom laten de Europese leiders hun tanden niet zien aan de machthebbers in Moskou nu het geweld in Oekraïne escaleert? LINK

 2. 11 Tactics Used by the Mainstream Media to Manufacture Consent for the Oligarchy
  The mainstream media is aging and collapsing under the weight of its own hubris and arrogance. Now entirely formulaic in presentation and predictable in substance, the ‘major’ outlets of news, which are monopolized under only a small handful of corporations, serve the purpose of misleading the public on important issues and manufacturing consent for government and the oligarchs.LINK


 3. Malaysian Airlines MH17: Another “False Flag Operation” by the US-NATO-Israel War Cabal? LINK

  FL ML17: did you know that the vast field of smoking carnage may actually be a “tiny roadside crash site”? Read on. LINK
  Flight 17: Current Conflicting Conspiracies LINK


 4. MH17
  Ukrainischer Pilot von Su-25 behauptet, die Boeing abgeschossen zu haben
  STIMME RUSSLANDS Ein ukrainischer Flieger, der Pilot eines Kampfflugzeuges Su-25, hat in einem Interview mit der deutschen Zeitung Wahrheit für Deutschland die Verantwortung für die Vernichtung des Passagierflugzeuges von Malaysia Airlines am 17. Juli im Osten der Ukraine übernommen.LINK
  Urgent Message Regarding Malaysian Airliner 17 LINK

 5. Offener Brief von Professor Cees Hamelink: “Entschuldigung Herr Putin!”
  von Andy Martin

  Sehr geehrter Herr Präsident Putin,

  hiermit möchten wir uns im Namen eines Teils niederländischer Bürger für unsere Regierung und unsere Medien entschuldigen.
  Die Wahrheit wird verdreht um Sie und Ihr Land in ein schlechtes Licht zu rücken.
  Machtlos müssen wir zusehen wie der Westen, unter der Führung der Vereinigten Staaten, Russland der Aktivitäten beschuldigt an denen sie selber beteiligt sind. Das planmäßige Messen mit zweierlei Maß ist verwerflich. Der Westen verurteilt ohne genügend Beweise zu erbringen. Wie Sie, ohne Beweise, verurteilt werden für das Verüben von sogenannten Verbrechen, ist eine äußerst freche und anstößige Angelegenheit. LINK

 6. THE WALLS Are Crumbling Down Around the “Official 9/11 Story” – Why? “Evidence Is Now Conclusive: TWO UKRAINIAN GOVERNMENT FIGHTER – JETS Shot Down Malaysian Airlines MH17“)…….

  LINK

 7. Aufruf für eine Wahrheitskommission zur Untersuchung des Absturzes MH17
  31. Juli 2014 •
  AUFRUF NATO-Regierungen haben mit Lügen den Irakkrieg begonnen. Niemand wurde zur Rechenschaft gezogen.

  NATO-Regierungen wollten 2013 mit Lügen einen Krieg gegen Syrien beginnen, d.h. gegen Russland.

  Es ist sehr verdächtig, daß diese Regierungen bis heute keine seriösen Beweise wie Satellitenbilder u.a. Aufklärungsdaten über den Absturz von MH17 veröffentlicht haben.

  Was haben sie zu verbergen? LINK

 8. Once again we have confirmation that the Western media is corrupt and unreliable….

 9. Respected publications, like the Financial Times or the once respected NRC Handelsblad of the Netherlands for which I worked sixteen years as East Asia Correspondent, not only joined in with this corrupted journalism but helped guide it to MAD CONCLUSIONS.

 10. Ik heb anders nog wel wat #zand voor in jullie oogjes….. GEVONDEN?


  Nee? Nog eventjes verder zoeken lieve kinderen van de fabeltjeskrant….

 11. En lieve rukkertjes van de fabeltjeskrant. UITGESPEELD?

 12. DIT geldt dus ook voor jullie hè lieve trekpopjes van de fabeltjeskrant….
  Aanvullende sancties tegen Rusland bekrachtigd (Staat ergens in een poppenkastkrant). Sanktion gegen Europäische Union – Gaslieferungen gestoppt! LINK. En straks massaal gaan brullen dat het zo KOUD IS. Wat een boef die PUTIN hè?

  Idee om een begin te maken om de mensen in confetti land voor te bereiden op het feit dat ze genaaid zijn? Zomaar een idee hoor. Heb ik vaker….ideetjes. Grappig hè?

  In de tweet hierboven zie je Obama en Puttin gebroederlijk naast elkaar zitten. Hoe dat werkt staat HIER. Maar ik kan mij zo voorstellen dat dit allemaal net even te ver gaat. Vandaar mijn verzoek om ze voor te gaan bereiden. Dat lukt toch nog wel toch? Wat overigens ook wel grappig is. In het bericht wordt ook over “Puppets” gesproken. Soms vraag ik mij wel eens af of er ook nog echte mensen zijn of alleen nog maar trekpoppen. Maar dat is zomaar een idee….Ideeën zijn om over na te denken. Ook weer niet te lang want dan staan we erbij en kijken ernaar. Beetje wat me momenteel massaal doen. Kijken hoe het schip zinkt en ondertussen met onze leuter spelen. Is het niet gewoon tijd om VOLWASSEN te worden?


 13. The only two countries on earth where 9/11 truth is openly supported by mainstream institutions are Iran and Malaysia LINK


 14. Journalist onthult: ‘WE WORDEN OMGEKOCHT’☏
  Geplaatst op september 30, 2014 door irma2014

  ENGLISH

  Journalist Udo Ulfkotte werkte zeventien jaar voor de Frankfurter Algemeine Zeitung en boek Udois de corruptie zat. Hij schaamt zich voor de omkoping waar ook hij zich, net als alle westerse media, schuldig aan heeft gemaakt. Hij heeft een boek geschreven dat binnen een paar weken al een bestseller is geworden. De tweede druk komt eraan en hij hoopt, zoals hij op Twitter verkondigt, dat meerdere journalisten zich nu gaan beraden om naar buiten te treden en hiermee te stoppen, in het belang van de mensheid. Het onderstaande heb ik vertaald uit het Duits, zodat je kunt zien wat zijn boek inhoudt. Zoals ik al vaker schreef: het is de tijd van de waarheid en voordat we in allesvernietigende oorlogen terechtkomen die gedicteerd zijn door de machtige elite, zou je in ieder geval dit boek maar eens moeten lezen. Het is niet de bevolking die oorlogen wil, maar wie dan wel? Naam en toenaam worden in dit boek genoemd! LINK

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 15. Het wordt tijd dat we pinokkio zijn neusje eraf gaan halen en op de brandstapel donderen. Lijkt me een strak plan.  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 16. Oeps…Vergeet ik bijna de grootste boevenclub van dit land. (En de rest van deze mooie blauwe bol). Vergeet Pinokkio want een neus missen kan nog wel. HIER een bericht dat ook voor jullie van toepassing is. Enig idee wat er gebeurt met veel van deze Gnoes? Nee? De balletjes worden afgebeten door hele grote krokodillen net als bij jullie straks. lullig hè?

  Vandaar het vuurwerk……..Know that the Dark has totally lost control in this dimension, where shortly their last stronghold in that being your Main Stream Media outlets will be reporting what is truly taking place in the come time.

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 17. Beste mensen van de fabeltjeskrant,

  Ik ben in een wat mildere stemming terecht gekomen en dat betekent dat jullie je balletjes mogen behouden. Anders gaan jullie nog een toontje hoger zingen en dat lijkt me geen strak plan.

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 18. “We Have War by Media; Censorship by Media; Demonology by Media; Retribution by Media; Diversion by Media – a Surreal Assembly Line of Obedient Cliches and False Assumptions.” – See more at: LINK

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 19. Ik ga nog heel eventjes door en dan valt het doek. Dan komt de kater in beeld en die is zo groot dat we van de kortsluiting alleen al dit land twee jaar lang van ALTERNATIEVE energie kunnen voorzien. Alleen een kwestie van de draadjes aan elkaar knopen en ergens de vonkjes die in de hersenpannetjes van de MAIN STREAM PUPPETS gaan ontstaan op vangen. Dow Jones sluit op een ‘all-time high’ | Favoriete beursfondsen van analisten bleven in 2014 achter bij de markt | Fusie- en overnamemarkt leeft op LINK

  Rusland stapje dichter bij junkstatus? Standard & Poor’s dreigt de kredietstatus van Rusland te verlagen. Lage olieprijzen en Westerse sancties duwen het land richting een recessie. De Russische monetaire speelruimte neemt snel af? TOY’S FOR MEN NOT FOR BOY’S

  ‘How can people be so utterly stupid?’ But they are, and they are just as stupid in Washington. Paul Craig Roberts: Russia To Unleash Ultimate Black Swan Against The West. LINK

  27/12/2014 Beste fabeltjeskrant mensen,

  HIER staat wel een interessant gesprek. Ik heb de reactie geplaatst in het bericht van meneer de uil. Meneer de uil kan namelijk wel wat hulp gebruiken, begrijpt u dit een klein beetje? Dus geen stress, niet boos worden, tot 10 tellen en een plan gaan maken hoe u weer nieuws kunt gaan brengen dat gebaseerd is op feiten en of waarheden en geen nieuws dat er bij u met de paplepel is ingegoten onder het mom van ga dit de mensen maar vertellen want ze weten niet beter. Langzaam wordt het grote dierenbos namelijk wakker en dan lijkt het mij best wel verstandig dat u daar op kunt anticiperen. Ja toch? Anders loopt u straks helemaal moederziel alleen in het sprookjesbos sprookjes te vertellen en niemand wil het nog horen. Dit wil toch niemand. Enfin om een lang verhaal kort te maken. Maak er wat van lieve kinderen van de fabeltjeskrant.

  Nog een tip om het nieuwe jaar fris en fruitig te starten. Vergelijk HET SPROOKJESBOS in de aanvullende reactie hierboven met een pretpark zoals onze eigen Efteling. Daar hebben ze sinds de jaren 60 hun eigen sprookjesbos maar regelmatig kwamen er tot op de dag van vandaag nieuwe attracties bij omdat anders de mensen weg bleven. Vergelijk het een beetje met jullie sprookjesbos. Dit heeft ook een nieuwe attractie nodig en er zijn mensen die u daar een beetje mee op weg kunnen helpen. Is dat geen mooi begin van 2015?

 20. Over een paplepel gesproken…..


 21. Children Reveal Satanic Rituals: Going Viral – Main Stream Media Blackout
  Bringing this post back on top so more people can be aware of this and share with those who can make a difference to help. READ MORE

  Posted: 11 Feb 2015 08:33 AM PST
  Thanks to ElveTwelve & Slaade for bringing this to my attention. This is an incredible update that exposes a massive satanic cult who murder and torture innocent babies and young children. It is suggested that you get involved and forward this to all of your contacts. Make people aware of these crimes against humanity.
  Satanic Child Ritual Sacrifies of Hampstead Update – Cult Member Names, Places, Phone #s, & Emails of Baby Killers Released PDF LINK

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 22. Anonymous Leaks Satanic Cult Member Names, Places, Phone #s LINK
  Someone is scrubbing all videos related to this from the internet. All video links you linked to in your article are gone. Here is vid of Alisa interview: https://vid.me/fXlt Here is info concerning a wider cult: http://aanirfan.blogspot.com/2015/02/hampstead-cult-krishnamurti-cult.html Here is full length video of the WhistleBlower children https://www.youtube.com/watch?v=mMJo67g2jeo

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo


 23. Ik heb jullie je fucking huid vol gescholden maar dit stel ik dan wel weer op prijs. Dat betekent niet dat we nu vriendjes zijn maar als ik iemand de huid vol scheld dan ben ik ook zo sportief om een veer in jullie reet te steken….Bij deze en wat de AIVD betreft. Het zijn rukkertjes die te veel naar PORNO kijken en daardoor een beetje de weg kwijt zijn. Misschien wordt het tijd om de banden met ons fucking KONINGSHUIS te verbreken. Wellicht gaan jullie dan een beetje het licht zien.

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 24. Beste fabeltjeskrant mensen,

  Het wordt wel spannend vinden jullie ook niet?. Wat mijn taalgebruik zo nu en dan betreft. Ik zal een beetje het gas er vanaf gaan halen. Anders vliegt mijn auto straks uit de bocht en dat is natuurlijk niet de bedoeling…

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo


 25. Laat ik u nog eventjes meenemen op mijn wildwaterbaan tot het moment komt dat ik tussen de bomen ga wonen. Daar is geen internetverbinding dus om toch regelmatig wat van mij te kunnen laten horen zal ik op zoek moeten gaan net als EEFJE naar een zogeheten “Internetcafé”. Maar als het zover is dan zal ik daarover schrijven.

  Eerst nog een klein beetje het gas erop houden voordat de motor uitvalt en opstarten kan wel eens lastig zijn vooral als we de + en de – verwisseld hebben of de blauwe met de rode pil. Enfin genoeg geneuzel over ROOD….


  Stel u bent in de gelegenheid en wilt echt iets gaan doen om een bijdrage te gaan leveren aan een betere wereld. Ik zeg met klem gelegenheid want voor velen is het al een drama genoeg om de dag door te komen maar voor diegenen die wel wat tijd overhebben hier een leuk voorbeeld.

  Ik weet dat het verhaal MH17 in Nederland aardig speelt net als het verhaal 9/11 in rest van de wereld. HIER ziet u een aardig voorbeeld van iemand die de stoute schoenen aan heeft getrokken en met succes. BBC is een beetje te vergelijken met onze Media Maffia die luistert naar de naam NOS. Idee?

 26. “Far away from the attention of the mainstream media, masses in Europe are beginning to rise in their fight for freedom.”

 27. Remember: The war machine includes the media machine


Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: