2012 Dna Changes – Secrets of Carbon 7 | De GROTE OMMEKEER

Beste Lezers van deze site,

laat ik met het volgende beginnen en dat is zo goed mogelijk proberen uit te leggen wat ik nu precies allemaal gedaan heb en vooral waarom. Het spreekt voor zich dat  u met deze informatie mag doen wat u wilt maar diegenen die alles een beetje doorgespit hebben weten hoe laat het is. Wellicht dat mensen als ze dit allemaal een beetje gaan begrijpen ook gaan inzien waarom er nergens op mijn site een betaalknop zit. Met andere woorden. Geld speelt inderdaad geen rol en DIT WIST IK vanaf het allereerste begin. Kan het helaas ook niet helpen. Neemt niet weg dat ik ook niet helemaal zonder geld kon maar ik had net voldoende en dat is genoeg.

Niet alles wat ik geschreven heb en dan vooral de manier waarop was altijd even makkelijk te volgen. Waarschijnlijk voor velen net eventjes te veel van het goede. Is me duidelijk.

Er zit een reden achter alles en die probeer ik hier uit de doeken te doen.  Ik wil u op voorhand op uw hart drukken dat ik het niet doe om angst te zaaien maar ik deel alles met u dat ik weet. Wat u ermee doet is natuurlijk helemaal aan u. U mag het idioot, belachelijk, ongeloofwaardig en ga zo maar door vinden dat is helemaal aan u. Ik heb gedaan wat ik kan doen en dat is het hele verhaal wat er op u AF GAAT KOMEN zo goed mogelijk op schrift proberen te zetten. Alles dat hier staat en dat gericht is aan de politiek en anderen was voor mij niets anders dan een spel. Sorry maar het is niet anders. Het hoorde overigens wel in mijn boek en zonder het spel had ik niet kunnen doen wat ik gedaan heb. Mijn dank voor diegenen die mij het spel hebben laten uitspelen. Ik ga met u verder.

Laat ik proberen om het zo duidelijk mogelijk te verwoorden.  Ik ben begonnen aan deze taak in december 2012 en daar heb ik het nodige over geschreven maar mocht u deze brieven nog niet zijn tegengekomen dan staan ze HIER Op het plaatje klikken en daar staat het begin. HIER heb ik ook een verhaal geschreven dat er verder op in gaat. (Door scrollen naar de reactie).

Mensen die op andere sites van mij gekeken hebben zullen inmiddels wel begrijpen dat ik het idee heb dat er wat staat te gebeuren. Dat is precies de reden dat ik gedaan heb wat ik heb gedaan. Ik ben er op het allerlaatste moment bijgehaald,

I came in the ring like a dog on a chain And found out the underbelly’s sicker than it seems. And it seems ugly but it can get worse LINK

Als er iets gaat VERANDEREN waarvan de uitkomst eigenlijk zo goed als vast staat wat heeft het dan voor zin  om zoveel gas te geven zoals ik gedaan heb? Vooropgesteld dat er momenteel heel veel fout is wat moet veranderen gaat er nog iets gebeuren en dat wat er gaat gebeuren doet al het andere verbleken. Ik had er dus ook voor kunnen kiezen om dit niet te doen. A) Ik wist niet het tijdstip van wat er gaat gebeuren B) Ik kon niets anders doen anders werd ik ziek zoals in DEZE BRIEF staat beschreven.

In de titel van dit bericht staat iets over DNA. Dat gaat veranderen en dat heeft grote consequenties op alles wat leeft. Maar het moment waarop de dingen gaan gebeuren zijn voor iedereen een mysterie.  Niemand weet exact wanneer de dingen gaan gebeuren dus ook ik niet. Een blog waar ik heel veel verzameld heb en heb geschreven staat HIER. U moet wel door bepaalde uitspraken heen kunnen kijken want een uitspraak zoals GOD heeft besloten zal er bij de meesten niet in gaan. Lees het als een boek en pak dat op waar u wat aan heeft.  Verder weet ik vrij veel en daar kan ik ook niets aan doen. Ik kan het voor mij houden maar dan wordt ik ziek en ga dood en ik wil niet ziek worden. Dood ook nog niet want dan heb ik mijn opdracht niet volbracht en dat is niet best STAAT HIER uitgelegd.

Er gaat dus wat VERANDEREN en het moment dat dit zich gaat voltrekken komt eraan. Dit betekent GEEN hel en verdoemenis maar het is wel iets van een enorme IMPACT en het zal als het eenmaal bij de mensen is aangekomen ongetwijfeld voor de nodige onrust gaan zorgen  maar het zij zo. Dit niet met u delen zou fout zijn en het hoort nu eenmaal in MIJN BOEK.  Op zich is het een heel mooi boek alleen zal het niet voor iedereen even makkelijk te volgen zijn. U zult  als u er iets van wilt gaan begrijpen moeten gaan beseffen dat de dood NIET bestaat. Dat is essentieel in het hele verhaal. Als dat kwartje een maal valt dan heeft u een hele BELANGRIJKE ZET gemaakt. Misschien wel de belangrijkste want dan valt ANGST weg en dat is de allerslechtste raadgever die er is.

Wat er nu precies gaat gebeuren is het volgende,  Er komt een wisseling van de polen. De  noord en zuidpool komen elders te liggen en dit wordt in DEZE FILM besproken. Daarom zegt de spreker in de film dan ook dat de mensheid er tzt klaar voor moet zijn als dit moment zich voor gaat doen. Wetenschappers en DIEGENEN die willen dat u het NIET komt te weten zijn van dit alles overigens perfect op de hoogte,  maar ze verwachten deze GROTE OMMEKEER pas over 50 jaar.

Sinds kort echter gaat alles in een wat rapper tempo en dat beschrijf ik  HIER. Kortom velen die nu leven gaan het meemaken. Maar wat is er nu zo bijzonder aan een wisseling van de polen?  Laat ik zo kort en krachtig mogelijk zijn. HEEL VEEL.  Daarom is het zo belangrijk om te gaan begrijpen dat DE DOOD NIET bestaat. HIER heb ik veel verzameld en HIER staat een blog met heel veel informatie.  Ik snap dat dit bericht ook als onheil kan worden gezien maar dan zult u echt de materie in moeten duiken. Er staat inmiddels gewoon te veel aan informatie die feilloos op elkaar aansluit om het als onheil of andere onzin te beschouwen. De eliten weten dit overigens  en dat is de reden dat ze overal ter wereld enorme schuilkelders hebben gebouwd. Ze wilde de mensheid zo ver mogelijk op ruimen.Wat ze nu eigenlijk DOEN en waar ik veel over schrijf om daarna deze wisseling van de polen te kunnen overleven in ondergrondse kelders. Dat gaat helaas voor hen NIET lukken en daar heb ik HIER en HIER het nodige over geschreven. Dat komt omdat deze magnetische wisseling ook de verbinding in onze HERSENEN hersteld en velen van de zogenoemde “dark ones” zijn niet in staat om deze verbinding te HERSTELLEN. Schuilkelders hebben geen enkele zin.

De reden waarom dit zo belangrijk is, is omdat velen hun lichaam zullen moeten achterlaten. Als u dat kunt doen in rust, balans, bewust dan reïncarneert u terug als een bewust iemand en daarom is het zo belangrijk dat mensen gaan begrijpen wat er speelt. Als het MOMENT namelijk komt en mensen zijn er NIET klaar voor zal er inderdaad letterlijk kortsluiting in de hersenen ontstaan. Dat komt omdat de verbinding dan in een keer wordt gemaakt terwijl mensen er niet klaar voor zijn. Op zich is dat geen probleem maar het is geen prettige ervaring.  Diegenen die er niet klaar voor zijn of zoals ik elders omschrijf die nog druk hun boek aan het lezen zijn die komen gewoon terug op een vergelijkbare 3D planeet. Daar zijn er nog gevoeg van en er is voor IEDEREEN gezorgd dat even ter aanvulling.

Diegenen die de stap wel kunnen gaan maken kunnen dat of met het huidige lichaam doen of ze nemen afscheid van dit lichaam en zullen na de ommekeer ontwaken aan de ander kant van THE VEIL.

Alles is bewustzijn dus u KUNT NIET DOOD. Essentieel in alles want anders zullen mensen angstig worden en ik hoef u niet uit te gaan leggen dat angst een averechts effect heeft. Er zijn verschillende mensen die dit moment voorspeld hebben en het voor ons op schrift gezet hebben.  De volgende FILM is Duitstalig maar geeft echt perfect aan wat er staat te gebeuren.

 

En andere films staat HIER.  Verder heb ik ergens nog een gesprek staan ook in het Duits van iemand die exact verteld hoe het een en ander er na de ommekeer uit komt te zien. Deze zal ik nog opzoeken want het is een buitengewoon interessant gesprek weet alleen even niet meer waar die staat….LINK

Ik snap dat het heel wat is en u mag natuurlijk denken en roepen wat u wilt. Staat een ieder vrij om te doen maar ik weet ook dat diegenen die al wat verder zijn en weten wat ik allemaal heb uitgespookt nu wel weten hoe laat het echt is. Het is 12.00 uur lieve mensen.  Ik herhaal het nog maar een keer. Er is geen reden voor angst. Er is maar een ding wat u straks als alles uitgerold wordt moet gaan doen en dat is NAAR BINNEN gaan. Niet in u huis maar in uw lichaam. U zult de rust moeten gaan vinden en dat zal voor heel veel mensen een aardige klus worden maar een ieder die het echt wil zal het lukken. Voor de rest die als het straks naar buiten toe zal gaan komen er niets mee kunnen is er niets aan de hand. Er is voor iedere ziel gezorgd alleen zullen sommigen OMHOOG gaan en andere zullen NAAR BENEDEN gaan. Met omhoog bedoel ik EVOLUEREN en met omlaag bedoel ik dat men het boek verder gaat lezen en daar is NIETS MIS MEE. Maar besef wel dat deze kans de mensheid niet zomaar wordt gegeven. Dit is een uniek moment en dat zullen steeds meer zielen de komende tijd in gaan zien. Ik wil nogmaals benadrukken dat er GEEN strijd is.  Het is geen kwestie van in welke groep zit jij.  Alles wordt op ZIELNIVEAU gedaan en het enige dat mensen hoeven te doen,  mits ze er wat voor voelen is het CONTACT met je HOGERE ZELF  op te gaan zoeken. In het begin zal er wereldwijd veel onbegrip en onduidelijkheid zijn maar daar krijgt de mensheid een beetje hulp bij.  Staat in andere blogs’aardig tot in detail uitgelegd.

Ik heb elders al geschreven dat ik er een eind aan ga breien en dat doe ik nu. Hier is echt niets meer aan toe te voegen.  Succes allemaal beste mensen en probeer altijd rustig te blijven. Dat is niet altijd even makkelijk maar is wel belangrijk om de nodige innerlijke rust te krijgen of om in balans te geraken. Maar en dat is het mooie. Het grove werk is gedaan en de mensheid die straks VERDER WIL zal dit met de nodige rust kunnen gaan doen. Wat er tot die tijd allemaal nog op ons af gaat komen. Geen idee maar daar heb ik HIER wat over geschreven en een andere blog die wel handig is staat HIER. Daarin omschrijf ik het begrip aarden. Dit is heel erg belangrijk want naarmate de tijd vordert zal de SCHUMANN frequentie die mede gerelateerd is aan de wisseling van de polen blijven stijgen. Deze energie zal steeds HEFTIGER gaan worden en dan is het belangrijk om het contact met moeder aarde weer te gaan herstellen anders mist u de boot. Nogmaals TOY TOY TOT lieve mensen vergeet nooit It’s JUST A RIDE!!!! ~Apollo Solaris

@Apollo Solaris

I AM God’s Divine LOVE in Action I AM God’s Divine WILL and POWER in Action. I AM God’s Divine WISDOM and INTELLIGENCE in ACTION. and I intend to bring PEACE, Love and Light to BALANCE the powers in the world – NOW! I AM APOLLO SOLARIS

 APOLLOSOLARIS.COM

Share this:
Share this page via Email Share this page via Stumble Upon Share this page via Digg this Share this page via Facebook Share this page via Twitter

33 Comments


 1. Wat ik u nog als aanvullende informatie geven kan is het volgende, Er is een globale agenda en die heet “the transhumanist agenda”. Misschien snapt u na het lezen en bekijken van alle informatie nu DE GEDACHTE achter dit alles. Gaat allemaal heel erg ver maar u gaat echt inzien dat het gewoon allemaal klopt. Het is inderdaad een film waarin u zit zoals ik dat HIER omschrijf. Films zijn allemaal ergens op gebaseerd en de meesten zijn zelfs meer reëel dan fictie. Dan moet u vooral aan die films denken die door ons als de puurste fictie worden gezien.


 2. Humans reap what we SEW [Society Environment Wealth]. In other words, it’s time to grow up and out of extreme deception that keeps individuals cycling in unawareness, powerlessness, fear, limiting beliefs and patterns.

  This broadcast is a wake-up call to new awareness and understanding that begins with you, and your brain. If you’re ready to self realize, and empower a greater reality from the inside out, listen now! Learn ‘why’ humans resist change, even when it is advantageous to do so.
  5 Censored Books Tell a History the Establishment Can No Longer Hide LINK

  Mark Passio’s message to military and police LINK


  Gross unawareness of present reality sustains ‘separation’ from our original blueprint, the root cause of suffering, powerlessness, and fear. Listen, learn, check the facts, and ask within for guidance, to live free in a coherent new world. Addendum to this life-affirming radio program and links LINK Liberate best possible solutions LINK Please invite others to tune in and tune up.
  Learn about your host Doreen Agostino and free self-realization resources at LINK Please forward our programs, to peacefully build a new Earth Garden together.
  PLEASE CLICK ON THE LINK

 3. Riesiger Riss in der Magnetosphäre verändert die Wirkung der Sonnenstürme Warum fühlen wir uns seltsam und wieso sollen daran die Sonnenstürme schuld sein? LINK

 4. Ascension update: Council of Angels, Archangel Michael and Source Creator via Goldenlight: Upgrading to a Multidimensional Operating System LINK

 5. ‘….As the Schumann resonance increases to 13Hz, Gaia goes from Alpha to Beta frequency
  & wakes up. Increasing tryptamine & beta-carboline neuro-chemistry allows us a telepathic
  communion, as we become used to our light bodies in preparation for the magnetic polereversal when there will be a mass out-of-body-experience.”(Geoff Stray) LINK

 6. Kerry Cassidy: Riveting interview with British Councilor Simon Parkes
  Posted on August 18, 2014 by Ann Kreilkamp
  I started to listen to this Kerry Cassidy/Project Camelot interview on the day the grandkids left, and got to the part where Simon Parkes said that the Ukraine situation is working out as well as could be expected, given what might have happened instead. He claims that it was Vladimir Putin who actually brought down Malasian Fl 17, as a defensive move: to prevent it from carrying out its assigned (A.K.: by whom? the Mossad?) mission to be diverted from its route to Kuala Lumpur, and to then explode in the air, raining a dirty bomb into the atmosphere, and then crash land on a Russian city.

  That, yes, indeed, explosive info started at minute 54.

  Simon Parkes, whose soul, he says, is “very old” and “not very human,” was born into an Illuminati bloodline, and schooled in the ways of ET/human contact as the only child of a high degree Mason and British diplomat grandfather who instructed him for one or two days every six weeks, and a mother who worked for British intelligence (MI 5, but over that, NSA) and whose job was to straighten out documentation of UFO crashes all over the world. From the time he was five years old, she allowed him to be in the room during conversations with her handlers. His claims to knowledge of the complex range of ET activities, and the many species of ETs involved with Earth, is vast.

  He feels entirely trustworthy.

  Toward the latter part of the interview, Parkes speaks of Israel as being in contact with a race of ETs that is apparently is higher (or more powerful) than any other ET race, that the Americans are not privileged to also have this contact, and that this is why Israel can get away with just about anything. The Americans don’t want to “push it” with Israel because of that ET connection.

  The interview, in its entirety, is, to me, utterly compelling LINK


 7. Bob Fickes Enlightenment Program
  Fulfillment Meditation ~ Quantum Field Super-Consciousness LINK

  Magnetic field weakening and cosmic rays increasing
  In a landmark study of the Earth’s magnetic field, the European Space Agency (ESA) announced that magnetic north is rapidly moving to Siberia and will make landfall by 2019. With its study released on June 20, 2014, the ESA included mapping of satellite failures in periods of low magnetics. The human heart and brain function with electric-magnetic principles, and changes in Earth’s magnetic field and core affect vital functions of everyday life. Changes in planetary magnetics that the ESA found, including magnetic north’s destination in Siberia, had been long predicted with a crop circle at Kennewick, Washington formed in 1993. Rapid movement of magnetic north accompanies a steady stream of equipment and computer failures, collapsing coastlines, hills and sinkholes, shifting of Earth’s surface and tectonics. These events have accelerated with changes in the Sun’s weakening magnetic field and the lowest solar maximum in nearly 200 years in 2014. LINK

 8. An Open Letter to All Meditation Groups on the Planet. Why do you think so many people struggle with meditation?
  I think it is because we don`t learn early enough how to meditate. We are taught early how to use our body: how to walk, talk, write, use a fork, etc. Imagine if we were to start learning all that in our twenties, thirties or later, imagine the struggle then! It`s also like training a dog, it`s much easier to train a puppy than a grown up dog with its old habits and way of being. It`s the same with our mind and meditation. It does not mean that it`s too hard or impossible, just that it may take more time and effort to tame ‘the beast’. Many will give up after a few days or weeks, thinking that it doesn’t work or do anything. It’s like going to the gym after years of not exercising and looking at our abs after a week and giving up because we don’t have a six-pack yet! I remember the first time I meditated, I only lasted five minutes! My mind was so busy and ‘unchained’ that I kept on forgetting I was meditating! Yet I’m so glad I persisted, as not only it became easier and easier, but it totally changed my life. I think meditation can be a struggle at the beginning but it is definitely worth the effort.LINK


  Time has come for us on the surface of the planet to reach a new degree of unity and cooperation, regardless of our personal differences, to assist the planet in its transformation. Therefore the Light forces are issuing a call to all meditation groups on the planet to join together and create a powerful field of positive energy. LINK


 9. LINK IT”S TIME TO COME TOGETHER AS ONE!! LINK

 10. Voor diegenen die een beetje kunnen volgen wat er zich allemaal aan het afspelen is het volgende; Ik heb een blog geschreven over het hele Ascensie verhaal en die blog staat HIER.

  In deze blog staat het volgende; De voorbereidingen om deze energie te bundelen en richting de aarde te sturen zijn al geruime tijd bezig. Dit is NIET de energie die bedoeld wordt in de cycli van 26.000 jaar. Maar hiermee wordt onder andere de “comeet” / Moederschip ISON bedoeld. DE ZON speelt overigens een erg belangrijke rol in het hele verhaal. De energie die ons gedoseerd bereikt komt via ONZE ZON. Wat bedoel ik met gedoseerd. Naast de regulieren solar eruptions die op ons af komen wordt er energie via de zon onze kant uit gestuurd. Deze energie komt via onze centrale zon. Naast de eerder genoemde VIDEO kunt u in het volgende ruim twee uur durende GESPREK beluisteren hoe een en ander werkt. Wat in dit gesprek wordt besproken zijn de voorbereidingen om deze energie gedoseerd richting de aarde te laten komen. En hoe deze operatie onderdeel uitmaakt van het Divine plan.

  HIER wordt verder ingegaan op het “gedoseerd” sturen van de energieën en of het filteren van de hoge straling die ons via de zon/centrale zon bereikt.

  “The cause and effect will not be substantial or traumatic to planet Earth. The people of Sartsa, the Andromeda Council engineering biosphere which is the size of planet Venus, has placed itself between your planet Earth, and Sol, your sun. Using its advanced, convex shaped, higher dimensional energy shield technology it will protect planet Earth by reflecting the heavy energy/solar flare outward into space.

  Verder heb ik over de veranderingen aan het menselijk lichaam een hoop geschreven maar mocht u meer gedetailleerde informatie willen lezen dan is DIT wel aan te raden.

 11. Nibiru is coming again, not so much to create disaster, disease, starvation and hunger, but more to catalyze that shift that was predicted by THE BEINGS OF ANCIENT TIMES, to correlate with THE SHIFT IN CONSCIOUSNESS that is already happening with beings who have reincarnated over and over again to get to this place in themselves where they are now able and willing to come into the experience of their Light Bodies from the soul outward.

  Magnetic field weakening and cosmic rays increasing In a landmark study of the Earth’s magnetic field, the European Space Agency (ESA) announced that magnetic north is rapidly moving to Siberia and will make LANDFALL BY 2019. With its study released on June 20, 2014, the ESA included mapping of satellite failures in periods of low magnetics. The human heart and brain function with electric-magnetic principles, and changes in Earth’s magnetic field and core affect vital functions of everyday life. Changes in planetary magnetics that the ESA found, including magnetic north’s destination in Siberia, had been long predicted with a CROP CIRCLE at Kennewick, Washington formed in 1993. Rapid movement of magnetic north accompanies a steady stream of equipment and computer failures, collapsing coastlines, hills and sinkholes, shifting of Earth’s surface and tectonics. These events have accelerated with changes in the Sun’s weakening magnetic field and the lowest solar maximum in nearly 200 years in 2014 LINK
  American Crop Circles May Provide Hint to Coming Earth Changes LINK Crop circles distancing from Stonehenge LINK Historical references to crop circles LINK

  HIER staat een verhaal over “bunkertjes”. In de Tweet hieronder staat het hele verhaal.

 12. Weet u wat dat betekent? Nee? Dat we dijken kunnen gaan bouwen met een hoogte van pakweg 100 meter…..En iedereen blijft doorspelen met zijn leuter(tje) en de overheid stuurt straaljagers de lucht in om oorlogje te spelen. Weet u lieve mensen…Misschien bent u gewoon echt te stom om verder te kunnen. Misschien moet het inderdaad wel zo zijn….Dat we straks die koe in zijn reet kijken en elkaar aanstaren maar ik kon er toch niets aan doen. Sukkels….

  U kunt er niet om lachen? Zelfs daar heb ik een oplossing voor!

  Ik zal eerlijk met u zijn. Dijken van 100 meter bestaan niet. Nederland gaat VERDWIJNEN. Dat is de reden dat ze u niets vertellen. Ik weet dit vanaf het allereerste BEGIN toen ik aan mijn klusje begon. Maar het lijkt me nu de tijd om het u te melden. Vandaar mijn opmerking die keer op keer terug blijft komen. DE DOOD BESTAAT NIET. Gewoon een begin maken met mediteren. En de boel de boel laten. De overheid of diegenen die deze criminele activiteiten op zich genomen hebben vertellen u toch niets en als het moment komt dat de bom barst dan is het te laat. Geen stress alles komt goed. Tja had het ook liever anders gedaan maar ik krijg geen medewerking dus dan maar zo. Alles wat ik weet is eruit en diegenen die het weten en niet met u delen hebben straks wat goed te maken. Die mogen wat extra RONDJES IN DE DRAAIMOLEN.


  15/10 Aanvulling op Nederland gaat verdwijnen. Niet alleen Nederland maar de oppervlakte van de aarde zal opnieuw ingedeeld gaan worden. LAND zal gaan verdwijnen en ergens anders zal nieuw land ontstaan. Dit proces heeft zich reeds ontelbare keren voltrokken en we staan inderdaad aan de vooravond van wederom een grote verandering. Er zijn tal van scenario’s en mogelijkheden wat er zich gaat voltrekken op het internet te vinden. Er loopt door al deze verhalen een rode draad en dat is dat ons bewustzijn een enorme stap zal gaan maken. Daar is eigenlijk een ieder die over dit veranderingsproces schrijft het wel over eens. Waarom weet ik dat “MIJN VISIE” klopt? Heel simpel. Alles wat mij de afgelopen maanden is aangereikt past in HET PLAATJE.

 13. OPLOSSING? Manuscript Of Survival

 14. The MAGNETIC FIELD protects us from COSMIC RADIATION and charged particles that bombard Earth, but it is in a permanent state of flux. Magnetic north wanders, and every few hundred thousand years the polarity flips so that a compass would point south instead of north. Moreover, the strength of the magnetic field constantly changes – and it is currently showing signs of significant weakening.

  The field is particularly weak over the South Atlantic Ocean – known as the South Atlantic Anomaly. This weak field has indirectly caused many temporary SATELLITE ‘hiccups’ (called Single Event Upsets) as the satellites are exposed to strong radiation over this area.
  Read more at: LINK

 15. Als u een poging gaat wagen om alles wat hier staat geschreven te gaan willen begrijpen dan kan het zijn dat u afhaakt Dat is niet raar.

  Ik heb HIER een stukje tekst geschreven en daar staat; “Vandaar mijn opmerking dat we de dingen anders zullen gaan zien. Met wat meer bewustzijn zeg maar”.

  Laat ik het heel kort toelichten. Op dit moment moeten we iets kunnen voelen, zien of ruiken om het te begrijpen. Het moet tastbaar zijn. Dat is wat gaat veranderen. Bewustzijn is namelijk niet tastbaar maar het is er wel. Dat gaat ruimer worden en daardoor gaat u dat wat u nu nog niet kunt begrijpen (Niet tastbaar is) wel begrijpen.

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 16. THANK GOD IT’S FRIDAY. Als u deze reactie helemaal heeft doorgelezen en u volgt de berichten al een tijdje dan is dit waarschijnlijk het mooiste bericht dat u gelezen heeft.

  Het is een vrij complex verhaal geworden maar zoals ieder sprookje eindigt loopt ook DIT BOEK goed af. Ik ga u nu uitleggen wat ik gedaan heb en wat het resultaat is van dit alles want dat is best wel een mooi resultaat al zeg ik zelf.


  NU ga ik niet mijn hele boek met u doornemen maar enkel datgene dat de titel van de reactie rechtvaardigt. DE BOER en ik vechten om uw ziel. De boer is geen lieverdje maar ik ook niet. DE boer heeft EEN TIJDLIJN uitgezet en deze TIJDLIJN heb ik tot op gisteren meegespeeld. Het zogenaamde doemscenario van de wereld die ten onder gaat aan rampen en catastrophes en een kleine groep blijft over en gaat de wereld opnieuw “inrichten”. Dan komt de prins op het witte paard en die zal het rijk 1000 JAAR lang vorm gaan geven.

  Dat is het scenario of noem het timeline van THE NEW WORLD ORDER zoals u in DEZE FILM kunt zien. Maar ik ga een beetje roet in het eten gooien en dat doe ik als volgt. In principe heb ik altijd een kleine voorsprong of zij lopen een STAPJE ACHTER en dat is de verandering van de huidige timeline naar een POSITIEVE TIMELINE. Die ga ik voor u uitleggen.

  Er vinden inderdaad VERANDERINGEN plaats die de oppervlakte van de aarde zullen gaan beeninvloeden maar de soep wordt niet zo heet gegeten als hij wordt opgediend. Met andere woorden deze veranderingen worden DOOR ONS dermate gestuurd dat alles een beetje te overzien is zodat er geen paniek uitbreekt want angst speelt diegenen die de HUIDIGE TIMELINE hebben uitgezet in de kaart.

  Er komt inderdaad een poleshift maar die zal NIET de consequenties hebben die in veel van de voorspellingen gedaan wordt. Al DEZE VOORSPELLINGEN zijn gerelateerd aan de bestaande timeline en die wordt voor u verandert. Als u op de vorige link klikt komt u op een reactie in een blog van mij en daar staat het woordje “FLOODS” Klik op het woordje en lees wat er in de reactie staat. Dat is de verandering naar de positieve timeline. Mooi hè?


  Alles is bewustzijn lieve mensen alles maar dan ook echt ALLES. Als genoeg mensen met GAIA samenwerken zal de verandering dermate gecontroleerd gaan dat er geen globale rampen zullen plaatsvinden. Dat betekent niet dat alles vlekkeloos zal gaan verlopen maar er komt GEEN HEL OF VERDOEMENIS. Heel simpel de mensheid krijgt een bepaalde tijd om zich aan te gaan passen aan de verhoogde energieën die via DE ZON op ons af komen en al het leven op aarde zullen doen veranderen. Dit gaat alleen geleidelijk zodat zo goed als iedereen de stap zal kunnen gaan maken. Er zijn heel veel sites die verkeerde informatie verstrekken en dat is enkel en alleen omdat diegenen die de scepter zwaaien de media bezitten. Met andere woorden HIER heb ik een opmerking staan en die klopt aardig.

  Hier wil ik het bij laten en eerlijk is eerlijk best wel een mooi bericht zo net voor het weekend toch? Eind goed al goed en we leefden allemaal nog LANG EN GELUKKIG. Er zijn meerderen die dit weten en ik zal de artikelen die het bevestigen nog gaan toevoegen maar kort door de bocht. KO voor de boer.


  P.s. Mocht u willen weten wat ik nu precies bedoel met de opmerking in de Tweet hierboven dan staat HIER de nodige informatie. Films staan erbij en als u alles een beetje bekeken heeft dan snapt u vast wat er bedoeld wordt.

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 17. To comprehend the illusion that physicality is, we can perceive that most humans have totally focused on the ILLUSION, and not in the SPIRITWORLD, where all is FIRST conceived. To these ones, any talk of cities of Light, sounds like crazy talk… but what is actually crazy is to believe the physical world creates the spiritual world. READ MORE

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo


 18. Additionally, a cosmic triad of energy has formed with our Sun, Pleiades and the planet Uranus to ignite the new unity consciousness blueprint for the Planetary Logos. Uranus, as per its recent alignment to its astrological influence, is the major planetary body which transmits the qualities of the 7D Violet Ray to the earth. READ MORE

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 19. Oeps…..de soep wordt heet. Geen stress komt goed. Ik heb gelukkig heel veel hulp. (Wordt besproken in de reactie van 28 november).

  Dat is nou het mooie van wonen in KOP IN HET ZAND steek land. Gewoon rustig afwachten op de dingen die gaan komen.

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 20. Nog een laatste dit jaar en die plaats ik in deze blog. Ik heb het in de reactie van 28 november al aangegeven en doe dat hier nog een keer. Er komt geen einde van de wereld. Er gaat wel heel veel veranderen in 2015 en de jaren daarna maar dat is zo goed als allemaal positief. De strijd is gestreden en we gaan echt naar betere tijden. Hier wel een aardig artikel. Boodschap aan alle ‘preppers’ LINK

  “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo


 21. Wat de opmerking betreft “de strijd is gestreden” staat in DIT ARTIKEL min of meer uitgelegd. ( Op de link in de Tweet klikken). “Bifurcation of Time In Service to the One Light, Our Source, The Living Light Code”

 22. “GOD IS; I AM; WE ARE”
  “BE GOOD, BE LEGAL, TELL TRUTH”
  Love & Light ~Apollo

 23. n de reactie van 28 oktober 2014 staat; Laat ik het heel kort toelichten. Op dit moment moeten we iets kunnen voelen, zien of ruiken om het te begrijpen. Het moet tastbaar zijn. Dat is wat gaat veranderen. Bewustzijn is namelijk niet tastbaar maar het is er wel. Dat gaat ruimer worden en daardoor gaat u dat wat u nu nog niet kunt begrijpen (Niet tastbaar is) wel begrijpen. MAGIC IS WHAT WE CALL TECHNOLOGY WHICH WE DO NOT UNDERSTAND.

  HIER een artikel voor diegenen die langzaam beginnen te begrijpen dat er meer is tussen HEMEL EN AARDE en de rest die het maar niet kan begrijpen mag door gaan met VERKLEUREN

 24. OVER VERKLEUREN GESPROKEN. DIT ZIJN MOOIE KLEUREN TOCH?

 25. FROM BEAST TO LIGHTBODY? •´¨*•.¸❤¸.•´¨¸.•★ ❤¨`*•.¸☮


Follow

Get every new post on this blog delivered to your Inbox.

Join other followers: