Chemtrails, Climate and Weather Manipulation

26/5/14 UPDATE

Hieronder staat vrij veel en niet alles zal 123 begrepen worden maar mocht u hier terecht komen dan is het wellicht een idee om eerst HIER heen te gaan. Daar staat “bezig houden”. Dan kunt u nu de informatie gaan lezen die volgt. Tip. lees het als een boek. Pak dat op wat voor u relevant is en laat datgene waar u niets aan heeft voor wat het is. Daarnaast zijn sommige stukken tekst met het nodige VUUR geschreven. Alles heeft maar een enkel doel en dat is u die het leest te confronteren met het feit dat u uw ogen moet openen. Daar zijn heel veel meningsverschillen over maar kort door de bocht. “Ik lees mijn boek en u een beetje op weg helpen is onderdeel van het boek”. Op een gegeven moment stop ik daar helemaal mee maar dat merkt u vanzelf.

269600_10151556688373908_647023489_n

 

Als u gisteren in de lucht keek dan zal het u waarschijnlijk zijn opgevallen dat het een prachtige heldere zonnige dag was. Vandaag is het maandag de 24ste en als u nu in de lucht kijkt dan hangt er een dikke waas. En ik zal u alvast verklappen, het zijn geen wolken. Tevens ziet u tal van grote lange strepen achter de vliegtuigen hoog in de lucht. Velen denken bij het woord “CHEMTRAILS” dat de buurvrouw een nieuw soort van pannenkoek aan het maken is en deze de naam “Chemtrails” heeft gegeven, maar helaas het is alles behalve dat. Nu zijn pannenkoeken ook niet echt gezond maar wel heilig vergeleken met de troep die deze vliegtuigen voor ons achterlaten. Want het zijn echt geen “ARBEIDSVITAMIENTJES”

Lullig hè ? Gewoon letterlijk UITGEROEID worden door een kleine groep NEANDERTHALERS en iedereen speelt vrolijk door in de poppenkast alsof het de normaalste zaak van de wereld is.  Het vervelende is dat de keiharde bewijzen van deze waanzin zo overweldigend zijn dat de meesten mensen haast gaan denken, het moeten wel gekken zijn  die deze INFORMATIE naar buiten toe brengen. Met andere woorden. Het kan gewoon niet waar zijn. Tja lieve mensen HET IS WAAR. Het kan zijn dat u nu denkt maar ik zie hiervan niets op het ACHT UUR JOURNAAL dus dan zal het allemaal wel fictie zijn. Wat u dan het beste kunt gaan doen is u verdiepen wie echt aan de touwtjes trekken in poppenkastland. En ik kan u alvast verklappen dat “politiek” hier niets mee van doen heeft. Politiek is helaas net als u onderdeel van het spel. Met andere woorden die maken net als u onderdeel uit van de voorstelling. Ze staan erbij en kijken ernaar. Als u op de vorige link klikt staat uitleg wie aan de touwtjes trekken en wie de stokjes besturen.

orwell2

Wellicht dat u nu ook een beetje mijn opmerkingen een plaatsje kunt gaan geven dat het gros van de mensheid letterlijk op OFF staat.  Als u nu wilt weten wat u hier tegen kunt doen dan is stap 1 uit de slachtofferrol kruipen en uw verantwoordelijkheid nemen. LAAT WAT VAN U HOREN. Want zoals ik reeds vaker heb laten terugkomen in tal van blog’s. De afstandbediening van de TV die gaat u echt niet verder helpen.  Bbtit62CAAAd1WX

Sterker nog die zorgt ervoor dat DE SCHAKELAAR vaster en vaster komt te zitten tot het moment dat hij zo vastgeroest zit dat niets of niemand daar ooit nog verandering in aan kan brengen.  Een andere naam hiervoor is “braindead” Het kan zijn dat u het alles behalve fijn vindt dat u dit leest. Dat snap ik. DE WAARHEID DOET OOK PIJN. ~Apollo Solaris

 

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world – NOW! I AM APOLLO SOLARIS

APOLLOSOLARIS.COM

 

 

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

23 Comments


 1. 2010 Air Particulates

  These figures indicate how many times they are over the “allowable” toxic limit:
  Aluminum: 15.8
  Antimony: 63.3 [This is not a typo]
  Arsenic: 418 [This is not a typo]
  Barium: 5.3
  Cadmium: 6
  Chromium: 6.4
  Copper: 9
  Iron: 43.5 [This is not a typo]
  Lead: 15.7
  Manganese: 513.8 [This is not a typo]
  Nickel: 10.7
  Zinc: 7.5
  These figures show that there is no air “quality” [a word meaning: excellence or worth], but instead there is a combination of hazardous metals permeating the air.

  These toxins do NOT belong in the air we are breathing. In fact, if precaution were accurately factored in, the “allowable” toxic limit should be ZERO. READ MORE

  Climate Engineering: 13 Patents Explain the Chemtrail Experiment
  Source – Occupy Corporatism

  This post goes along well with another post from earlier this week:
  Weather Modification Incorporated “Proudly Seeding since 1961” READ MORE

 2. 20/5 2014 UPDATE Sommige opmerkingen zijn ongekend grof. De verantwoordelijken voor alle ellende wereldwijd is een bescheiden groep met INDIVIDUEN. Deze groep is tot alles in staat. Even om het vrij heftige taalgebruik enigszins een plaatje te kunnen geven.

  CHEMTRAILS hebben meerdere redenen en een daarvan is het blokken van puur licht/zonnestralen. lees HIER meer. Verzoek, termen die u niets zeggen gewoon negeren en de BOOSCHAP er proberen uit te halen. Staat ook het nodige over het COLLECTIEVE BEWUSTZIJN.

 3. Zoals ik vaker terug laat komen is het bewijs van chemtrails inmiddels zo groot dat men er niet meer om heen kan. Het logische gevolg, wat u dan ook ziet gebeuren is toegeven. Maar u snapt het al. De werkelijke reden die vertellen ze u er niet bij. Er is namelijk maar een reden en dat is niet het beeninvloeden van het weer om opwarming tegen te gaan. Dat is een groot fabeltje. Voor het beeninvloeden van het weer hebben ze HAARP. Wat toegeven betreft, staat HIER beetje een vergelijkbaar verhaal.
  Ik heb ooit EEN BRIEF geschreven en daarin schreef ik;

  Ik snap er werkelijk niets van dat wij alles maar gewoon pikken. Ik vraag mij echt af hoe ver een overheid kan gaan voordat de kudde wakker wordt. Voordat wij zeggen bekijk het maar hier ben ik niet voor geboren.

  Ik begin echt serieus te twijfelen….Enfin zal vast met het volgende te maken hebben.
  Chemtrails hebben maar een doel en dat is het onderdrukken van het bewustzijn met als eindresultaat “kasplantjes” creëren. Een andere reden is er niet. Licht blokken is er daar een van.


  Wij hebben puur ZONLICHT nodig om ons bewustzijn naar het niveau te kunnen brengen om te kunnen ASCENDEREN. Helaas maar het is niet anders.

 4. Vandaag is het woensdag 16 april en de lucht is letterlijk bezaaid met witte strepen. Zal vast met “paniek” te maken hebben. Voor diegenen die het plaatje een beetje gaan begrijpen. Hierboven beschrijf ik dat het maar een doel heeft en dat is het onderdrukken van ons bewustzijn een andere reden is er niet. Dan zou u kunnen denken maar dan hebben ze er zelf ook last van. NEE en het antwoord staat HIER. Spreekt voor zich dat u zich dan wel een beetje moet gaan verdiepen in het ASCENSIE proces want dat heeft hier alles meer van doen.  17/4 Als u HIER heen gaat dan staat daar een lijstje met ingrediënten die in CHEMTRAILS zitten. Die dienen NIET om de opwarming tegen te gaan. Ze hebben zoals ik eerder aangeef maar een doel en dat is het bewustzijn van mensen compleet de das om doen. En dat is niet heel erg moeilijk te verklaren. Stel dat mensen allemaal door zouden krijgen hoe de vork echt in de steel zit. Wat denkt u dan wat er zou gebeuren? Ik kan u verklappen dat u dan niet meer uw APENPAKJE aan doet en een dagje voor de pc gaat zitten om werkzaamheden te gaan verrichten die er niet toe doen. Alleen maar om het eind van de maand wat centjes te krijgen zodat u de huur of de hypotheek weer kunt betalen en als u het geluk heeft wat over te houden dan mag u een paar weken per jaar “op vakantie” om daarna uw APENPAKJE weer aan te doen en op naar de volgende vakantie. Dat gaat u dan inzien. Het is niet zo heel ingewikkeld. Het kwartje moet alleen vallen en dat wil niet altijd 123 lukken. Het enige woordje dat in de aanhef van dit bericht klopt is MANIPULATION.


  Terug naar het onkruid. Ze hebben geen gevoel en kiezen ervoor om NIET te ASCENDEREN. De mens die gaat EVOLUEREN kan dit wel. Nu geen paniek s.v.p. want het zijn niet meer dan de laatste stuiptrekkingen van een systeem dat op instorten staat. Ik heb ergens geschreven over EEN KAT die rare sprongen maakt. Dat zouden ze wel eens kunnen gaan doen. In die blog leg ik ook uit hoe het met ze afloopt. Vandaar dan ook de uitdrukking “stuiptrekkingen”. De naam zegt het al. Het is eigenlijk GAME OVER. Maar de beentjes trillen nog een beetje na.

  Wel even belangrijk. Regeringen kunnen hier NIETS aan doen. Staat uitgelegd in de blog KLOKKENLUIDER ONINE…..Dat is niet helemaal waar. Iemand die de stoute schoenen aantrekt en op zijn strepen gaat staan kan een heel eind komen. Maar eerlijk is eerlijk. Het was in het verleden niet anders dat diegenen die aan de bel trokken dat daarna heel simpel nooit meer deden. Staat HIER tot in de puntjes voor u uitgelegd. Nu gaan regeringen verdwijnen en komen er tot de tijd dat de mens het helemaal zelf aan kan overgangsregeringen. Die zullen dan alles op de rit gaan zetten om de mensheid te gaan begeleiden gedurende het hele proces. Uiteindelijk zullen er geen regeringen meer nodig zijn. Is natuurlijk ook de reinste flauwe kul. Staat in de blog BROOD EN SPELEN. Macht stijgt uiteindelijk alleen maar naar de kop. Staat HIER wat er dan kan gebeuren als je je hele leven met een kroon op je kop rond loopt. Het stijgt je dan letterlijk naar het hoofd. Maar daar hebben wel meer mensen last van. Daarom noemen ze zichzelf dan ook ‘ELITEN”. Als u op de link hiervoor klikt dan komt u op een pagina met een foto van dit uitschot. Klik op de link en daar staat “Het is 10 oktober 1964 wanneer in het openbaar, door prins Philip en koningin ELIZABETH, tijdens hun reis in Canada, 10 inheemse kinderen worden meegenomen van de ‘Canadian Kamloops Residential School’. Van deze 10 kinderen, die destijds allemaal rond de 10-jaar oud waren, is sindsdien NIETS meer vernomen.”

  “Het Youtube-account dat aan DEZE VIDEO is gekoppeld, is beëindigd wegens meldingen van derden over AUTEURSRECHTSCHENDINGEN.

  Ik kan u verklappen dat deze kinderen niet meegenomen werden om een middagje te gaan bowlen. Maar dit bewaar ik nog eventjes. Wat ik u wel kan verklappen is het volgende; U GAAT begrijpen dat ik over UITSCHOT spreek. Ongedierte is het meer niet. Ik laat meerdere keren in diverse blog’s terug komen dat de boer u als speelgoed ziet. DIT IS HARD, heel erg hard en ongekend confronterend. Maar dit is de kei en keiharde realiteit. Een kind is voor hen een product die ze naar gelieven gebruiken om het daarna van het leven te beroven en als afval onder de grond te stoppen. Daarom spreek ik ook over het stijgt ze naar het hoofd. Macht kan mensen letterlijk blind maken. Zo blind dat ze alles maar dan ook alles zullen doen om hun ego te blijven voeden. Uiteindelijk komen ook zij erachter dat dit niet de weg is. Dat beschrijf ik HIER. Maar tot die tijd heb ik een taak. Die voer ik uit en daarna ga ik mij bezig houden met leukere dingen want u mag van mij aannemen dat het mij inmiddels mijn neusgaten wel uitkomt. Net als oorlogje spelen een aantal jaartjes geleden. Maar het moet gebeuren anders loopt het fout af. En met fout bedoel ik echt goed fout en anders was deze hele operatie echt niet nodig geweest. Dat leg ik in een van mijn blog’s uit. Maar kort samengevat; de kosmos is zo groot dat GOD (BIG BANG) zich niet met alles en iedereen kan bezig houden. Lees de vorige blog en daar staat uitleg wie of wat met GOD bedoeld wordt.

  Overigens begrijp ik ze helaas wel. Maar dan moet u DEZE BLOG gaan lezen. Dat is precies de reden dat ik het allemaal zo goed begrijp. Ik was hier ooit in een ander kleed en heb er toen ook een grote puinhoop van gemaakt. Daarom heet de blog dan ook ‘HERSTELLEN”. Het zit overigens nog een tikkeltje INGEWIKKELDER in elkaar maar dat bespaar ik u. Komt nog wel als we wat verder in het proces zijn. 17/4 De vorige link brengt u naar een verhaal dat op zijn zachts gezegd ver gaat. Zelfs voor diegenen die alles een beetje beginnen te begrijpen zal dat verhaal er niet in gaan. Ik kan u in een zin uitleggen wat er staat. TIJD BESTAAT NIET. Als tijd niet bestaat is het mogelijk om te reizen van A naar B puur met bewustzijn. U snapt waarschijnlijk wel als er energie is die dat kan deze energie zichzelf een beetje onder controle moet hebben anders zou het een hele grote chaos worden. Daarom zijn er universele wetten en daar dient een ieder zich aan te houden. Hier laat ik het even bij………Wist wel dat ik het eerder geschreven heb. 7/5 Project Ley Line and the Truth about Eire. Verry interesting conversation with Veronica Keen. About the truth about the use of Ley lines against humanity and our way out of the real prison they build for us. Mocht u het allemaal een beetje kunnen volgen dan is DIT GESPREK wel aan te raden. Nu lijkt het allemaal een vrij uitzichtloze zaak maar dat is het niet. Dan zult u wel een keuze moeten maken. En als u al wat meer gelezen heeft dan begrijpt u waarschijnlijk wel wat ik met KEUZE bedoel…..

  Wat tijd betreft; Dit stukje komt uit de blog THE MATRIX.
  DECEMBER 2017. 6/4 DL ZETA – Traveling Time and Dimensions to Transform your Life Traveling Time and Dimensions to Transform your Life We are free at any moment to accelerate our growth by traveling time and dimensions. When we still our mind and align ourselves with higher dimensions, we are able to perceive portals in consciousness that allow us to visit any location in the universe. Through intention, spiritual connection and vibrational resonance all is possible READ MORE In dit stukje staat een jaartal en dat is 2017. Die moet u even parkeren want die komt vaker terug en speelt een cruciale rol in het hele verhaal.

  Ik vervolg mijn verhaal. Terug naar het uitschot. Een andere naam is KAKKERLAKKEN. En ik hoef u niet te vertellen dat dat dat echt onkruid is. Gaat niet 123 kapot. Onkruid heeft de eigenschap dat het steeds terug blijft komen. Vandaar dat men het bij de wortels aan moet pakken en dat is wat wij momenteel doen. Zorgen dat het nooit meer kan groeien. Dus ik zet nog even de brander erop tot het moment dat ik het seintje krijg dat ze letterlijk met huid en haar zijn verdwenen. Mocht u nu denken waarom zo grof? Dan is het wellicht een idee om DIT BOEK te gaan lezen. Dan snapt u ook waarom ik spreek over KAKKERLAKKEN. Overigens mogen ze het ooit weer gaan goed maken hoor. Maar tot die tijd zijn ze van mij. Staat allemaal in MIJN BOEK. (Even tussen twee haakjes) HIER staat de echte reden waarom ik zo grof ben. Klik op READ MORE en lees het hele artikel. Daar staat wat ik aan het doen ben. Dus eigenlijk probeer ik de domino steentjes een extra zetje te geven en dat kan door extreem grof te zijn richting bullebakken die dat niet gewend zijn. De schok die door hun hersentjes gaat is zo groot dat het ze haast een hartstilstand bezorgt. Dat is precies wat ik wil bereiken. De schrik er een beetje in brengen.

  Er is overigens nog een andere reden waarom er zielen zoals ik bij zijn gehaald. Staat IN DEZE BLOG. We praten te veel en doen te weinig. Vindt u dit niet leuk? Snap ik maar het is de keiharde waarheid. U heeft gewoon een update nodig om de dingen weer een beetje helder te gaan zien. Dat gaat gebeuren en dat kunt u allemaal HIER lezen. Na deze update gaat u een beetje begrijpen wat ik allemaal geschreven en gedaan heb. Nog even volhouden UPDATE komt eraan! 7/5 Helaas uitgesteld. Gros is er niet klaar voor. Met andere woorden de kortsluiting zou zo groot zijn dat er na de update heel weinig zielen overbleven die nog uit de ogen konden kijken. Nog even geduld dus…..Over kortsluiting gesproken….


  Nu weet ik dat deze schatjes dit ook allemaal lezen. Dat leg ik HIER uit. Wat ik weet is dat het niet de “domsten” zijn. Met andere woorden uiteindelijk kiezen ze eieren voor hun geld. Dat komt omdat er maar een hele kleine groep is die niet ‘verder’ kan. Dat zijn diegenen die ik eerder bespreek en die hun DNA zelf beperkt hebben. Met andere woorden. Hun onderdanen die nu nog alle orders blind opvolgen die gaan de energie ook voelen. Met andere woorden ze worden net als u die dit leest ook WAKKER. Dat is een heel beroerd moment voor de kleine groep die zichzelf ELITE noemt. Ik heb ooit een film gezien met Charles Bronson en die heet ‘THE EVIL THAT MAN DO”. Daarin staat een vergelijkbaar moment. Het moment dat de slachtoffers revanche nemen voor wat ze is aangedaan. Das geen fijn moment. Daarom is het maar beter om deze onzin achter ons te laten en VERDER TE GAAN. What is keeping us from THRIVING?

 5. MUST READ!!! MORE TRUTH IS REVEALED!!! What Chemtrails Really Are, by Carolyn Williams Palit . . . so very interesting . . . and not what you may think! ~J
  Posted on May 3, 2014 LINK

 6. CHEMTRAILS: There is NO Debate!
  Posted on May 8, 2014 by Cosmic Convergence

  So why respond like there is?
  Those who deny the existence of chemtrails are either willfully ignorant or dangerously arrogant, or both; therefore, why bother debating with them? Of course, there are those who run Facebook pages who are paid government agents or corporate shills with a vested interest in the multi-billion dollar global chemtrail program. Then there are the simple folks who refuse to believe because of a bad case of lifelong cognitive dissonance, or an unshakable faith in trustworthy government, or serial neglect of skywatching (as in never looking up at the sky).

  Lastly, there are the legions of scientists and academics, researchers and writers, from whom the faculty of human reason has completely fled. These pseudo-scientists are not only devoid of common sense; they lack the ability to apply objective and unbiased critical thinking. For many of these lost causes, years of university study have force-fed them incorrect science theories, taught them flawed scientific methodology and encouraged their blind allegiance to defective scientific paradigms. READ MORE

 7. Aerospace Worker: “I Installed CHEMTRAILS Devices” @ MONDAY Demonstration 5/12/2014 – ENGLISH SUBS
  Laura Multidimensional Ocean / 38 mins ago LINK

  Duitse luchtvaartmedewerker gaf toe chemtrail sproeiapparaten geïnstalleerd te hebben

  Een Duitse ex-luchtvaartmedewerker sprak het publiek toe tijdens een demonstratie in Dresden op 12 mei 2014 in Duitsland. Hij getuigde hoe hij eigenhandig sproeiapparaten in vliegtuigen in opdracht had geïnstalleerd. Tijdens het invullen van de tanken met chemicaliën, die o.a. giftige nano polymeer deeltjes bevatten, moest hij beschermende kleding dragen.

  Hij kwam al gauw tot de conclusie dat het sproeien van deze toxische chemicaliën niet goed is voor het milieu en onze gezondheid. Hij nam zijn bevindingen met het bewijs mee naar de Green Party met de verklaring dat hij bereid was om voor een onderzoekscommissie te getuigen. Drie dagen later kreeg hij van zijn leidinggevende te horen dat er een enorme druk is “van boven” om hem te ontslaan. Zijn ontslag volgde en sindsdien kon hij geen baan meer vinden in de luchtvaart.Het wordt nu wel erg moeilijk om chemtrails als gewone vliegtuigstrepen, veroorzaakt door condensaties, af te wimpelen.LINK

 8. Mocht u vandaag plannen hebben om heerlijk naar buiten te gaan dan is het wellicht een idee om dit NIET te doen. Vandaag is weer een prachtige zogenoemde chemtrail dag. Of voor diegenen die het eigenlijk allemaal wel geloven. De buurvrouw is weer pannenkoeken aan het bakken. Ze strooit er vrolijk op los met van alles wat ze in haar KEUKENTJE kan vinden. In de reactie hierboven van 25 februari staat een bericht met de ingrediënten die ze gebruikt. Kortom foute boel maar dat is helaas eigenlijk met alles wel. Mooie wereld hè?

 9. Als u alles een heel klein beetje op u in laat werken en u bekijkt de volgende film in de Tweet hieronder dan snapt u wellicht DEZE ACTIE van al weer ruim een jaar geleden waar nooit iets mee gedaan is…

  Dan snapt u misschien ook dat ik niet langer meer dienst als TREKPOP wil doen. Begrijp me niet verkeerd. Werken of iets doen is NIET VERKEERD. Maar daar gaat het allang niet meer om. U bent in de ogen van een hele kleine groep paardenkoppen niets meer dan een slaaf niets meer en niets MINDER. Nu heb je slaven die het iets beter hebben dan anderen maar het principe is allemaal het zelfde. Werken tot AAN UW DOOD.

  Enfin zoals ik HIER net geschreven heb ga ik een eind aan breien aan al dit geweld want het zal alleen maar meer en meer worden met alles dat allemaal aan het licht gaat komen en ja lieve mensen dat is echt niet allemaal even leuk. Vooral het moment dat u tot het besef komt dat het gewoon zo goed als allemaal klopt wat hier staat geschreven. Dat is niet leuk maar helaas bittere noodzaak. Maar……na regen komt zonneschijn toch? HOU U TAAI!!!


 10. Daily Chemtrail Expose LINK

 11. WAKE UP WORLD? Over BOZE DROOM gesproken….

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 12. Ik ga in deze reactie niet verder in op het onderwerp chemtrails want het houdt gewoon een keer op. Ook ik ben gekke Henkie niet. Wat ik hier ga doen is het volgende. Mijn reacties en brieven zijn soms een tikkeltje moeilijk te volgen en het vuur dat er regelmatig vanaf vliegt liegt er niet om maar dat is een beetje mijn ding. Ik speel graag met groot gereedschap.

  HIER staat een heel dossier met betrekking tot de aanslagen van 11 september 2001 waarvan het overgrote deel van de bevolking nog steeds denkt dat dit boeven waren met doeken op hun hoofd die zich verstoppen in kuilen maar helaas niets is minder waar. Onderwerp: Benjaminfulford: December 24, 2014: US regime under unprecedented attack, black swan event imminent LINK

  Overigens brengt de misdaad BV Nederland nog steeds het zelfde nieuws naar buiten maar ik denk dat zodra daar het doek valt dat men hier ook om mama gaat roepen. Enfin eventjes afwachten dat is soms het beste. Terug naar de aanslagen en andere wanpraktijken zoals u in de vorige link kunt lezen. Langzaam komt DIT via de reguliere media naar buiten en dat is op zich heel mooi nieuws zo net voor de kerst denkt u ook niet?

  Ik zei toch dat het goed gaat komen. Ik was wellicht wel wat snel en voor de meesten iets te veel te snel maar ik heb nu eenmaal wat peper in mijn reet gekregen en dat zorgt ervoor dat ik inderdaad ga als de spreekwoordelijke brandweer. Enfin dit was het weer. Geen stress!

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 13. Toch een beetje gekke Henkie…CALL TO ACTION! Critical Geoengineering Film!


  Fellow supporters and activists,

  I am writing to announce my commitment to producing a third and hopefully final film about chemtrails/geoengineering.

  Because geoengineers are moving quickly to establish global legislation to make geoengineering legal, time is of the essence to start this project. My third film (name yet to be determined) will expose more agendas associated with chemtrail/geoengineering programs and include an atmospheric test that will change the dynamics of our growing movement. Plans also include a call to action for a class action lawsuit which I am currently in discussion with attorneys. If able to be complete by Fall, the film will also include a call to action for the public to attend a protest at the climate summit in France in December 2015. Because governments are moving towards a global climate treaty which is expected to take place during the France conference, I feel strongly that 2015 is the year to move forward with this project before geoengineering legislation is established. Please take time to help me kick start his next project and utilize my film making gifts in helping to bring unity and legal action towards getting geoengineering stopped. Thank you for your support and as always, “Keep looking up!!!!!” READ MORE

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 14. Doet me een beetje denken aan DIT FILMPJE…..


 15. Reptilians can see? If we want to move into enlightenment we need to help those that are holding us back evolve and that is the reptilian race. One way is through ENERGY/LIGHT work

 16. In de reactie die u HIER kunt vinden schreef ik het volgende; Eerst kort naar “Transhumanisme” Dit is iets dat bij weinigen bekend is. Beetje vergelijkbaar met “Chemtrails”, “ASCENSIE” , TTIP, CABAL, ET,S en ga zo maar door.

  HAARP kan in dit rijtje geplaatst worden. In de Tweets hieronder staat relevante informatie wat men ermee kan doen en vooral waarom men DIT DOET.

 17. Onlangs had ik een interessant gesprek. Tijdens dit gesprek spraken we over het belang van het koesteren van moeder natuur. We kwamen op dit onderwerp vanwege volgend voorval.

  De man vertelde dat hij ooit een ongeluk heeft gehad en door dit ongeluk moest hij een uitwijk manoeuvre maken, dit weer vanwege iemand die hij anders had aangereden met alle gevolgen van dien, maar eind van het liedje was dat hij een boom beschadigde.

  De beste man kreeg een gepeperde rekening voor het beschadigen van moeder natuur die hij gelukkig weer kon indienen bij zijn verzekering want die moeten immers ook weer wat te doen hebben.

  Nu is het beschadigen van onze natuur natuurlijk niet de bedoeling maar het gaat mij er meer om om u in te laten zien dat er wel meer uitwijk manoeuvres plaatsvinden die op zijn zachtst gezegd niet zo heel goed zijn voor moeder natuur…


  De foto’s hierboven zijn genomen rond half negen in de morgen en de volgende foto is om 10.00 genomen op de zelfde locatie. U kunt zien dat de zon moeite heeft met doorkomen. Op de eerdere foto’s kunt u zien hoe dat komt. Nu weet u ook waarom we vaak een “waterig” zonnetje hebben op dagen dat het eigenlijk stralend weer zou moeten zijn omdat er geen “wolkje” aan de lucht te zien is.

  What’s In A Word? By Lisa Thomas, contributing writer for geoengineeringwatch.org

  spray30 I am sitting beside a lake in Northern California and the sky is an open blue canvas as far to the left and right of me as I can see; but it is smeared with graffiti and it is the wrong shade of blue, dull and pale. Just few years ago it would have been turquoise from where I am sitting and only cumulus clouds might have hung low, seeming almost tangible behind the ridges on the other side of the lake. The rest of that open dome would have been nothing but solid aqua-blue, a shade that is almost beyond description. I fell in love with that sky when we came here to live nearly ten years ago, deeply, crazy in love.

  On February 14th, I sat in the front row at a conference on geoengineering at the 2015 AAAS meeting in San Jose, California. I watched a panel of scientists and one law professor each take his turn in a sort of performance that made no sense to me. On his way in, Alan Robock of Rutgers University went out of his way to say to a group of activists in front of the convention center, “I don’t know what you’re all protesting. It’s nothing but water vapor.” This is the man who, in 2008, wrote “20 Reasons Why Geoengineering May Be a Bad Idea”. During the conference he made it a point to say that the reason those of us in Northern California notice these trails so much more than other people and think they are a problem is because our sky is so blue.

  Continue Reading at ….. LINK

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 18. NASA: The End Of Mankind “Leaked Document” 2013 PDFLINK


Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: