Bruggen slaan T.a.v. Mark Rutte en Diederik Samson

Beste Mark en Diederik,

 

Mochten jullie nog helemaal niets van Apollo vernomen hebben dan volgt hier een op zich zachte maanlanding. Met andere woorden we gaan het rustig aan doen. Het is zondagmiddag en uiteindelijk is het de bedoeling om bruggen te slaan net als in het REGEERAKKOORD van alweer een poosje geleden. Maar ook voor jullie de zelfde inleiding als de brieven aan Ivo, Lodewijk en Jeroen die op deze site staan.

Aan Mark heb ik al wat BRIEVEN gestuurd maar ik ben niet de enige. HIER staat wel een hele mooie en iemand anders die jou Mark alweer een tijdje geleden heeft benaderd betreffende een aantal serieuze issues staat HIER. Ik heb een beetje het vermoeden dat als er vroeger op school aan verstoppertje spelen gedaan werd jij van de aardbodem verdwenen was.  Wat ben jij een kei!  Je past wel tussen die drie kleine aapjes. Je weet wel HOREN ZIEN EN ZWIJGEN. Ik denk dat we daar verandering in aan moeten gaan brengen wil je mee met het hele verhaal. Anders moet ik je toch echt vragen om het veld te ruimen, want mensen die langs de zijlijn blijven staan daar hebben we niet zo heel veel aan. Dan zinkt het schip toch echt en dat gaat niet gebeuren. Dus beste Mark, stap uit je schaduw en ga wat doen.

Beste Diederik, Ik heb ooit een artikel gelezen en dat staat HIER  Je reageerde via Twitter en je was ontroerd. Met andere woorden je hebt je hart op de juiste plaats. Ik denk dat als we verder willen komen dat we mensen nodig hebben die met hun hart kunnen denken en handelen en die niet alleen vanuit het hoofd de beslissingen nemen zoals in DIT ARTIKEL. De terugkeer van de gehele mens.

Ik heb dus eigenlijk een verzoek aan jou. Kun jij daar de koppen een beetje bij elkaar krijgen? Want niet om het een of ander maar als ik in iemand vertrouwen heb ben jij het wel. En als je een beetje gaat lezen wat ik allemaal schrijf dan zal het je opvallen dat ik niet aan vriendjespolitiek doe. Met andere woorden, als ik iets zeg dan meen ik het ook. In de brieven die gericht zijn aan je collega’s staat wat de bedoeling is. Het roer moet echt om. Dus niet alleen bruggen bouwen maar een hele nieuwe samenleving met nieuwe normen en waarden. Met andere woorden,

A WORLD where only is room for: love & light, compassion and compassionate, respect and equality, from softness and equality, as it was originally intended”.

Suc6! ~Hartelijke groet,  Frank Buijs

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world – NOW! I AM APOLLO SOLARIS

 APOLLOSOLARIS.COM

 

 

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

12 Comments

 1. Beste Diederik,

  Soms moet ik op INFORMATIE stuiten waar ook ik van schrik. Ik dacht echt oprecht dat je goede bedoelingen hebt. HIER schrik ik dan ook van. Dit doet mij een beetje denken aan het verhaal van Wim Kok. De vakbondsman die nu ook gewoon op een lijst met boefjes staat.


  Nu wil ik je nog wel een kans geven. Met andere woorden. Ga naar de BIJEENKOMST en vertel ze dat je stopt met deze flauwekul en dat je je bezig gaat houden met dingen die er echt toe doen. Dan vergeten we deze hele kwestie Oke? Suc6!
  P.s. Ik geef je nog een tip. Ik zal ten alle tijde rustig blijven. Dat komt omdat het echte grote gevecht al achter de rug is. Jullie zijn eigenlijk mijn toetje. Snap Je? Daarom is het maar beter om het bijltje er bij neer te gooien. Want het lampje gaat echt straks bij je branden. Neem dat maar van mij aan. Dan kun je maar beter zo weinig mogelijk op je kerfstok hebben. Anders gaat het bovenin straks aardig knarsen en dan kan ik je echt niet meer helpen. Dat heeft te maken met de verbinding. Enfin nogmaals suc6 met alles. Geen stress komt uiteindelijk ALLEMAAL GOED….

  Gepubliceerd op 1 jun. 2014
  As Bilderberg 2014 comes to an end, Infowars reporter David Knight touches on some of the biggest revelations of this year’s explosive meeting in Copenhagen Denmark. In an unprecedented display of openness the shadow masters are unequivocally being unmasked by the real media & exposed as the serial psychopaths they truly are. LINK

 2. En lukt het allemaal een beetje lieve mensen van het confetti atelier? Of is de brug aan het instorten? Adem in en adem uit. Bruggen kunnen niet eeuwig stand houden. Iedere brug stort vroeg of laat in. DEZE BRUG is al ingestort daarom valt er niets meer te lijmen. Gaan jullie een begin maken met de mensen in confetti land een beetje de waarheid te vertellen? Of laten we de slingers nog even hangen. Tot na DE VOETBAL?

  O ja Diederik, ik heb het filmpje rustig bekeken en zie dat je een beetje zenuwachtig bent. Dat is ook een van de redenen dat ze jou eruit vissen. Ze zoeken de zwakkeren. Daar hoor jij bij snap je? Nu niet boos worden want boos zijn is slecht voor je bloeddruk, maar ga je ook een beetje serieus nadenken over alles?
  Anders zijn het er naast Mark en Ivo al drie die af moeten vallen. Nu heb ik Ivo wel aan het werk gezet maar ik heb het idee dat ze het daar in Den Haag nog steeds niet goed begrijpen. Snap ik. Speel je dag in dag uit in de zandbak komt er een grote meneer met een hamer van hier tot TOKYO die het eventjes komt vertellen. Dat levert een hoop stress op. Nu haal ik af en toe het gas er wel weer af hoor. Op echte ongelukken zit ook ik niet te wachten en de meeste mensen die in confetti land leven hebben helaas nog niet goed door wat er allemaal gaande is. Niet lullig bedoeld overigens maar heb een hekel aan vlaggetjes en andere troep. Komt uiteindelijk allemaal weer op ons bordje snap je? Staan we te zwaaien als een stelletje randdebielen om het daarna weer in de prullenbak te mogen gooien. Dat is gewoon niet handig. Straks STERFT ALLES UIT en dan loop ik hier in mijn uppie. Ik lijk Remie wel haha..

  Over UITSTERVEN gesproken. Moet je eens op de link “Tokyo” klikken en het verhaal gaan lezen. De japanners weten dat het land is opgegeven. Ze gaan op zoek naar NIEUW LAND> Maar je snapt het natuurlijk wel. De bevolking weet van niets. Tja zijn echte boeven. Daar wil je toch niet bij horen? Want de Bilderberg OUDJES zijn net zo bekrompen. Uitleg waarom ik over oudjes spreek staat HIER.

 3. BRUGGEN SLAAN?

  He Mark…..Als ze me misse dan ben ik …….Adem in en adem uit. Komt goed. Mocht het gaan knarsen altijd even tot 10 tellen.helpt altijd.

  Of natuurlijk PISSE……..haha Grappig hè?

 4. Zo ik ben klaar met een plasje doen en ik ga u nog een beetje verder op weg helpen. Het boek loopt op zijn eind en ik zet de puntjes op de i. We naderen Sinterklaas en kerst niet te vergeten en dat is de tijd van cadeau’s toch?  Wat nu komt zal voor sommigen de deur dicht doen maar zie het zo. De deur zit pot en pot dicht dus ik geef er zo nu en dan een stevige schop tegen snapt u? Enfin ik ga het voor u uitleggen. Op dit moment hebben helaas heel veel mensen een stikker op hun voorhoofd en daarop staat het volgende;

  Sinterklaas kapontje neuk me in mijn mondje, neuk mij in mijn aarsje dank u Sinterklaasje. Die stikker die gaat u verwijderen en vervangt hem door een NIEUWE STIKKER en u mag de tekst zelf invullen.


  Is dat een idee? Mocht u niet zijn afgehaakt dan help ik u verder op weg. In de Tweet hierboven (Boefjes) staat een artikel en in dat artikel een link naar een gesprek (Het lot). HIER is mijn uitleg.(Why does a dog wag it,s tail?) De oplossing heeft overigens weer met oude wijn en vaten te maken en laten we eerlijk zijn. DEZE WIJN is toch niet meer te drinken? Tijd voor hele nieuwe wijn (en nieuwe VATEN).

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 5. Kinderen met 3 jaar naar school? Ik krijg een sterke behoefte om je bek vol te schijten. Is dat geen strak plan ? fucking idioot…

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 6. Beste Diederik,

  Kleine toelichting op de reactie van 25 februari. Je snapt dat ik dat natuurlijk nooit echt zou doen maar ik probeer de mensen een beetje duidelijk te maken dat ook jij gewoon een ordinaire slaaf bent net als velen met jou. Het enige best wel significante verschil is dat jij als rol hebt gekregen je mede slaaf een oor aan te naaien en in de tweede wereldoorlog waren dat diegenen die de kuilen moesten graven voor hun medemens. Dan mochten ze zelf nog een poosje blijven leven en als het tegen zat dan eindigden ze uiteindelijk toch nog in die zelfde kuil die ze voor een ander moesten graven. Vandaar dan ook het spreekwoord wie een kuil graaft….


  Snap je dat een beetje? Want volgens mij ben je niet helemaal achterlijk. Je hebt alleen net als heel veel anderen een plank voor je kop en die moet een beetje gaan oplossen en dan gaat het allemaal helemaal goed komen. Dus kop op, naai je medemens nog een beetje en met een beetje geluk ga je je steeds rottiger voelen. Grappig he?

 7. Beste Mark,

  Net als een echte James Bond begeef ik mij momenteel stevig in poppenkastland en ik daar staat in een poppenkastkrant editie het volgende;
  Rutte: Affaires boeien kiezer niet.

  Ik heb zo het vermoeden dat jij de volgende bent die zijn biezen kan pakken en langzaam mag gaan verkennen hoe de bietenbrug eruit ziet denk je ook niet?

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 8. In deze blog spreek ik over bruggen slaan en deze kreet heb ik overgenomen uit het regeerakkoord van alweer een poosje geleden. Maar als u alles een beetje gaat lezen en op u in laat werken dan kan het zijn dat u in gaat zien dat dit voor hen EEN BRUG TE VER was….


  Ik heb u al voorzichtig door laten schemeren dat ik langzaam een eind ga breien aan al dit geweld of in ieder geval een tandje terug ga doen en de reden waarom heb ik u uitgelegd. Ik heb u ook uitgelegd dat er een strijd plaats vindt en dat het geen gewone strijd is. Nu ga ik u doorverwijzen naar een artikel dat aansluit bij dat wat ik momenteel ten uitvoer breng en waarvan ik een goed gevoel heb. Het sluit een beetje aan bij waar ik nu sta en nu ga ik me niet bescheiden opstellen maar ik heb een aardige TAAK gekregen en op me genomen of u het nu begrijpt of niet.


  Dit betekent niet dat het nu klaar is want zoals u in DE BLOG waarnaar ik u verwijs kunt lezen wordt het spel uiteindelijk, door zoals u het noemt, God zelf beëindigd. Wie of wat God is probeer ik HIER een beetje uit te leggen. Hier wil ik het voor nu eventjes bij laten.

 9. De tweet hieronder is alweer van een poosje geleden en ik heb hem al eens eerder geplaatst maar liever te vaak dan niet net als pietje Papegaai. Dat als een kleine toelichting….


Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: