Are you oke Mr Hay ?…..It’s so beautiful It’s so beautiful. It sure is Mr Hay…It sure is…

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world –NOW! I AM APOLLO SOLARIS

APOLLOSOLARIS.COM

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

1 Comment

 1. 24/02/17 Stel…stel u volgt het een en ander en heel langzaam komt u tot het besef dat het toch wel hout snijd wat HIER en DAAR zo allemaal geschreven staat…..STEL

  U heeft nu de volgende twee mogelijkheden.

  De eerste is in het park blijven waar de HYENA zich ook begeeft. U kunt lezen hoe dat afloopt. De tweede mogelijkheid is het park verlaten. Niet via het hek want dat gaat u niet redden.

  De Hyena moet een beetje van u schrikken en HIER staat een en ander wat u zou kunnen doen. Beautiful toch ?

  Over schrikken gesproken…..….Interesting TIDBITS to help you Wake up Your Sleepy Little Head, and *See the Big Picture*.

  …Komt een beetje overeen met hoe ik er inmiddels over denk. Of ga wat doen of ga gezamenlijk het bietenbrugboek lezen….

  Dan rest mij nog een ding en dat is een uitleg wat het “ Bietenbrugboek” betekent. De laatste keer dat ik een tipje van de sluier prijs gaf was HIER.

  We zijn inmiddels ruim een jaar verder en de informatie dat dit “ sprongetje” ergens op gebasseerd is, is aardig toegenomen. Eerst een korte uitleg wie wie is.

  Onder andere DE BOER is verantwoordelijk voor heel veel ellende maar de boer is vrij intelligent. Die wist dat DEZE WEDSTRIJD een maatje te groot was dus die is vertrokken. Overigens heb ik dat al eens eerder geschreven en dat kunt u HIER vinden. Daarin spreek ik ook over het stijgen van het bewustzijn en daar heb ik onlangs iets over geschreven en dat staat HIER. De boer had/heeft HANDLANGERS en die zijn minder slim. Die zetten de ellende vrolijk voort.

  Echt slim ZIJN ZE NIET maar eerlijk is eerlijk. Ze zijn ook niet dom. Ze weten dat de aarde dit sprongetje gaat maken alleen dachten ze het tegen te kunnen houden en dat is natuurlijk weer een beetje dom van ze…..

  De stijging in frequentie van onder andere moeder aarde tegen houden kunnen ze niet maar ze kunnen wel proberen die van MENSEN te sabboteren om hun eigen PROGRAMMA uit te kunnen gaan rollen en dat is wat eigenlijk wereldwijd gebeurt. Dan moet u denken aan voedsel, lucht, VACCINATIES, medicijnen, mindcontrol, black magic en ga zo maar verder. Maar als de stijging hoe dan ook doorgaat en mensen weten van niets dan gaat dat op den duur GOED FOUT en dat is eigenlijk min of meer het “ bietenbrugboek” .

  Nu is er EEN GROEP die dit boek niet gaat lezen en die groep legt Lisa HIER een beetje voor u uit. Stel deze groep was afhankelijk geweest van de keuze die de mensheid als collectief zal gaan maken gelooft u dan echt dat er ZIELEN in het treintje waren gesprongen om u te helpen?

  Dus samengevat. Als de mensheid in het park VERSTOPPERTJE blijft spelen dan wordt het toch het verhaal van…ja maar ik kon er toch niets aan doen………

  Tja lieve mensen.VOLWASSEN worden is nooit echt makkelijk geweest.

  ✎ The TRUTH is not always what we expect or what is convenient to us, but it is always what IS and what will need at the moment for our human growth. And HERE are some Truth bombs

  Overigens is het sprongetje niet iets om bang van te zijn maar de uitleg kunt u HIER vinden…en HIER staat ook een goede uitleg.

  ✎ As we progress through the process of ASCENSION, several stages occur. Among them is a shake-up which inspires an initial awakening, then the full realization of TRUTH, followed by the development of discernment to ascertain a correct course of action. We wouldn’t try to ride a bicycle before building one, nor would we attempt to sail an ocean WITHOUT A BOAT…..

  When things get challenging in life, we can check to see if we are practicing Wu Wei in order to refine OUR ACTIONS. This is the art of effortless action as described in Taoist teachings.
  1. No Action Doesn’t Mean ‘Nothing’ Happens…

  Inspiration Sunday: UNDERSTAND TO TEACH

  Now is NOT THE TIME TO PUSH!..Guess I have to slow down a bit…..Peace Therapy [ Melodic Downtempo, Ambient, Chill Out & PsyChill Mix ] ☮ PEACE

  28/02/2017 Goed ik heb mijn middagdutje er weer op zitten en maak MIJN VERHAAL af. Op een andere site van mij heb ik vandaag hetzelfde gedaan en dat kunt u HIER vinden. Ja klopt ik heb meerdere sites en laat ik u uitleggen waarom. Met meerdere sites kunt u verwijzingen maken en dat zorgt ervoor dat u op den duur makkelijker te vinden bent want ik geloof dat ik wel iets te vertellen heb. Nu kreeg ik onlangs een mail van GOOGLE of ik hun hulp kon gebruiken maar ik geloof dat ik dat maar afwijs.

  Helaas, ook daar zijn het niet de slimste al denken ze van wel net als DEZE KINDEREN. Gaan nog even naar ANTARTICA om toch nog wat herrie te schoppen. Ik kan het me voorstellen. Kleine kinderen die hun zin niet krijgen gaan ook met SPULLEN gooien. Ik geloof dat ze echt denken de stijging tegen te kunnen houden. Ik zei toch dat het niet de slimste zijn.

  Enfin nu de uitleg waarom ze denken van wel. Er is maar een vorm van Intelligentie en dat is harts intelligentie. Iedere andere vorm van Intelligentie is poppenkastlandintelligentie. En de naam zegt het al. Het stelt niets voor.,

  Het wordt pas ECHTE INTELLIGENTIE als u uw hart erbij betrekt wat HIER een beetje uitgelegd staat. Maar in erover schrijven en het ook daadwerkelijk uitvoeren zit helaas een wereld van verschil en dat is wat we een beetje moeten gaan leren. Niet praten maar doen en dat staat HIER een beetje nader toegelicht. Daar staat onder andere “ Als deze waanzin niet was gestopt was dit van kwaad tot erger geworden” en stoppen gaat niet met praten alleen snapt u dat een klein beetje?

  Ik begrijp dat ik door de manier van mijn schrijven aardig wat mensen voor hun hoofd STOOT maar eerlijk is eerlijk. U kunt dan ook gewoon een STEVIGE STOOT tegen uw hoofd gebruiken. Helaas het is niet anders. Dit geld overigens niet voor iedereen maar u begrijpt inmiddels wel dat ik diegenen bedoel die het best wel goed weten maar te verslaafd zijn aan in het park spelen…

  Ik sluit mijn verhaal dat ik ruim vier jaar geleden ben begonnen hiermee af en wacht rustig op de dingen die gaan komen en laat ik ook deze site positief afsluiten en dat kunt u lezen op het plaatje als u HIER klikt en als laatste waar u moet zoeken is HIER. ( Filmpje bekijken helemaal boven aan het bericht).

  O en als aller allerlaatste ik verplicht u tot niets. Maar dat hoef ik ook niet te doen want dat u iets gaat doen GEBEURT VANZELF. en dat komt omdat uiteindelijk de Highway geen alternatief is. Vandaar dat ik helemaal in het begin toen ik net met schrijven begonnen was dan ook geschreven heb dat het uiteindelijk allemaal wel goed gaat komen. Zoals overigens ook in mijn blog Resultaatvoetbal en HIER. De enige reden waarom ik gedaan heb wat ik gedaan heb is om LICHT te verankeren = waarheid / informatie en dit met de enige reden dat als het moment gaat komen wat ook wel DISCLOSURE genoemd wordt dit met zo min mogelijk “SCHADE” kan worden uitgerold. (Op schade klikken en naar beneden scrollen) Een andere reden is er niet en waarom de high way geen alternatief is komt omdat deze niet meer wordt ondersteund. U kunt het vergelijken met een ordinair computer besturings systeem als Windows XP. U krijgt daarvan geen nieuwe updates waardoor het systeem op den duur vast loopt. De high way ( ORWELLIAN MATRIX) wordt ook niet meer vanuit de cosmos ONDERSTEUND en daarmee gebeurt in principe het zelfde.

  Wij zijn ENERGIE en de meest recente uitleg kunt u HIER en HIER vinden en HIER een blog waar ik het hele verhaal probeer toe te lichten.

  Mooi he?

  3/03/17 Thank God it’s FRIDAY….Helaas is vandaag mijn site Frankbuijs.com gehacked. Ik kan er mij iets bij voorstellen. Ik ben dan ook wel aardig tekeer gegaan en lezen dat je niet slim bent terwijl je er zelf van uit gaat dat je dat wel bent valt natuurlijk niet mee. Overigens heeft het feit dat u boos wordt met het EGO te maken.

  Nu is het niet zo dat ik in paniek ben. Natuurlijk vind ik het vervelend want ik begon net op dreef te komen maar ik ben niet echt in paniek. Herstellen wordt lastig want ik zit niet echt op een makkelijke lokatie om dat te doen. Ik werk namelijk vanuit mijn busje met een mobiele internet verbinding op een laptop van inmiddels 8 jaar oud. Dus dat gaat hem niet worden.

  Daarom sluit ik af met de volgende opmerking en ik hoop voor diegenen die het op hun geweten hebben dat ze er goed voor betaald zijn. Dan hebben ze er in ieder geval toch nog iets aan over gehouden.O…en wat DE LOCATIE betreft. Die is weer net als een poosje geleden aardig onder handen genomen. Ik geloof dat het dit keer niet alleen MAMA is die BOOS IS…( And last but not least..A Message From Gaia ).

  So take the time to TALK TO YOUR CELLS from the wisdom of your heart for they are certainly listening to what you have to say. “It is only Love that can shine through THE CLOUDS OF ILLUSION.” getting ill ? but pssst ! don,t tell anyone !

  Update HERE


Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: