De Kater….The Hangover.

 

Cheshire-Cat-from-Alice-in-Wonderland-Wallpaper

 

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world – NOW! I AM APOLLO SOLARIS

 APOLLOSOLARIS.COM

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

27 Comments

 1. ASCENSIE En wat is nu het wonderlijke van dit alles? Dat het allemaal zo gepland was. De Aarde was in deze cyclus bedoeld als GEVANGENISPLANEET, een planeet die in quarantaine stond voor de beschavingen om ons heen. Een plek waar allerlei negatief karma opgelost kon worden, waar negatieve zielen naartoe gestuurd werden om hun ROTTIGHEID uit te halen en waar andere zielen dualiteit konden ervaren, omdat een ziel daar veel van leert. Dus mochten al die duistere machten tot op zekere hoogte hun gang gaan, totdat de cyclus van de VISSEN voorbij was.

  En dat is bijna zover, want binnenkort begint het Gouden Tijdperk. Dat wordt een tijd van liefde en harmonie, en volledig bewustzijn. Contact met buitenaardsen en geesten, bijvoorbeeld van overledenen, zal heel gewoon zijn, net zoals bezoekjes aan Agartha of planeten ver buiten ons zonnestelsel. Tot die tijd zullen de illuminati er alles aan doen om deze veranderingen te voorkomen, maar dit is TEVERGEEFS, want universele cycli zijn door niemand tegen te houden. Ze zijn de wil van God…en zo geschiede….

 2. EN DAN ?

  Dan wordt bevestigd dat u in een echte POPPENKAST leeft. Is het niet gewoon tijd om te gaan ZWEMMEN?

  Nog een kleine aanvulling op dit laatste bericht en dan is mijn ticket in poppenkastland verlopen. Maar misschien is het wel een idee om de rol van Nederland in dit hele verhaal goed onder de LOEP te gaan nemen. Dan is er een kans dat u gaat begrijpen waarom ik u HIER heen stuur….
  Enfin. Zoals al gezegd mijn voorstelling is voorbij zoals u in het plaatje hierboven kunt zien pak ik mijn vliegtuig. Ik hoop dat ik de boel een beetje door elkaar GESCHUD heb en anders komt dat nog wel. Alles op zijn tijd. En deze wil ik u ook dit maal niet onthouden…….It,s just a RIDE!

 3. “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo ♥

 4. David Icke – De Waarheids Vibraties


  “DOORNROOSJE WORDT WAKKER GEKUST” LINK

 5. “DOORNROOSJE WORDT WAKKER GEKUST”………..

  De boodschap voor Doornroosje is dus dat ze minder WIJN moet drinken toch? Want van alcohol sterven de hersencelletjes. En ik vrees dat die bij heeeeeel veel mensen als sneeuw voor DE ZON zijn verdwenen. Tja alcohol en liefde gaat gewoon niet zo goed samen. Zo en nu een BAVARIA.


  Ring of fire johnny cash | Love is a burning thing > ACDC Highway to Hell LINK
  Nu heb je lust die POSITIEVE ENERGIE opwekt en lust die negatieve energie opwekt en daar zit hem het probleem.LINK

 6. U vindt mijn uitspraken of uitlatingen soms niet door de beugel kunnen? O vervelend….DIT kan wel?

 7. Tja lieve mensen,

  DIT loopt dus gewoon in Den Haag rond. En weet u wat het vervelende is. Het krijgt nog betaald ook. Begrijpt u er iets van? Nee? Is het momenteel niet gewoon het volgende; Hoe STOMMER iemand is des te beter betalen we hem of haar. Dan dient die persoon namelijk de belangen van HET SYSTEEM toch? Of kraam ik nu onzin uit? Want het systeem is stom. Dat heb ik inmiddels toch wel bewezen toch?


  Zou dat de reden zijn waarom alles naar de kloten gaat? Enfin weer wat om over na te denken toch?

  U vindt de manier van mijn benadering niet kunnen? U vindt het te ver gaan? O Maar ik ben wel bescheiden begonnen hoor. Alleen dat werkt niet. HIER staat wel een aardige brief. Weet u wat diegenen voor wie het bestemd is doen met dergelijke brieven? Nee? Daar vegen ze hun reet mee af. Net wat ik nu met hun doe. Grappig hé?

 8. Pff.. Was effe heftig wat ik de laatste paar dagen de wereld in gestuurd heb toch? Wat ik nu stiekem hoop is het volgende, Ik hoop dat er hele SLIMME MENSEN rond lopen die snappen wat er speelt. Die dus snappen dat er een heel gevaarlijk spelletje wordt gespeeld en hoe het spelletje echt wordt gespeeld. Dat hoop ik stiekem. En weet u HOPE…..

  Een tip…HIER staat in de laatste opmerking “Het bewustzijn vergroten of verruimen begint met mediteren. Als men een begin maakt komt DE REST vanzelf…”

  Lees nu de opmerking en ga dan HIER heen en lees wat daar staat.

  Snapt u nu waarom er letterlijk idioten zitten op de belangrijke posities? Nee? Dan DEZE BRIEF helemaal uitlezen en op u in laten werken. Dan serieus na gaan denken over de figuren die ik op de korrel heb genomen. Wat zijn dat voor figuren? Snapt u het een beetje lieve mensen? Ja zo ver gaat het en iemand die echt in de materie duikt kan er niet omheen. Er vindt op globale schaal “mindmanipulatie” plaats en diegenen die getroffen worden hebben het zelf vaak NIET eens in de gaten. Ze lachen maar snappen eigenlijk niet goed waarom ze lachen. Een ander woord hiervoor is Psychopaat.

  HIER staat een verhaal over chakra’s. Daar staat ook hoe mensen gemanipuleerd kunnen worden en hoe ze zich ertegen kunnen verweren. VERBINDING MET HET HART IS DE ENIGE MANIER!!!!
  Daarom hamer ik zo op mediteren en rust snapt u? Dan komt u namelijk in balans en bent u NIET meer te manipuleren. TOY TOY TOY lieve mensen. (RIGHT/LEFT BRAIN).

  No one can really be blamed for falling for these types of manipulations because the Reptilians are MASTER MANIPULATORS, understanding the human mind like the back of their hands, and have had thousands of years to perfect their AGENDA. Of course it does take some courage for people to accept that they have been lied to and manipulated on such a massive scale, but unfortunately not everyone is willing to do that it seems LINK

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo ♥

  “In the end there is only LIGHT ♥♥♥ LIGHT IS HERE to bring out anything that is HIDDEN, we are being “lit up” outside and within”

  “IF IT CAN BE DESTROYED BY THE TRUTH IT DESERVES TO BE DESTROYED BY THE TRUTH ~CARL SAGAN

 9. Even the dumbest person knows that the world is controlled by certain individuals LINK


  En wat zijn we hier dan? Compleet achterlijk? Of gewoon zo stom dat we inderdaad alleen nog adem kunnen halen. TV kijken, eten,……en af en toe SEX. Met moeite want daar hebben de meesten geen puf meer voor. Drukker met pornofilms kijken en zelf met het leutertje spelen. Onlangs een stuk over gelezen. Vrij lullig. Tja u heeft geen update nodig maar u moet gewoon vervangen worden. OUT OF DATE. Te stom voor woorden. Helaas pindakaas. En ik kan het weten. Want ik krijg nog steeds standaard brieven van allerlei sukkels die geld willen. Ik heb al honderdduizend keer geschreven dat ik NIETS heb maar dat maakt niet uit. Brieven blijven komen. Over debielen gesproken. U bent echt zo stom dat ik er eigenlijk geen woorden voor heb….

  Twee jaar geleden ben ik begonnen met schrijven. En ik wil niet lullig doen maar er staan gewoon top brieven tussen. Nooit een reactie. Ik ben begonnen op een site genaamd Linked In. Wat daar rond loopt is helemaal te triest voor woorden. Nooit een reactie. Dus het is niet dat ik mijn bevindingen nergens op baseer. Ik wordt nog net niet uitgekotst dat is het enige.Tja lieve mensen ga voor de spiegel staan en kots die onder stelletje hersenloze straattegels. Fijn weekend allemaal schatjes van het confetti atelier.

  En nu lezen wat er op het plaatje hierboven staat en dan naar het bericht hieronder gaan luisteren. Begrijpt u nu een beetje waarom ik er echt alles aan gedaan heb om u een beetje wakker te krijgen. Nu zullen er hele volksstammen zijn die zoiets hebben van waarom heb je dit niet aan de grote klok gehangen. Het antwoord is heel simpel….Daar zijn ze nog stommer. Had dus geen enkele zin. Heb zo nu en dan wel een proefballonnetje opgelaten, staat in mijn BLOG DE DOOS VAN PANDORA. Maar was allemaal kansloos. Welnu u mag doorgaan met wat u doet. Alleen dan bent u kansloos…..Antwoord staat in de Tweet want u weet het inmiddels grote mond maar een klein hartje…..

 10. All about the coming POLESHIFT Photon belt and NEW HUMAN Consciousness POLESHIFT BY 2019. LINK
  Ik heb het vanaf het allereerste begin gezegd. MYWAY OR THE HIGHWAY. DON,T SHOOT THE MESSENGER. CHANGE OR LEAVE GAIA.

  25/12/2014 De meeste recente uitleg omtrent deze shift staat HIER en HIER staat een kort aanvullende verhaal. In het videofragment hieronder staan de laatste ontwikkelingen die ingaan op deze zogenaamde “Poleshift” Onder de video staat een andere video met iemand die deze veranderingen verder voor u uitlegt.


 11. Zal ik u nog wat verklappen? Er komt een moment dat u heel erg boos wordt. Boos op mij. U wordt boos en zegt het volgende; Waarom ben je niet nog groffer geweest? Als je dit allemaal weet dan is er geen grens. Jawel die is er wel……

  Dit is EEN REACTIE van januari van dit jaar. Het jaar is bijna om. Toen heb ik al heel voorzichtig door laten schemeren dat poppenkastland stil komt te staan. Stil staan wordt HIER een beetje uitgelegd. Het is dus zoals ik vaker heb gemeld talloze keren gebeurd en nu staan we aan de vooravond van wederom een GROTE OMMEKEER.

 12. Goed……Was allemaal vrij heftig de laatste paar weken en om maar te zwijgen over wat ik er allemaal uit heb gegooid. Maar om een lang verhaal kort te maken. GOD neemt het vanaf hier over. Vannacht een goed gesprek gehad en hij zei; je hebt je best gedaan. Vanaf hier neem ik het van je over. Als laatste zei hij wie niet horen wil die moet maar voelen. Geen idee wat hij ermee bedoelde maar ik wacht het rustig af. Is misschien nu ook wel het beste. Op zich klopt het allemaal wel met mijn allereerste brieven die ik geschreven heb over jonge en oude zielen. De aarde is op dit moment bezaaid met jonge zielen. Dat kunt u ook zien want die maken er een grote bende van. Gaia laat ze hun gang gaan en dan komt het moment dat ze zegt klaar ermee nu ergens anders gaan spelen. Dat is denk ik een beetje wat er gaat gebeuren. Maar even onder ons. Het is mijn boek en u leest dat van u……Arrivederci..


  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo ♥

 13. Tweede kamer
  Binnenhof 1A
  Postbus 20018
  2500 EA Den Haag

  Amersfoort, 27 oktober 2014

  Betreft: De kater

  Beste mensen van de tweede kamer,

  In de tweede Tweet hieronder staat een gesprek. De tijd is aangekomen dat u de daad bij het woord gaat voegen en de mensen tekst en uitleg gaat geven. Nu is het niet zo dat wat er in het gesprek gezegd wordt als samenvatting kan worden gezien van wat ik de afgelopen tijd heb geschreven maar de boodschap is het zelfde. Ga de mensen de waarheid vertellen. Niets meer en niet minder. Lijkt me niet zo heel erg ingewikkeld. Hoe langer hoe wacht des te moeilijker u het zult gaan krijgen. Dat weet u alleen is het zo verrekte lastig om de knop om te zetten, laat staan de koppen de zelfde kant uit te krijgen. Ondanks dat er op deze site uitlatingen staan die de bloemen in de vaas doen verwelken neem ik het u niet kwalijk. Het was er heel simpel de tijd nog niet voor. Welnu…die tijd is nu aangebroken. Ik zou zeggen…Maak er wat van ♪ღ♪♥♪ღ♪♥♥


  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 14. ZIJN DE TOUWTJES KABELS AAN HET WORDEN?✂ ~ ✌PEACE !!

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 15. Vandaag heb ik een goed bericht op deze site gezet al ben ik bang dat weinigen het kunnen volgen maar dat geeft niet. Het staat er en het gaat ongetwijfeld zijn werk doen. Ik bedoel DIT BERICHT.

  Naast een goed bericht hoort een minder goed bericht en laat ik dat plaatsen in deze blog met de naam “de kater” en de naam zegt het al, dat is precies wat velen straks gaan voelen. Alsof we een heel ruig feestje achter de rug hebben met iets te veel alcohol.

  Ik ga er geen lang verhaal van maken maar kort door de bocht heb ik twee jaar lang gestreden voor een goede zaak. Ik heb ongekend veel bewijs aangeleverd dat het heel goed fout zit, deze bewijzen heb ik verspreid op drietal SITES van mij. Op basis van het feit dat er heel veel fout is heb ik bepaalde keuze’s gemaakt en die zijn mijn inziens op basis van wat ik allemaal heb verzameld meer dan goed onderbouwd.

  Het eind van het liedje is als volgt. Mijn HUIS staat op de veiling, MIJN WATER, stroom en elektra zijn afgesloten, ik heb geen inkomen en krijg regelmatig bezoek van DEURWAARDERS die geld willen.

  Er is een ding dat ik hieruit op kan maken en dat is dat wat ik heb geschreven klopt als een bus. U zit zo vast dat u alles zult doen om te overleven. U klaagt wel als er aan uw portemonnee wordt gekomen maar daar houdt het mee op. Diegenen die schrijven dat het geldsysteem niet klopt en dat met bewijzen hard maken blijven zelf deel uit maken van ditzelfde systeem. Kortom beter dat dit kan ik het er bij u niet inwrijven.

  Nogmaals niet alles wat op deze site staat zal 123 te volgen zijn maar een hoop en dan met name dat wat gerelateerd is aan geld, gezondheid (STRALING, chemtrails ect), vrije energie, voedsel, kindermisbruik en ga zo maar door is aardig goed te volgen en is goed onderbouwd. Maar iedereen zwijgt als het graf. Diegenen die ik persoonlijk benadert heb doen net alsof ze gek zijn en draaien vrolijk op de automatische piloot door.

  Nu maak ik me niet echt ergens druk om maar daar gaat het hier niet om. Ik heb aangetoond dat het onmogelijk is om uit DE MATRIX te komen en daar is geen speld tussen te krijgen. Als deze waanzin niet was gestopt was dit van kwaad tot erger geworden en was de agenda die luistert naar de naam TRANSHUMANISME werkelijkheid geworden. Hier wil ik het bij laten. Verder no hard feelings. U kon niet anders dus dan is het maar goed dat er een beetje HULP is gekomen toch? Ciao! ( Blog “Transhumanist Agenda” New World Order deel I LINK)

  20/12/2014 Als u in de reactie hierboven op `hulp` klikt dan komt u op een site waar tot voor kort twee partijen broederlijk naast elkaar vochten voor de goede zaak. Daar is wat verandering in gekomen en dat leg ik HIER een beetje uit. Verder geen stress ik regel het wel. Wordt wel een hoop kortsluiting straks maar dat zij dan zo….

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 16. Vandaag kreeg ik een krantje door mijn brievenbus. Op zich interessant want ik heb de welbekende stikker dat ik deze troep niet hoef maar deze slipte door de beveiliging. Toch een klein beetje nieuwsgierig wat er zoal in een poppenkastkrant staat bladerde ik er doorheen en mijn oog viel op een tweetal brieven geschreven door twee kinderen. Een brief ging over BILL GATES de rijkste man van de wereld en de andere brief over MH17.

  Wat ik dacht was eigenlijk het volgende’wat gaan wij in hemelsnaam ONZE KINDEREN straks vertellen?

  Ergens heb ik een vergelijkbare opmerking staan maar DIT is wat er staat te gebeuren. Een ongelofelijke kater en we zullen niet BEGRIJPEN hoe het allemaal heeft kunnen gebeuren. Generaties die komen kunnen er met hun verstand (BEWUSTZIJN) dat dan inmiddels wel op een beduidend hoger niveau staat, simpelweg niet bij. Vandaar dat er musea gebouwd zullen gaan worden om de mensen ervan te kunnen overtuigen. Beetje vergelijkbaar met oorlogsmuseums….maar dan anders.

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 17. APOLLO SOLARIS
  Me myself and I

  I am not a pattern to be followed, the pill that I’m on is a tough one to swallow. I’m not a criminal, not a role model. Not a born leader I’m a tough act to follow. I am not the fortune and the game Nor the same person telling you to forgeit the game.

  I came in the ring like a dog on a chain And found out the underbelly’s sicker than it seems. And it seems ugly but it can get worse
  Cause even a blueprint is a gift and a curse. Cause once you got a theory how the things Works.
  Everybody wants the next thing to be just like the First. And I’m not a robot I’m not a monkey

  I will not dance even if the beat’s funky Opposite of lazy far from a punk.
  Ya’ll ought to stop talking start to catch up m****rf*cker. And all the people say Aaaaahhhhh……..
  Try to catch up m****rf*cker Linkin Park ~ A Thousand Suns

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo 18. “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 19. Volgens mij heb ik aardig mijn best gedaan om dat wat ik u probeer duidelijk te maken ook echt duidelijk te maken. Ik ga niet stoppen maar ga zo verder reizen en dat betekent dat ik wat meer van de natuur ga genieten. Soms moet het gas er weer eventjes vanaf en dan kan datgene wat ik geschreven heb bij diegenen die alles een beetje volgen weer wat gaan indalen.

  Er staat op zijn zachtst gezegd ongekend veel aan informatie. Het is niet eenvoudig om hier een weg door heen te worstelen. Veel berichten zijn weliswaar goed onderbouwd maar het totale plaatje is voor velen net eventjes teveel van het goede. Daarnaast is de manier waarop ik het plaatje in kaart probeer te brengen ook niet altijd even makkelijk te volgen. Staat ook niet voor niets op DEZE SITE ;

  “I’m not a criminal, not a role model. Not a born leader I’m a tough act to follow”.

  Ik denk dat dit wel aardig klopt. Zo nu en dan geef ik informatie prijs die er echt toe doet en deze keer is dat niet anders. Dat betekent niet dat de overige informatie er niet toe doet alleen is dit wat nu komt een om goed te onthouden.

  De aarde gaat een sprongetje maken en dat zal ze doen met of zonder u. Menselijke zielen hebben hier geen enkele invloed op. Wij krijgen wel de kans om met haar mee te gaan en dat is wat wij proberen te doen. Proberen om zo veel mogelijk licht te verankeren maar of de mensheid er wel of niet klaar voor is speelt geen enkele rol.

  Ik heb geen idee wanneer dit sprongetje staat te gebeuren maar dat de druk toeneemt is voor mij klip en klaar. Ik heb echt alles uit de kast gehaald om op alle fronten de waarheid aan het licht te brengen en dit op mijn sites vermeld. Het is mij duidelijk dat veel zielen die dit begrijpen zich soms machteloos voelen en niet weten hoe hier mee om te gaan. Het is mij ook duidelijk dat veel zielen die sleutelposities hebben om deze waarheid naar buiten te brengen zwijgen als het graf.

  Er zijn er zelfs die mij op alle fronten tegen werken zoals ik HIER in kaart heb proberen te brengen. Het spreekt voor zich dat diegenen die dit op hun geweten hebben totaal niet begrijpen wat er zich aan het afspelen is. Dat geld overigens voor het gros van de zielen die meewerken aan het tegenwerken van het naar buiten brengen van de waarheid. Er zijn een handvol zielen die het grotere plaatje begrijpen en die doen er alles aan om de piramide overeind te houden.

  Dit handje vol met zielen begrijpt dat de aarde vroeg of laat deze stap zal gaan maken en deze groep is het worst of u wel of niet meegaat. Het is ze worst of er überhaupt nog mensen zijn als dat moment komt. De bedoeling was vrolijk verder te gaan met rotzooi schoppen alleen niet hier op aarde. Nu is deze weg afgesneden en proberen ze nog zo veel mogelijk schade aan te richten hier op aarde. Ze haten u intens en zien de mensheid als een energiebron om hun lusten op bot te vieren. In DEZE BLOG staat uitgelegd om wat voor zielen het gaat.

  In een wereld waar het gros nog bezig is met het lezen van zijn of haar boek is het bijna onmogelijk om deze informatie naar buiten te brengen. Toch zal het vroeg of laat onoverkomelijk zijn tenzij de mensheid er massaal voor kiest om de bietenbrug op te gaan. Dan houdt het verhaal op en zal de aarde bevolkt gaan worden door DE NIEUWE MENS die staat te popelen om te komen. U krijgt alleen een kans en die kans krijgt u maar een keer aangeboden en dat is nu.

 20. NOBODY SAID IT WAS EASY웃 유 ☏✂ ~ ✌PEACE !! or ONE WAY TICKET TO HELL

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo


Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: