Eenheidsbewustzijn

Beste mensen,

Voor iedereen die de berichten van mij gelezen heeft heb ik een tipje van de sluier. Ik ga u in niet al te veel woorden uit leggen wat ik aan het doen ben en waarom. Ik doe dat als volgt. Er zullen ongetwijfeld individuen zijn die moeite zullen hebben met bepaalde uitlatingen gedaan in eerdere berichten die u op deze site kunt vinden en die allemaal indirect of direct te maken hebben met datgene wat ik probeer te bereiken. Maar er zal een moment komen dat u gaat begrijpen waarom. Wanneer dat moment komt weet ik niet alleen als u verder gaat lezen dan zult u het met mij eens zijn dat het bittere noodzaak is dat dit moment hoe dan ook zal moeten komen. Enfin hier volgt mijn uitleg;

Ik ga u uitleggen wat EENHEIDSBEWUSTZIJN betekent en wat dit te maken heeft met mijn verhaal. Dat doe ik zoals ik in de inleiding dan ook aangaf zonder al te veel poespas en eigenlijk op een manier die u tot nadenken zal zetten en dat is precies mijn bedoeling.

U hebt als mens een BEWUSTZIJN. Bewustzijn is niets meer of minder dan gevoel.  Iemand om wie u geeft heeft zich ernstig pijn gedaan en als het iemand is om wie u geeft doet dat u wat. Dit is een klein voorbeeld van bewust zijn. Nu zal dit voor de meesten vanzelfsprekend zijn want het gaat immers om iemand waar u om geeft.

Stelt u zich nu het volgende voor en laat ik beginnen met de opmerking allen zijn een. U hebt deze kreet vast wel eens voorbij horen komen en velen zullen dan ongetwijfeld zoiets hebben van tja prachtig maar mijn buurman is mijn buurman of buurvrouw en wat hij of zij doet is allemaal prima maar dat heeft helemaal niets met mij van doen. Het kan mij eigenlijk allemaal gestolen worden. Ik leef nu en ik moet er het beste van zien te maken net als mijn buurman of buurvrouw. We hebben het allemaal al moeilijk genoeg. Om me dan ook nog eens bezig te gaan houden met anderen gaat er bij mij echt niet in.

Nu ga ik naar de eerste zin van de vorige alinea en ik vervolg. Stel dat we inderdaad allemaal op de een of andere manier met elkaar zijn verbonden. Stel dat al onze gedachten en handelingen een betekenis hebben. En stel dat dit wat hier staat gewoon door tal van ONDERZOEKEN is bevestigd. Dat alles maar dan ook alles een grote brei van energie is en dat het inderdaad allemaal met elkaar in verbinding staat. En stel dat deze kennis in handen is van een kleine groep met mensen.

Ik heb u nu aan het denken gezet en wat ik nu doe is het volgende, Deze energie kan positief of negatief zijn. Met andere woorden. Als de meerderheid van de wereldbevolking een POSITIEVE GEDACHTE uitzendt dan heeft dat invloed op al die genen die negatieve gedachten hebben en uitzenden. Diegenen genoemd hiervoor en deze kennis hebben zullen er dus alles aan doen om deze energie laag te houden.  Dat is de enige reden om globale angst en paniek te veroorzaken. Een andere is er niet. Stel dat deze zelfde groep met mensen over middelen beschikt waarmee ze het totale plaatje van bewustzijn in kaart konden brengen. Dan wisten ze dus eigenlijk precies wanneer ze moesten INGRIJPEN om er voor te zorgen dat ze de macht niet zouden verliezen toch?

Dat is eigenlijk precies wat er altijd is gebeurt en dit staat op het punt om te gaan veranderen. Er zijn energieën AAN HET WERK die er voor zorgen dat diegenen die dit EENHEIDSBEWUSTZIJN altijd hebben weten te manipuleren niet meer dat kunnen doen wat altijd is toegestaan.  Nu sluit ik af met het volgende.  Als te veel mensen negatieve gedachten hebben en uitzenden dan komt er een punt dat het allersterkste LICHT niet meer in staat is om dit om te buigen. Dan zou het inderdaad met de gehele mensheid einde oefening zijn. Dit is de enige reden waarom ik doe wat ik doe. Ik ging begrijpen wat er zich aan het afspelen was en heb daarop mijn plannen gemaakt net als gelukkig velen wereldwijd met mij. U die dit leest kan het zelfde doen. Ik ben niets meer of minder dan u. U moet alleen DE STAP gaan maken en inderdaad in gaan zien dat u het verschil kunt maken. Want stel dat u net diegene bent die er voor zorgt dat het totale beeld waar ik eerder over sprak niet negatief blijft maar net naar positief omslaat. Of u het gelooft of niet dat moment is het punt waarop een nieuwe wereld gecreëerd word.

20111102_bliksem01

 

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world – NOW! I AM APOLLO SOLARIS

 APOLLOSOLARIS.COM

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

21 Comments

 1. Earth is one of THE DENTEST PLANETS in the entire universe. A soul that incarnates here is considered brave because life on Earth is a very challenging experience to come into, especially for souls coming from higher realms and planets of a higher vibration. Nevertheless, all of her clients have the same answer when asked about their reason for coming to Earth, they simply “HEARD THE CALL.”

 2. Stel dat deze zelfde groep met mensen over middelen beschikt waarmee ze het totale plaatje van bewustzijn in kaart konden brengen. Dan wisten ze dus eigenlijk precies wanneer ze moesten ingrijpen om er voor te zorgen dat ze de macht niet zouden verliezen toch?

  WE HAVE THE POWER  Despite appearances, we have the power. Free will is the ultimate law in this universe and when a critical mass of people makes a decision for the planetary liberation and insists long enough, that liberation inevitably comes. This is the highest natural law and the Cabal will have to obey it, willingly or unwillingly, and release the surface of this planet to humanity.

  When a critical mass of human beings gathers with a focused intent, it can have a drastic effect on the planetary situation. The critical mass for humanity fluctuates somewhere between 100,000 and 150,000 people. ( Want stel dat u net diegene bent die er voor zorgt dat het totale beeld waar ik eerder over sprak niet negatief blijft maar net naar positief omslaat. Of u het gelooft of niet dat moment is het punt waarop een nieuwe wereld gecreëerd word.)

  We have managed to gather about one quarter million participants for the Peace Portal Activation on August 25th, 2013 and we have managed to avert the possible military invasion into Syria.

  Global Consciousness Project, directed by Roger Nelson from Princeton University, studies the effect of synchronized human consciousness at events of planetary importance, on random number generators. The project does not measure if the effect is positive or negative, it registers only a deviation from statistically expected results: READ MORE

  Als aanvulling kan ik u geven dat de CABAL niet zal worden toegestaan om globale paniek te veroorzaken. Er zullen genoeg situaties ontstaan waarbij menigeen denkt dit is het einde maar dat gebeurt niet. Uiteindelijk gaan ze wieberen. Ik probeer alleen een beetje gas te geven snapt u? Ik heb meer te doen vandaar……
  En er zit iemand op me te wachten die ook een beetje ongeduldig wordt. Vandaar dat ik af en toe DE BRANDER erop zet. Verder No hard feelings!

 3. In het vorige bericht kon u lezen over de middelen die gebruikt werden om het WERELDWIJDE bewustzijn te meten en indien nodig geweld te gebruiken om het te verlagen als het te hoog werd. Hiervoor zijn wereldoorlogen, aanslagen zoals 9/11 ect gebruikt. In het volgende artikel kunt u lezen wie hiervoor verantwoordelijk is en hoe dit gedaan werd/wordt en wat het uiteindelijk plan van deze boomwortels was/is. LEES HIER VERDER p.s GAAT NIET GEBEUREN. Maar ik deel alles met u want uiteindelijk is het natuurlijk wel handig dat de mensheid de waarheid gaat krijgen en gaat inzien. Ik kan mij voortellen dat er mensen zijn en denken als dit echt allemaal waar is dan kan hij dit nooit allemaal ongestraft met iedereen delen. Laat ik u een tipje van de sluier oplichten en dat doe ik met het volgende plaatje.( Vooral op het logo letten op mijn shirt!) Deze had u nog van mij tegoed maar HIER de uitleg van het logo! When Earth Ascends it becomes the 33rd Member of the Intergalactic Confederation of Worlds. Earth will be a voting Member in our Galactic Community. Soltec works hand in hand with Ashtar and the Galactic Federation as well as interfacing with those in other Sectors of Space. HIER staat het hele artikel.

 4. In het artikel van 21 februari van Dolores Cannon staat; Earth is one of THE DENTEST PLANETS in the entire universe. Een vergelijkbare uitspraak staat HIER En ik sluit mij bij deze uitspraak aan. De mist die hier op deze planeet hangt is niet dik maar zo hardnekkig dik dat er een wonder nodig is om deze te doen verdwijnen. Nu heeft u geluk dat ik in sprookjes en in wonderen geloof. En dat is natuurlijk maar goed ook! Enfin ik ga langzaam een eind breien aan dit geweld. Moet ook een beetje aan mijzelf gaan denken. En iedere keer weer schakelen kost heel erg veel energie. Voor diegenen die willen weten hoe dat zit. Staat HIER

 5. De planeet is dood. Leve de nieuwe planeet. – Steve Rother

  Geen Geheimen meer. Groeten van Thuis. Wij hebben over jullie gewaakt en hebben jullie gadegeslagen. Jullie pad begint op nieuw manieren te veranderen en het wordt erg mooi op Aarde, hoewel jullie er anders over denken. Wij nemen heel duidelijk veel chaos waar. Er zijn vele nieuwe blauwdrukken en herdefinities van wie jullie werkelijk zijn. Vaak ervaren jullie het nieuws en de omstandigheden in je leven als een grote chaos, het is een grote disharmonie die de mensen de straat op drijft. Kijk maar naar Turkije, Syrië, Egypte, Venezuela en zoveel andere locaties.

  Waarom? Wat is er dan zo anders aan deze tijd ten opzichte van enkele jaren terug? Zelfs twee of drie jaar geleden zou je nooit demonstraties van deze omvang hebben gezien in zoveel landen tegelijk. De ganse mensheid is veranderd, geliefden, jullie zijn tot een nieuwe perceptie gekomen.

  Een deel van deze uitdaging is dat jullie geen geheimen meer voor elkaar verborgen kunnen houden. Is dat niet interessant? Vanuit ons perspectief is het juist prachtig. Jullie leven in de tijd van transparanties en geen geheimen meer, waarover wij al een hele tijd hebben gesproken. Jullie dachten niet dat het zou gebeuren, toch is het zover. LEES MEER

 6. Eenheid en voortdurende waakzaamheid- Dana Mrkich
  Dana MrKich Eenheid en voortdurende waakzaamheid Dana Mrkich

  Door Dana Mrkich
  LINK

  Er is wat lastigs aan de energie van ‘Eenheid’. De grenzen tussen ons allen lossen op, en onze sensitiviteit voor elkaars gevoelens en energievelden verhoogt nog elke dag.

  Enerzijds vergroot dit ons gevoel van mededogen en verbinding met elkaar. Anderzijds moeten we extra waakzaam zijn bij wat ‘het onze’ is en wat niet, net omdat we zoveel meer voelen. Dat wil zeggen: ‘Zijn dit mijn gevoelens of die van iemand anders? Zijn dit mijn gedachten, overtuigingen, twijfels, zorgen of angsten, of die van iemand anders?’ LINK

 7. Ist unsere Realität ein kollektiver Traum ?
  Veröffentlicht von oceane99 am 3. Juni 2014 in Bewusstes Sein
  Quelle: LINK

  Dieser Artikel untersucht unsere kollektive Realität aus einer ungewöhnlichen Sichtweise: Was wäre, wenn unsere Realität einem kollektiven Traum gleicht, in dem wir alle Träumende sind und zugleich von anderen als deren Traumfiguren erträumt werden?

  Carl Gustav Jung zu Realität und Symbolen LINK
 8. Hoger bewustzijn; hoe komen we daar?
  Geplaatst op september 18, 2014 door irma2014


  ENGLISH

  ‘De donkerste plekken in de hel zijn voorbehouden aan hen die zich afzijdig houden in tijden van morele crisis’. Citaat uit: ‘Divina Commedia’ van Dante.

  Een beladen uitspraak, want het heeft iets ‘veroordelends’ in zich. Maar er zit ook een kern van waarheid in. De keuze om pijnlijke zaken die een ander betreffen niet te willen zien, of menen er toch niets aan te kunnen doen en het daarom wegzetten als ‘niet bestaand’, helpt niet bepaald onze mensheid naar een betere wereld en die hebben we juist nu zo hard nodig! We zijn allemaal verbonden met elkaar, afkomstig uit één bron, maar we voelen ons nog steeds afgescheiden. Dit heeft te maken met het bewustzijnsveld waar we ons persoonlijk in bevinden, met andere woorden: ‘hoe’ we naar de wereld kijken en naar onszelf. En van die bewustzijnsvelden zijn er vele. Een vogel heeft een heel andere waarneming en dito bewustzijn dan een mens, die overigens weer niet ziet en waarneemt wat de vogel ziet vanuit de lucht. En dat geldt voor alle levende wezens.LINK

 9. This base collective energy is what we can observe reflected in the fragmented chaos and severe disconnection that currently dominates the entire worldscape. The quality of frequency in a collective energy field shapes our world views and belief systems, influences our world perceptions, and will reinforce values and idealswhich will be reflected in the personal choices that we decide to make. Unless humanity breaks away from the ARCHONTIC DECEPTION and changes its world view and starts to make different choices, the overall quality of frequency in that collective field remains stagnant and unchanged.

  The Bifurcation of Time is FORCING a direction which will accelerate volatile change in areas (as well as people) that are energetically STAGNANT or regressive. This change in the nature of timelines pushes humanity to makes choices from the mental attitudes that have been formed from the world view perception and level of consciousness. Thus, the choice is made between the negative ego layers or the spiritualized higher self, based on which alternate is in control of the overall energetic body.


  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 10. COBRA – Ok Everyone, chemtrails still do exist. They have not been completely removed. Also, chemtrails are not the main thing to be worried about as I’ve said many times. The main source of poisoning is the food and water. And this is something that needs to be addressed a little bit more. UFOTV® Presents – Bad Seed – Danger of Genetically Modified Food – FREE MOVIE

  COBRA – These are not (just) cell phone towers, these are scalar network towers. Those towers are emanating low Frequency electromagnetic fields that control human consciousness. SPECIAL REPORT – KILLER TOWERS ANTENAS ASESINAS

 11. Ik vervolg mijn verhaal en ga met u naar een eerder gedane opmerking die u HIER kunt vinden. In deze reactie verwijs ik u naar een link met daarin een samenvatting waar ik het plaatje met daarop een 7 nader tracht toe te lichten. In dat zelfde boek staat bij 2. Sinds wanneer worden wij gered door imbecielen?

  Nu zie ik mijzelf niet als een imbeciel en eigenlijk is niemand dat en ik ben al helemaal niet bezig om u te redden want dat moet u toch echt zelf doen maar het volgende boek licht het een en ander wellicht weer wat beter toe. Een heel mooi citaat uit dit boek is het volgende wat ik vaker heb gebruikt onder andere in een verwijzing naar DIT BOEK.

  “Dit boek is geschreven toen de tijd rijp was. Het kwam uit, toen de tijd rijp was. De uitgavedatum is 11-11-2011.

 12. Laat ik de Tweet hierboven voor u uit gaan leggen en dan borduur ik verder op mijn opmerking HIER.
  ” Alleen kunnen velen die in dit proces zitten de informatie die op hen afkomt niet met hun verstand verenigen.
  Daarnaast doet men er alles aan om u en ook diegenen die ontwaken het zo moeilijk mogelijk te maken om zeg maar even “door te breken” ”

  Ik heb in verschillende blog’s terug terug laten komen dat er naast een individueel bewustzijn ook een collectief bewustzijn is en dat colectieve bewustzijn is de wereld waarin wij leven. Dit collectieve bewustzijn is stijgende en dit feit betekent het einde van de heersende macht op deze planeet.

  Dit is de enige reden waarom er alles aan gedaan wordt om deze stijging tegen te gaan. Er wordt inderdaad ver gevorderde techniek gebruikt om de stijging een halt toe te roepen. Ondertussen gaat men door met DIT PROGRAMMA en ze hopen dat ze de geplande evolutie van de mensheid definitief kunnen stoppen. Dit gegeven met de nodige bewijzen staan verspreid op onder andere deze en andere sites, maar ik kan mij voorstellen dat het voor de gemiddelde lezer soms een lastig karwij is om alles te doorgronden.

  Ik zal daarom de eindjes aan elkaar gaan knopen of zoals men het ook wel zegt. De puntjes op de I gaan zetten. Dat betekent niet dat ik daarmee iedereen weet te overtuigen met dat wat ik u probeer duidelijk te maken maar het betekent wel dat het verhaal staat als een huis en er inderdaad geen spelt meer tussen is te krijgen.

  De rest moet u zelf doen…..

 13. THE DIVINE MOTHER ON THE DIVINE PLAN NOVEMBER 11, 2015 by Steve Beckow

  In the course of research, I came across a 2012 discussion by the Divine Mother on the notions of the Divine Plan and our plan within it.

  Because it was so interesting and an integral part of all that’s happening now, I’d like to reproduce that discussion here. READ MORE

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

Trackbacks/Pingbacks

 1. De doos van Pandora Deel I | Apollo Solaris - […]  alleen is helaas het gros van de mensheid nog in een noem het even GALACTISCHE WINTERSLAAP. 13/2 EENHEIDSBEWUSTZIJN. Ik ga u…
 2. De boer ( New World Order) | Apollo Solaris - […] en dat graag wil voortzetten totdat u dus verdwenen bent. Nogmaals ga ALLES lezen want anders zal HET KWARTJE…
 3. When shit hits the fan you got real shit - Apollo Solaris | Apollo Solaris - […] is dat er maar een manier is om het opkomende licht TIJDELIJK te stoppen. Ook daar heb ik veel…

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: