Be part of the Solution The Magic has always been within You

270018_10151268211883908_224903914_n

 

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world – NOW! I AM APOLLO SOLARIS

 APOLLOSOLARIS.COM

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

5 Comments

 1. Mochten er mensen zijn die alles een beetje beginnen te lezen maar het ook wel heel wat vinden wat ik allemaal schrijf dan heb ik een hint. Het is namelijk niet zo heel erg ingewikkeld. Ik ben begonnen met enigszins pittige brieven. HIER staat er een en HIER wel een aardige. Nogmaals deze zitten wel vol met VUUR maar toen zat ik nog volop in de strijd. Nu probeer ik mensen een beetje op weg te helpen. Gaat nog moeizaam maar alle begin is moeilijk. Daarom alles een beetje op zijn tijd. Maar als u terug gaat naar de laatste link dan staat daar het volgende;

  “U bent een koe die gemolken wordt. De boer die u melkt, die beschouwt u als zijn of HAAR BEZIT. De kalfjes die u krijgt worden automatisch als zij volwassen zijn gemolken. Of ze dit nu leuk vinden of niet. Nadat ook zij hun hele leven lang zijn gemolken gaan ze net als u naar het slachthuis. Waarmee ze automatisch toebehoren aan het bezit van de boer zonder dat u hier overigens erg in heeft. De boer heeft er geen baat bij dat zijn vee gaat mekkeren dus zorgt hij ervoor dat ze niet te wijs worden. Een koe die namelijk inziet dat hij zonder zijn goedvinden wordt gemolken en daarna wordt geslacht gaat steigeren en dat is bad business voor de boer. Dus zal de boer er alles aan doen om er voor te zorgen dat zijn vee voorzien wordt van datgene dat IN HET BELANG is van de boer en niet in het belang van de koe. Tja het is goed boeren voor de boer”…

  Mijn verzoek aan u die het leest is daar goed over na te gaan denken. Dan zal ik het eind van de week toe gaan lichten. Maar ik denk dat bij menigeen de ogen langzaam wel open zullen gaan toch? Of zit er nog een beetje mist voor de lens? Baalt u van wat u leest? HIER staat de reden.

 2. BE PART OF THE SOLUTION The Magic has always been within You!!

  Die laatste opmerking ga ik nog uitleggen want dat is inderdaad een feit. Deze toelichting is speciaal voor jongeren die hier terecht komen n.a.v. de Tweet die hieronder in het rijtje staat vermeld. Wat ik schrijf is NIET om angst te creëren maar om jongeren een kijk in de keuken te geven van HET GROTERE PLAATJE. Dat gaat namelijk best wel ver. Daarom mijn verzoek als je er meer van wilt begrijpen. Verdiep je in de materie en lees meerdere brieven met de bijbehorende linken. Na verloop van tijd zul je merken dat je steeds meer gaat overzien en langzaam gaat begrijpen. Tip…Wordt nooit boos. Probeer altijd rustig te blijven en maak een plan van aanpak. Het kan ook zijn dat je op berichten stuit waar je in eerste instantie van zult schrikken. Alles heeft een diepere betekenis en is echt wel ergens op gebaseerd maar dat leg ik verder nog uit en in DE BRIEVEN staat ook de nodige uitleg.

  Er staan genoeg voorbeelden hoe je dat kunt doen. Wat je niet snapt of wat als de grootst mogelijke wartaal overkomt. Laat het voor wat het is en concentreer je op wat je wel kunt volgen. Alles heeft een beetje met elkaar te maken en het gaat inderdaad op zijn zachts gezegd allemaal vrij ver. Dat is ook een van de voornaamste redenen dat het systeem zo lang stand heeft weten te houden. Het is de realiteit geworden. Met andere woorden. Het is onze wereld en je wordt geconfronteerd met iemand die schrijft dat deze wereld NIET KLOPT. Dat zorgt in eerste instantie voor een hoop verzet. Daarom mijn verzoek om zo veel mogelijk te gaan lezen zodat het kan gaan indalen. Dit betekent NIET dat ik de absolute waarheid verkondig maar ik probeer wel de boel open te wrikken omdat de mensheid momenteel echt helemaal van het pad af dreigt te geraken. En ja je kunt als ziel een significante bijdrage leveren aan CHANGE. Meer dan dat je in eerste instantie voor mogelijk zult houden. Suc6!

 3. Laat ik dit bericht als volgt beginnen, ik vind het een mooi boek worden. Zo dat heb ik eventjes gezegd want als je jezelf niet af en toe kietelt…  Er staat heel veel maar u mist nog iets en dat wat ik nu ga schrijven is misschien wel het allerbelangrijkste aspect van dit alles. Het staat in de titel van het bericht en heet “The Magic has always been within You”

  Laat ik het toe gaan lichten. Zoals u HIER kunt lezen sta ik er materialistisch gezien niet al te best voor. Ik heb nog 75 euro in mijn portemonnee en spullen zijn ook bijna op maar toch ben ik in de opperste beste stemming. Ik maak me eigenlijk nergens druk om zoals ik dat in het artikel in de vorige link ook omschrijf.


  HIER staat een artikel en daar wordt het min of meer toegelicht. Maar dat is wat ik gedaan heb. Gaat u het een beetje volgen? Want uiteindelijk is er dan wel het nodige bij mij afgesloten maar water valt uit de hemel daar zorgt God eigenlijk voor en energie is helemaal gratis zoals u In het artikel in de Tweet hieronder kunt lezen. Dus eigenlijk heeft God ook daar een beetje voor gezorgd.


  Het enige dat nog loopt is het verhaal van de veiling wat u HIER kunt lezen maar als u het artikel door gaat lezen SCHEPPEN IN DE NIEUWE TIJD en u gaat lezen wat ik in twee jaar allemaal uitgespookt heb dan kan het zijn dat u zichzelf achter de oren gaat krabben en zoiets heeft van. Waar is het addertje.

  Ik zal het u verklappen maar er is geen addertje. Het werkt en dat gaat u straks allemaal te horen krijgen, want wat ik kan kunt u ook. Vandaar de opmerking “The Magic has always been within You” want the Magic zit er wel we weten het alleen niet meer en daar gaat verandering in komen. Mooi hè?❤¨`*•.¸☮ PEACE ☮

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo


Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: