Brood en spelen

165003_10151318410763908_1528219079_n

 

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world – NOW! I AM APOLLO SOLARIS

 APOLLOSOLARIS.COM

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

21 Comments

 1. UPDATE 22/5/14 Hieronder staat vrij veel en niet alles zal 123 begrepen worden maar mocht u hier terecht komen dan is het wellicht een idee om eerst HIER heen te gaan. Daar staat “bezig houden”. Dan kunt u nu de informatie gaan lezen die volgt. Tip. lees het als een boek. Pak dat op wat voor u relevant is en laat datgene waar u niets aan heeft voor wat het is. Daarnaast zijn sommige stukken tekst met het nodige vuur geschreven. Alles heeft maar een enkel doel en dat is u die het leest te confronteren met het feit dat u uw ogen moet openen. Daar zijn heel veel meningsverschillen over maar kort door de bocht. “Ik lees mijn boek en u een beetje op weg helpen is onderdeel van het boek”. Op een gegeven moment stop ik daar helemaal mee maar dat merkt u vanzelf.


  Lees en confronteer u met de werkelijkheid. Baalt u? goed! dat betekent dat u symptomen van ontwaken gaat krijgen. Op het plaatje klikken!!!! DUUHHHHHH BOVENSTE PLAATJE~~~~!!!!
  Ik zei toch dat ik er ALLES AAN ZOU DOEN……

  29/8/13 Als u het artikel gaat lezen dan stuit u op de volgende uitspraak, DE REGERING heeft de mensen in zijn macht. Denk goed na over deze laatste zin want die komt veelvuldig terug in alles wat ik geschreven heb. Denk dan na over de KLEINE GROEP mensen die weer gecontroleerd wordt door DE BOER en hoe het hen tot op heden is gelukt om de rest van de wereldbevolking de mond te snoeren. Dan gaat u begrijpen hoe machtig u als individu eigenlijk bent. Ik vervolg mijn verhaal….


  U kunt straks niet meer werken, u kunt straks helemaal niets anders meer dan lezen, lezen en nog eens lezen en een begin maken met mediteren. De boer heeft u GEMANIPULEERD en hij wordt nu geconfronteerd met iemand die het spelletje beter beheerst dan hijzelf. Een andere uitspraak die overigens prima hiermee in verband kan worden gebracht kunt u HIER vinden. Heeft ook alles te maken met verdeeldheid. U zult straks gaan begrijpen dat macht synoniem staat aan verdeeldheid creëren. Ik zal u alvast iets verklappen en dat gaat u allemaal ooit begrijpen. Er is niemand op deze aardbol die dit spelletje beter beheerst dan DE ZIEL die in dit lichaam zit. Overigens speel ik dit spelletje maar om een reden en die staat HIER.


  Veel van de grote heersers over onze planeet in de moderne tijd die wisten goed hoe ze dit spelletje moesten spelen. De huidige heersers zetten het spelletje eigenlijk gewoon voort. Dat kunt u lezen in het stukje tekst over brood en spelen. Toen lachte het volk om de strijd in de arena nu staan we te juichen als iemand die met een bal om kan gaan tussen twee palen kan schieten. Daar wordt hij dan riant voor betaald. En alles wat die beste mensen doen in hun privé tijd wordt dan uitvoerig in de media gemeld zodat u hier weer naar kunt kijken en om kunt LACHEN.


  Tja mensen u leeft echt in een POPPENKAST en ik zal het erin blijven wrijven totdat u er inderdaad ziek van wordt.

  Het enige dat ik niet zal doen is dit alles wat ik schrijf aan u opdringen. U moet zelf hier terecht komen en het gaan lezen. Ik zal vanaf nu niets meer zelf naar buiten toe brengen. Maar daar hoef ik helemaal niets voor te doen. U wordt als een magneet hierheen getrokken en u gaat lezen. Dat komt omdat ik dit wil. En wat ik wil en in het belang van ons allen is, dat gebeurt. Daar is geen speld tussen te krijgen.


  Nogmaals ik kan het de personen om wie in het in dit voorbeeld gaat, helemaal niets kwalijk nemen. Maar dat zult u zo langzamerhand wel begrijpen. tja lieve mensen, ik draai nu nog maar op mijn reserve accu, of zoals ik in het sprookje van ALICE IN WONDERLAND beschrijf ik banjer vrolijk verder. Als ik straks echt los ga komen dan is er geen houden meer aan. Een nummer dat dit mooi visualiseert vindt u HIER


  WELGEMEEND ADVIES! Als u ziek wordt niet naar de dokter gaan!!!! Mocht u KLACHTEN krijgen die niet op het bordje van ASCENSIE staan dan kunt u naar u dokter gaan.
  HOE VOELT ASCENSIE IN JE LIJF? | Uitgaande van verschijnselen die het gevolg zijn van een verhoogde resonantie, luidt het advies op diverse websites ervoor te zorgen dat je trillingsniveau zoveel mogelijk gelijk opgaat met dat van de aarde, ook wel AARDEN genoemd.


  Trap er alleen niet in. Praten helpt altijd nog beter dan het slikken van medicijnen. SYMPTONEN

  Er zijn tal van ALTERNATIEVEN die nu nog zijn ondergesneeuwd. Dat komt omdat de PHARMA industrie deze industrie volledig beheerst. Pillen, die breken uw DNA af weet u nog? Die beste man of vrouw doet zijn of haar best. Geen twijfel mogelijk, maar wie weet wat goed is voor uw lichaam? Niet de dokter lieve mensen…U weet wat goed is. Hoe? door te luisteren naar uw hart. Hoe? door een begin te maken met mediteren. Hoe? > MEDITEREN Uw lichaam is de beste computer die ooit gemaakt is. De Rolls Royce onder de motoren. Geen productiewerk lieve mensen, maar met de meeste zorgvuldigheid in elkaar gezet. Hand Made ©
  17/9“LIVING CHROMOSOMES FUNCTION just like solitonic [scalar]/holographic computers using endogenous DNA laser radiation.” They go even further by stating that human DNA operates as if it is a biological Internet, and “superior in many aspects to the artificial one.”

  U bent helemaal in staat deze zelf te onderhouden. Maar DE BESTE PC die vol zit met virussen zal uiteindelijk crashen. Vergelijk virussen met MEDICIJNEN. Als u geen rotzooi op uw pc zet, dan heeft u geen virusscanner nodig. Zo werkt precies uw lichaam. In principe als alles in balans is, kunt u NIET ziek worden. Bekijk het eerste half uur van DEZE FILM. Daarin wordt dit nader uitgelegd.
  TRUTH unveiled! Humanity’s Body Computer + Hologram Universe=AMAZING PHENOMENON!!! Part 1

  Dat komt omdat dit wonderschone APPARAAT alles maar dan ook alles zelf kan….

  17/9HUMANITY WILL SOON FINF OUT that we possess within us a power we never dreamed possible—the Power of Wellness, the Power of Wholeness, and the Power of Oneness. And this power gives us the ability to collectively recreate Eden on Earth. And honestly, we don’t even have to wait.

  De reden dat u uw lichaam niet in balans krijgt is omdat de boer dit niet wil. Uw lichaam is voor hen een product waaraan zoveel mogelijk verdiend moet worden gedurende de tijd dat u in uw stoffelijke kleed hier rond wandelt. Als u dit kleed verlaat dan komt u terug en begint het circus gewoon weer opnieuw. Voor diegenen die hier terecht komen en hier werkelijk niets van snappen s.v.p terug naar KLOKKENLUIDERONLINE | Trek ook aan de bel en alles gaan lezen. Dan snapt u wat ik bedoel met het circus.

 2. Een interessante documentaire over de pscyhologie van CONTROLE


  Watch THRIVE instantly for free!


  Available in 24 languages
  SYNOPSIS

  THRIVE is an unconventional documentary that lifts the veil on what’s REALLY going on in our world by following the money upstream — uncovering the global consolidation of power in nearly every aspect of our lives. Weaving together breakthroughs in science, consciousness and activism, THRIVE offers real solutions, empowering us with unprecedented and bold strategies for reclaiming our lives and our future.

  INTERVIEWS in THRIVE

  Duane Elgin, Nassim Haramein, Steven Greer, Jack Kasher, Daniel Sheehan, Adam Trombly, Brian O’Leary, Vandana Shiva, John Gatto, Deepak Chopra, David Icke, Catherine Austin Fitts, G. Edward Griffin, Bill Still, John Perkins, Aqeela Sherrills, Evon Peter, Angel Kyodo Williams, Elisabet Sahtouris, Amy Goodman, and Barbara Marx Hubbard.

  REVIEWS

  STOP WHAT YOU ARE DOING, sit down, and watch this film! No REALLY, I mean it. This is one of the most IMPORTANT films I’ve seen…Thrive brings together the New Energy and Occupy movements in a coherent, well constructed synergy that EVERYONE should see NOW!”

 3. Peace Portal Activation – August 25th, 2013
  Published on Aug 7, 2013
  Thanks to P.

  MAKE THIS VIRAL! Peace Portal Activation August 25th, 2013 10:11 pm GMT
  On August 25th, a very important portal will open that will bring a strong infusion of Light into the conflicted situation on the surface of this planet.

  GODDESS WANTS PEACE and freedom so peace and freedom will come.

 4. DE DOOS VAN PANDORA DEEL I TOT EN MET V
  Hier volgt zoals beloofd de FINAL COUNTDOWN. Na het schrijven van de doos van Pandora is van mijn boek af. Ik ga de komende tijd tot het moment dat de WEDSTRIJD begint nog wel alle bestaande pagina’s aanpassen, maar dat merkt u vanzelf. Mocht u hier overigens terecht komen zonder Klokkenluideronline | TREK OOK AAN DE BEL gelezen te hebben dan is mijn advies om dat eerst te doen. Mocht u dit advies niet ter harte nemen dan is dat natuurlijk prima maar u zult gaandeweg het lezen van dit alles merken dat dit toch best wel een goed advies was. Tevens wil ik u wijzen op de manier van schrijven specifiek in deze blog. Die zal zo nu en dan voor grote groepen mensen aardig confronterend of zelfs schokkend zijn. Ik heb ooit een brief geschreven en die is ook op dit verhaal van toepassing. Dus mocht het u allemaal teveel worden ga dan naar DE BRIEF Onthoud dat alles wat in mijn blog’s geschreven staat gedaan is OM MENSEN OP WEG TE HELPEN.

  LEES MEER

 5. WE COMMAND THE LIGHT OF TRUTH TO PENETRATE THROUGH TO THE CORE OF ALL GOVERNMENTAL AND MEDIA MISPERCEPTION, RIGHT NOW!

 6. BREAD AND CIRCUSES
  and The Toxic Elite


  Dog Poet Transmitting…….
  Keep on trucking!
  The Slim Shady Satanists are not happy. As has been stated often enough, one of the guarantees for evil destroying itself, is that the practitioners turn upon each other at some point. I often think of Evil as a Tarot card which has a guy sitting in a wasteland, gnawing off his own foot, with a few skeletons littered around the landscape.
  If we ever needed more proof that the Crass Media is the propaganda arm of the government and the corporations that run it (and we don’t), their lack of coverage on everything presently going down is something else. I can’t seem to find anything about the truckers or any of the rest of the outraged populace. I haven’t looked that hard cause I don’t want to find out what happened between the Dodgers and The Cardinals, which game I am watching as I write this posting. Usually I have a movie or a sporting event going on because most of what I do is channeling of a sort and occupying one portion of my mind tends to free up that other portion; the sounding board. This is why there are such frequent mentions of, “Wow! I was just thinking about that today.” or, “I dreamed about that last night.”, or “I was just talking to my partner about that.” This and many another modality occur now and again far and wide but since it’s metaphysics it doesn’t generate pervasive curiosity. In times of material darkness, people’s attention is on the banal and superficial. That’s how they got into the mess they are presently in.
  Here’s a secret to most. If you get your operational info from appearances and since appearances are deceiving, where does that leave you? If, on the other hand, you get your marching orders from your intuition, you are accessing source overview material, with some amount, depending on you, of source internal view. How many times have every one of us gotten a feeling, a hunch about something, acted on it and then found later that it was the smart thing to do? I have a few personal mottos. The one about to follow has been of great service to me on a number of occasions and an object lesson at those times I didn’t pay attention; If the way before you is cloudy, don’t move. If it’s clear, you’re not asking. You’re dealing with weather and what is the primary quality of weather? It’s change. If we only possessed a certain amount of patience, most of our problems and difficulties would not occur.
  [More…]

 7. NEDERLAND is in de ban van ‘De Voedselzandloper’

  Noten, frambozen, broccoli, vette vis en havermoutpap. Nederland is in de ban van ‘De voedselzandloper’ van Kris Verburgh. Er zijn meer dan 200.000 exemplaren verkocht. Dinsdag maakt het boek kans op de NS Publieksprijs. Wat verklaart het succes?

 8. Die Wahrheit – Die Welt, welche die Menschen an der Oberfläche sehen ist einfach nur eine Fassade

  WORLD PEACE – NOW! I AM APOLLO SOLARIS
  Die Wahrheit – Die Welt, welche die Menschen an der Oberfläche sehen ist einfach nur eine Fassade
  by Frank Buijs


  MORPHEUS: The Matrix is a system, Neo. That system is our enemy. But when you’re inside, you look around, what do you see? Businessmen, teachers, lawyers, carpenters. The very minds of the people we are trying to save. But until we do, these people are still a part of that system and that makes them our enemy. You have to understand, most of these people are not ready to be unplugged. And many of them are so inured, so hopelessly dependent on the system, that they will fight to protect it.
  MORPHEUS: Were you listening to me, Neo? Or were you looking at the woman in the red dress?
  NEO: I was…
  MORPHEUS: Look again!
  MORPHEUS: Freeze it!
  NEO: This… this isn’t the Matrix?
  MORPHEUS: No. It is another training program designed to teach you one thing: if you are not one of us you are one of them!

 9. De komende brief heb ik niet zelf geschreven. Onderaan deze reactie staat de link naar de schrijver.
  Wij in het Westen denken dat we met onze democratieën een superieur politiek systeem hebben. We zien het als een soort eindpunt van beschaving. Het tegendeel is waar, we zijn pas aan het begin. Pas in het Watermantijdperk komt de werkelijke macht aan het volk.


  Nu is er vooral de machtspolitiek van VERDEEL EN HEERS.

  De belangen van partijen en van organisaties als vakbond, bedrijfsleven en andere lobbygroepen zijn veel machtiger dan de stemmen uit het volk. Natuurlijk, Nederlanders stemmen om de vier jaar, maar na verkiezingen krijgt het spel in en rond Den Haag een eigen dynamiek.
  Tot nu toe waren wij als bevolking nog niet zo ver om dit spel goed te doorgronden en om de beloften en verhalen van de politici op waarde te schatten. Daarom hebben we nog steeds – zou je kunnen zeggen – de politiek en de politici die we verdienen.
  En tegelijkertijd is het ook heel lastig voor ons burgers om er een vinger achter te krijgen, ook omdat de mainstream-media nog teveel met de waan van de dag meegaat. Hierdoor worden we teveel afgeleid van wat er werkelijk speelt.


  Aan het einde van het Vissentijdperk kunnen we elke dag in de media getuige zijn van het failliet van de politiek. Met de clash tussen Democraten en Republikeinen en daarme de ‘shutdown’ in America als absolute dieptepunt. Maar ook de Algemene Beschouwingen in Nederland zijn kenmerkend voor de oude manier van denken. Niet dat politici geen goede mensen zijn – er zitten zeer getalenteerden bij – het is het systeem en het daarbij behorende denken dat hen gevangen houdt.
  In een internationale enquête blijkt dat in de meeste landen de politieke partijen als de meest corrupte instituten van de maatschappij worden gezien. Meer dan de helft van de ondervraagden was van mening dat hun regering ‘grotendeels of volledig wordt gecontroleerd door een kleine groep actoren die uit eigen belang handelt’. De politiek staat er niet best voor.

  Wij in het Westen denken dat we met onze democratieën een superieur politiek systeem hebben. We zien het als een soort eindpunt van beschaving. Het tegendeel is waar, we zijn pas aan het begin. Pas in het Watermantijdperk komt de werkelijke macht aan het volk.

  Nu is er vooral de machtspolitiek van verdeel en heers. De belangen van partijen en van organisaties als vakbond, bedrijfsleven en andere lobbygroepen zijn veel machtiger dan de stemmen uit het volk. Natuurlijk, Nederlanders stemmen om de vier jaar, maar na verkiezingen krijgt het spel in en rond Den Haag een eigen dynamiek.
  Tot nu toe waren wij als bevolking nog niet zo ver om dit spel goed te doorgronden en om de beloften en verhalen van de politici op waarde te schatten. Daarom hebben we nog steeds – zou je kunnen zeggen – de politiek en de politici die we verdienen.
  En tegelijkertijd is het ook heel lastig voor ons burgers om er een vinger achter te krijgen, ook omdat de mainstream-media nog teveel met de waan van de dag meegaat. Hierdoor worden we teveel afgeleid van wat er werkelijk speelt.

  We gaan dus graag prat op onze democratieën, maar zelfs in de grootste democratie in de wereld, Amerika, is toch sprake van een dictatuur. Van Rusland vinden we dat normaal, vooral tijdens het communisme: veel gelijkheid maar weinig vrijheid. Dat was en is een politieke dictatuur. De staat dicteert.
  In de Verenigde Staten daarentegen is weinig gelijkheid, maar weer veel vrijheid. Maar tóch kun je stellen dat er sprake is van een dictatuur, namelijk een economische. De markt dicteert. Niets machtiger dan de vrije markt en ‘haar onbegrensde mogelijkheden’. We hebben het gemerkt in 2008, en komen er steeds meer achter: ‘the system isn’t broken, it was build this way’.

  Ook dit kapitalistische systeem blijkt heel kwalijk voor planeet en bevolking. Niet voor niets noemt Benjamin Creme de marktkrachten ‘de krachten van het kwaad’. ‘Elke regering die haar beleid baseert op het blind volgen van marktkrachten leidt haar volk tot de ondergang’.

  Ook Nederland is – weliswaar een mildere versie – een economische dictatuur. De economie en financiële wereld dicteren voor een groot deel onze politiek. Terwijl we al heel goed weten dat dat niet werkt. In het eerste de beste managementboek wordt altijd gewaarschuwd voor ‘de financiële man cq. boekhouder’ als baas van een bedrijf : financiële budgetten, prognoses, winst, cash flowstromen gaan de richting bepalen met als resultaat dat de ziel uit het bedrijf stroomt. Een lege huls cq. geldmachine blijft over en het is wachten op een langzame dood.

  Deze economische manier van denken kreeg in de politiek goed de overhand in de jaren negentig. De markt was de oplossing. Met de deregulering, privatisering en marktwerking in de publieke dienstverlening als gevolg. ‘De omarming van het neoliberalisme heeft vrij baan gegeven aan de afbraak van de staat, het casinokapitalisme en de inhalige graaicultuur’(historicus Van der Dunk). Of zoals socioloog Van Schinkel het formuleert: ‘Politiek is op sterven na dood, het is louter probleemmanagement geworden, bedreven door ‘laffe boekhoudpolitici’.
  Ondertussen zien we dat ook de kunst en de ontwikkelingshulp met de ogen van een boekhouder en handelaar bekeken worden, ‘wat levert het ons op’. Maar ook het strafbaar stellen van illegaal verblijf is een teken van de verharding en desinteresse van de koele rekenaar. Terwijl het de Nationale Ombudsman Brenninkmeijer juist zo opvalt dat het ons – het volk – vooral gaat ‘om de onderlinge verhoudingen: we maken ons zorgen om intolerantie, asociaal gedrag, verharding, verhuftering, zelfs in tijden van crisis.’

  Gelukkig komt er verandering. Het Watermantijdperk is het definitieve einde van de ideologieën en van de ‘–ismen’. Niet alleen het communisme, ook het kapitalisme zal verdwijnen. Duitsland is met zijn hereniging eigenlijk al een uiting van het samengaan van deze twee systemen. Geholpen door de nieuwe Waterman-energieën zullen de Duitsers in de toekomst met iets anders en nieuws komen. Wellicht zullen zij een nieuw soort democratie voor de rest van de wereld laten zien. Wie weet.
  Maar zoals nu, bij een gebrek aan visie en perspectief, bij gebrek aan een richting voor de toekomst – wat is werkelijk belangrijk in het leven – ontstaat er ruimte en tijd om in de breedte alle kanten op te gaan. In plaats van vergezichten en toekomstbeelden, boezemt men de bevolking angst in met het spookbeeld van terroristen, onveiligheid en een economische crisis. In die ruimte springen populisten en andere politici die inspelen op nationalistische en beschermende gevoelens.

  Door het gebrek aan visie wordt tevens het middel belangrijker dan het doel. Het voortbestaan en de partij zélf wordt een doel in plaats van een middel. Op deze manier wordt elk wereldje uiteindelijk een gesloten wereldje. Zo verzuchtte een populaire politicus hier: ‘De belangen van de bevolking interesseren mij geen bal, ik ben uitsluitend geïnteresseerd in de belangen van mijn kiezers’.
  Ook in Amerika spelen de Democraten en Republikeinen een gevaarlijk spel. Zij gunnen het licht in elkaars ogen niet. Maar in vele landen gaat dit op. Het is de wereld van de persoonlijkheid die regeert, niet die van de ziel. Het is namelijk de persoonlijkheid die denkt in afgescheidenheid, ik en de ander.
  Het is de wereld van de persoonlijkheid die denkt in nationalisme en denkt in relatie tot anderen … ‘what is in it for us’ … hoe kunnen we er beter van worden. In plaats van: wat dient het algemeen belang? Wat dient het klimaat, natuur, planeet en mensheid? Als Rutte een deal met Europa sluit – of bilateraal met een land – dan haast hij zich te zeggen hoe goed het wel niet voor onze handel en economie is. O wee, als alleen de ander, het klimaat of het geheel er van profiteert.

  Het is deze wereld, de wereld van afgescheidenheid, van confrontatie en van het bovenliggende economische systeem, die ons gevangen houdt in de huidige crises. Over de hele wereld is daarom een soort patstelling, links en rechts houden elkaar in evenwicht of beter gezegd, ‘in gijzeling’. Dit gegeven is kenmerkend voor de overgang van het ene naar het andere tijdperk. Want het verschil tussen links en rechts zal uiteindelijk verdwijnen, zo ook het streven naar eigen belang.
  Want de Vissenenergie is er nog, maar wordt steeds minder. Het zijn vooral de Vissen-structuren die nog bestaan, en daaraan gekoppeld een bepaalde manier van denken. En het is de Watermanenergie die heel sterk opkomt en met de maand sterker wordt, waardoor er een sterk nieuw tegenwicht ontstaat en ondertussen ook de overhand krijgt, maar dit nog niet kan uitdrukken in werkelijke vorm en macht.
  Door deze sterk opkomende Watermanenergie kunnen wij als bevolking de dingen steeds beter doorzien. De roep om eerlijkheid en authenticiteit wint aan terrein. Het is dan ook niet verbazingwekkend dat autoriteiten in de volle breedte in de samenleving van hun voetstuk gevallen zijn.

  De ‘eerste voorzichtige regendruppels’ van de Watermanenergie waren de oorzaak van de Franse Revolutie: vrijheid, gelijkheid & broederschap. Drie begrippen als voorbode van het komende Watermantijdperk. Want in dit tijdperk zullen ze tot volle wasdom komen en zullen wij pas goed begrijpen wat deze inhouden. Groei, bezit en winst worden dan eindelijk vervangen door duurzaamheid, juiste verhoudingen en gezamenlijkheid.

  In deze nieuwe stroom zullen mensen uit alle geledingen van de bevolking opstaan en zich bemoeien met het belang van het land en de wereld.
  Democratie zoals het bedoeld is … WE GAAN HET ECHT MEEMAKEN.

  Ronald Jan Heijn
  READ MORE AT:

 10. Die Verkehrungen der WAHRHEIT

 11. In de aanhef van dit bericht staat “BROOD EN SPELEN”. Als u op het plaatje klikt met de uitspraak dan staat daar wel een aardig artikel. Een uitspraak die min of meer hiermee vergeleken kan worden is “VERDEEL EN HEERS”. Hoe dat allemaal werkt en waarom het zo goed werkt staat in diverse berichten uitgelegd. Het is een tactiek. En de naam zegt het al.”Tactiek” is iets waar men over nagedacht heeft. Net als bij voetbal. De trainer bedenkt een tactiek hoe hij de tegenstander het beste kan verslaan. In principe kun je de dagelijkse praktijk met al zijn beslommeringen eigenlijk wel met een ordinair spel als voetbal vergelijken.


  Nu we het toch over VOETBAL hebben. Volgens mij is er dit jaar toch weer een of ander kampioenschap. Ideaal moment om de mensen nog beter weg te houden van wat er echt speelt. Iedereen zit met een biertje en als het mooi weer is staat de barbecue ook lekker aan en ondertussen brullen we van plezier als een of andere voetbalgoed het lukt om het balletje tussen twee palen te krijgen. Dit is enigszins zwart wit maar maakt de boodschap wel weer mooi duidelijk. De boodschap is dat we ons langzaam weer bezig moeten gaan houden met dingen die er echt toe doen en vermaak is leuk maar brengt ons niet echt verder. Ik snap dat ik een voetballand als Nederland mijzelf niet enkel op glad ijs begeef maar eigenlijk is er geen ijs meer.

  Nu heeft u geluk dat ik naast SCHAATSEN ook heel goed zwemmen kan. KOMT DUS GOED ……

  Ondertussen gebeurt er DIT en dan nog maar te zwijgen over wat er zich in DE UKRAINE aan het afspelen is. Terwijl de media u aan voorbereiden is op een potje voetbal. Dat is de realiteit en die is hier net om de hoek. Nu ga ik u uitleggen dat de straat op gaan niet de manier is. Diegenen die DE TOUWTJES in handen hebben weten dat. Dat zie je dan ook gebeuren. De onderdanen, zij die ook in het spel vast zitten worden tegen de eigen bevolking in gezet om ze rustig te houden. Ondertussen vinden er “BESPREKINGEN” plaats. Deze onderhandelingen gaan over een vrijhandelsakkoord met de VS, waar de multinationals die de EBS organiseren, hard voor lobbyen.

  DE VS? Tja DE VS. De schatjes proberen hier ook een vinger in de pap te krijgen. Dat is de reden dat er demonstraties zijn. Want mensen die doorhebben dat het goed fout gaat zijn er gelukkig wel. Maar de straat op gaan is NIET de weg. Het is overigens wel te begrijpen dat iemand het doet.

  Dit zijn voornamelijk mensen die in zien wat er gebeurt. Ze willen dit stoppen en zien geen andere uitweg dan de straat op te gaan. Dit zie je in veel van de omliggende landen dan ook gebeuren. Maar helaas is demonstreren naast aangeven dat je het ergens niet mee eens bent ook een uiting van machteloosheid. Als u naar de Tweet hieronder op het plaatje kijkt dan staat daar een opmerking,


  Dat is eigenlijk de enige weg. Ik geef toe dat het niet de makkelijkste is. Vandaar dan ook de opmerking “rather by concerted thought”

  U moet er iets voor doen wilt u wat bereiken. En als u iets wilt bereiken en datgene dat u wilt bereiken gaat ergens om en u blijft rustig en wandelt binnen de grenzen van wat er maatschappelijk gezien mogelijk is dan komt u een heel eind.

  HIER, HIER en HIER staan tal van brieven waarin ik aangegeven heb het ergens niet mee eens te zijn. Deze brieven zijn zorgvuldig onderbouwt met de nodige bewijzen dat het wel ergens over gaat. Helaas is dat de enige weg. Want uiteindelijk trekt u aan het langste eind. Dat komt omdat ik de waarheid spreek en sinds 21 december 2012 leven we in een nieuw soort van energie waar heel veel over geschreven wordt. Maar een mooi en begrijpelijk artikel staat HIER.

  Als u overwogen te werk gaat en alles keurig onderbouwd is er niemand maar dan ook niemand die u iets maken kan. Zelfs de dreiging die u HIER kunt vinden zal uiteindelijk geen stand houden. Zolang u maar gewoon de waarheid blijft schrijven. Niets is namelijk bestand tegen de waarheid. Deze wint altijd. Dus mijn boodschap aan een ieder die het leest en die klaar is met deze tam tam. Maak een begin en ga uzelf verzetten. NIET met geweld maar zoals in de eerder genoemde Tweet met een doordacht plan. Een andere naam voor een doordacht plan is WILPOWER. Wat daar precies mee bedoeld wordt staat in het zelfde artkel keurig uitgelegd. Een kleine tip. Als u een begin maakt met een plan. En DE WIL is er dan zult u merken dat er HULP komt. Dat is scheppen in DE NIEUWE ENERGIE…..TOY TOY TOY!

 12. EUROVISIONEN

  Share on printShare on emailMore Sharing Services
  Brot, Spiele und Lügen: Die EU taumelt in Richtung Untergang
  Deutsche Wirtschafts Nachrichten | Veröffentlicht: 02.06.14, 02:41 | 226 Kommentare
  Europa erlebt Zerfallserscheinungen, die an den Niedergang der Republik im Alten Rom erinnern. Die EU und die Nationalstaaten brechen Recht und Gesetz. Den Bürgern werden Brot und Spiele geboten. Rom ist an dieser Entwicklung zerbrochen. Die EU könnte, wenn sie die Demokratie weiter mit Füßen tritt, ein ähnliches Schicksal ereilen.LINK

 13. De titel van deze blog heet “Brood en spelen”. Ik hoef u niet uit te gaan leggen wat dat betekent. Ik heb in de reacties die daarop volgen meer dan mijn best gedaan. Op deze site staan een aantal hele GROFFE opmerkingen en HIER geef ik aan sommige daarvan een beetje toe te zullen gaan lichten. Hieronder staat een Tweet en daarin spreek ik van “SUBHUMANS” Nu is de kans vrij klein dat hele volksstammen dit begrijpen vandaar dat ik het toe ga lichten.

  Als u serieus na gaat denken over uitspraken die bepaalde politici doen dan kan het zijn dat u denkt; Wat is er hier mis? Want sommigen slaan niet enkel onzin uit maar iedere logica ontbreekt. Dat probeer ik u een beetje uit te leggen en ja u raad het al. Dat gaat ver….

  Als u op de link hierboven op “groffe” klikt dan komt u op uitleg maar er is meer en dat heeft met “het grotere plaatje” te maken. HIER wordt het uitgelegd. (The Chimera Group and Quarantined Earth) Ga dat rustig bekijken en dan zal ik het volgende week verder gaan toelichten. Maar dat is wat er wereldwijd zich afspeelt. Vandaar dat er op de belangrijke posities individuen zitten die beslissingen nemen die ieder dienen behalve u en dat heeft een beetje met de globale agenda te maken waar ik nu twee jaar over schrijf en die nog niet bij het grote publiek is doorgedrongen. Maar geen stress…Komt goed.

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 14. “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 15. Our history has been filtered and passed through many hands with various agendas, most of which are for MANIPULATING THE CONSCIOUSNESS OF THE MASSES.

 16. “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ik ben hier om te herstellen wat ik fout heb gedaan. Wat ik hiermee bedoel wordt nog nader toegelicht. | Apollosolaris's Blog - […] u helaas anders het spoor volledig kwijtraakt. Dit wat nu komt gaat ver. Maar ik zal alles dat ik…
 2. De schokkende waarheid | Apollosolaris's Blog - […] Brood en spelen […]
 3. “Transhumanist Agenda” New World Order | Apollosolaris's Blog - […] eens een keer je hoofd uit je reet en kijk realistisch om je heen naar wat er werkelijk aan…
 4. “Transhumanist Agenda” New World Order II | Apollosolaris's Blog - […] eens een keer <a href=”http://www.buijsadvies.nl/brood-en-spelen-2/” title=”Je hoofd uit je reet” target=”_blank”>je hoofd uit je […]
 5. The Matrix | Apollosolaris's Blog - […] naam systeem en matrix is veelvuldig gevallen. Veel mensen denken bij systeem aan het kapitalisme. Maar dat wordt niet…
 6. Vervolg brief Klokkenluideronline | Trek ook aan de bel | Apollo Solaris - […] Alle lessen die de ziel ervaart neemt hij mee. 13/9 You are now on your last round of…
 7. Mediteren | Apollo Solaris - […] heb in verschillende BLOGS geschreven dat de informatie en de programma’s die ons worden aangereikt niet bevorderend […]
 8. De doos van Pandora deel III | Apollo Solaris - […] afhankelijk. Eigenlijk een beetje net als een verslaving, zeg maar…. Of het verhaal van BROOD EN SPELEN. Als u…
 9. The Lie NASA Told – The Imminent Demise of the NWO | Apollo Solaris - […] boer heeft u gemanipuleerd en hij wordt nu geconfronteerd met iemand die HET SPELLETJE beter beheerst dan […]

Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: